- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
ama Erhan Beyın tavrı hep aynı arkadslar ben cok doktor gezdım paragözler daha farklıAynen 5 dak. Da görüşmemi olur. Ya hepsimi aynı bunların. Karşılarındakini sadece para mı görüyorlar. İş bitince hadi güle güle. Bu ne böyle ya
Canım yine de diyorum çok erken dönemdesin benim de kontrol görüşmelerim böyle kısa oluyordu, daha önce de demiştim benim sağ göz sol göze oranla çok küçüktü ilk dönemler 2. ay falandı dr'a sordum senin gözün zaten orjinali öyleydi demişti bana, kaynar sular dökülmüştü başımdan aşağı o an...Belli belirsiz zamanla farkedilmeyecek duruma gelecek dedi..Yani ağızlarından zorla laf alınıyor maalesef...Ameliyata kadar kimse bana sağ gözün niye küçük diye sormamıştı ama, operasyon sonrası 1,5 yıla kadar sen gözünümü küçülttürdün diyorlardı deli oluyordum, çok kişi bana bu operasyon başarılı değil git başka cerraha düzeltsinler v.s çok dendi bana...Ödemler inince göz de açıldı şimdi öyle bir soruyla muhatap değilim halimden de çok memnunum....En azından şu 3 ay bir tamamlansın ben sanmıyorum ilave bir şeye ihtiyacın olacak...
Printemps senin kaç yılda çoktu şu yanaklar. Klasik germede de böylemi ki
Canım inan sırf sana ve sürecine bakmak için arkadaşlarımın aktivitelerinde düşüyor mesajların bakıyorum senin adına sıkıntılı bir görüşme olmuş haklısınben de olsam 5.dakikalık açıklamalarla yetinmezdim morluk geçer evet ona takılma ama diğer durumlarına minik dokunacak arkadaşım düzelmesi için zaman geçsin kendini hazır hissettiğinde olursun bozma moralini ve sürecini çok ''şeffaf''bir şekil de yazdığın için tşkler
2 senede eski haline geldi ama endo olmasaydı daha kötü olurdu bu kesin ,ben her zaman iyi ki yaptırmışım diyorum yoksa daha da berbat olurdu ,su an sadece iple yukarı kaldırılmaya ihtiyacım var .
hıc de almadın herkes sayende tecrube sahıbı oldu parayla alınamıycak onemlı seyler bırı :)herkesin vaktini de çok aldım bu süreçte..ama en azından sonuç iyi olur ve sorunlar geçerse herkes 3 ay içinde her şeyin değişebileceğine ve erken karar vermemek gerektiğine emin olacak..o kadar çok yazdım ki
tekrar ve tekrar sağol canım..
herkesin vaktini de çok aldım bu süreçte..ama en azından sonuç iyi olur ve sorunlar geçerse herkes 3 ay içinde her şeyin değişebileceğine ve erken karar vermemek gerektiğine emin olacak..o kadar çok yazdım ki
tekrar ve tekrar sağol canım..
Aynen 5 dak. Da görüşmemi olur. Ya hepsimi aynı bunların. Karşılarındakini sadece para mı görüyorlar. İş bitince hadi güle güle. Bu ne böyle ya
Misvh cim tipik estetikçi yaklaşımı. Bana ulthera yapan aynı şeyi dedi. Yanaklarımın kulak bölgeleri eridi dedim, yağ enjekte ederiz dedi. Bugünkü örümcek ağını yapan sağ yanağım şişti çıkık duruyor dedim, öbürü ile aynı oldu iyi işte dedi ki ben zaten o şişleri azaltmaya çalışıyordum. Dolgu botox yapan da göz altın çöküktü şimdi değil dedi. Tabi değil, şimdi bir parmak ödem var şiş.
Neeee. Çukurluk mune diyosun. Olurmuki öyle bişi yaaa
Erhan Bey'le ben 5 sene önce arkadaşım rinoplasti ameliyatı olmuştu o zaman hastane de tanışmıştım, son derece konuşkan, esprili biriydi. O an hastane odasında çevresindekilerle tek tek sohbet etmişti ben de dahil. Arkadaşım çok memnun kalmıştı ondan....Bu sene başka bir arkadaşım daha gitti o da beni pek konuşturtmadı , kendi kafasındakileri daha çok aktardı v.s demişti, demek ki ben iyi bir anına denk gelmişim.ya benim doktorumun tavrı ameliyat öncesi de aynıydı..o konuda haksızlık edemem..gelin mutlaka ameliyat edelim gibi bi tavrı yoktu..hatta sizi ameliyat etmeyeceğiz galiba demişti..mızmızlanacak, memnuniyeti düşük olan hastaları tolöre edemiyor anladığım kadarıyla..ama sorun su ki ben sadece detaycı ve evhamlı bir hastayım.her şeye kusur bulan ya da iyi de olsa kötü diyecek biri değilim..çünkü öyle insanlar var cidden..
Erhan Bey'le ben 5 sene önce arkadaşım rinoplasti ameliyatı olmuştu o zaman hastane de tanışmıştım, son derece konuşkan, esprili biriydi. O an hastane odasında çevresindekilerle tek tek sohbet etmişti ben de dahil. Arkadaşım çok memnun kalmıştı ondan....Bu sene başka bir arkadaşım daha gitti o da beni pek konuşturtmadı , kendi kafasındakileri daha çok aktardı v.s demişti, demek ki ben iyi bir anına denk gelmişim.
yok güzelim takma kafana..olsa olurdu şimdiye..nadir görülen bir durummuş zaten..[/QUOT cukurluk ben ıstıyorum ınsallah olur
hahaha canım yanı yuzumde cukurluk olsun ıstıyorum demek ıstedım bıraz eksık cumle oldu aklıma bısey geldı 23 yasınayken a ozamndan manyaktım benım avurtlarım cökuktu bır bayan dermotolaga dolgu yaptırdım doktorunda kızı vardı yuzu tombıktı bana dıyolardakı ne guzel yuzun o cukurlar guzellık cızgısı ozaman anlamayodum hatta bır ara iyce sacmalamıstım sakız koyuyodum bıraz yanaklıduruyım dıye Allah sonunda senmısın ısteyen dedı bu hale geldım nankor kulun sonu guluyorum kendıme bazen deçukurluk ben istiyorum inşallah olur ne yahu??nasıl gitmiş o mesaj..
hahahahahahahaha ayy koptumyıne canım bugun benı cok guldurdunuz Allah da sızı guldursun kızlarB black tulips Sen deliymişsin :)) O yaşta ne dolgusu...
hahaha canım yanı yuzumde cukurluk olsun ıstıyorum demek ıstedım bıraz eksık cumle oldu aklıma bısey geldı 23 yasınayken a ozamndan manyaktım benım avurtlarım cökuktu bır bayan dermotolaga dolgu yaptırdım doktorunda kızı vardı yuzu tombıktı bana dıyolardakı ne guzel yuzun o cukurlar guzellık cızgısı ozaman anlamayodum hatta bır ara iyce sacmalamıstım sakız koyuyodum bıraz yanaklıduruyım dıye Allah sonunda senmısın ısteyen dedı bu hale geldım nankor kulun sonu guluyorum kendıme bazen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?