Endoskopik yüz germe - Facelift

Çok sevindim. Bak kendinde fark ediyorsun her hafta daha iyi oluyor. Sayende ester c ye başladım bende. Belkim iyi gelir banada.

ester C yi bundan sonra sık sık kullanacağım.Çok faydalıymış.Bağışıklığı da güçlendiriyormuş.Kolajen içeren hap da almayı düşünüyorum.KEmik sağlığı için de önemliymiş..

Sana ne gibi islem yapildi.ozellikle goz alti torbalri alinan arkadaslar bilgi verirlerse coksevinirim

Sende sagol canim sende insallah k moral veriyosun diger arkadslarim gibi cok sevindim ayrica Insallah cok kisa surucek en guzel sonuca ulasman

Saclarim dokulurdu, EsterC mucize gibi bir sey sacimin bile dokulmesini engelliyordu, cildin daha parlak olacaktir mutlaka ama hangi marka kullaniyorsun?

Saclarim dokulurdu, EsterC mucize gibi bir sey sacimin bile dokulmesini engelliyordu, cildin daha parlak olacaktir mutlaka ama hangi marka kullaniyorsun?

Eczacı Solgar dışındaki markalarda olmadığını söylediği için onu aldım.

slm arkadaşlar estetık doktorlarıyla alakalı bılgılere bakarken Batuhan ıtku adında bır çocuğa rastladım yüzünde degısık bır hastalık var aılesı Turkıyede bırcok estetıkcıge gıtmıs heyetler toplanmış yapılcak bısey yok dıyıp göndermısler bunların ıcınde onur erol muzafer celıkte var yurt dışından bır doktor kulak arkasından parça alarak yuzunu amelıyat etmıs sonrada sırtından parça almış bıkac amelıyat gecırmıs yuzu eskıye göre cok ıyı yurt dışı bu konuda daha ıyı ımkanlar sunuyo demekkı yanı Allah korusun kımsenın ıhtıyacı omasında olursada yapacak bısey yok dıyıp gönderıyolar demek

Tugrul turan ,mehmet mutaf var mi? Ozellikle mehmet mutaf bu konuda cok iyi

Onlara da gosterdiler mi bilmiyorum canim ama Turkiyede kimse cesaret edememis okudugum yazida Ikisinin de adi gecmiyodu

Yuzune yurtdisinda mudahale edilmesi yuzunun duzelmis gorunmesi yapilan islemin dogru oldugunu ilerde de iyi sonuclar verecegi anlamina gelmiz..Turkiyede estetik alaninda kok hucre kullanilmasi yasak biliyorsunuz cunku bu islem melamin denilen en olumcul cilt kanserine neden olabiliyor.yani belkide burdaki doktorar bu risk nedeniyle mudahale etmediler..Ben en azindan Onur Erol un baska bir nedenden dolayi yapilacak hisey yok diyecegini sanmiyorum..goturusu getirisinden fazlaysa yapmamslardir belki.Yabancilar daha deneysel yaklasiyor boyle seylere.

tesekurler canım bılgıler ıcın oyle dusunmemıstım bızım doktorlar oluruna dha bakıyo gerçekten bıde durust yaklaşımda ıyı bısey tabıkı

Ingiliz bir haber spikerinin yuzunu yakmis sevgilisi,onur erol duzeltti, ingiltere duzeltememis

tesekurler canım bılgıler ıcın oyle dusunmemıstım bızım doktorlar oluruna dha bakıyo gerçekten bıde durust yaklaşımda ıyı bısey tabıkı

Senden duyunca girip baktim cocugun resimlerine ne sorunlar var.En onemi organ diyince hep kalp beyin gelir akla ama deride en az onlar kadar onemli gercekten.Umarim biran once iyilesir cocuk

32.gün;
Gözlerdeki çekme- düşme devam ediyor.Dün resim eklemiştim, sol gözü herkes fark etmiş zaten.Bugün de eklemeye çalışcağım başka açılardan.Sert ifade bazı açılarda ve ışıklarda hala belli oluyor.Göz altları hala çok sert.

ben görmedım canım albumune bakınca görunuyomu oyleyse bakp fıkrımı soylııyebılırım sana yardımcı olucaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…