Hicbir farki yok canim hmde birsuru yan etkisi var lenf damarlarini yipratiyo Imun sistemini cokertiyo tum vucutta alerjik reaksiyona yol aciyove bir cok sey hicbirini anlatmadi hepsini sonradan ogrendim
Ya yuzunde anatomik bir bozukluk olmayan bir insana nasil boyle bir islem yapilir aklim almiyor.Bence butun plastik cerrahlar psikolojik denetimden gecmeli tum basarisiz sonuclardan sonra hastaya ruh hastasi muamelesi yapacagina gelisebilecek olumsuzluklari nasil giderebilevekleine odaklansinlar.olusacak komplikasyonlari kontrol altina alamiyacaksa bu isi yapmasin zaten.Canli dokuyla calisiyorlar tabiki terslik olabilir ama bu durum mudahale edebilecek yetenekte olmalilar...Genel konusuyorum senin dr yada benim dr la alakasi yok geneli boyle olmali...Hayati kararip kapali duvarlara hapis olan insanlar var kimsenin bunu yapmaya hakki var mi?Biz burda dertlesiyoruz cozum arioruz ama bunu yapacak gucu kalmamis genc insanlar var..Yani kalp sorunu olmayan birine kalp amliyati yapmak kadar adice seyler bunlar.. meslek ahlaki ve vicdaniyla yapan dr lari tenzih ediyorum onlardand var cunku cok sukur...Biraz fazla tepem atmis bu gece farkindayim:)
marcocum cok tesekur ederım nasıl guzel anlatmıssın benımde pskolojım cok bozuldu okulumu uzattım kendımı evlere hapsettım anemle kardesımle bıle kousmuyodum bır ara yalnız basıma bagıra cagıra aglayıp ıntıhar etmek ıstıyodum suratım tanınmaz haldeydı yasama ıstegımı kaybetmıstım hıc bırsey mutlu etmıyodu halada kayıp ama en azından ınsanlara ıletısım kurmaya calısıyorum buraya bır suru yazı yazdım dıkat etıysenız bır anda hepsı kendımı mesgul etmek ıcın neselı gorunuyorum bazen normal ustu tepkıler verıyorum ınsanlar kafayı yedıyımı dusunuyokı haklılar ıyıkı sızle dertlesıyorum cok sagolun hepınızYa yuzunde anatomik bir bozukluk olmayan bir insana nasil boyle bir islem yapilir aklim almiyor.Bence butun plastik cerrahlar psikolojik denetimden gecmeli tum basarisiz sonuclardan sonra hastaya ruh hastasi muamelesi yapacagina gelisebilecek olumsuzluklari nasil giderebilevekleine odaklansinlar.olusacak komplikasyonlari kontrol altina alamiyacaksa bu isi yapmasin zaten.Canli dokuyla calisiyorlar tabiki terslik olabilir ama bu durum mudahale edebilecek yetenekte olmalilar...Genel konusuyorum senin dr yada benim dr la alakasi yok geneli boyle olmali...Hayati kararip kapali duvarlara hapis olan insanlar var kimsenin bunu yapmaya hakki var mi?Biz burda dertlesiyoruz cozum arioruz ama bunu yapacak gucu kalmamis genc insanlar var..Yani kalp sorunu olmayan birine kalp amliyati yapmak kadar adice seyler bunlar.. meslek ahlaki ve vicdaniyla yapan dr lari tenzih ediyorum onlardand var cunku cok sukur...Biraz fazla tepem atmis bu gece farkindayim:)
ay hayırrrrr. Sakın başka bişi yaptırma. 2 yıl kadar bu yüzünün tadını çıkar. (eminim yüzün oturunca çok iyi olacak ) Sonra düşünürsün bişiler.Canım ne güzel bir haftada geçiyor sorunlar..acaba alt yüze ve boynuma doğru yaptırsam mı bende:) hiç uslanmıyorum görüyosun..yağları erittiği söyleniyodu ondan tedirginim..
Black tulips canım bir gün mutlaka senin de bütün sıkıntıların geçicek. İyi bir doktor nasip edecek Allah, karşına çıkartacak ve senin sorunlarda bitecek. Moralini iyi tut. hastane köşelerinde kaç gün ömrüm kaldı diye düşünen, evime bir çıkabilsem yeter diyen hastalar var. Halimize şükredelim ve dua edelim. Allah bir yol gösterir merak etmemarcocum cok tesekur ederım nasıl guzel anlatmıssın benımde pskolojım cok bozuldu okulumu uzattım kendımı evlere hapsettım anemle kardesımle bıle kousmuyodum bır ara yalnız basıma bagıra cagıra aglayıp ıntıhar etmek ıstıyodum suratım tanınmaz haldeydı yasama ıstegımı kaybetmıstım hıc bırsey mutlu etmıyodu halada kayıp ama en azından ınsanlara ıletısım kurmaya calısıyorum buraya bır suru yazı yazdım dıkat etıysenız bır anda hepsı kendımı mesgul etmek ıcın neselı gorunuyorum bazen normal ustu tepkıler verıyorum ınsanlar kafayı yedıyımı dusunuyokı haklılar ıyıkı sızle dertlesıyorum cok sagolun hepınız
aynı benim göz altlarım canım. Bir ilgilenir gibi oldulardı ya benim doktorlar geçen gün. Resim yolla dedilerdi. yolladım gene ses seda yok. Dalga geçiyorlar resmen.canım öyleymiş evet..örneğin göz altını delik olarak kullanıp ordan dokuları asıyolar..o yüzden göz kapağı gevşemiş olabilirağız içi kesisi belki de daha iyiydi..yine şakaktan girdikleri ve ordan sıyırdıkları için o bölge de epey hasar görüyor..
sağol tatlım..senin göz altların ne durumda?
Misch cim ödemdendir o kayma. Eminim o bölüm de toparlanacak. Ben tekrar ameliyat gerekeceğini hiç sanmıyorum. olumsuz düşünme.fazla deriyi nerden çıkarıyolar ?kestikleri kirpik dibinden mi?
PEGANUM BURALARDA MISIN? bende çıkarılmamış gibi deri..aklıma gelen daha çok ödemden kaynaklı olduğuydu..
Bende senin gibiyim aynı. Doktorlardan çıkmıyorum, en ufak bir şeyde mr, ultrason çektiriyorum. Böyle olunca da yüz germe nasıl yaptırabilirim. Artık cıldırırım aynaya bakıp bakıp. Ulthera dan sonra bir ara çıkdırma noktasına geldimdi. Nasıl düzeldim sonra bilmiyorum. Allah yardım etti. Yanaklarımın yan kısmına bakıp bakıp ağlıyordum. Ayna elimde kafam yanda iş yerinde sürekli bu pozda idim. Arkadaşlarım bile bıkmıştı benden.2,3 ay sürdü bu durum. sonra birden napim sakat kalmadım ya buna da şükür deyip geçti. İlginç bir ruh halim varEvet cok panigimkarnim agrisa,mide kanseri mi oldum diye dusunmeye baslarim
Black tulips canım bir gün mutlaka senin de bütün sıkıntıların geçicek. İyi bir doktor nasip edecek Allah, karşına çıkartacak ve senin sorunlarda bitecek. Moralini iyi tut. hastane köşelerinde kaç gün ömrüm kaldı diye düşünen, evime bir çıkabilsem yeter diyen hastalar var. Halimize şükredelim ve dua edelim. Allah bir yol gösterir merak etme
Bende senin gibiyim aynı. Doktorlardan çıkmıyorum, en ufak bir şeyde mr, ultrason çektiriyorum. Böyle olunca da yüz germe nasıl yaptırabilirim. Artık cıldırırım aynaya bakıp bakıp. Ulthera dan sonra bir ara çıkdırma noktasına geldimdi. Nasıl düzeldim sonra bilmiyorum. Allah yardım etti. Yanaklarımın yan kısmına bakıp bakıp ağlıyordum. Ayna elimde kafam yanda iş yerinde sürekli bu pozda idim. Arkadaşlarım bile bıkmıştı benden.2,3 ay sürdü bu durum. sonra birden napim sakat kalmadım ya buna da şükür deyip geçti. İlginç bir ruh halim var
aynı benim göz altlarım canım. Bir ilgilenir gibi oldulardı ya benim doktorlar geçen gün. Resim yolla dedilerdi. yolladım gene ses seda yok. Dalga geçiyorlar resmen.
evet canım oyle tabıkı saglımız yerıne cok sukur ruh saglımızda duzelır ınsallah amın hepımızın karsısına ınsan kıymetı bılen doktorlar cıkarsınBlack tulips canım bir gün mutlaka senin de bütün sıkıntıların geçicek. İyi bir doktor nasip edecek Allah, karşına çıkartacak ve senin sorunlarda bitecek. Moralini iyi tut. hastane köşelerinde kaç gün ömrüm kaldı diye düşünen, evime bir çıkabilsem yeter diyen hastalar var. Halimize şükredelim ve dua edelim. Allah bir yol gösterir merak etme
zaten sımdı ıyıyım cok sukur suratım tanınmaz halde davul gıbıydı ve cok korkunçtu cok sukur oyle kalmadı zaten oyuzden ınsaalh mısh canım emınım yuzun kalmıycak oyle senınde oyle nazcım o sıralar hayatla bağımı koparmıştım sımdı başladım yıne konuşmaya yalnız çenem açıldı bu seferde ıcıme at at böyle olduevet canım oyle tabıkı saglımız yerıne cok sukur ruh saglımızda duzelır ınsallah amın hepımızın karsısına ınsan kıymetı bılen doktorlar cıkarsın
Vallahi bu halimiz ne olur bilmiyorum, gecen sene anksiyete hastasi oldum, gitmedigim doktor kalmadi, en son mecburen Psikiyatriste gittim, MR Tomografi, tahliller aylarca direndim psikiyatriste gitmemek icinBende senin gibiyim aynı. Doktorlardan çıkmıyorum, en ufak bir şeyde mr, ultrason çektiriyorum. Böyle olunca da yüz germe nasıl yaptırabilirim. Artık cıldırırım aynaya bakıp bakıp. Ulthera dan sonra bir ara çıkdırma noktasına geldimdi. Nasıl düzeldim sonra bilmiyorum. Allah yardım etti. Yanaklarımın yan kısmına bakıp bakıp ağlıyordum. Ayna elimde kafam yanda iş yerinde sürekli bu pozda idim. Arkadaşlarım bile bıkmıştı benden.2,3 ay sürdü bu durum. sonra birden napim sakat kalmadım ya buna da şükür deyip geçti. İlginç bir ruh halim var
Yazdiklarini ouyunca yasadiklarim aklima geldi25 inci gün;
travesti görüntüsü kalmadı gibi bir şey..yüzüm açılıp genişledi..dar üçgen hat azaldı. gözlerde değişiklik yok..sol kapak daha da aşağı kaydı sanki ama kemiğe yapışmış gibi kımıldamıyo ödemden.bi şey söylemek için erken..
durum budur..
zaten sımdı ıyıyım cok sukur suratım tanınmaz halde davul gıbıydı ve cok korkunçtu cok sukur oyle kalmadı zaten oyuzden ınsaalh mısh canım emınım yuzun kalmıycak oyle senınde oyle nazcım o sıralar hayatla bağımı koparmıştım sımdı başladım yıne konuşmaya yalnız çenem açıldı bu seferde ıcıme at at böyle oldu
Yazdiklarini ouyunca yasadiklarim aklima geldi
o sis yanaklar geçiyor yüz oturuyor yerine de ben 6 7 ay belkide daha fazla birakin kosmayi hizli hizli bile yürüyemiordum yüzüm asagiya dogru kayiyormus gibi hissediyordum aci hissediyordum ve sol gözümdede hafif asagiya çekme vardi çok hafif ama o geçiyor zamanla bende kalici olucak diye baya üzülmüstüm ama zamanla yüz yerine oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?