40 ip takıldı. 2000 TL. verdim. Bülent hoca daha uygun bu durumda. Çünkü arkadaşım 100 ip 3000 Tl.ye yaptırmıştı. Ama epey oldu. Bende tel ile Bülent hocaya sorduğumda 100 ip 3500 TL.dedi.Islemi guzel bir sekilde açiklamissin tessekkürler...
Peki kaç ip takildi maliyeti nedir?
Buarada çabuk iyilesmene çinko iyi gelir
Geçmis olsun.
24 üncü gün:
İşten izin aldım koştur koştur doktoruma gittim.Sol alt göz kapağı aşağı kaymıştı onu gösterdim.Krem yazdı, onunla masaj yaparsın, ameliyata gerek kalmaz, genelde şişlikler inince yukarı çıkar dedi.Ameliyat mı dedim, evet gerek de olabilir dedi, kapağı yukarı çıkarmak için3 ay sonra belli olurmuş.Bir hastasının kemiğe yapışmış göz altı , 3 ay sonra inince düzelmiş. Bu bir..
Sağ göz ve kaşın yukarda olmasını sordum..Asimetrikti zaten, sağ kaşınız yukardaydı dedi..Ben de hiç belli değildi şu an çok belli ve herkesin dikkatini çekiyor dedim. Sol tarafa botox yaptırırsın o zaman dedi.En son gittikçe eşitlenir belki gibisinden bi şeyler söyledi..Burdan bazı arkadaşlara eski resimlerimi gönderdim.Biri beni gerçek hayatta gördü..Bir diğer arkadaşa telefondan çok sayıda resmimi gönderdim.Hiçbirinde kaşta belirgin bir asimetri yoktu.Şimdi kalkıp eskiden de öyle demenin mantığı nedir..Heralde farklı bir şey demek istedi ben öyle anladım! Bu iki..
Morluk var geçmiyor dedim, geçer morluk kalmaz dedi..Morluğa bakmadı ama ciddi bir şey olsa dikkatini çekerdi heralde burda içim rahatladı.Bu üç..
Sağ yanağımda keskin üçgen bir hat oluştu dedim.Asimetri vardı yüzünüzde ondan dedi..Hayatımda hiç kimse yüzümdeki asimetriyi fark etmedi şimdiye kadar.Var biliyorum ama göze çarpmayan ve çoğu kişide olduğu kadar..Yağ enjekte ettireceğim olmazsa dedim..Yapay durur bu daha doğal dedi..Şiş şu an iner filan demedi..Bu dört..
Bu konuşmaların hepsi ayak üstü maksimum 5 dk da yapıldı. 1.5 ay olunca tekrar göreyim dedi. Bu beş..
Umarım şu an olan sorunların çoğu geçicidir ve buna emin olduğu için rahattır doktorum ve ben çok pimpirikli olduğum için sorun ediyorumdur...Gözlerimin resmini göndereceğim bir arkadaşa, o da fikrini söyler zaten.
Cinko etkili bir mineral yaralarin iyilesmesinde falan ama ameliyat sonrasi degilde önce basla ki vücut depolarin dolsun ameliyattan sonrada öncesi gibi zinde kalirsin yaralar çabuk iyilesir cildinde sivilce vs. varsa çinko vucutta yukseldikce sivilceler durur birde sacta etkili saç dusmesi çinko eksikligindede oluyor bazen ama hersey gibi çinkoyuda abartmamak lazim haftada 4kere falan zira demir emilimini engelliyor o yuzden dozunda almak lazimcinko ameliyat sonrasi iyilesmeye de iyi gelir mi? oyle ise ameliyata giderken yanimd acinko tableti de gotureyim?
Takilacak ip miktarini doktor belirliyor heralde cildinin nekadar ihtiyaci varsa.Bazi yerlerde okudum ne kadar çok ip okadar etkili deniyor tabi morarmasida daha fazla olur haliyla ben bi randevu alicam Bülent beyle isin ehli o gibi görünüyor bakalim nolucak ne der40 ip takıldı. 2000 TL. verdim. Bülent hoca daha uygun bu durumda. Çünkü arkadaşım 100 ip 3000 Tl.ye yaptırmıştı. Ama epey oldu. Bende tel ile Bülent hocaya sorduğumda 100 ip 3500 TL.dedi.
Evet doktor ip miktarına karar veriyor. Ancak benim hala morluklarım var ve acı,sancı oluyor. O nedenle daha çok ip konmasını istemezdim yaniTakilacak ip miktarini doktor belirliyor heralde cildinin nekadar ihtiyaci varsa.Bazi yerlerde okudum ne kadar çok ip okadar etkili deniyor tabi morarmasida daha fazla olur haliyla ben bi randevu alicam Bülent beyle isin ehli o gibi görünüyor bakalim nolucak ne der
"Endoskopik germede kesiler klasik yüz germe işlemlerinden daha küçük olduğu için iz problemi minimaldir. Gene, kesilerin küçük olması iyileşme sürecinin daha hızlı olmasına, ameliyat sonra erken günlerde ağrı ve hassasiyetin az olmasına yol açar. Ancak kemik zarı altında çalışılan bölgelerde daha uzun süren şişlikler olabilir. Kesi küçük olduğu için daha rahat bir ameliyat sonrası söz konusudur. Ancak, sanıldığının aksine şişlik endoskopik ameliyatlarda daha fazladır. Nedeni, ameliyatın genellikle kemik zarının altında diseksiyon ile gerçekleştirilmesi ve ameliyatın kapalı bir alanda olması nedeniyle ödemin daha çok olması ve daha yavaş geçmesidir." diyor Hüseyin GÜNER. Az önce okudum seninle paylaşım dedim. Ağrı,iz daha az oluyormuş ama klasike göre şişlik ,ödem daha çok olup daha geç geçiyormuş. O yüzden ödemlerini merak etme geçecekler.o yasta oynayabileceğim tek şey saç rengimdi..sarı ve kızılın her tonunu denemiştim:)) koyu renk rujlar makyajlar filan..sonra tam tersi oldu..saç boyamayı bıraktım ta ki 2 yıl önce tek tük beyazları görene kadar..kendi rengine yakın boyuyorum şimdi..öyle ki annem yıllardır kızım havalı olsana biraz bu ne böyle sıkılmadın mı eski moda saçlardan diyordu..
Misch cim kardeşimin eşi cerrah. Morluğumu ona sordum. Geçmeyen morluk olmaz merak etme dedi. O bölgeye hafif hafif masaj yapıp kan dolaşımını arttır ki sızan kanlar vücuddan emilip atılabilsin dedi. Nemlendirici kremle bastırmadan masaj yap sendeherkesin vaktini de çok aldım bu süreçte..ama en azından sonuç iyi olur ve sorunlar geçerse herkes 3 ay içinde her şeyin değişebileceğine ve erken karar vermemek gerektiğine emin olacak..o kadar çok yazdım ki
tekrar ve tekrar sağol canım..
yenı bır bılgı ogrenmıs olduk cok sevıyorum boyle arastırmaları dıseksıyon da baktım dokuların gözle görulur hale getırlılmesıymıs kapalı alanda bunu yapmaya calısmak ödem sebebı oluyo demkekı"Endoskopik germede kesiler klasik yüz germe işlemlerinden daha küçük olduğu için iz problemi minimaldir. Gene, kesilerin küçük olması iyileşme sürecinin daha hızlı olmasına, ameliyat sonra erken günlerde ağrı ve hassasiyetin az olmasına yol açar. Ancak kemik zarı altında çalışılan bölgelerde daha uzun süren şişlikler olabilir. Kesi küçük olduğu için daha rahat bir ameliyat sonrası söz konusudur. Ancak, sanıldığının aksine şişlik endoskopik ameliyatlarda daha fazladır. Nedeni, ameliyatın genellikle kemik zarının altında diseksiyon ile gerçekleştirilmesi ve ameliyatın kapalı bir alanda olması nedeniyle ödemin daha çok olması ve daha yavaş geçmesidir." diyor Hüseyin GÜNER. Az önce okudum seninle paylaşım dedim. Ağrı,iz daha az oluyormuş ama klasike göre şişlik ,ödem daha çok olup daha geç geçiyormuş. O yüzden ödemlerini merak etme geçecekler.
Ben Kocaeli nde oturuyorum ve burda bir doktora yaptırdım. Dermotolog Füsun Töre. Önce bir krem ile uyuşturuluyor yüz.
Yapılırken 2,3 iğne girişinde acıdı canım. diğer iğnelerde acımadı. Yapıldığın ertesi günü yüzümü elleyemedim, yıkarkende su değince falan acıdı. 2.gün o acı hafifledi. 4.gün tamamen geçti. Bu seferde gıdımın sağ yabı ile sağ yanak da iğne giriyomuş gibi acı ve gerilmeler sancılar oldu. 3,4 gün sürdü. korktum bir problem mi oluştu, sinirlere mi geldi diye. Doktor geçecek dedi. Yaptıran bir arkadaşa sordum bende de oldu geçiyor 1 hafta içinde dedi. Gerçekten 1 hafta içinde geçti. Şimdi çok hafif arada bir sancı girip çıkıyor o kadar. Yanak bölgem şişti. Şişlik 1 hafta sonra yarı yarıya azaldı ama hala biraz şiş. Morluklarım var. Ve 12.gün sarı renk olarak duruyor
canım, kusura bakma, bende yoğun bir dönem geçiriyorum ve bu dönemde çok destek olamadım sana....
benim en güvendiğim nokta, erhan beyin bu ameliyatları epeyce yapmış biri olması...
ayrıca bu ameliyat sonuçları zamanla alınan bir ameliyat maalesef... ama sonuç için çok sabırlı olmak gerekiyor... beni hayal kırıklığına uğratan tek şey; saydığın onca sıkıntına karşın 5 dakikalık bir zaman ayırması sana... birde olmazsa botox yaptır demiş ki; inanılır gibi değil... biz bir sürü başka şeylerle uğraşmamak için bu yöntemin peşindeyiz.... ekstra botox vs. ile uğraşacaksak bu ameliyatı neden oluyoruz...
umarım bu tavırları yüksek egosundandır.... doktorun işini iyi yaptığını ve 3 ay sonra istediğin gibi bir yüze kavuştuğunu düşünmek istiyorum canım...
"Endoskopik germede kesiler klasik yüz germe işlemlerinden daha küçük olduğu için iz problemi minimaldir. Gene, kesilerin küçük olması iyileşme sürecinin daha hızlı olmasına, ameliyat sonra erken günlerde ağrı ve hassasiyetin az olmasına yol açar. Ancak kemik zarı altında çalışılan bölgelerde daha uzun süren şişlikler olabilir. Kesi küçük olduğu için daha rahat bir ameliyat sonrası söz konusudur. Ancak, sanıldığının aksine şişlik endoskopik ameliyatlarda daha fazladır. Nedeni, ameliyatın genellikle kemik zarının altında diseksiyon ile gerçekleştirilmesi ve ameliyatın kapalı bir alanda olması nedeniyle ödemin daha çok olması ve daha yavaş geçmesidir." diyor Hüseyin GÜNER. Az önce okudum seninle paylaşım dedim. Ağrı,iz daha az oluyormuş ama klasike göre şişlik ,ödem daha çok olup daha geç geçiyormuş. O yüzden ödemlerini merak etme geçecekler.
Misch cim kardeşimin eşi cerrah. Morluğumu ona sordum. Geçmeyen morluk olmaz merak etme dedi. O bölgeye hafif hafif masaj yapıp kan dolaşımını arttır ki sızan kanlar vücuddan emilip atılabilsin dedi. Nemlendirici kremle bastırmadan masaj yap sende
Insallah duzelir,milimetrik bir fazla kesilmislik varsa bile goz kapaginda,bir revizyon gerekebilir25 inci gün;
travesti görüntüsü kalmadı gibi bir şey..yüzüm açılıp genişledi..dar üçgen hat azaldı. gözlerde değişiklik yok..sol kapak daha da aşağı kaydı sanki ama kemiğe yapışmış gibi kımıldamıyo ödemden.bi şey söylemek için erken..
durum budur..
Insallah duzelir,milimetrik bir fazla kesilmislik varsa bile goz kapaginda,bir revizyon gerekebilirinsallah revizyon gerekmez, off dedim ya Ben panik atagim,herseyin en kotusu gelir aklima hep , sen bana aldirma iyi dusun,iyi olsun insallah
Evet kirpik dibinden kesilip cikartiliyor diye biliyorum benfazla deriyi nerden çıkarıyolar ?kestikleri kirpik dibinden mi?
PEGANUM BURALARDA MISIN? bende çıkarılmamış gibi deri..aklıma gelen daha çok ödemden kaynaklı olduğuydu..
süper canım o goruntunun kalmamsına co sevındım odmler gecınce gözünde duzelcek gıbıme gelıyo agız ıcı kesı ıyıkı yapılmamış bende kesı yerlerı hala ıylesmedı cunku agız ıcı sureklı haeketlı konuşurken yerken tahrıs oluyo zaten sagdakı şişligın bu kadar zaman gecmeyısın nedenı de kesıler25 inci gün;
travesti görüntüsü kalmadı gibi bir şey..yüzüm açılıp genişledi..dar üçgen hat azaldı. gözlerde değişiklik yok..sol kapak daha da aşağı kaydı sanki ama kemiğe yapışmış gibi kımıldamıyo ödemden.bi şey söylemek için erken..
durum budur..
Evet kirpik dibinden kesilip cikartiliyor diye biliyorum ben
Endoskopide doku kemikten ayriliyor yukari tasiniyor ama o deri potlugu kirpik dibinden aliniyor tammda şakaktan asilan yanak peki ordaki potluk nasil oluyor onunda gerilmesi gerekmiyormu.noluyor ordaku deri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?