Endoskopik yüz germe - Facelift

Ay Marco çok sağol. Gerçekten teşekkür ederim. Ama inan göz altımda ödem var. Veeee ulthera dan yanağımın biri sarkık ve şiş. Keşke sorunsuz olabilsem
Ama bunada şükür
Cnm bnm fikrim bu tabi ama yuzunun alt kismi etli duruyor ulthera eritebilirmi bilmiyorum ins. Eritir .goz altindada sislik var azcik gorunuyo . yuzunun alti incelse sende baya bi degisim olucak bnce .alt yuzden sikayetcimisin cnm ben boyle soyluyorum diye alinma bana olurmu

Marco bence sende boşuna takıyorsun. Bizde senin resimleri görelim. Fikir verelim. Bak sen banada black ede moral verdin ne güzel. Halbuki ben bendeki sorunları çok iyi biliyorum. Öyle büyüttüğüm falan yok. Ama ilk bakışta dikkat çekmiyorsa ne mutlu. Belki senin de öyle

lildeniz alınmıyorum. Ulthera benim alt yüzümü o hale getirdi. Şikayetçiyim tabi. Örümcek ağı yaptırdım ama olmadı fazla bişi. Belki ilerde ameliyat.

N naz70 cnm sevindim alinmadigina :) kotu durmuyorsun zaten ama uğraşından anliyorum seni daha iyi olmak daha iyi hissetmek istiyosun..
Herkesin iyisi kotusu kendine gore degisiyor .kendimuzdekileri hep daha cok sorunmus gibi goruyoruz insan psikolojisi iste.

Buraya resim eklemek istemiyorum black mail verirsen gobderebilirim naz sanada ayni sekilde gonderebilirim..

Buraya resim eklemek istemiyorum black mail verirsen gobderebilirim naz sanada ayni sekilde gonderebilirim..

ben gördüm marco'nun resimlerini , dediği gibi değil inanmayın

buraya o kadar çok alışmışım ki, twitter a baktım az önce, KK geçiyordu bir twitte, direk burası olarak algıladım.Siyasi bir twitti halbuki ve K.Kılıçdaroğlu'nu da KK diye yazdıklarını unuttum..

maılıme atabılırsın canım tabı ıstersen zorlamak ıstemem ozelden yazıyorum naz haklı sen bıze moral verdın bızde bakalım degerlendırelım

printemps canım bugun yuz askılama yapılcaktı sana noldu yapıldı mı ozelden de mesaj attım sana merak ettım yazarsan sevınırım

aynen canım bende başka sıteyı açmayı dusunurken unutup burayı acıyorum alışkanlıkla :)

Ha haaaaha Kafa hep burda ondan iste:)

Ha haaaaha Kafa hep burda ondan iste:)
marco canım resımlerını ınceledım hepınız ayrı güzel hatun çıktın kızlar :) ınankı cok hos bır bayansın sacların tenının uyumu ve yuz seklın senın yüzünde ucgen ve çıkık elmacık kemıklerıne sahıpsın bızım bır tanıdık var ruhsar adında cok hos bır bayan ve cevresınde cok beyenılır ona benzetım senı bugun lildenızle konuşurken soyle bır tespıt yaptık enskppı bolumunde yazan bayanların hepsı guzeldır cunku zaten önceden cok güzel oldukları ıcn bıraz degısıklık olunca düzeltmek ısterler tespıtımız doğruymuş sana moral vermek ıcın degıl canım son derdecev samımıyım suan

kızlar geldiiiimmmmmm....cooook mutluyummmmm...ancak vakit bulabildimm oturdummmmm....iste detaylar:

dr müthişşti....coook iyi niyetli asla paragöz olmayan cok nazik bir insan ki gerçekten bu alemde az görülenlerden...öncelikle beni bu dr ye yönlendiren yani tanımama vesile olan black tulip arkadaşıma coooook teşekkürler...ve de öm atıp beni merak edenlere de cook teşekkürler...misch cnm az bekle gördüö fotolarını ama yorum yapmaya fırsatım olmadı ,coook uzun yorum yapacağım az beklekızlar dr bana istediğim askılamanın olmayacağını çünkü yüzümde birikmiş yag enjeksionu olduğunu söyledi ki ben eridi zannediyordum , bana en uygun fokuslu uthera ki hakkında birsey bilmiyordum anlattı ekranda gösterdi ve uyguladı etkisi 3 ay sonra dedi ve 3 ay sonra estella mı nedir bir uygulama daha yapacak...şimdilik bu kadar kızlar öpuyorm hepinizi.

ay canım cok sevındım senden haber aldığıma vede güzel haberler süper canım demekkı doktor cok bılgılı vedev para duskunu degıl eger oyle olsaydı gel yapyım derdı ayrıca bırıkmıs olan yaglarıda farketmıs helal olsun demekkı onlar duzelınce senın hıc sorunun kalmıycak ay canımhadı ınsallah

dedigine katiliyorum genel olarak.Benim en buyuk sikayetim gozaltim ozellikle sabahlari korkunc sisiyor kahvaltimi evde bile olsam gozlukle yapiyorum bu resimlerin hepsi aksam saatlerinde cekildi :)1 yil once cok daha guzel ve genc bir goruntuye sahiptim icimize dert olan elimizdekini kaybettigimizi dusunmemiz yeni durumu kabullenememiz Cok emin olmamakla birlikte gozalti ve hafif sakak germe ile klasik yapilacak yasi bekleyebilirim..Suanki ruh halim bu ama yarina degisebilir tipki yuzumuzun hergun baska bir kiliga burunmesi gibi :)

printemps canım bugun yuz askılama yapılcaktı sana noldu yapıldı mı ozelden de mesaj attım sana merak ettım yazarsan sevınırım

a evet ses çıkmadı.

canım hadi geçmiş olsun..sonuç çok güzel olacak inşallah..yüzü dolgun olanlar için laserler çok uygun..peki yağ olunca asma niye yapılamıyor acaba?
fokuslu ulthera da ağrı oldu mu?doktorun kim?
biz meraklılarda soru bitmez..

iş yerinde iki foto çekip ekledim .yaşımı gayet gösteriyorum onlarda ışık filan çok fark ediyor..aman gözler düzelsin de gerisi önemli değil ne yapayım..

ildeniz cnm ben cook memnun kaldım biraz toparlandı fark ettik ama asıl toparlanma için tabii 3 ay beklemek lazımmış.ins 3 ay sonra bir uygulama daha var onu da yapacak ve ben bu toplanmış kalan yag kümesinden kurtulacağım dr 2 yıl garanti verdi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…