Endoskopik yüz germe - Facelift

o yasta oynayabileceğim tek şey saç rengimdi..sarı ve kızılın her tonunu denemiştim:)) koyu renk rujlar makyajlar filan..sonra tam tersi oldu..saç boyamayı bıraktım ta ki 2 yıl önce tek tük beyazları görene kadar..kendi rengine yakın boyuyorum şimdi..öyle ki annem yıllardır kızım havalı olsana biraz bu ne böyle sıkılmadın mı eski moda saçlardan diyordu..

sagol canım senın güzel bakan gözlerın den kaynaklı cok tesekur ederım :)

onlardan da gerı kalmadım zaten canım bır ara hafta bır sac rengı degısıyodum denemedıgım renk kalmadı sonunda kel kaldım bıoksın ozamnalar yenı cıkmıstı cok da etkılıydı oyle kurtardım sacları :)

yuzun ıstedıgın sekle gelınce degısık bır renge de boyatırsın saclarını ozaman bıraz da makyaj daha ne olsun

Bu arada az önce göz altımı yapan yerden yapan doktorun eşi mesaj attı. Kontrole gelin diye. Sonrada resim istedi. Yolladım bir ses çıkmadı. Belki haftasonu giderim

Bu arada az önce göz altımı yapan yerden yapan doktorun eşi mesaj attı. Kontrole gelin diye. Sonrada resim istedi. Yolladım bir ses çıkmadı. Belki haftasonu giderim
Hic olmazsa ilgi gosteriyorlarmis.

Sevgili naz özelden yazmayi denedim ama yapamadim
lütfen örümcek agini nerede yaptirdin yazarmisin ayrica
çok acili bir islemmi?

Malesef uzun süre gitmedi yani cildimin rengi derisi kaliteli ama alt tabaka bosaliyor kirisiklik hiç yok ama kolejendeki eksilme sarkmaya sebeb oluyor olucakda simdi örümcek agina takmis haldeyim ama bazi üye arkadaslar etki hiç görmemisler cesaret edemiyorum tekrar yüzümle oynamaya

inşallah canım, iyi haberlerini bekliyoruz..

slm zaten doktorlar endoskopı amaelıyatlarından sonra omur boyu surucek sozu veremıyo kısıye göre ne kadar gıdıcegı farklılık gösterır ama yaslanma devam etıgı ıcın mutlaka etkısı zamanla azalıp kaybolucak kımsınde daha erken kımısınde daha genc eskı zamanlarda sadece derıyı gerıp alt taraftakı dokuyu oylece bırakıyolarmıs buda yapay bır göruntu oluyomus sonradan yuzun alt tabakalrı smas ve smas altı tabakasını da duzeltmeye baslamıslar buralar gevseyınce zaten yuzde yorgun bır ıfade oluşuyo kolojen bır zamandan sonra vucut uretmıyo yada bazılarında daha erken azalmaya oluyo bazıları genetık olarak kolojen uretmeye daha yatkın buna spor beslenme uyuma alışkanlıgı stres vs eklenınce sonucu tahmın edersınız onur erola konustugumda bu işler oyle bır amelıyat oldum genclestım demekle olmuyo bunun korunması lazım demıstı ınsanın kendıne bakması ayrıca dzenlı aralıklarla yuze kök hucre bakım vs bu işler maddı manevı anlamda yorucu gercekten insan olmak hele bayan olmak cok zor

Sevgili naz özelden yazmayi denedim ama yapamadim
lütfen örümcek agini nerede yaptirdin yazarmisin ayrica
çok acili bir islemmi?
Ben Kocaeli nde oturuyorum ve burda bir doktora yaptırdım. Dermotolog Füsun Töre. Önce bir krem ile uyuşturuluyor yüz.
Yapılırken 2,3 iğne girişinde acıdı canım. diğer iğnelerde acımadı. Yapıldığın ertesi günü yüzümü elleyemedim, yıkarkende su değince falan acıdı. 2.gün o acı hafifledi. 4.gün tamamen geçti. Bu seferde gıdımın sağ yabı ile sağ yanak da iğne giriyomuş gibi acı ve gerilmeler sancılar oldu. 3,4 gün sürdü. korktum bir problem mi oluştu, sinirlere mi geldi diye. Doktor geçecek dedi. Yaptıran bir arkadaşa sordum bende de oldu geçiyor 1 hafta içinde dedi. Gerçekten 1 hafta içinde geçti. Şimdi çok hafif arada bir sancı girip çıkıyor o kadar. Yanak bölgem şişti. Şişlik 1 hafta sonra yarı yarıya azaldı ama hala biraz şiş. Morluklarım var. Ve 12.gün sarı renk olarak duruyor

Çok gerekmedikçe bence de oynama yüzünle. Gerek yok. Oynadıkça başka bir problem çıkıyor. Benim bir arkadaşım Bülent Cihantimur a yaptırmış. Gördüm çok iyi olmuş.Ama burdan okudumdu ona yaptırıp memnun olmayanlarda var. benim gıdı ya ve az da yanağa uygulandı. gıdıda hiç fark yok. Çok az sağ taraf toplanmış gibi. Sol taraf aynen duruyor. yüz önden hafif toplandı. Ama yaptırmak için değmeyecek kadar bir toparlanma.

arkadslar aklıma gelmısken soylıyım ızmırde olup ıstanbula gelemeyenler vardır genel olarak sıte ıcınde orda fatıh uygur var son derece işinin ehli insancıl bır estetık doktoru yüzümle alakalı bır cok doktor lenf ödem var sende lenf damarlarını amelıyat edelım göz altına dolgu yapalım vs derken son umut ona gıttım kendısı aynı zamanda lenf ödem konusunda ılk sırada yer alıcak bır ısım eskıden ıstanbulda görev yaparken bırcok hasta ınsanı bu ıylesmesı cok zor hastalıktan kurtarmış sımdı orda görevine devam edıyo banada sendekı lenf ödem degıl doku hasarı var bekle demıstı dedıgı gıbı de oldu cok sukur o sekılde balon gıbı kalmadı yuzum ılgılenler olursa tavsıye edebılırım

Islemi guzel bir sekilde açiklamissin tessekkürler...
Peki kaç ip takildi maliyeti nedir?
Buarada çabuk iyilesmene çinko iyi gelir
Geçmis olsun.

Gigiya Thermage iyi geliyor denemis biri olarak Thermagi gIdIya tavsiye ederim yüzün diyer taraflarina degdirmeyin tabi

Islemi guzel bir sekilde açiklamissin tessekkürler...
Peki kaç ip takildi maliyeti nedir?
Buarada çabuk iyilesmene çinko iyi gelir
Geçmis olsun.
cinko ameliyat sonrasi iyilesmeye de iyi gelir mi? oyle ise ameliyata giderken yanimd acinko tableti de gotureyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…