- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
göremedım canımArkadaşlar resmimi koydum. Bakarsınız. 2 gün kalsın kaldıracam.
maılıne gönderdım canımbana da gönderebilirmisin. Mailimi özelden yazayım
mischim senın amelıyat sonucu görunce erhan beyı bırıncı sıraya aldım canım ıylesme konusu sıkıntılı sanıyodum hıc oyle degılmıs kesınlıkle cesaretımı topladıgımda erhan bey bırıncı sırada olucak
marcocum takıp edersen benı resımyukledımgörebılırsın canımSenin yuzunde nasil bir goruntu var bilemiyorum ama Tugrul bey resimde farketmemis olabilir.Bence artik doktorlara mail atmayi birak yuzundeki problem icin ciddi olabilir diyen dr git lutfen.bosuna zaman kaybetme.svg
Arkadaşlar resmimi koydum. Bakarsınız. 2 gün kalsın kaldıracam.
nazın resımlerı gördum kendıne haksızlık edıyosun canım sen oyle anlatınca cok farklı hayal etmıstım cok farklı cıktın evet göz altında hafıf odem var bıde utheradan sadece bır resımde ama sıslık net grunuyo endoskopıyle gıdıcek bıseye benzıyo bence hele göz yaoına bayıldım hafıf cekık japon havası var cok beyenıyorum ben oyleAh Naz sen gercekten yuzune bisey yaptirma cunku cok pimpiriklisin...Ya allah askina goz torbasi dedigin seyin alakasi yok.yani sen benimgozaltima sahip olsan sanirim intihar edersin.Gozaltinda yapilan mudahaleye gore gercekten bisey yok sadece sol yanaginda asimetri var ama seni ifadeni guelligini hozan bisey degil..Neyse sen cik aradan seni sorunsuzlar kismina alalim :)
evet canımoyle yapıcam zaten on ucunu beklıyorum sınavı sonra ev tasıycam arada da doktorların bıde sızın kafanzı ütiliyim dedımSenin yuzunde nasil bir goruntu var bilemiyorum ama Tugrul bey resimde farketmemis olabilir.Bence artik doktorlara mail atmayi birak yuzundeki problem icin ciddi olabilir diyen dr git lutfen.bosuna zaman kaybetme.svg
Ay Marco çok sağol. Gerçekten teşekkür ederim. Ama inan göz altımda ödem var. Veeee ulthera dan yanağımın biri sarkık ve şiş. Keşke sorunsuz olabilsemAh Naz sen gercekten yuzune bisey yaptirma cunku cok pimpiriklisin...Ya allah askina goz torbasi dedigin seyin alakasi yok.yani sen benimgozaltima sahip olsan sanirim intihar edersin.Gozaltinda yapilan mudahaleye gore gercekten bisey yok sadece sol yanaginda asimetri var ama seni ifadeni guelligini hozan bisey degil..Neyse sen cik aradan seni sorunsuzlar kismina alalim :)
ozaman senınde resımlerde net cıkmıyo canım yanağının sıslıgı bellı oluyo ama bence endoskopiyle gıdıcek bıseyAy Marco çok sağol. Gerçekten teşekkür ederim. Ama inan göz altımda ödem var. Veeee ulthera dan yanağımın biri sarkık ve şiş. Keşke sorunsuz olabilsem
Ama bunada şükür
Endoskopiye cesaret etsem gidecek bencede ama edemiyorum.ozaman senınde resımlerde net cıkmıyo canım yanağının sıslıgı bellı oluyo ama bence endoskopiyle gıdıcek bısey
kesınlıkle gıdıcek bır soruna benzıyo cunku uthera dokuda gevşeme yapmış olabılr senın yuzun endoskopı ıcın cok uyugun yüzlerden bırı çıkık elmacık kemıklerıne cukur alt yanaaga sahıpsın yuzunun asagı doğru mesafesı dudak burun arası fılan tam yerınde bıde endoskopiyle nasıl olucaksın hayal et canımEndoskopiye cesaret etsem gidecek bencede ama edemiyorum.
Kesinlikle örümcek ağı ile yada vshape ile gitmedi canım. 10.000 TL. verdim 2 ayda. Ve hiç bir değişiklik yok. Böyleydim. birde göz altım şişti o oldu.
mıch masalah süper olmuş hemde bırıncı ayda sana cesaret vermeli kendını hergun uzecegıne butun sorunlarından kurtulursun :)kesınlıkle gıdıcek bır soruna benzıyo cunku uthera dokuda gevşeme yapmış olabılr senın yuzun endoskopı ıcın cok uyugun yüzlerden bırı çıkık elmacık kemıklerıne cukur alt yanaaga sahıpsın yuzunun asagı doğru mesafesı dudak burun arası fılan tam yerınde bıde endoskopiyle nasıl olucaksın hayal et canım
cok tesekur ederım canım ya ıyıkı varsınız sız olmasaydınız doktor defterını kapardım ben
canım ya cok tesekur ederım cok moral verdın resımde görundugunden farklı oluyo ama bazen yanağım sagı sekılden sekıle gırıyo canım bıde sıslık olan kısımda bır sertlık var belkıde gerçekten kıst vardır evet ıkı sene dolması lazım kesınlıkle haklısın senın resımlerıde görebılıyomuyuz canım bızde sana fıkır söylebılırız tabı ıstersenBlack oncelikle sen yasindan cok daha genc duran tahminimden cok daha guzel bir kizsin.Sasirdim yani bu kadarina!.Yuzunde hafif genel bir sislik var haklisin(resimler arasinda kilo farki yoksa)ama bu senin yusunde ki orani bozacak yada guzelligine golgeleliyecek bisey degil.Tek begenmedigim implantli halin hic ama hic yapilmamasi gerekiyormus.cikarmakla cok iyi yapmissin.Ama yuzune endoskopik germe yada farkli bir islem yaptirma bekle iki yilini doldur kim ne derse bu tur mudahallerde hucresel bazda iyilesme 2 yili buluyor.Seni nazi gordukten sonra iyice kendimi kotu hisettim siz bu halinize takiyorsaniz benim olmem lazimDemek ben hepinizden az pimpirikliyim:)
Ay Marco çok sağol. Gerçekten teşekkür ederim. Ama inan göz altımda ödem var. Veeee ulthera dan yanağımın biri sarkık ve şiş. Keşke sorunsuz olabilsem
Ama bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?