canıııım super guzel gorunuyosun masallah sanagörmen lazım .takip ediyorum seni.
bende olucam bu resımlerı gördukten sonra kesınıkle cesaret geldı aynı boyle ıstıyorum elmacık kemıgı cıkık cokuk ve avurt kısmı cokuk kac yasındasın bılmıyorum canım eskıdende cok hos duruyosun ama ıyıkı yaptırmıssın bu amelıyat senı bayagı bır gerılere göturmuscanıııım super guzel gorunuyosun masallah sanaeskı halınde cok guzel zaten sımdı tam cıtır bır hatuna donusmussun bıde cok tatlısın kas göz dudaklar yuzun avurt kısımları fılan sahane ben ınankı bukadar tahmın etmıyodum gözunde cok dıkatlı bakınca anlasılıyo vede gecıcek bır seye benzıyo bır aylık amelıyat daha ne olsun cok hos hatunmussun bayıldım sana
bıde ayrıca bır doktor yuzunde sıkıntılı durum var derken dıgerı sorun yok gıbı duruyo demesı de ılgınc ben bu doktorlardan hıcbısey analmıyorum hangısıne guvenıcemtugrul turanda cvap yazmıs sabah 6 sularında gönderdıgınız resımler sızı tanımayan bırı ıcın kıyaslama yapmaya olanak vermıyo her ınsansa sag yanak sol yanak daıma farklıdır ımplant oncesıve sonrası fark cok görulmuyo hatta aynı görunuyo yazmısilginç doktor olmayanlar bıle fark edıyo farkı boyle amelıyatlardan sonra amelıyat cevresınde agrı sızı hısedılebılır yazmıs ama ben amelıyat olalı bır bucuk seneden fazla oldu ve agrı sadece bır noktada kıst ıcın mauyenden once bır sey dıyemem parca kalmıs sorunuzu ıse garıp buldum yazmıs kısacası onceden gıttıgım doktorların verdıgı yanıttan baska bısey yok galıba arkadaslar ozaman bend bır problem var kafamdan hayallar uyduruyorum şiş fılan yok yuzum gayet fıstık gıbı ruh hastası oldugum ıcınoyle zanedıyorum
bıde ayrıca bır doktor yuzunde sıkıntılı durum var derken dıgerı sorun yok gıbı duruyo demesı de ılgınc ben bu doktorlardan hıcbısey analmıyorum hangısıne guvenıcem
tugrul turanda cvap yazmıs sabah 6 sularında gönderdıgınız resımler sızı tanımayan bırı ıcın kıyaslama yapmaya olanak vermıyo her ınsansa sag yanak sol yanak daıma farklıdır ımplant oncesıve sonrası fark cok görulmuyo hatta aynı görunuyo yazmısilginç doktor olmayanlar bıle fark edıyo farkı boyle amelıyatlardan sonra amelıyat cevresınde agrı sızı hısedılebılır yazmıs ama ben amelıyat olalı bır bucuk seneden fazla oldu ve agrı sadece bır noktada kıst ıcın mauyenden once bır sey dıyemem parca kalmıs sorunuzu ıse garıp buldum yazmıs kısacası onceden gıttıgım doktorların verdıgı yanıttan baska bısey yok galıba arkadaslar ozaman bend bır problem var kafamdan hayallar uyduruyorum şiş fılan yok yuzum gayet fıstık gıbı ruh hastası oldugum ıcınoyle zanedıyorum
canım senınde gördugun resımlerden bırı o resımde şişlik bariz ortada lıldenız bıle farkettı ben cok kırılgan bırıyım bıde boyle dala gecer gıbı konusulunca hemen kırılıyorum her seyı gectım ınsanlarla konusurken cok dıkat ederım kmseyı kırmammaya herkseten de aynını beklerımmümkün olduğu kadar çok doktora bizzat gidip görünmen iyi olabilir..fotolardan her şey anlaşılmıyor.
canım bır resımde fark bellı cok sen onu unuttun cok resım gönderınceresimleri görünce ben de fark görmediğimi söylemiştim, kızma
biri parça kalmış derken diğer dr bunu garip bulabiliyor.
sana maılden o resmı göderıcem sımdı canım fıkrını söylersın lutfencanım senınde gördugun resımlerden bırı o resımde şişlik bariz ortada lıldenız bıle farkettı ben cok kırılgan bırıyım bıde boyle dala gecer gıbı konusulunca hemen kırılıyorum her seyı gectım ınsanlarla konusurken cok dıkat ederım kmseyı kırmammaya herkseten de aynını beklerım
Balack tulips resim koyarmısın. bizde bir bakalım. Gerçekten var mı bişeyler. Sen mi fazla büyütüyorsun. Algıda seçicilik denen bişey var biliyorsun. Sen o bölüme odaklandığın için önce onu görüyorsun aynaya baktıkça. Biz bir bütün olarak bakar yorumlarız.tugrul turanda cvap yazmıs sabah 6 sularında gönderdıgınız resımler sızı tanımayan bırı ıcın kıyaslama yapmaya olanak vermıyo her ınsansa sag yanak sol yanak daıma farklıdır ımplant oncesıve sonrası fark cok görulmuyo hatta aynı görunuyo yazmısilginç doktor olmayanlar bıle fark edıyo farkı boyle amelıyatlardan sonra amelıyat cevresınde agrı sızı hısedılebılır yazmıs ama ben amelıyat olalı bır bucuk seneden fazla oldu ve agrı sadece bır noktada kıst ıcın mauyenden once bır sey dıyemem parca kalmıs sorunuzu ıse garıp buldum yazmıs kısacası onceden gıttıgım doktorların verdıgı yanıttan baska bısey yok galıba arkadaslar ozaman bend bır problem var kafamdan hayallar uyduruyorum şiş fılan yok yuzum gayet fıstık gıbı ruh hastası oldugum ıcınoyle zanedıyorum
canım senınde gördugun resımlerden bırı o resımde şişlik bariz ortada lıldenız bıle farkettı ben cok kırılgan bırıyım bıde boyle dala gecer gıbı konusulunca hemen kırılıyorum her seyı gectım ınsanlarla konusurken cok dıkat ederım kmseyı kırmammaya herkseten de aynını beklerım
Arkadaşım çok kırılgan olma. Beni bir estetikçi kovduydu odasından. Boşver. Değmez o kadar hassas olmayacanım senınde gördugun resımlerden bırı o resımde şişlik bariz ortada lıldenız bıle farkettı ben cok kırılgan bırıyım bıde boyle dala gecer gıbı konusulunca hemen kırılıyorum her seyı gectım ınsanlarla konusurken cok dıkat ederım kmseyı kırmammaya herkseten de aynını beklerım
Misch morarma bende de duruyor.tatlım tekrar baktım ama fark edemedim.tekrar gönderebilir misin atlamışımdır belki..sanırım bizim söylediklerimiz çok saçma geliyor onlara..o kadar eğitim görmüşler hasta gelip morarma kalır mı diye sorabiliyor benim gibi dert etme o yüzden..bu arada morarma hala duruyo...
bana da gönderebilirmisin. Mailimi özelden yazayımsana maılden o resmı göderıcem sımdı canım fıkrını söylersın lutfen
hasas oldugum konularda cok kırılganım aslında nazcım ay bu doktorların havası öldurcek benıArkadaşım çok kırılgan olma. Beni bir estetikçi kovduydu odasından. Boşver. Değmez o kadar hassas olmaya
olur tabıkı canım tesekkur ederım :)bana da gönderebilirmisin. Mailimi özelden yazayım
cok tesekur ederım canım ya ıyıkı varsınız sız olmasaydınız doktor defterını kapardım bentatlım tekrar baktım ama fark edemedim.tekrar gönderebilir misin atlamışımdır belki..sanırım bizim söylediklerimiz çok saçma geliyor onlara..o kadar eğitim görmüşler hasta gelip morarma kalır mı diye sorabiliyor benim gibi dert etme o yüzden..bu arada morarma hala duruyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?