Endoskopik yüz germe - Facelift

Hicbir farki yok canim hmde birsuru yan etkisi var lenf damarlarini yipratiyo Imun sistemini cokertiyo tum vucutta alerjik reaksiyona yol aciyove bir cok sey hicbirini anlatmadi hepsini sonradan ogrendim

Ya yuzunde anatomik bir bozukluk olmayan bir insana nasil boyle bir islem yapilir aklim almiyor.Bence butun plastik cerrahlar psikolojik denetimden gecmeli tum basarisiz sonuclardan sonra hastaya ruh hastasi muamelesi yapacagina gelisebilecek olumsuzluklari nasil giderebilevekleine odaklansinlar.olusacak komplikasyonlari kontrol altina alamiyacaksa bu isi yapmasin zaten.Canli dokuyla calisiyorlar tabiki terslik olabilir ama bu durum mudahale edebilecek yetenekte olmalilar...Genel konusuyorum senin dr yada benim dr la alakasi yok geneli boyle olmali...Hayati kararip kapali duvarlara hapis olan insanlar var kimsenin bunu yapmaya hakki var mi?Biz burda dertlesiyoruz cozum arioruz ama bunu yapacak gucu kalmamis genc insanlar var..Yani kalp sorunu olmayan birine kalp amliyati yapmak kadar adice seyler bunlar.. meslek ahlaki ve vicdaniyla yapan dr lari tenzih ediyorum onlardand var cunku cok sukur...Biraz fazla tepem atmis bu gece farkindayim:)

Bugün kaçta gidiyorsun doktora?Sonrasında yaz bize, meraktayım.

marcocum cok tesekur ederım nasıl guzel anlatmıssın benımde pskolojım cok bozuldu okulumu uzattım kendımı evlere hapsettım anemle kardesımle bıle kousmuyodum bır ara yalnız basıma bagıra cagıra aglayıp ıntıhar etmek ıstıyodum suratım tanınmaz haldeydı yasama ıstegımı kaybetmıstım hıc bırsey mutlu etmıyodu halada kayıp ama en azından ınsanlara ıletısım kurmaya calısıyorum buraya bır suru yazı yazdım dıkat etıysenız bır anda hepsı kendımı mesgul etmek ıcın neselı gorunuyorum bazen normal ustu tepkıler verıyorum ınsanlar kafayı yedıyımı dusunuyokı haklılar ıyıkı sızle dertlesıyorum cok sagolun hepınız

Canım ne güzel bir haftada geçiyor sorunlar..acaba alt yüze ve boynuma doğru yaptırsam mı bende:) hiç uslanmıyorum görüyosun..yağları erittiği söyleniyodu ondan tedirginim..
ay hayırrrrr. Sakın başka bişi yaptırma. 2 yıl kadar bu yüzünün tadını çıkar. (eminim yüzün oturunca çok iyi olacak ) Sonra düşünürsün bişiler.

Black tulips canım bir gün mutlaka senin de bütün sıkıntıların geçicek. İyi bir doktor nasip edecek Allah, karşına çıkartacak ve senin sorunlarda bitecek. Moralini iyi tut. hastane köşelerinde kaç gün ömrüm kaldı diye düşünen, evime bir çıkabilsem yeter diyen hastalar var. Halimize şükredelim ve dua edelim. Allah bir yol gösterir merak etme

aynı benim göz altlarım canım. Bir ilgilenir gibi oldulardı ya benim doktorlar geçen gün. Resim yolla dedilerdi. yolladım gene ses seda yok. Dalga geçiyorlar resmen.

fazla deriyi nerden çıkarıyolar ?kestikleri kirpik dibinden mi?

PEGANUM BURALARDA MISIN? bende çıkarılmamış gibi deri..aklıma gelen daha çok ödemden kaynaklı olduğuydu..
Misch cim ödemdendir o kayma. Eminim o bölüm de toparlanacak. Ben tekrar ameliyat gerekeceğini hiç sanmıyorum. olumsuz düşünme.

Evet cok panigim karnim agrisa,mide kanseri mi oldum diye dusunmeye baslarim
Bende senin gibiyim aynı. Doktorlardan çıkmıyorum, en ufak bir şeyde mr, ultrason çektiriyorum. Böyle olunca da yüz germe nasıl yaptırabilirim. Artık cıldırırım aynaya bakıp bakıp. Ulthera dan sonra bir ara çıkdırma noktasına geldimdi. Nasıl düzeldim sonra bilmiyorum. Allah yardım etti. Yanaklarımın yan kısmına bakıp bakıp ağlıyordum. Ayna elimde kafam yanda iş yerinde sürekli bu pozda idim. Arkadaşlarım bile bıkmıştı benden.2,3 ay sürdü bu durum. sonra birden napim sakat kalmadım ya buna da şükür deyip geçti. İlginç bir ruh halim var

evet canım, şımarıklık gibi oluyo aslında..Allaha şükür sağlıklıyız, evlerimzi huzurlu.daha ne olsun..

Ben de öyleyim itiraf edeyim

aynı benim göz altlarım canım. Bir ilgilenir gibi oldulardı ya benim doktorlar geçen gün. Resim yolla dedilerdi. yolladım gene ses seda yok. Dalga geçiyorlar resmen.

şikayetvar.com a yazsana..

evet canım oyle tabıkı saglımız yerıne cok sukur ruh saglımızda duzelır ınsallah amın hepımızın karsısına ınsan kıymetı bılen doktorlar cıkarsın

evet canım oyle tabıkı saglımız yerıne cok sukur ruh saglımızda duzelır ınsallah amın hepımızın karsısına ınsan kıymetı bılen doktorlar cıkarsın
zaten sımdı ıyıyım cok sukur suratım tanınmaz halde davul gıbıydı ve cok korkunçtu cok sukur oyle kalmadı zaten oyuzden ınsaalh mısh canım emınım yuzun kalmıycak oyle senınde oyle nazcım o sıralar hayatla bağımı koparmıştım sımdı başladım yıne konuşmaya yalnız çenem açıldı bu seferde ıcıme at at böyle oldu

Vallahi bu halimiz ne olur bilmiyorum, gecen sene anksiyete hastasi oldum, gitmedigim doktor kalmadi, en son mecburen Psikiyatriste gittim, MR Tomografi, tahliller aylarca direndim psikiyatriste gitmemek icin simdi sevgili antidepresanimla yasayip gidiyorum( canimiz sag ya onemli olan bu kesinlikle, belki de biz cok abartiyoruzdur dis goruntumuzu??? ben aynalara bakmiyorum, resim cektirmiyorum, hatta giyinmiyorum, sadece esofmanla geziyorum hayata kusmnus gibiyim, bu ameliyat beni hayata baglar mi? yoksa beni hayattan daha mi koparir bilemiyorum? Allah hepimiz hakkinda hayirlisini nasip etsin, insallah yuzumle sinav vermeyiz.

M misch neden klasik germe yaptirmadin? boyun ve alt yuze de mudahale ediliyor klasik germe de?

Yazdiklarini ouyunca yasadiklarim aklima geldi
o sis yanaklar geçiyor yüz oturuyor yerine de ben 6 7 ay belkide daha fazla birakin kosmayi hizli hizli bile yürüyemiordum yüzüm asagiya dogru kayiyormus gibi hissediyordum
aci hissediyordum ve sol gözümdede hafif asagiya çekme vardi çok hafif ama o geçiyor zamanla bende kalici olucak diye baya üzülmüstüm ama zamanla yüz yerine oturuyor.

atma içine sakın..biz burdayız eski yazılarında daha karamsar bir hava vardı.şimdi pozitifsin:)

doktora ne zaman spor yapabilirim diye sordum, 1.5 ayda ağır spora başlayabilirsin dedi..geçen gün hafif koşmam gerekti aaa baktım yanaklarımda basınç hissi oluşuyor.
otıracak benim de inşallah..bugün 26 ncı gün ve epey normalleşti görüntüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…