Endoskopik yüz germe - Facelift

fazla çıkarıldıysa nasıl düzeltilir ki?deri mi eklenecek?

şimdi hatırladım.o ayrı ve zor bir ameliyat gibi bir şeyler söylemişti..baca ktan damarla ilgili bi doku alınıp onunla düzeltiliyomuş..off..umarım gerek kalmaz(

ucgenin daha cok acilacak bu iyi haber..Ben simdi hatirladim erhan beye riski sordugumda alt goz kapaginda dusukluk olabilir demisti goz yapima alt kapaga bakarak sende u risk cok dusuk demisti.alt goz kapagi sifir pozitif arasi ise olmaz negatif ise bu risk artar demisti.acikcasi ben pozitif gurubunda oldugum icin bu risk nasil giderilir diye sormadim ama sanirim gozaltindaki bombe ile ilgili cunku bemim o hat hic duz olmadi cocuklugumda bile disa dogru bir bombe hep vardi...Ama goz alt kapagi cok fena dusmus birinin sonradan tamemen iyilesmis duseltilmis halinide gordum birinde.hemde oldukca yasli biri olmasina ragmen.o yuzden icini ferah tut halledilmeyec3k bieey degil.ama ben hala ona gerek kalmayacahini biraz daha asilarak hallolabileehini dusunuyorum.Tabi kendi kendine duzelmezse..svg

ameliyat sonrası çok zor olurdu tahmin ediyorum..sıvıyla bile beslenmek eziyetli olurdu..

Allah Allah neler varmış hiç duymadığımız.ben de ameliyat öncesi yok kaşımı gözümü ellemeyin germeyin derken bu ameliyatın önemli komplikasyonları oalbilir göz kapağı düşmesi gibi bu lar varken siz saçma bi noktada takıldınız demişti..ama elmacık kemiklerinin güçlü olduğunu ve riskin düşük olduğunu, ağır erkek yüzlerinde nadiren olabildiğini de söylemişti..
yaşlılarda gevşemeye bağlı da düşebiliyormuş.
umarım gerek kalmayacak müdahaleye..
bombeli hattın ne olduğunu anlayamadım maalesef..acaba göz bebeğinin kapağa değdiği nokta mı..bazılarında gözün beyazı alttan görülür bazılarında sıfırdır ya..

Olabilir ama ben alt kapagin desteginden kaynakli diye dusundum yani alt kapakta disa dogru kas bombesi vardir ya onu anladim ama senin dediginde olabilir...

ameliyat sonrası çok zor olurdu tahmin ediyorum..sıvıyla bile beslenmek eziyetli olurdu..
Hem de nasil zor canim pipetle iciyodum corba bile zaten ilk bikacgun o sekilde bile cok zor oluyobir bucuk sene oldu hala iylesmedi cok iyi olmus

Olabilir ama ben alt kapagin desteginden kaynakli diye dusundum yani alt kapakta disa dogru kas bombesi vardir ya onu anladim ama senin dediginde olabilir...

Goz kapai dusen kadin suan adini hairlamiorum ama ameliyat sonrasi dusmus hatta dr dava etmisti meslegimi yapamiuorum diye..ama yeni bir dizide gordum hic bir sorunu kalmami sanirim 55 yaslarinda bir kadin.

fazla deriyi nerden çıkarıyolar ?kestikleri kirpik dibinden mi?

PEGANUM BURALARDA MISIN? bende çıkarılmamış gibi deri..aklıma gelen daha çok ödemden kaynaklı olduğuydu..
Burdayım cnm, benim gözaltlarından da deri çıkarıldığını sanmıyorum daha doğrusu herhangi bir şekilde çıkarım yapılmadı diye biliyorum, daha çok cildi fazla gevşemiş ya da ileri yaş gurubunda çıkarım yapılıyor...Gözlerinde olan çekilmelere kaygılanmak için daha çok erken bence....Benim sağ tarafım yukarı doğru çekilmişti sol tarafımın yönü ise yana doğru idi bu yani yüzün iki tarafının çekim yönleri farklıydı....Sağ göz küçücük ve yukarı doğru bakıyodu ve sağ göz kapağım sanki kendiliğinden kapanacak gibi duruyordu artı ödem de olduğu için, güldüğüm zaman sağ gözüm komple kapanıyor sol açık sanki göz kırpıyormuşum gibi, bir de her iki gözün çekim yönü farklı olduğu için fotğraflarda şaşı çıkıyordum, o resimlerimi sildim keşke bir örnek tutsaydım....Yani yaratık gibi bir şeydim olumsuzlukları anlat anlat bitmez ama hiç bir şey kalmadı bu durumlardan inanki geçecek ....Dr sana sadece olabilecek ihtimalleri söylüyor sen ise sanki olacakmış gibi düşünüyorsun her zaman olumlu düşünmeye çalış, bence hiç bir düzeltme işlemine gerek kalmayacak sende.

bende öyle bi bombe yoktu..bekleyip göreceğim artık sonucu..

Goz kapai dusen kadin suan adini hairlamiorum ama ameliyat sonrasi dusmus hatta dr dava etmisti meslegimi yapamiuorum diye..ama yeni bir dizide gordum hic bir sorunu kalmami sanirim 55 yaslarinda bir kadin.

off...sağlık açısından da önemli..gözün mikrop kapmasını kolaştırıyormuş öyle bir durum..göz pınarına doğru olan kısımda çok hafif dışa açılma da var

[QUOTE="misch, post: 39787706, member: 570207iyi]şimdi hatırladım.o ayrı ve zor bir ameliyat gibi bir şeyler söylemişti..baca ktan damarla ilgili bi doku alınıp onunla düzeltiliyomuş..off..umarım gerek kalmaz([/QUOTE]
Boyle seyler dusunupte moralini bozma lutfen Iyi dusunelim iyi olsun daha uc ay bile olmadi canim suan icin bile nekadar duzeldin masallah icini karatma gerekirse doktorla gidip uzunca bir konus

canım haklısın normalin üstünde bir anksiyetem var..kendi kendime sonuç iyi olacak diye telkinde de bulunuyorum aslında ama kötü ihtimalleri düşünmeden de edemiyorum..
aynı şekilde gülerken çok garip gorunuyorum. gözlerim ayrı yerlere bakıyor, biri aşağıda biri yukarıda.çok gülersem yüzümün altı üstünden geniş duruyor, beşgen gibi bir yüz oluyor filan..neyime güvenip oldum bu ameliyatı onu da bilmiyorum.antidepresanıma heralde..
çok güzel olacak sonuç evet öyle olacak..

Hem de nasil zor canim pipetle iciyodum corba bile zaten ilk bikacgun o sekilde bile cok zor oluyobir bucuk sene oldu hala iylesmedi cok iyi olmus

takarken implantı kolay oldu da çıkarırken niye zor oldu canım ya..

takaicinken implantı kolay oldu da çıkarırken niye zor oldu canım ya..
Yok canim takarkende cok zordu saatlerce ugrastigi Icin ozellikle sag tarafla cok hasar oldu ameliyat sonrasi canavar gibiydim yuzume kan gitmiyodu gozlerim sabahlari cok korkunctu aylar boyunca sislik devam etti off diyorum yani anlatmak kolay yasamasi cok zor

BEnim o canavar halim bile duzeldiyse sen hic merak etme canim az zamana ihtiyacin var gor bak nasil duzelicek

anladım canım..dokuya bu kadar zarar veren işlemin yapılmaması lazım..silikon yapılmıyor yüze, dokuyu harap ettiği için..bunun ne farkı var o zaman..

anladım canım..dokuya bu kadar imunarar veren işlemin yapılmaması lazım..silikon yapılmıyor yüze, dokuyu harap ettiği için..bunun ne farkı var o zaman..
Hicbir farki yok canim hmde birsuru yan etkisi var lenf damarlarini yipratiyo Imun sistemini cokertiyo tum vucutta alerjik reaksiyona yol aciyove bir cok sey hicbirini anlatmadi hepsini sonradan ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…