Merhabalar herkese, uzun zamandır öylesine çok işim vardı ki sadece yazılanları okuyabildim, hiç bir yorum yazamadım.. Misch, özellikle hergün senin durumunu öğrenebilmek için KK'ya girdim.. Boyun ve alt yüzle ilgilenmeye başladığına göre artık daha iyisindir diye düşünmek istiyorum ve ltf ihmal etmeden hep yaz bize.. Olumsuz gördüğün noktaları da yaz ki hepimiz belki bilgilerimizle destek oluruz.. İyi dileklerim seninle
Endoskopik ameliyatlarda ödemin klasik ameliyata göre çok daha uzun sürede geçtiğini hep beraber öğrendik ama bu bir faktör daha var, ödemi etkileyen.. Bunu Ankarada dolgu, botox vs yapan dermatolog bir doktor arkadaşım söylemişti.. ''Yüze daha önceden yaptırılan dolgu ( Yağ dışındaki maddeler) normal şartlar altında suyla genişledikleri için ameliyat sırasındaki kan da bunları beslermiş, örneğin bildiğim Işın Karaca, Demet Akbağ.. Işın'ın ameliyat sonrası oluşan koca kafasını benim tanıdığım doktor ''Hyaluronidaz'' ( dolguyu eriten 2 madde'den biri) enjeksiyonuyla düzeltmişti.. Serdar Eren'in Demet Akbağ'a ameliyatı sonrası onun da yüzüne kortizon yapılmak durumunda kalındı, ( Serdar karşı çıksa da, Demet'in projeleri olduğu için bekleyecek vakti yokmuş) Dermatolog arkadaş ''bu Estetikçileri defalarca bu konuda uyardığımız halde hiçbiri hastalarına bundan bahsetmiyor, ne yazık ki'' demişti. Sonuç olarak yüzünde ödemi uzun süren arkadaşların dikkatine, eğer yaptırdığınız işlem öncesi (örümcek ağı da olabilir bu) yüzünüzde dolgu varsa, ödem çok geç iyileşiyor.
Dolgu maddeleri konduğun yerin hareket durumuna ( ör. göz altı geç, nasolabial bölge daha erken erir) ve maddesine göre erime süresinde farklılık gösteririr ve Marco'ya bazı doktorların söylediği gibi konan yağ ise, genelde toptan erimez. Bazı bölgelerde kalıcı olurken bazı bölgelerde erir gider.. Ör. bkz çarpık bacak yağ enjeksiyonları
Hala aranıp duruyorum ben de, 15 içinde en geç İstanbul'dayım.. Elimde uzun bir liste var.. Tek tek listedekileri geçeceğim. Ankara'daki doktorları soranlar olmuş, şimdiye dek çok içime sinen birine rastlamadım, hatasız yapılan ameliyatlar var ama çok çarpıcı düzelmeler de yok.. Sonuçta İstanbul'daki sürüm daha fazla, bir de orayı karıştırayım diyorum..
Unutmadan Örümcek ağının malum piyasada en çok konuşulan ismi için olumlu geri dönüşler almadım, (memnun kalanlardan fazla şikayetçiler var) piyasada daha iyileri var, medyatik olanlardan uzak durun derim, naçizane çünkü bir TV programına çıkması için bir doktorun, programın ratingine bağlı olarak max. 10.000 $ vermesi yetiyor, konu iyi ya da kötü olması değil..
Herkese her ne yaptırmayı düşünüyorsa ve yaptırdıysa bol şans.. Sevgilerle..
evet canım oyle olduk gerçekten hepınızle yazışmayı ozluyorumHala alintili cevap yazmayi ogerenemedin kiz sen:)) burada neredeyse bir Aile olduk:)
Canim paylasimlarin icin cok tesekkur ederim, insallah bir an once iyilesirsin insallah.iyi durmuyor lildeniz..çene hattı oval ve ince olsa elmacıkların altı çökük güzel olur da üst kalın alt kalın ortası çukur ııh estetik durmuyor..bakalım üst inince göze çarpmaz belki..
Canim paylasimlarin icin cok tesekkur ederim, insallah bir an once iyilesirsin insallah.
Ben ameliyata karar verdim evet ama doktora karar veremedim,geldigimde yeniden gorusmek istiyorum doktorlarla. Yani 17 Nisan icin ameliyat tarihi almistim, Erhan bey e soyleyecegim bir kac gun sure isteyecegim cunku aklimdaki doktorlarla yuz yuze gorusmek istiyorum.sağol sen de..karar verdin mi?
Ben ameliyata karar verdim evet ama doktora karar veremedim,geldigimde yeniden gorusmek istiyorum doktorlarla. Yani 17 Nisan icin ameliyat tarihi almistim, Erhan bey e soyleyecegim bir kac gun sure isteyecegim cunku aklimdaki doktorlarla yuz yuze gorusmek istiyorum.
30 .gün,
Bugün bir arkadaşıma gittim. Ameliyatı biliyordu ama görmemişti sonrasında.Gittim oturduk sohbete daldık hiç yorum yapmayınca ee dedim nasıl buldun?Şaşırdı, unutmuş ameliyatı.Söylemesen fark etmezdim dedi.Dikkatli bakınca biraz tombullaşmış yanakların daha iyi olmuş dedi. Gözlerdeki sorunu ben söyleyince fark etti.Dün de belirttiğim gibi 1 ay sosyal hayata dönmek için yeterli bir süre.
Göz altıları hala çok sert ve şiş.Yüzümdeki eski ifadeye henüz kavuşamadım, sert ifade azalsa da hala var.Avurtlar da eskiye göre biraz çökük duruyor.Yüzümün en zayıf yanı orta- alt yüz arası..Elmacık kemikleri yüksek, çene köşeliye yakın olduğu için kemikler kasları tutuyordu sanırım ama yüzün ortasında kemik olmadığı için avurt kısmım zayıf ve gevşekti.Şişlikler tamamen inince o kısımların durumu ne olacak göreceğim. İnsan, yüzündeki artı ve eksileri iyice öğrenmiş oluyor bu süreçte.
Sol göz altı kemiğe yapışık hala..Ödem çözülünce büyük ihtimalle yukarı çıkacaktır.
Bu vesileyle hepinizin kadınlar gününü de kutluyorum.
Canım çok sevindim. Bak düzelmiştik işte. Arkadaşın hiç bişi fark etmemiş. Hemde daha 1.ayda. Maşşaallah. 3.ayın sonunda sen bizlere "hadi kızlar o kadar da zor değil gidin yaptırın kurtulun "diyceksin30 .gün,
Bugün bir arkadaşıma gittim. Ameliyatı biliyordu ama görmemişti sonrasında.Gittim oturduk sohbete daldık hiç yorum yapmayınca ee dedim nasıl buldun?Şaşırdı, unutmuş ameliyatı.Söylemesen fark etmezdim dedi.Dikkatli bakınca biraz tombullaşmış yanakların daha iyi olmuş dedi. Gözlerdeki sorunu ben söyleyince fark etti.Dün de belirttiğim gibi 1 ay sosyal hayata dönmek için yeterli bir süre.
Göz altıları hala çok sert ve şiş.Yüzümdeki eski ifadeye henüz kavuşamadım, sert ifade azalsa da hala var.Avurtlar da eskiye göre biraz çökük duruyor.Yüzümün en zayıf yanı orta- alt yüz arası..Elmacık kemikleri yüksek, çene köşeliye yakın olduğu için kemikler kasları tutuyordu sanırım ama yüzün ortasında kemik olmadığı için avurt kısmım zayıf ve gevşekti.Şişlikler tamamen inince o kısımların durumu ne olacak göreceğim. İnsan, yüzündeki artı ve eksileri iyice öğrenmiş oluyor bu süreçte.
Sol göz altı kemiğe yapışık hala..Ödem çözülünce büyük ihtimalle yukarı çıkacaktır.
Bu vesileyle hepinizin kadınlar gününü de kutluyorum.
Bende hepinizi seviyorum(görmeden de alışılabiliyormuş) dertleştiğim dostlarım olarak görüyorum. Geçen işten dönerken arabada Misch aklıma geldi. Bugün nasıl oldu acaba diye düşünürken buldum kendimiHala alintili cevap yazmayi ogerenemedin kiz sen:)) burada neredeyse bir Aile olduk:)
Bende hepinizi seviyorum(görmeden de alışılabiliyormuş) dertleştiğim dostlarım olarak görüyorum. Geçen işten dönerken arabada Misch aklıma geldi. Bugün nasıl oldu acaba diye düşünürken buldum kendimi
Bende hepinizi seviyorum(görmeden de alışılabiliyormuş) dertleştiğim dostlarım olarak görüyorum. Geçen işten dönerken arabada Misch aklıma geldi. Bugün nasıl oldu acaba diye düşünürken buldum kendimi
Misch gecmis olsun.benimde goz alti torbalarim var.goz kapagimdada mercimek tanesinden kucuk sislikler cikti.bende bu operasyonlari olmak istiyorum ama goz hassas yer oldugu icin acikcasi korkuyorum.dr.cok onemli.senin dr.kim.goz alti torbalari alininca morluklarda gidiyormu.resimlerin varsa gorebilirmiyim.31 nci gün;
Şişlikler yavaş yavaş indiği için gün gün fark edemiyorum ama geçen hafta başına göre değişim var.İşe başladığım 2 hafta öncesini düşünüyorum, epey değişim var.
Sol göz altı kesi yeri biraz belli oluyor simdilik.Sağ kirpik dibi, aynı bombede kusursuz kesilmiş.Hiç dokunulmamış gibi.Solda, yanağa yapışık gibi duranda, kesi izi bazı yerlerde normal bombesinin dışına taşmış.Biraz acemice çizilmiş göz kalemi gibi:) Cidden sol göz altı, açık siyah göz kalemi çekilmiş gibi duruyor..Yani kalsa da olur:)
Masaj yapmaya devam ediyorum.Sabah hala daha şiş kalkıyorum, gün içinde iniyor.Ester C ve ödem çözücü ilacı günde ikişer kez alıyorum.
Böyle işte..
Çok sevindim. Bak kendinde fark ediyorsun her hafta daha iyi oluyor. Sayende ester c ye başladım bende. Belkim iyi gelir banada.31 nci gün;
Şişlikler yavaş yavaş indiği için gün gün fark edemiyorum ama geçen hafta başına göre değişim var.İşe başladığım 2 hafta öncesini düşünüyorum, epey değişim var.
Sol göz altı kesi yeri biraz belli oluyor simdilik.Sağ kirpik dibi, aynı bombede kusursuz kesilmiş.Hiç dokunulmamış gibi.Solda, yanağa yapışık gibi duranda, kesi izi bazı yerlerde normal bombesinin dışına taşmış.Biraz acemice çizilmiş göz kalemi gibi:) Cidden sol göz altı, açık siyah göz kalemi çekilmiş gibi duruyor..Yani kalsa da olur:)
Masaj yapmaya devam ediyorum.Sabah hala daha şiş kalkıyorum, gün içinde iniyor.Ester C ve ödem çözücü ilacı günde ikişer kez alıyorum.
Böyle işte..
Resim koyayım ama gangaster gibi çıkıyorum selfie çekincenaz resim ekler misin gozaltin nasil gormek istiyorum.Daha once ekli olan resimlerinden yuzunu cok iyi hatirliyorum ama suan ekli resmin yok sanirim.Istersen sadece goz kismini ekle yada ozelden de gonderebilirsin.Tabi istersen.svg.
Nz bende gor ek istiyorum resimlerini.benim icin cok onemliResim koyayım ama gangaster gibi çıkıyorum selfie çekince
Gene de koyacağım. Sonra kaldırırım 2 gün dursun
Misch gecmis olsun.benimde goz alti torbalarim var.goz kapagimdada mercimek tanesinden kucuk sislikler cikti.bende bu operasyonlari olmak istiyorum ama goz hassas yer oldugu icin acikcasi korkuyorum.dr.cok onemli.senin dr.kim.goz alti torbalari alininca morluklarda gidiyormu.resimlerin varsa gorebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?