Endoskopik yüz germe - Facelift

Aynen 5 dak. Da görüşmemi olur. Ya hepsimi aynı bunların. Karşılarındakini sadece para mı görüyorlar. İş bitince hadi güle güle. Bu ne böyle ya
ama Erhan Beyın tavrı hep aynı arkadslar ben cok doktor gezdım paragözler daha farklı

canım sağol..bu arada tabi süre kısıtlı olduğu için yüzün düşme olayını soramadım..arar sorarım bi ara..3 aya kadar yorum yapmamaya çalışacağım..ama dayanamayıp yazabilirim yinesöz veremiyorum.hiç kimseyi etkilemek istemem özellikle doktorumla ilgili..anladığım şu ki bu süreci sağlam ruh haliyle atlatan yok..sendeki şişlikler 1 ayda nasıldı bilmiyorum ama benimki rahatça insan içine çıkmamı engelleyecek cinsten..gülünce özellikle garip bir goruntu oluşuyor..hafta sonu plan yapamıyorum.spora, kursa vb gidemiyorum.1.5 yıl çok uzun bir sure..senin kadar sabırlı olabileceğimden emin değilim..

Printemps senin kaç yılda çoktu şu yanaklar. Klasik germede de böylemi ki

2 senede eski haline geldi ama endo olmasaydı daha kötü olurdu bu kesin ,ben her zaman iyi ki yaptırmışım diyorum yoksa daha da berbat olurdu ,su an sadece iple yukarı kaldırılmaya ihtiyacım var .

M misch senin iyileşmen benimkinden çok daha hızlı olacak, bana daha çok işlem yapılmıştı bir etkende bu, senin dediklerini anlayabiliyorum , bence 3. ayını tamamladığında çok daha rahat edeceksin....Diyorum ya aynı cerrahta aynı operasyonu geçiren arkadaşlarım 3 ay da büyük oranda iyileşmişlerdi ben istisna bir örneğim..

herkesin vaktini de çok aldım bu süreçte..ama en azından sonuç iyi olur ve sorunlar geçerse herkes 3 ay içinde her şeyin değişebileceğine ve erken karar vermemek gerektiğine emin olacak..o kadar çok yazdım ki
tekrar ve tekrar sağol canım..

2 senede eski haline geldi ama endo olmasaydı daha kötü olurdu bu kesin ,ben her zaman iyi ki yaptırmışım diyorum yoksa daha da berbat olurdu ,su an sadece iple yukarı kaldırılmaya ihtiyacım var .

canım yüzünün toplu ve yağlı olduğunu söylemiştin.bir kaç kez de yağ enjekte edildi demiştin .acaba eklenen yağ yüzü aşağı çekmiş olabilir mi..bu arada 3 gece önce rüyamda senin ameliyat olduğun yerde yüzüme yağ enjekte ediliyordu..uyuşturulmadan filan çok rahat karnımdan alıp yüzüme veriyolardı ,çok güzel oluyodu..artık rüyalar da değişti tabi

hıc de almadın herkes sayende tecrube sahıbı oldu parayla alınamıycak onemlı seyler bırı :)

Olurmu cnm biz de senin vaktini alıyoruz, yeni bir ameliyat sürecini takip ediyoruz....Gözümüzden kaçan ya da unuttuğumuz noktaları hatırlıyoruz, ayrıca yeni şeyler öğreniyoruz.

Aynen 5 dak. Da görüşmemi olur. Ya hepsimi aynı bunların. Karşılarındakini sadece para mı görüyorlar. İş bitince hadi güle güle. Bu ne böyle ya

ya benim doktorumun tavrı ameliyat öncesi de aynıydı..o konuda haksızlık edemem..gelin mutlaka ameliyat edelim gibi bi tavrı yoktu..hatta sizi ameliyat etmeyeceğiz galiba demişti..mızmızlanacak, memnuniyeti düşük olan hastaları tolöre edemiyor anladığım kadarıyla..ama sorun su ki ben sadece detaycı ve evhamlı bir hastayım.her şeye kusur bulan ya da iyi de olsa kötü diyecek biri değilim..çünkü öyle insanlar var cidden..

nazcım güldürdün beni alemsin.. ajda pekkan filan nereye yaptırıyor merak ediyorum onca işlemi..gözüm yok allah daha da gençlik güzellik versin de komplikasyon hiç yaşamamış gibi..

Erhan Bey'le ben 5 sene önce arkadaşım rinoplasti ameliyatı olmuştu o zaman hastane de tanışmıştım, son derece konuşkan, esprili biriydi. O an hastane odasında çevresindekilerle tek tek sohbet etmişti ben de dahil. Arkadaşım çok memnun kalmıştı ondan....Bu sene başka bir arkadaşım daha gitti o da beni pek konuşturtmadı , kendi kafasındakileri daha çok aktardı v.s demişti, demek ki ben iyi bir anına denk gelmişim.

doktorlar ve egoları..yakınlarım içinde doktor olanlar var ve aynı egoyu onlarda da görüyorum..özellikle beyin cerrahlarında tanrı sendromu gelişebiliyormuş.yeniden hayata döndüren, can veren vb..
tabi hastalar ve bitmeyen şikayetleri, yüksek beklentileri, çok bilmişlikleri,internetten bilgi satmaları vb de diyebilir onlar da

M misch Lutfen her gununu yaz sakin birakma yazmayi,sen yazmazsan biz nasil tecrube edinecegiz,basimiza gelecekleri en azindan biliriz,seni adim adim takipteyim.

çukurluk ben istiyorum inşallah olur ne yahu??nasıl gitmiş o mesaj..

çukurluk ben istiyorum inşallah olur ne yahu??nasıl gitmiş o mesaj..
hahaha canım yanı yuzumde cukurluk olsun ıstıyorum demek ıstedım bıraz eksık cumle oldu aklıma bısey geldı 23 yasınayken a ozamndan manyaktım benım avurtlarım cökuktu bır bayan dermotolaga dolgu yaptırdım doktorunda kızı vardı yuzu tombıktı bana dıyolardakı ne guzel yuzun o cukurlar guzellık cızgısı ozaman anlamayodum hatta bır ara iyce sacmalamıstım sakız koyuyodum bıraz yanaklıduruyım dıye Allah sonunda senmısın ısteyen dedı bu hale geldım nankor kulun sonu guluyorum kendıme bazen de

canım pardon ben yazdım sandım o mesajı, çukurlukla ilgili olanı yani..nasıl yazmışım diyordum:)
bazen bizim zamanımızda plastik cerrahi/medikal estetik bu kadar gelişmiş olmadığı için şanslıymışız diyorum.gençken insan hata yapmaya daha yatkın oluyor malum..kimbilir geri dönülmez ne hatalar yapabilirmişiz..
sana gelince halinde bir şey yok:) fıstık gibisin..gözlerin yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…