Endoskopik yüz germe - Facelift

Yok çok erken asla yorma vücudunu agir bir operation bu kim ne derse desin yasadigim için diyorum.

muzaffer celıge maıl attım vatsaptan resım ıstedı gönderdım bıraz once sıkıntılı bır durum var dedı sag tarafta kistleşmiş bır yapı oabılır ıcerde parca kalmış olabılır dedı mr cektırdgımı söyledım mr da görunmez dedı bekletmeyın onemlı bır durum dedı

canım git bir an önce lütfen..

Bir sıkıntı oldugu belliydi umarim teshisi koyan dr tedavisinide yapar sende kurtulursun.Bu arada Muzaffer Celik ismini sık duymaya basladim ve hep ovguyle bahsediliyor...Sen nasil ulastin o isme?
umarım canım insallah bende bılmıyordum yenı duydum lil denız arkadasımız sagolsun oda arastırıyo o tavsıye ettı canım

Git kurtul su dertten artik ama bizi terk etme :)
terk eder mıyım hiç :) insallah canım benım cok sagol ayrıntılı bır sekılde anlatıcam sıze de :) ayrıca doktorun sıtesınde endoskopı ıle ılgılı bılgıler var kendı bulusuda varmıs lıterature gıren sen de bakarsın bır ara marcocum

Geçmis olsun öncelikle kistlesmis dedigi yere biseymi enjecte edilmisti sebeb nedir?

Geçmis olsun öncelikle kistlesmis dedigi yere biseymi enjecte edilmisti sebeb nedir?
cok tesekur ederım elmacık kemıgıne medpor ımlant takılmıstı bır bucuk sene once cıkarıldı ama yuzumde ıylesme cok gec oldu ozellıkle sag yanagımda şişlik var sızınde yazılarınızıokudum ınsaallah ıstedıgınız gıbı bır cözumyolu bulursunuz

yuz asma dusunuyosunuz galıba kararınızı verdınız mı ben gecen sene onur erolla görusmustubu teknıgı ben buldum dokuları kaldırdıgım ıcın daha kalıcı oluyo demıstı onlada görusup fıkır alabılırsınız

Insallah bende endeskopik yuz germeden sonra 2.ameliyatimi olmak zorunda kaldim göz altina konan grefler erimedi dr da inadina erir yabanci bir madde degil diyordu ama erimedi iste ve ayni sizdeki gibi kist gibi olustu kaldi neyse o alindi ama simdi yeri bos elmacik kemigin üstü bosaldi oraya bisey uygulatmam lazim daha hiç bir çare bulamadim...

cok uzuldum cok gecmıs olsun doku kokteylı yada kök hücre gıbı bısey olmaz mı acaba kök hücreler doku yerıne gecıyomus bır sure sonra

Yüz asma benim yanaklarimi tasimaz zira endoskopik bile tasimadiysa asma hiç tasimaz
ben örümcek agi düsünüyorum onuda bülent bey iyi yapiyor diyor ama pek itinali olmadigi için kanama morarma çok oluyormus bende öyle ise gelemem ankaraya gidicem mekmet reis bey e acaba bu teknik gözün elmacik kemiginede iyi gelirmi onu düsünüyorum simdi

cok uzuldum cok gecmıs olsun doku kokteylı yada kök hücre gıbı bısey olmaz mı acaba kök hücreler doku yerıne gecıyomus bır sure sonra
banada bır suru sey soyledıler hıcbır care bulamadım ınsaallah bundan sonra karsımıza ıyı doktorlar çıkar gıdıcegım doktor ınsallah bır cozum bulursa sıze de önerırım sıtesıne baktım doku onarımı da yapıyo

örümcek ağını daha ıyı yapan bır doktor yokmu acaba o doktoru hıc duymadım acaba ıyı mı

haklisin aslinda ama iste eskisi gibi gözü kara degilim korkuyorum beni bile korkutmayi basardilar
bende cok korkuyorum gözümüz korktu cıdden bende cok gözü karaydım sımdı bır kısıyı onerırken bıle cekınıyorum bıde yüzümde parça kalmışsa bende yenıden amelıyat olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…