Insallah bende endeskopik yuz germeden sonra 2.ameliyatimi olmak zorunda kaldim göz altina konan grefler erimedi dr da inadina erir yabanci bir madde degil diyordu ama erimedi iste ve ayni sizdeki gibi kist gibi olustu kaldi neyse o alindi ama simdi yeri bos elmacik kemigin üstü bosaldi oraya bisey uygulatmam lazim daha hiç bir çare bulamadim...[/g
gözaltina yağ grefti mi kondu yoksa dokumu? Benimde 1 yil once yag kondu ama erimedi gozaltlarimda elime gelen bezelye tanesi buyuklugunde 2 tane daha kucuk kucuk onlarca beze var disardan sadace tornalanmis gozalti olarak algilaniyor ama goz harekerlerimi yaparken bile rahatsizlik hissediyorum.Onlari aldirmak yada gozaltina mudahale ettirmeyi dusunuyorum ama bu iyi bir fikir degil sanirim.Gozaltim cokecekse bir anlami olmaz.Kafam karmakarisik ne yapacagima hala net karar vermedim.
Bende her iki doktoru deneyen bir bayandan ögrendim ikiside kiyaslamis mehmet reiste bülent beyin ekibinden mis ilkin istanbuldaymis ama simdi ankaraya gitmis bilgilerim bunlar buarada iyi bana yardimciolacak doktor bulur duyarsan benimle paylasirsan sevinirm canim tesekkürler...örümcek ağını daha ıyı yapan bır doktor yokmu acaba o doktoru hıc duymadım acaba ıyı mı
tabıkı ne demek canım sen merak etme acele etme en ıyısı bıraz araştıralımBende her iki doktoru deneyen bir bayandan ögrendim ikiside kiyaslamis mehmet reiste bülent beyin ekibinden mis ilkin istanbuldaymis ama simdi ankaraya gitmis bilgilerim bunlar buarada iyi bana yardimciolacak doktor bulur duyarsan benimle paylasirsan sevinirm canim tesekkürler...
ayni hatalari yapmamamiz için iyi arastirmaliyizbende cok korkuyorum gözümüz korktu cıdden bende cok gözü karaydım sımdı bır kısıyı onerırken bıle cekınıyorum bıde yüzümde parça kalmışsa bende yenıden amelıyat olucam
bende de durum aynı canım zaten bırbırımızı anlamamızıda bu saglıyo burdakı arkadaşlar hep empatı yapıyoruz neler yasadıgımızı anlıyoruz ve duygularımız gerçek bu yüzden uzuldugumuzde yada sevınlerımızı paylaştığımızda dedıgın gıbı cok medyatıklerede güvenmemek lazım tecrübelerımızı maalesef agır bedeller ödeyerek kazandık bundan sonra ıyı olucak ınsallahayni hatalari yapmamamiz için iyi arastirmaliyiz
birde reklami çok var diye bir doktora hattinden fazla guvenmekte iyi degil
bunlarda bana ders oldu ama yuzude defoladim sonuc budur.
cidden üzüldüm senin adina kendi adima sürekli üzülüyorum zaten sag tarafimda ameliyat oldum çünkü zorunda kaldim bi gün ansizin kocaman sisti aldirmak zorunda kaldim simdi ayni sorun sol gözdede var korkuyorum bir gece ansizin sisecek diye alttan böyle ara ara görünüyor ben hiç bisy yapmayi düsünmüyorum taki o yapana kadar yapincada dünya göz hastanesinde bu tarz ameliyatlari gözü distan açmadan gözkapagini ters döndürüp içten yapan iyi bir uzman doktor var ona yaptiririm en azindan göze yakin çalisiyor sürekli elialismistir hata riski azolur birde içten olunca distan iz kalmaz benimde tesellim bu marco...
hayırlı haberlerını beklıyoruz canımen basit ameliyatta bile pek cok risk var ..amacımız bunları en aza indirebilmek süreci az hasarsız atlatabilmek. pek cok dr bu konuda maalesef hastayı ticari kişi olarak gördüğü için ,bastan kâğıtları imzalatıyor kendini garantiye alıyor sonra ki sorunlarla başbaşa bırakıyor. Allahtan şimdi bu sosyal platformlar var da biraz daha temkinli ve bilinçli davranıyoruz.benim konuştuğum pekcok dr kk den haberdar ,biliyorlar cok büyük reklam yapabileceğimizi "iyi,kötü" ve onlar da eskiye nazaran daha özenli yaklaşıyorlar. gene de araştırmak cok önemli ben buradan sizlerden cok şey öğrendim salı günü operasyonum var sonuçları buradan aksama yazacağım kızlar.
cidden üzüldüm senin adina kendi adima sürekli üzülüyorum zaten sag tarafimda ameliyat oldum çünkü zorunda kaldim bi gün ansizin kocaman sisti aldirmak zorunda kaldim simdi ayni sorun sol gözdede var korkuyorum bir gece ansizin sisecek diye alttan böyle ara ara görünüyor ben hiç bisy yapmayi düsünmüyorum taki o yapana kadar yapincada dünya göz hastanesinde bu tarz ameliyatlari gözü distan açmadan gözkapagini ters döndürüp içten yapan iyi bir uzman doktor var ona yaptiririm en azindan göze yakin çalisiyor sürekli elialismistir hata riski azolur birde içten olunca distan iz kalmaz benimde tesellim bu marco...
en basit ameliyatta bile pek cok risk var ..amacımız bunları en aza indirebilmek süreci az hasarsız atlatabilmek. pek cok dr bu konuda maalesef hastayı ticari kişi olarak gördüğü için ,bastan kâğıtları imzalatıyor kendini garantiye alıyor sonra ki sorunlarla başbaşa bırakıyor. Allahtan şimdi bu sosyal platformlar var da biraz daha temkinli ve bilinçli davranıyoruz.benim konuştuğum pekcok dr kk den haberdar ,biliyorlar cok büyük reklam yapabileceğimizi "iyi,kötü" ve onlar da eskiye nazaran daha özenli yaklaşıyorlar. gene de araştırmak cok önemli ben buradan sizlerden cok şey öğrendim salı günü operasyonum var sonuçları buradan aksama yazacağım kızlar.
en basit ameliyatta bile pek cok risk var ..amacımız bunları en aza indirebilmek süreci az hasarsız atlatabilmek. pek cok dr bu konuda maalesef hastayı ticari kişi olarak gördüğü için ,bastan kâğıtları imzalatıyor kendini garantiye alıyor sonra ki sorunlarla başbaşa bırakıyor. Allahtan şimdi bu sosyal platformlar var da biraz daha temkinli ve bilinçli davranıyoruz.benim konuştuğum pekcok dr kk den haberdar ,biliyorlar cok büyük reklam yapabileceğimizi "iyi,kötü" ve onlar da eskiye nazaran daha özenli yaklaşıyorlar. gene de araştırmak cok önemli ben buradan sizlerden cok şey öğrendim salı günü operasyonum var sonuçları buradan aksama yazacağım kızlar.
Doktorlar okuyorlar sanirim cunku hic bilmedigim bir kac doktor twitter den bana yuz germe ameliyati ile ilgili yazi yollamislarvalla doktorlar okuyosa yandıkbizi kara listeye alıp ameliyat etmezler..
Titan hakkinda bilgin var mi? Ebru gundes yaptirmis?misch ,elbette sorarım da benimki SILHOUETTE SOFT sanmıyorum ki videolarını da izledim,oyle 1 cm lik delik yok....ayyyyyy vallahi tırstımmmm..ne o ole kocaman delik olur 1 cm ise. aslında iple kaldırma videolar bile izlerken cok korkunç yaaaa o ne kocaman kocaman iğneler ...neler çekiyoruz allahımmm acı bize. elite cnm o dediğin ne ola ki dur bakayım ona da.
Doktorlar okuyorlar sanirim cunku hic bilmedigim bir kac doktor twitter den bana yuz germe ameliyati ile ilgili yazi yollamislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?