Endoskopik yüz germe - Facelift

arkadaşlar bugün Bülent C. nin kliniğine gittim.biri beni tutsun Bir arkadaşım paylaşımda bulunmuştu tüm işlemler kadınlar günü nedeniyle %50 indirimliymiş. gidip bir fikir edineyim dedim.şık güzel bir klinik.yalnız bekleyen kadınlarda fazla estetikli ve doğal olmayan bir görüntü vardı.tesadüf heralde öyle denk geldi ama bu işleri abartmamak lazım bir kez daha anladım.eşim, böyle giderse sen de öyle olacaksın dedi..neyse önce asistanla sonra dr lardan biriyle görüştüm.100 iğne alana 100 iğne hediyeymiş bugün de son gün.yani 100 iğne alıp yarısını ödemiyosunuz.yüzümün alt kısmını sordum.uygularız ,ulthreapy da yapalım dedi.Naz'dan bildiğim için yanaşmadım.Yaşıma inanamadılar yine.1 ay önce ameliyat olduğumu söyleyince kim yaptı diye sordu Erhan Bey'i söyleyince eline sağlık dedi.Bu konuda iyi olduğu doktorlar arasında da genel kabul görmüş durumda sanırım.Neyse düşüneyim deyip geldim.Ha bir de iple asmayı da sordum, etkiyi daha çabuk görürsünüz ama asılacak kadar deri fazlanız yok dedi.Örümceği önerdi, kolajen artırır deri kalitesini iyileştirir dedi..İşte böyle..

Doktorlar okuyorlar sanirim cunku hic bilmedigim bir kac doktor twitter den bana yuz germe ameliyati ile ilgili yazi yollamislar

a

iple asmada delik yoksa iyi..benim okuduğumda öyle yazıyodu..onur erol kendisinin yaptığının düşmediğini mi söyledi?fiyat verdi mi?

Cok guzel Masallah sana canim

Eline saglik ozaman erhan beyinde bir ay ama cok Iyi duzelme durumu uc ay sonra fistik gibi olucaksin

Eline saglik ozaman erhan beyinde bir ay ama cok Iyi duzelme durumu uc ay sonra fistik gibi olucaksin

sınavın ne zaman ?dr a gidene kadar rahat yok sana..acaba ağzındaki ağrı için plastik cerrah yerine ilgili branş dr una mı gitsen?

sınavın ne zaman ?dr a gidene kadar rahat yok sana..acaba ağzındaki ağrı için plastik cerrah yerine ilgili branş dr una mı gitsen?
on ucunde canım cuma gunu yok canım dogru dedın cok agrıyo agız ıcıne kulak burun bogaz mı bakar genelde doktorlar kendılıgınden duzelır dıyıp kaderımle bas basa bırakıyolar ınsallah artık ıyı bırılerı cıksın canımya bıkere guvenılır olmalı para duskunu olmamlı bıde dogru teshıs koyup tedavı edebılmelı cok sey mı ıstıyorum acaba he bıde mıschim ımplant cıkarılırken sag taraftakı parcalanarak cıkmıstı ben hep parca kalma ıhtımalını dusunuyodum sen ne dersın

parça kalsa belli bi noktanın özellikle ağrıması gerekmez mi?öyle mi sendeki?hani kıymık batar ya da cam girer o noktayı net hissedersin ya onun gibi..ağrı yapan bazı sinir hasarları da oluyor ama ağız içinde olur mu bilmiyorum..bizim tahmin etmemiz imkansız..KBB de olur cildin üstünde fark ettiğin bir yara vb varsa dermatolog da olur sanırım..

bellı bır nokta agrıyo aslında canım şiş olan yerın ustu ıc kısımdada kesık gıbı doku acılması var dızsım batıyo daha cok agrıyo sırayla gecızem yıne doktorları bannagezme olsun zaten

13 üne bir şey kalmadı neyse ki..

tugrul turana da mail attım bakalım ne dıycek ınternet ustunden tehıs tedavı ıstıyorum doktorlardan yeni adet cıkardım zılgıtı yıycem bırınden

Benim göz altımı mahveden de medyatik. Sürekli televizyonda. Asıl onlar daha ilgisiz oluyorlar. Fazla hastadan hiç biriyle yeterince ilgilenmiyorlar. Seri imalata geçmiş gibiler.

Bende torbaları aldırırım diyordum. Çünkü göz altı ödem inince o bölge pot kalacak iyice. Şimdi bile benim göz altım gergin değil sarkmış gibi. Göz üstüde kötü. Sarkma var. Göz altı ve üstü ameliyatını da araştırıyorum. Göz doktoruna mı yoksa cerrahamı olmalıyız kararsızım. Bir arkadaşımın eniştesi ve onun kardeşi Ankarada Hacettepede bir prof. A olmuşlar. Çok iyi olmuş dedi arkadaşım. Adını sormadım doktorun Ankara düşünmediğim için. Dünya göz den Akın Banaz iyi diyorlar ama bilemiyorum

Ay misch biri seni gerçekten tutsun. Bir alana bir bedava diye nerdeyse yaptıracaktın galibayüzün bir otursun, ödemler insin öyle düşünürsün. Örümcek ağı deyip geçme ondada ödem oluyor. Bu sefer zaten ellenmiş suratın daha da şişer iç kısımlarda hasar felan oluşur dokularda, sakın yaptırma bişi 3,4 ay sabret

Ultrason la yada mr felan çektirip bir baktırsana canım. Bence değildir ama genede bir baktır. Ben yüzüme ultrasonla baktırdımdı ultheradan sonra.

Tarık şapçı var kbb uzmanı doçent. Bağdat caddesinde. Paragöz değil, işinde çok iyi. Bir ona göster istersen

Tarık şapçı var kbb uzmanı doçent. Bağdat caddesinde. Paragöz değil, işinde çok iyi. Bir ona göster istersen
cok sagol naz canımm :) tavsıye ettıgın doktoru da ekledım lısteme mr cekılmıstı bısey görulmedı analamyıorum nasıl mrsa yuzde anormalık bır şiş var ama dokular normal duruyo dunmaıl attıgımmuzafer bey vatsaptan yazdı mrda cıkmıyomus bazen tugrul turan muzaffer celık ılk sırada gıdıcem sayenızde kızlar yoksa hıc bulamazdım hepınıze tesekur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…