Çok sevindim. Bak kendinde fark ediyorsun her hafta daha iyi oluyor. Sayende ester c ye başladım bende. Belkim iyi gelir banada.
Sana ne gibi islem yapildi.ozellikle goz alti torbalri alinan arkadaslar bilgi verirlerse coksevinirimameliyatta göz altı torbası alınmadı ama alınan arkadaşlar memnundu.göz kapağındaki küçük şişlikler yağ bezesi mi acaba?morluklar gidiyor mu bilmiyorum.göz altıyla yanağın birleştiği yerde yanağın çökmesiyle oluşan morluksa gidebilir heralde ama göz altının kendisi eskiden de morsa bu işlem işe yaramayabilir..Her durumda bir doktora danışmak lazım..
canım benim eksik olmaben de seviyorum hepinizi..bu zor günlerde yanımda oldunuz ne kadar teşekkür etsem az..sen de sürecinle ilgili paylaşımda bulunmayı unutma
Saclarim dokulurdu, EsterC mucize gibi bir sey sacimin bile dokulmesini engelliyordu, cildin daha parlak olacaktir mutlaka ama hangi marka kullaniyorsun?ester C yi bundan sonra sık sık kullanacağım.Çok faydalıymış.Bağışıklığı da güçlendiriyormuş.Kolajen içeren hap da almayı düşünüyorum.KEmik sağlığı için de önemliymiş..
Saclarim dokulurdu, EsterC mucize gibi bir sey sacimin bile dokulmesini engelliyordu, cildin daha parlak olacaktir mutlaka ama hangi marka kullaniyorsun?
Solgar iyi markadirEczacı Solgar dışındaki markalarda olmadığını söylediği için onu aldım.
Ester-vit markasinin ester C olanini kullanabilirdiniz .ben ondan kullanuyorum memnunum.
Tugrul turan ,mehmet mutaf var mi? Ozellikle mehmet mutaf bu konuda cok iyislm arkadaşlar estetık doktorlarıyla alakalı bılgılere bakarken Batuhan ıtku adında bır çocuğa rastladım yüzünde degısık bır hastalık var aılesı Turkıyede bırcok estetıkcıge gıtmıs heyetler toplanmış yapılcak bısey yok dıyıp göndermısler bunların ıcınde onur erol muzafer celıkte var yurt dışından bır doktor kulak arkasından parça alarak yuzunu amelıyat etmıs sonrada sırtından parça almış bıkac amelıyat gecırmıs yuzu eskıye göre cok ıyı yurt dışı bu konuda daha ıyı ımkanlar sunuyo demekkı yanı Allah korusun kımsenın ıhtıyacı omasında olursada yapacak bısey yok dıyıp gönderıyolar demek
Onlara da gosterdiler mi bilmiyorum canim ama Turkiyede kimse cesaret edememis okudugum yazida Ikisinin de adi gecmiyoduTugrul turan ,mehmet mutaf var mi? Ozelliklik mehmet mutaf bu konuda cok iyi
Onlara da gosterdiler mi bilmiyorum canim ama Turkiyede kimse cesaret edememis okudugum yazida Ikisinin de adi gecmiyodu
tesekurler canım bılgıler ıcın oyle dusunmemıstım bızım doktorlar oluruna dha bakıyo gerçekten bıde durust yaklaşımda ıyı bısey tabıkıYuzune yurtdisinda mudahale edilmesi yuzunun duzelmis gorunmesi yapilan islemin dogru oldugunu ilerde de iyi sonuclar verecegi anlamina gelmiz..Turkiyede estetik alaninda kok hucre kullanilmasi yasak biliyorsunuz cunku bu islem melamin denilen en olumcul cilt kanserine neden olabiliyor.yani belkide burdaki doktorar bu risk nedeniyle mudahale etmediler..Ben en azindan Onur Erol un baska bir nedenden dolayi yapilacak hisey yok diyecegini sanmiyorum..goturusu getirisinden fazlaysa yapmamslardir belki.Yabancilar daha deneysel yaklasiyor boyle seylere.
tesekurler canım bılgıler ıcın oyle dusunmemıstım bızım doktorlar oluruna dha bakıyo gerçekten bıde durust yaklaşımda ıyı bısey tabıkı
ben görmedım canım albumune bakınca görunuyomu oyleyse bakp fıkrımı soylııyebılırım sana yardımcı olucaksa32.gün;
Gözlerdeki çekme- düşme devam ediyor.Dün resim eklemiştim, sol gözü herkes fark etmiş zaten.Bugün de eklemeye çalışcağım başka açılardan.Sert ifade bazı açılarda ve ışıklarda hala belli oluyor.Göz altları hala çok sert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?