Endoskopik yüz germe - Facelift

tugrul turana da mail attım bakalım ne dıycek ınternet ustunden tehıs tedavı ıstıyorum doktorlardan yeni adet cıkardım zılgıtı yıycem bırınden

canim tugrul beyi direk ara mail ulasmiyabilir..Ameliyatta degilse inan telefonda bile seninle dakikalarca konusur ilgilenir.Bunu ne seni ameliyat etmek icin yapar nede para icin..nette iletisim diye bakarsan cep telefonuna ulasabilirsin..Tanidigim en vicdanli en samimi en deli cerrahdir..Cok farkli cok seviyorum onu..Sayfa admini reklam yaptigimi dusunebilir o yuzden hemen ekliyim.Kendisine hic hir islem yaptirmadim.Bana 2 saatini ayirdi ve yaptirmak istedigim tum islemlerden vazgevirip beni ugurladi.Sadece gerekliyse gercekten ve sende oldugu gibi bir saglik problemine donustuyse mudahale edebilir yada yol gsterir...svg

ay marcocum cok tesekur edrım canmm Insallah yardımınızla bulucam bır care cok dua edıcem hepınızede her zman

Benim göz altımı mahveden de medyatik. Sürekli televizyonda. Asıl onlar daha ilgisiz oluyorlar. Fazla hastadan hiç biriyle yeterince ilgilenmiyorlar. Seri imalata geçmiş gibiler.
O yüzden örümcek agini o çok medyatik dr a yaptirmama karari aldim daha çok onlarin gerisinde duran basarili isimlere yönelmek lazim bende endoskopik ameliyatimi o dönem tv lere çikan bi dr.a yaptirdim basta iyi gibiydi sislikler inince gerçekler göründü yüzün bir tarafi asimetri göz altlari konan greflerden (erimekte bilmedi) sis sis vs...

Dünya göz hastanesinde çok itinali çalisiyorlar cidden ben miyopluk tedavimi orada oldum gözü kapali güvenirim dr lar basina buyruk çalisamiyorlar sorumlu olduklari büyük bir hastane var aslinda tüm yaptiracagimiz seyleri büyük hastane dr.larina yaptirsak bence daha iyi olur universite dr.lari da öyle itinali davraniyorlar ki bizede bu gerek.

Tugrul beyi bende cok seviyorum durust acik sozlu yardimsever tokgozlu

Okülopkasti cerrahlari oncelikli olarak goz yani gorme sagligini sonra estetik gorunumu dikkate alarak operasyon yapiyorlar.Bir donem bende cok gorustum onlarla o zamanlar daha yeni oldugu icin onlarda beklemem gerektigini soylemislerdi.Ama hepsi gzaltina konan yaglarin yarisi kadarinin eridigini kalan yarinin kalici oldugunu soylemislerdi..Bunu hic hir estetik cerrah soylemiyor ama ben oküloplasti cerraharinin soyledigine inaniyorum Gozaltina konan yag greftlerinin cikailmasinin verildigi konuma gore cok zor yada kolay olabilecegini soylemislerdi.Yani konulan tabaka duzlem vs cok onemliymis..Hala gozkapagi ameliyatlarini oküloplasti mi yapmali pastik cerrah mi yapmali tartimasi suruyor onlardada..Bizim de karisik olan kafamiz iyice alak bullak oluyor:))

haklısın canım.bi fikir alayım demiştimaslında.ilerde karar verirsem de erhan beye sormadan yaptırmam. uyarın için çok sağol .

M misch cnm okuduguma gore baya iyi durumdasin. Sevindim..hatta şaşirdim cnm ne işin var orumcek aginda cnm yapma lutfen . Ben sana demistim 1 aya iyi olucak diye. Maasallah diyelim nazar degmesin. Ben bu aralar cok yogunum ve pek giremiyorum nete bide arkadaslarimin cogu balik burcu benm gibi hep dogum gunu modundayim.

haklısın canım.bi fikir alayım demiştimaslında.ilerde karar verirsem de erhan beye sormadan yaptırmam. uyarın için çok sağol .

Misch ameliyat gunlugune devam et lutfen bugunu atlamissin.Merak ediyorum :)

insan içine çıkabiliyorum canım ama şişlikler devam ediyo tabi .sepsert yine dokular.bir şey yaptırmayacağım endişelenmeyin doğum günü kızlarına iyi eğlenceler .bizi de unutma arada sırada uğra.

Misch ameliyat gunlugune devam et lutfen bugunu atlamissin.Merak ediyorum :)

Gün bitmiş 29 uncu güne girmişim:)
olumsuz şeyler yazmayacağım artık.en azından 2 ay:) hem kafa karıştırıp hem endişelendiriyorum çünkü.şişlikler var tabi, gözlük ve saç kamuflajım devam ediyor.gözler aynı..

göz altından girilip yanak çekiliyor..iz bırakmayan bir bölge ama yağın alınması çok zor olabiliyor demek ki..

Her ikiside girmeli bence biri estetik anlamda diyeride göz uzmani olarak birbirni tamamlarlar hata yapma olasiligida sifira iner

Merhabalar herkese, uzun zamandır öylesine çok işim vardı ki sadece yazılanları okuyabildim, hiç bir yorum yazamadım.. Misch, özellikle hergün senin durumunu öğrenebilmek için KK'ya girdim.. Boyun ve alt yüzle ilgilenmeye başladığına göre artık daha iyisindir diye düşünmek istiyorum ve ltf ihmal etmeden hep yaz bize.. Olumsuz gördüğün noktaları da yaz ki hepimiz belki bilgilerimizle destek oluruz.. İyi dileklerim seninle
Endoskopik ameliyatlarda ödemin klasik ameliyata göre çok daha uzun sürede geçtiğini hep beraber öğrendik ama bu bir faktör daha var, ödemi etkileyen.. Bunu Ankarada dolgu, botox vs yapan dermatolog bir doktor arkadaşım söylemişti.. ''Yüze daha önceden yaptırılan dolgu ( Yağ dışındaki maddeler) normal şartlar altında suyla genişledikleri için ameliyat sırasındaki kan da bunları beslermiş, örneğin bildiğim Işın Karaca, Demet Akbağ.. Işın'ın ameliyat sonrası oluşan koca kafasını benim tanıdığım doktor ''Hyaluronidaz'' ( dolguyu eriten 2 madde'den biri) enjeksiyonuyla düzeltmişti.. Serdar Eren'in Demet Akbağ'a ameliyatı sonrası onun da yüzüne kortizon yapılmak durumunda kalındı, ( Serdar karşı çıksa da, Demet'in projeleri olduğu için bekleyecek vakti yokmuş) Dermatolog arkadaş ''bu Estetikçileri defalarca bu konuda uyardığımız halde hiçbiri hastalarına bundan bahsetmiyor, ne yazık ki'' demişti. Sonuç olarak yüzünde ödemi uzun süren arkadaşların dikkatine, eğer yaptırdığınız işlem öncesi (örümcek ağı da olabilir bu) yüzünüzde dolgu varsa, ödem çok geç iyileşiyor.
Dolgu maddeleri konduğun yerin hareket durumuna ( ör. göz altı geç, nasolabial bölge daha erken erir) ve maddesine göre erime süresinde farklılık gösteririr ve Marco'ya bazı doktorların söylediği gibi konan yağ ise, genelde toptan erimez. Bazı bölgelerde kalıcı olurken bazı bölgelerde erir gider.. Ör. bkz çarpık bacak yağ enjeksiyonları
Hala aranıp duruyorum ben de, 15 içinde en geç İstanbul'dayım.. Elimde uzun bir liste var.. Tek tek listedekileri geçeceğim. Ankara'daki doktorları soranlar olmuş, şimdiye dek çok içime sinen birine rastlamadım, hatasız yapılan ameliyatlar var ama çok çarpıcı düzelmeler de yok.. Sonuçta İstanbul'daki sürüm daha fazla, bir de orayı karıştırayım diyorum..
Unutmadan Örümcek ağının malum piyasada en çok konuşulan ismi için olumlu geri dönüşler almadım, (memnun kalanlardan fazla şikayetçiler var) piyasada daha iyileri var, medyatik olanlardan uzak durun derim, naçizane çünkü bir TV programına çıkması için bir doktorun, programın ratingine bağlı olarak max. 10.000 $ vermesi yetiyor, konu iyi ya da kötü olması değil..
Herkese her ne yaptırmayı düşünüyorsa ve yaptırdıysa bol şans.. Sevgilerle..

Canim ne guzel aciklamissin,ellerine emegine saglik ,cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…