Endoskopik yüz germe - Facelift

30 .gün,

Bugün bir arkadaşıma gittim. Ameliyatı biliyordu ama görmemişti sonrasında.Gittim oturduk sohbete daldık hiç yorum yapmayınca ee dedim nasıl buldun?Şaşırdı, unutmuş ameliyatı.Söylemesen fark etmezdim dedi.Dikkatli bakınca biraz tombullaşmış yanakların daha iyi olmuş dedi. Gözlerdeki sorunu ben söyleyince fark etti.Dün de belirttiğim gibi 1 ay sosyal hayata dönmek için yeterli bir süre.
Göz altıları hala çok sert ve şiş.Yüzümdeki eski ifadeye henüz kavuşamadım, sert ifade azalsa da hala var.Avurtlar da eskiye göre biraz çökük duruyor.Yüzümün en zayıf yanı orta- alt yüz arası..Elmacık kemikleri yüksek, çene köşeliye yakın olduğu için kemikler kasları tutuyordu sanırım ama yüzün ortasında kemik olmadığı için avurt kısmım zayıf ve gevşekti.Şişlikler tamamen inince o kısımların durumu ne olacak göreceğim. İnsan, yüzündeki artı ve eksileri iyice öğrenmiş oluyor bu süreçte.
Sol göz altı kemiğe yapışık hala..Ödem çözülünce büyük ihtimalle yukarı çıkacaktır.
Bu vesileyle hepinizin kadınlar gününü de kutluyorum.

Hapi, bilgiler için teşekkürler. Deli dolu yazmaya çalışıyorum süreci Güvenilir isimler varsa bize de söyler misin, listemize ekleyelim. Medyatik isimler konusunda ( özellikle örümcek ağı) katılıyorum sana. Fakat diğerlerini de nereden bulacağız. KK da genellikle aynı doktorlar biliniyor.
Gelişmelerden ve kararından haberdar edersin bizi değil mi?Umarım senin için en doğru doktor karşına çıkar ve sonuçtan çok memnun kalırsın.İyi dileklerle...

M misch cok iyi bence.avurtlarinin cokuk durmasi cok kotu bisey degil bnce.oralarida şiş olsa daha yuvarlak bir top surat ortaya cikmazmi .gun gun paylastigin icin tesekkur ederim . bunu cogu kisi yapmiyor.cidden yol gosterici oluyor.

M misch cok iyi bence.avurtlarinin cokuk durmasi cok kotu bisey degil bnce.oralarida şiş olsa daha yuvarlak bir top surat ortaya cikmazmi .gun gun paylastigin icin tesekkur ederim . bunu cogu kisi yapmiyor.cidden yol gosterici oluyor.

iyi durmuyor lildeniz..çene hattı oval ve ince olsa elmacıkların altı çökük güzel olur da üst kalın alt kalın ortası çukur ııh estetik durmuyor..bakalım üst inince göze çarpmaz belki..

iyi durmuyor lildeniz..çene hattı oval ve ince olsa elmacıkların altı çökük güzel olur da üst kalın alt kalın ortası çukur ııh estetik durmuyor..bakalım üst inince göze çarpmaz belki..
Canim paylasimlarin icin cok tesekkur ederim, insallah bir an once iyilesirsin insallah.

sağol sen de..karar verdin mi?
Ben ameliyata karar verdim evet ama doktora karar veremedim,geldigimde yeniden gorusmek istiyorum doktorlarla. Yani 17 Nisan icin ameliyat tarihi almistim, Erhan bey e soyleyecegim bir kac gun sure isteyecegim cunku aklimdaki doktorlarla yuz yuze gorusmek istiyorum.

hepsiyle görüş , en güzeli..belki ihtiyacın olan işlem o değil de başkasıdır..

Su bazi ameliyatta ki cok sivri elmacik kemikleri kafami kurcaliyor Dun gordugum bir resim ozellikle cok korkuttu soguttu beni

Canım çok sevindim. Bak düzelmiştik işte. Arkadaşın hiç bişi fark etmemiş. Hemde daha 1.ayda. Maşşaallah. 3.ayın sonunda sen bizlere "hadi kızlar o kadar da zor değil gidin yaptırın kurtulun "diyceksin

Hala alintili cevap yazmayi ogerenemedin kiz sen:)) burada neredeyse bir Aile olduk:)
Bende hepinizi seviyorum(görmeden de alışılabiliyormuş) dertleştiğim dostlarım olarak görüyorum. Geçen işten dönerken arabada Misch aklıma geldi. Bugün nasıl oldu acaba diye düşünürken buldum kendimi

naz resim ekler misin gozaltin nasil gormek istiyorum.Daha once ekli olan resimlerinden yuzunu cok iyi hatirliyorum ama suan ekli resmin yok sanirim.Istersen sadece goz kismini ekle yada ozelden de gonderebilirsin.Tabi istersen.svg.

canım benim eksik olmaben de seviyorum hepinizi..bu zor günlerde yanımda oldunuzne kadar teşekkür etsem az..sen de sürecinle ilgili paylaşımda bulunmayı unutma

31 nci gün;
Şişlikler yavaş yavaş indiği için gün gün fark edemiyorum ama geçen hafta başına göre değişim var.İşe başladığım 2 hafta öncesini düşünüyorum, epey değişim var.
Sol göz altı kesi yeri biraz belli oluyor simdilik.Sağ kirpik dibi, aynı bombede kusursuz kesilmiş.Hiç dokunulmamış gibi.Solda, yanağa yapışık gibi duranda, kesi izi bazı yerlerde normal bombesinin dışına taşmış.Biraz acemice çizilmiş göz kalemi gibi:) Cidden sol göz altı, açık siyah göz kalemi çekilmiş gibi duruyor..Yani kalsa da olur:)
Masaj yapmaya devam ediyorum.Sabah hala daha şiş kalkıyorum, gün içinde iniyor.Ester C ve ödem çözücü ilacı günde ikişer kez alıyorum.
Böyle işte..

Misch gecmis olsun.benimde goz alti torbalarim var.goz kapagimdada mercimek tanesinden kucuk sislikler cikti.bende bu operasyonlari olmak istiyorum ama goz hassas yer oldugu icin acikcasi korkuyorum.dr.cok onemli.senin dr.kim.goz alti torbalari alininca morluklarda gidiyormu.resimlerin varsa gorebilirmiyim.

Çok sevindim. Bak kendinde fark ediyorsun her hafta daha iyi oluyor. Sayende ester c ye başladım bende. Belkim iyi gelir banada.

naz resim ekler misin gozaltin nasil gormek istiyorum.Daha once ekli olan resimlerinden yuzunu cok iyi hatirliyorum ama suan ekli resmin yok sanirim.Istersen sadece goz kismini ekle yada ozelden de gonderebilirsin.Tabi istersen.svg.
Resim koyayım ama gangaster gibi çıkıyorum selfie çekince
Gene de koyacağım. Sonra kaldırırım 2 gün dursun

bu ameliyatta göz altı torbası alınmadı ama alınan arkadaşlar memnundu.göz kapağındaki küçük şişlikler yağ bezesi mi acaba?morluklar gidiyor mu bilmiyorum.göz altıyla yanağın birleştiği yerde yanağın çökmesiyle oluşan morluksa gidebilir heralde ama göz altının kendisi eskiden de morsa bu işlem işe yaramayabilir..Her durumda bir doktora danışmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…