- 19 Şubat 2015
- 222
- 147
- 48
- 50
Bilmiyorum kibu nasıl olacak kiyani burada adımız yok, iletişim bilgilerimizde
Doktorlar okuyorlar sanirim cunku hic bilmedigim bir kac doktor twitter den bana yuz germe ameliyati ile ilgili yazi yollamislar
misch ,elbette sorarım da benimki SILHOUETTE SOFT sanmıyorum ki videolarını da izledim,oyle 1 cm lik delik yok....ayyyyyy vallahi tırstımmmm..ne o ole kocaman delik olur 1 cm ise. aslında iple kaldırma videolar bile izlerken cok korkunç yaaaa o ne kocaman kocaman iğneler ...neler çekiyoruz allahımmm acı bize. elite cnm o dediğin ne ola ki dur bakayım ona da.
Cok guzel Masallah sana canimarkadaşlar bugün Bülent C. nin kliniğine gittim.biri beni tutsunBir arkadaşım paylaşımda bulunmuştu tüm işlemler kadınlar günü nedeniyle %50 indirimliymiş. gidip bir fikir edineyim dedim.şık güzel bir klinik.yalnız bekleyen kadınlarda fazla estetikli ve doğal olmayan bir görüntü vardı.tesadüf heralde öyle denk geldi ama bu işleri abartmamak lazım bir kez daha anladım.eşim, böyle giderse sen de öyle olacaksın dedi..neyse önce asistanla sonra dr lardan biriyle görüştüm.100 iğne alana 100 iğne hediyeymiş bugün de son gün.yani 100 iğne alıp yarısını ödemiyosunuz.yüzümün alt kısmını sordum.uygularız ,ulthreapy da yapalım dedi.Naz'dan bildiğim için yanaşmadım.Yaşıma inanamadılar yine .1 ay önce ameliyat olduğumu söyleyince kim yaptı diye sordu Erhan Bey'i söyleyince eline sağlık dedi.Bu konuda iyi olduğu doktorlar arasında da genel kabul görmüş durumda sanırım.Neyse düşüneyim deyip geldim.Ha bir de iple asmayı da sordum, etkiyi daha çabuk görürsünüz ama asılacak kadar deri fazlanız yok dedi.Örümceği önerdi, kolajen artırır deri kalitesini iyileştirir dedi..İşte böyle..
Eline saglik ozaman erhan beyinde bir ay ama cok Iyi duzelme durumu uc ay sonra fistik gibi olucaksinariyi duzelme adaşlar bugün Bülent C. nin kliniğine gittim.biri beni tutsunBir arkadaşım paylaşımda bulunmuştu tüm işlemler kadınlar günü nedeniyle %50 indirimliymiş. gidip bir fikir edineyim dedim.şık güzel bir klinik.yalnız bekleyen kadınlarda fazla estetikli ve doğal olmayan bir görüntü vardı.tesadüf heralde öyle denk geldi ama bu işleri abartmamak lazım bir kez daha anladım.eşim, böyle giderse sen de öyle olacaksın dedi..neyse önce asistanla sonra dr lardan biriyle görüştüm.100 iğne alana 100 iğne hediyeymiş bugün de son gün.yani 100 iğne alıp yarısını ödemiyosunuz.yüzümün alt kısmını sordum.uygularız ,ulthreapy da yapalım dedi.Naz'dan bildiğim için yanaşmadım.Yaşıma inanamadılar yine .1 ay önce ameliyat olduğumu söyleyince kim yaptı diye sordu Erhan Bey'i söyleyince eline sağlık dedi.Bu konuda iyi olduğu doktorlar arasında da genel kabul görmüş durumda sanırım.Neyse düşüneyim deyip geldim.Ha bir de iple asmayı da sordum, etkiyi daha çabuk görürsünüz ama asılacak kadar deri fazlanız yok dedi.Örümceği önerdi, kolajen artırır deri kalitesini iyileştirir dedi..İşte böyle..
Eline saglik ozaman erhan beyinde bir ay ama cok Iyi duzelme durumu uc ay sonra fistik gibi olucaksin
on ucunde canım cuma gunu yok canım dogru dedın cok agrıyo agız ıcıne kulak burun bogaz mı bakar genelde doktorlar kendılıgınden duzelır dıyıp kaderımle bas basa bırakıyolar ınsallah artık ıyı bırılerı cıksın canımya bıkere guvenılır olmalı para duskunu olmamlı bıde dogru teshıs koyup tedavı edebılmelı cok sey mı ıstıyorum acaba he bıde mıschim ımplant cıkarılırken sag taraftakı parcalanarak cıkmıstı ben hep parca kalma ıhtımalını dusunuyodum sen ne dersınsınavın ne zaman ?dr a gidene kadar rahat yok sana..acaba ağzındaki ağrı için plastik cerrah yerine ilgili branş dr una mı gitsen?
on ucunde canım cuma gunu yok canım dogru dedın cok agrıyo agız ıcıne kulak burun bogaz mı bakar genelde doktorlar kendılıgınden duzelır dıyıp kaderımle bas basa bırakıyolar ınsallah artık ıyı bırılerı cıksın canımya bıkere guvenılır olmalı para duskunu olmamlı bıde dogru teshıs koyup tedavı edebılmelı cok sey mı ıstıyorum acaba he bıde mıschim ımplant cıkarılırken sag taraftakı parcalanarak cıkmıstı ben hep parca kalma ıhtımalını dusunuyodum sen ne dersın
bellı bır nokta agrıyo aslında canım şiş olan yerın ustu ıc kısımdada kesık gıbı doku acılması var dızsım batıyo daha cok agrıyo sırayla gecızem yıne doktorları bannagezme olsun zatenparça kalsa belli bi noktanın özellikle ağrıması gerekmez mi?öyle mi sendeki?hani kıymık batar ya da cam girer o noktayı net hissedersin ya onun gibi..ağrı yapan bazı sinir hasarları da oluyor ama ağız içinde olur mu bilmiyorum..bizim tahmin etmemiz imkansız..KBB de olur cildin üstünde fark ettiğin bir yara vb varsa dermatolog da olur sanırım..
bellı bır nokta agrıyo aslında canım şiş olan yerın ustu ıc kısımdada kesık gıbı doku acılması var dızsım batıyo daha cok agrıyo sırayla gecızem yıne doktorları bannagezme olsun zaten
evet canımm cok tesekkur ederım13 üne bir şey kalmadı neyse ki..
Benim göz altımı mahveden de medyatik. Sürekli televizyonda. Asıl onlar daha ilgisiz oluyorlar. Fazla hastadan hiç biriyle yeterince ilgilenmiyorlar. Seri imalata geçmiş gibiler.bende de durum aynı canım zaten bırbırımızı anlamamızıda bu saglıyo burdakı arkadaşlar hep empatı yapıyoruz neler yasadıgımızı anlıyoruz ve duygularımız gerçek bu yüzden uzuldugumuzde yada sevınlerımızı paylaştığımızda dedıgın gıbı cok medyatıklerede güvenmemek lazım tecrübelerımızı maalesef agır bedeller ödeyerek kazandık bundan sonra ıyı olucak ınsallah
Bende torbaları aldırırım diyordum. Çünkü göz altı ödem inince o bölge pot kalacak iyice. Şimdi bile benim göz altım gergin değil sarkmış gibi. Göz üstüde kötü. Sarkma var. Göz altı ve üstü ameliyatını da araştırıyorum. Göz doktoruna mı yoksa cerrahamı olmalıyız kararsızım. Bir arkadaşımın eniştesi ve onun kardeşi Ankarada Hacettepede bir prof. A olmuşlar. Çok iyi olmuş dedi arkadaşım. Adını sormadım doktorun Ankara düşünmediğim için. Dünya göz den Akın Banaz iyi diyorlar ama bilemiyorumBende aslinda sejin dedigin gibi bir islem yeterli olurmu onu arastiriyorum.Buradan eskilerden hir arkadas gozalti torbasi icin 3 yila yakin arastirma yapmis erhan beyinden tutunda ercan beyine digerlerine tum cerrahlari gezmisti ama ameliyat olmamisti.Endoskopik onerende olmus genc oldugu icin goz torbasini almayida red edende.(cerahina gore nasil birhirinin zitti tepkiler)En son bir cerraha gitti oda gozunu disaran hic kesip dikmeden icerden lazerle girip torbaya neden olan yaglari olmasi gereken yere daha iclere itmis ve islemi lokal anestezi ile yarim saatte yapmis.Arkadasin resimlerini gordum cok basarili gozun seklinde vs hic degisim olmamis.en guzelide yaglari cikarmadigi icin gozalti asla cokmeyecek..Boyle detayli detayli yaziyorum cunku okuyan arastiran baska arkadaslarada isik olur belki.Yani insanlar bilsin ki bole bir islemde var.tabi hunun icin deri fazlasi olmamali yoksa cok iyi sonuc vermeyebilir.bende randevu aldim ayni dr ama birinde ben gidemedim birinde dr musait olamadi bir turlu kismet olmadi yani..Bu icerden keserek yapilan goz islemini baska bir cerraha sordugumda gerek yok icerden girmek icin daha kalin tabaka kesiliyor disardan yapilmali demisti.simdi dusunuyorum goz pozisyonunda degisiklik olmamasi kesilen tabakanin kalinligindan daha onemli...Endoskopik dusunuyordum hep halada dusunuyorum ama acaba diyorum daha ucuz atlama sansim olabilir mi :) Sizde lutfen tecrubelerinizi detayli sekilde yazin ki cozum arayan insanlara ipucu olsun.svg
Merakla bekliyoruz canım. İyi haberler alırız inşaallahhayırlı haberlerını beklıyoruz canım
Titan yurt dışı sitesi realself de baktım hiç önerilmiyor. Memnun olan çok çok azTitan yaptiran var mi?
Ay misch biri seni gerçekten tutsun. Bir alana bir bedava diye nerdeyse yaptıracaktın galibaarkadaşlar bugün Bülent C. nin kliniğine gittim.biri beni tutsunBir arkadaşım paylaşımda bulunmuştu tüm işlemler kadınlar günü nedeniyle %50 indirimliymiş. gidip bir fikir edineyim dedim.şık güzel bir klinik.yalnız bekleyen kadınlarda fazla estetikli ve doğal olmayan bir görüntü vardı.tesadüf heralde öyle denk geldi ama bu işleri abartmamak lazım bir kez daha anladım.eşim, böyle giderse sen de öyle olacaksın dedi..neyse önce asistanla sonra dr lardan biriyle görüştüm.100 iğne alana 100 iğne hediyeymiş bugün de son gün.yani 100 iğne alıp yarısını ödemiyosunuz.yüzümün alt kısmını sordum.uygularız ,ulthreapy da yapalım dedi.Naz'dan bildiğim için yanaşmadım.Yaşıma inanamadılar yine .1 ay önce ameliyat olduğumu söyleyince kim yaptı diye sordu Erhan Bey'i söyleyince eline sağlık dedi.Bu konuda iyi olduğu doktorlar arasında da genel kabul görmüş durumda sanırım.Neyse düşüneyim deyip geldim.Ha bir de iple asmayı da sordum, etkiyi daha çabuk görürsünüz ama asılacak kadar deri fazlanız yok dedi.Örümceği önerdi, kolajen artırır deri kalitesini iyileştirir dedi..İşte böyle..
Ultrason la yada mr felan çektirip bir baktırsana canım. Bence değildir ama genede bir baktır. Ben yüzüme ultrasonla baktırdımdı ultheradan sonra.on ucunde canım cuma gunu yok canım dogru dedın cok agrıyo agız ıcıne kulak burun bogaz mı bakar genelde doktorlar kendılıgınden duzelır dıyıp kaderımle bas basa bırakıyolar ınsallah artık ıyı bırılerı cıksın canımya bıkere guvenılır olmalı para duskunu olmamlı bıde dogru teshıs koyup tedavı edebılmelı cok sey mı ıstıyorum acaba he bıde mıschim ımplant cıkarılırken sag taraftakı parcalanarak cıkmıstı ben hep parca kalma ıhtımalını dusunuyodum sen ne dersın
Tarık şapçı var kbb uzmanı doçent. Bağdat caddesinde. Paragöz değil, işinde çok iyi. Bir ona göster istersenon ucunde canım cuma gunu yok canım dogru dedın cok agrıyo agız ıcıne kulak burun bogaz mı bakar genelde doktorlar kendılıgınden duzelır dıyıp kaderımle bas basa bırakıyolar ınsallah artık ıyı bırılerı cıksın canımya bıkere guvenılır olmalı para duskunu olmamlı bıde dogru teshıs koyup tedavı edebılmelı cok sey mı ıstıyorum acaba he bıde mıschim ımplant cıkarılırken sag taraftakı parcalanarak cıkmıstı ben hep parca kalma ıhtımalını dusunuyodum sen ne dersın
cok sagol naz canımm :) tavsıye ettıgın doktoru da ekledım lısteme mr cekılmıstı bısey görulmedı analamyıorum nasıl mrsa yuzde anormalık bır şiş var ama dokular normal duruyo dunmaıl attıgımmuzafer bey vatsaptan yazdı mrda cıkmıyomus bazen tugrul turan muzaffer celık ılk sırada gıdıcem sayenızde kızlar yoksa hıc bulamazdım hepınıze tesekur ederımTarık şapçı var kbb uzmanı doçent. Bağdat caddesinde. Paragöz değil, işinde çok iyi. Bir ona göster istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?