hahaha canım yanı yuzumde cukurluk olsun ıstıyorum demek ıstedım bıraz eksık cumle oldu aklıma bısey geldı 23 yasınayken a ozamndan manyaktım benım avurtlarım cökuktu bır bayan dermotolaga dolgu yaptırdım doktorunda kızı vardı yuzu tombıktı bana dıyolardakı ne guzel yuzun o cukurlar guzellık cızgısı ozaman anlamayodum hatta bır ara iyce sacmalamıstım sakız koyuyodum bıraz yanaklıduruyım dıye Allah sonunda senmısın ısteyen dedı bu hale geldım nankor kulun sonu guluyorum kendıme bazen de
sagol canım senın güzel bakan gözlerın den kaynaklı cok tesekur ederım :)canım pardon ben yazdım sandım o mesajı, çukurlukla ilgili olanı yani..nasıl yazmışım diyordum:)
bazen bizim zamanımızda plastik cerrahi/medikal estetik bu kadar gelişmiş olmadığı için şanslıymışız diyorum.gençken insan hata yapmaya daha yatkın oluyor malum..kimbilir geri dönülmez ne hatalar yapabilirmişiz..
sana gelince halinde bir şey yok:) fıstık gibisin..gözlerin yeter..
onlardan da gerı kalmadım zaten canım bır ara hafta bır sac rengı degısıyodum denemedıgım renk kalmadı sonunda kel kaldım bıoksın ozamnalar yenı cıkmıstı cok da etkılıydı oyle kurtardım sacları :)o yasta oynayabileceğim tek şey saç rengimdi..sarı ve kızılın her tonunu denemiştim:)) koyu renk rujlar makyajlar filan..sonra tam tersi oldu..saç boyamayı bıraktım ta ki 2 yıl önce tek tük beyazları görene kadar..kendi rengine yakın boyuyorum şimdi..öyle ki annem yıllardır kızım havalı olsana biraz bu ne böyle sıkılmadın mı eski moda saçlardan diyordu..
yuzun ıstedıgın sekle gelınce degısık bır renge de boyatırsın saclarını ozaman bıraz da makyaj daha ne olsunonlardan da gerı kalmadım zaten canım bır ara hafta bır sac rengı degısıyodum denemedıgım renk kalmadı sonunda kel kaldım bıoksın ozamnalar yenı cıkmıstı cok da etkılıydı oyle kurtardım sacları :)
Misch cim biz senin tecrübelerini okudukça bilgileniyoruz, kendi sıkıntılarımızı paylaşıp dertleşiyoruz. Sanal dostlar olduk bakyok güzelim takma kafana..olsa olurdu şimdiye..nadir görülen bir durummuş zaten..
Hic olmazsa ilgi gosteriyorlarmis.Bu arada az önce göz altımı yapan yerden yapan doktorun eşi mesaj attı. Kontrole gelin diye. Sonrada resim istedi. Yolladım bir ses çıkmadı. Belki haftasonu giderim
Sevgili naz özelden yazmayi denedim ama yapamadim[Bugün örümcek ağı yaptırdığım yere gittim. Morluklar için hirudoid forte jel verdi. Zamanla geçer dedi.gıdımın sağ kısmı toparlanmaş, sol duruyor. Böylece bir yanda -gıdı var bir yanda yok :) Ay deli olacam. Sola biraz daha yapalım dedi. Yok sonra düşünürüm şimdilik kalsın dedim. Bir sürü acı çektim, morluk hala duruyor. Üstüne daha da moraracam. Kalsın.
yüz önden toparlanmış Allah için. Ama yanlar daha bombeli. Oralar hala canımı sıkıyor.
Artık seneye Ocak gibi bişiler düşünürüm. 2015 yılı surat mahvetme olayım kapanmıştır
Oytun beydi canim...yesilkelebek dr unuz kimdi?
yesilkelebek dr unuz kimdi?
Malesef uzun süre gitmedi yani cildimin rengi derisi kaliteli ama alt tabaka bosaliyor kirisiklik hiç yok ama kolejendeki eksilme sarkmaya sebeb oluyor olucakda simdi örümcek agina takmis haldeyim ama bazi üye arkadaslar etki hiç görmemisler cesaret edemiyorum tekrar yüzümle oynamayaAy yeşilkelebek ben seni hep okumuştum. Gerçekten mi. o kadar sıkıntı üzüntü değmedimiÇok üzüldüm inan. 2 yıl nedir ya. Yüz askı yaptırsan o da 2 yıl gidiyor. Ameliyat bu. 5-10 yıl sürmeli dimi etkisi. Öyle söylüyor cerrahlar. Yaw hepsi mi verdikleri yemini unutup bu hale geldiler cerrahların. Çıkıp gerçeği söyleyen ona göre insanları doğru işleme yönlendiren çıkmıyor.
Bu arada az önce göz altımı yapan yerden yapan doktorun eşi mesaj attı. Kontrole gelin diye. Sonrada resim istedi. Yolladım bir ses çıkmadı. Belki haftasonu giderim
Malesef uzun süre gitmedi yani cildimin rengi derisi kaliteli ama alt tabaka bosaliyor kirisiklik hiç yok ama kolejendeki eksilme sarkmaya sebeb oluyor olucakda simdi örümcek agina takmis haldeyim ama bazi üye arkadaslar etki hiç görmemisler cesaret edemiyorum tekrar yüzümle oynamaya[/QUO
Ben Kocaeli nde oturuyorum ve burda bir doktora yaptırdım. Dermotolog Füsun Töre. Önce bir krem ile uyuşturuluyor yüz.Sevgili naz özelden yazmayi denedim ama yapamadim
lütfen örümcek agini nerede yaptirdin yazarmisin ayrica
çok acili bir islemmi?
Çok gerekmedikçe bence de oynama yüzünle. Gerek yok. Oynadıkça başka bir problem çıkıyor. Benim bir arkadaşım Bülent Cihantimur a yaptırmış. Gördüm çok iyi olmuş.Ama burdan okudumdu ona yaptırıp memnun olmayanlarda var. benim gıdı ya ve az da yanağa uygulandı. gıdıda hiç fark yok. Çok az sağ taraf toplanmış gibi. Sol taraf aynen duruyor. yüz önden hafif toplandı. Ama yaptırmak için değmeyecek kadar bir toparlanma.Malesef uzun süre gitmedi yani cildimin rengi derisi kaliteli ama alt tabaka bosaliyor kirisiklik hiç yok ama kolejendeki eksilme sarkmaya sebeb oluyor olucakda simdi örümcek agina takmis haldeyim ama bazi üye arkadaslar etki hiç görmemisler cesaret edemiyorum tekrar yüzümle oynamaya
Islemi guzel bir sekilde açiklamissin tessekkürler...Ben Kocaeli nde oturuyorum ve burda bir doktora yaptırdım. Dermotolog Füsun Töre. Önce bir krem ile uyuşturuluyor yüz.
Yapılırken 2,3 iğne girişinde acıdı canım. diğer iğnelerde acımadı. Yapıldığın ertesi günü yüzümü elleyemedim, yıkarkende su değince falan acıdı. 2.gün o acı hafifledi. 4.gün tamamen geçti. Bu seferde gıdımın sağ yabı ile sağ yanak da iğne giriyomuş gibi acı ve gerilmeler sancılar oldu. 3,4 gün sürdü. korktum bir problem mi oluştu, sinirlere mi geldi diye. Doktor geçecek dedi. Yaptıran bir arkadaşa sordum bende de oldu geçiyor 1 hafta içinde dedi. Gerçekten 1 hafta içinde geçti. Şimdi çok hafif arada bir sancı girip çıkıyor o kadar. Yanak bölgem şişti. Şişlik 1 hafta sonra yarı yarıya azaldı ama hala biraz şiş. Morluklarım var. Ve 12.gün sarı renk olarak duruyor
Gigiya Thermage iyi geliyor denemis biri olarak Thermagi gIdIya tavsiye ederim yüzün diyer taraflarina degdirmeyin tabiÇok gerekmedikçe bence de oynama yüzünle. Gerek yok. Oynadıkça başka bir problem çıkıyor. Benim bir arkadaşım Bülent Cihantimur a yaptırmış. Gördüm çok iyi olmuş.Ama burdan okudumdu ona yaptırıp memnun olmayanlarda var. benim gıdı ya ve az da yanağa uygulandı. gıdıda hiç fark yok. Çok az sağ taraf toplanmış gibi. Sol taraf aynen duruyor. yüz önden hafif toplandı. Ama yaptırmak için değmeyecek kadar bir toparlanma.
cinko ameliyat sonrasi iyilesmeye de iyi gelir mi? oyle ise ameliyata giderken yanimd acinko tableti de gotureyim?Islemi guzel bir sekilde açiklamissin tessekkürler...
Peki kaç ip takildi maliyeti nedir?
Buarada çabuk iyilesmene çinko iyi gelir
Geçmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?