Endoskopik yüz germe - Facelift

örümcek ağını daha ıyı yapan bır doktor yokmu acaba o doktoru hıc duymadım acaba ıyı mı
Bende her iki doktoru deneyen bir bayandan ögrendim ikiside kiyaslamis mehmet reiste bülent beyin ekibinden mis ilkin istanbuldaymis ama simdi ankaraya gitmis bilgilerim bunlar buarada iyi bana yardimciolacak doktor bulur duyarsan benimle paylasirsan sevinirm canim tesekkürler...

cok gecmıs olsun sana da canım uzuldum İnsallah en kısa zamnda bır cozum bulunur

marcocum sana yazmıştım hala ögrenemedım yazmayı cok gecmıs olsun canım

tabıkı ne demek canım sen merak etme acele etme en ıyısı bıraz araştıralım

cidden üzüldüm senin adina kendi adima sürekli üzülüyorum zaten sag tarafimda ameliyat oldum çünkü zorunda kaldim bi gün ansizin kocaman sisti aldirmak zorunda kaldim simdi ayni sorun sol gözdede var korkuyorum bir gece ansizin sisecek diye alttan böyle ara ara görünüyor ben hiç bisy yapmayi düsünmüyorum taki o yapana kadar yapincada dünya göz hastanesinde bu tarz ameliyatlari gözü distan açmadan gözkapagini ters döndürüp içten yapan iyi bir uzman doktor var ona yaptiririm en azindan göze yakin çalisiyor sürekli elialismistir hata riski azolur birde içten olunca distan iz kalmaz benimde tesellim bu marco...

bende cok korkuyorum gözümüz korktu cıdden bende cok gözü karaydım sımdı bır kısıyı onerırken bıle cekınıyorum bıde yüzümde parça kalmışsa bende yenıden amelıyat olucam
ayni hatalari yapmamamiz için iyi arastirmaliyiz
birde reklami çok var diye bir doktora hattinden fazla guvenmekte iyi degil
bunlarda bana ders oldu ama yuzude defoladim sonuc budur.

ayni hatalari yapmamamiz için iyi arastirmaliyiz
birde reklami çok var diye bir doktora hattinden fazla guvenmekte iyi degil
bunlarda bana ders oldu ama yuzude defoladim sonuc budur.
bende de durum aynı canım zaten bırbırımızı anlamamızıda bu saglıyo burdakı arkadaşlar hep empatı yapıyoruz neler yasadıgımızı anlıyoruz ve duygularımız gerçek bu yüzden uzuldugumuzde yada sevınlerımızı paylaştığımızda dedıgın gıbı cok medyatıklerede güvenmemek lazım tecrübelerımızı maalesef agır bedeller ödeyerek kazandık bundan sonra ıyı olucak ınsallah

Bende aslinda sejin dedigin gibi bir islem yeterli olurmu onu arastiriyorum.Buradan eskilerden hir arkadas gozalti torbasi icin 3 yila yakin arastirma yapmis erhan beyinden tutunda ercan beyine digerlerine tum cerrahlari gezmisti ama ameliyat olmamisti.Endoskopik onerende olmus genc oldugu icin goz torbasini almayida red edende.(cerahina gore nasil birhirinin zitti tepkiler)En son bir cerraha gitti oda gozunu disaran hic kesip dikmeden icerden lazerle girip torbaya neden olan yaglari olmasi gereken yere daha iclere itmis ve islemi lokal anestezi ile yarim saatte yapmis.Arkadasin resimlerini gordum cok basarili gozun seklinde vs hic degisim olmamis.en guzelide yaglari cikarmadigi icin gozalti asla cokmeyecek..Boyle detayli detayli yaziyorum cunku okuyan arastiran baska arkadaslarada isik olur belki.Yani insanlar bilsin ki bole bir islemde var.tabi hunun icin deri fazlasi olmamali yoksa cok iyi sonuc vermeyebilir.bende randevu aldim ayni dr ama birinde ben gidemedim birinde dr musait olamadi bir turlu kismet olmadi yani..Bu icerden keserek yapilan goz islemini baska bir cerraha sordugumda gerek yok icerden girmek icin daha kalin tabaka kesiliyor disardan yapilmali demisti.simdi dusunuyorum goz pozisyonunda degisiklik olmamasi kesilen tabakanin kalinligindan daha onemli...Endoskopik dusunuyordum hep halada dusunuyorum ama acaba diyorum daha ucuz atlama sansim olabilir mi :) Sizde lutfen tecrubelerinizi detayli sekilde yazin ki cozum arayan insanlara ipucu olsun.svg

en basit ameliyatta bile pek cok risk var ..amacımız bunları en aza indirebilmek süreci az hasarsız atlatabilmek. pek cok dr bu konuda maalesef hastayı ticari kişi olarak gördüğü için ,bastan kâğıtları imzalatıyor kendini garantiye alıyor sonra ki sorunlarla başbaşa bırakıyor. Allahtan şimdi bu sosyal platformlar var da biraz daha temkinli ve bilinçli davranıyoruz.benim konuştuğum pekcok dr kk den haberdar ,biliyorlar cok büyük reklam yapabileceğimizi "iyi,kötü" ve onlar da eskiye nazaran daha özenli yaklaşıyorlar. gene de araştırmak cok önemli ben buradan sizlerden cok şey öğrendim salı günü operasyonum var sonuçları buradan aksama yazacağım kızlar.

hayırlı haberlerını beklıyoruz canım

greft dediğin nasıl bir şey?

valla doktorlar okuyosa yandık bizi kara listeye alıp ameliyat etmezler..

memnun kalırsan ben de alt yüzü ve boynu düşünebilirim..delik açacak değil mi?her iki yılda bir delik açılması nasıl olacak?sorabilir misin onu..örmcekte delik yok ama iple asmada var bildiğim kadarıyla..1 cm lik filan..

misch ,elbette sorarım da benimki SILHOUETTE SOFT sanmıyorum ki videolarını da izledim,oyle 1 cm lik delik yok....ayyyyyy vallahi tırstımmmm..ne o ole kocaman delik olur 1 cm ise. aslında iple kaldırma videolar bile izlerken cok korkunç yaaaa o ne kocaman kocaman iğneler ...neler çekiyoruz allahımmm acı bize. elite cnm o dediğin ne ola ki dur bakayım ona da.

Titan hakkinda bilgin var mi? Ebru gundes yaptirmis?

elite ,baktım titana kızılötesi ışınla kolajen üretimi arttırılır diyor..cnm ebru dahil bizim 40 üstü medyatikler herşeyi yaptırıyor baksana biz bile eksik kalmıyorsak...bizim ülkede çılgınlık seviyesine geldi artık ozellikle medyatiklerde ,bakın Google dan arayın,monaco presnsesleri Caroline ve stephanie yazın, gerçek hic estetiksiz 45 yaş nasıl duruyor görün.bilemiyorum artık bizimkiler mi normal yoksa böyle prenses olup doğal kalmak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…