Cnm bnm fikrim bu tabi ama yuzunun alt kismi etli duruyor ulthera eritebilirmi bilmiyorum ins. Eritir .goz altindada sislik var azcik gorunuyo . yuzunun alti incelse sende baya bi degisim olucak bnce .alt yuzden sikayetcimisin cnm ben boyle soyluyorum diye alinma bana olurmuAy Marco çok sağol. Gerçekten teşekkür ederim. Ama inan göz altımda ödem var. Veeee ulthera dan yanağımın biri sarkık ve şiş. Keşke sorunsuz olabilsem
Ama bunada şükür
Marco bence sende boşuna takıyorsun. Bizde senin resimleri görelim. Fikir verelim. Bak sen banada black ede moral verdin ne güzel. Halbuki ben bendeki sorunları çok iyi biliyorum. Öyle büyüttüğüm falan yok. Ama ilk bakışta dikkat çekmiyorsa ne mutlu. Belki senin de öyleBlack oncelikle sen yasindan cok daha genc duran tahminimden cok daha guzel bir kizsin.Sasirdim yani bu kadarina!.Yuzunde hafif genel bir sislik var haklisin(resimler arasinda kilo farki yoksa)ama bu senin yusunde ki orani bozacak yada guzelligine golgeleliyecek bisey degil.Tek begenmedigim implantli halin hic ama hic yapilmamasi gerekiyormus.cikarmakla cok iyi yapmissin.Ama yuzune endoskopik germe yada farkli bir islem yaptirma bekle iki yilini doldur kim ne derse bu tur mudahallerde hucresel bazda iyilesme 2 yili buluyor.Seni nazi gordukten sonra iyice kendimi kotu hisettim siz bu halinize takiyorsaniz benim olmem lazimDemek ben hepinizden az pimpirikliyim:)
lildeniz alınmıyorum. Ulthera benim alt yüzümü o hale getirdi. Şikayetçiyim tabi. Örümcek ağı yaptırdım ama olmadı fazla bişi. Belki ilerde ameliyat.Cnm bnm fikrim bu tabi ama yuzunun alt kismi etli duruyor ulthera eritebilirmi bilmiyorum ins. Eritir .goz altindada sislik var azcik gorunuyo . yuzunun alti incelse sende baya bi degisim olucak bnce .alt yuzden sikayetcimisin cnm ben boyle soyluyorum diye alinma bana olurmu
canım ya cok tesekur ederım cok moral verdın resımde görundugunden farklı oluyo ama bazen yanağım sagı sekılden sekıle gırıyo canım bıde sıslık olan kısımda bır sertlık var belkıde gerçekten kıst vardır evet ıkı sene dolması lazım kesınlıkle haklısın senın resımlerıde görebılıyomuyuz canım bızde sana fıkır söylebılırız tabı ıstersen
Marco bence sende boşuna takıyorsun. Bizde senin resimleri görelim. Fikir verelim. Bak sen banada black ede moral verdin ne güzel. Halbuki ben bendeki sorunları çok iyi biliyorum. Öyle büyüttüğüm falan yok. Ama ilk bakışta dikkat çekmiyorsa ne mutlu. Belki senin de öyle
Buraya resim eklemek istemiyorum black mail verirsen gobderebilirim naz sanada ayni sekilde gonderebilirim..
maılıme atabılırsın canım tabı ıstersen zorlamak ıstemem ozelden yazıyorum naz haklı sen bıze moral verdın bızde bakalım degerlendırelımBuraya resim eklemek istemiyorum black mail verirsen gobderebilirim naz sanada ayni sekilde gonderebilirim..
aynen canım bende başka sıteyı açmayı dusunurken unutup burayı acıyorum alışkanlıkla :)buraya o kadar çok alışmışım ki, twitter a baktım az önce, KK geçiyordu bir twitte, direk burası olarak algıladım.Siyasi bir twitti halbuki ve K.Kılıçdaroğlu'nu da KK diye yazdıklarını unuttum..
buraya o kadar çok alışmışım ki, twitter a baktım az önce, KK geçiyordu bir twitte, direk burası olarak algıladım.Siyasi bir twitti halbuki ve K.Kılıçdaroğlu'nu da KK diye yazdıklarını unuttum..
marco canım resımlerını ınceledım hepınız ayrı güzel hatun çıktın kızlar :) ınankı cok hos bır bayansın sacların tenının uyumu ve yuz seklın senın yüzünde ucgen ve çıkık elmacık kemıklerıne sahıpsın bızım bır tanıdık var ruhsar adında cok hos bır bayan ve cevresınde cok beyenılır ona benzetım senı bugun lildenızle konuşurken soyle bır tespıt yaptık enskppı bolumunde yazan bayanların hepsı guzeldır cunku zaten önceden cok güzel oldukları ıcn bıraz degısıklık olunca düzeltmek ısterler tespıtımız doğruymuş sana moral vermek ıcın degıl canım son derdecev samımıyım suanHa haaaaha Kafa hep burda ondan iste:)
ay canım cok sevındım senden haber aldığıma vede güzel haberlerkızlar geldiiiimmmmmm....cooook mutluyummmmm...ancak vakit bulabildimm oturdummmmm....iste detaylar:
dr müthişşti....coook iyi niyetli asla paragöz olmayan cok nazik bir insan ki gerçekten bu alemde az görülenlerden...öncelikle beni bu dr ye yönlendiren yani tanımama vesile olan black tulip arkadaşıma coooook teşekkürler...ve de öm atıp beni merak edenlere de cook teşekkürler...misch cnm az bekle gördüö fotolarını ama yorum yapmaya fırsatım olmadı ,coook uzun yorum yapacağım az beklekızlar dr bana istediğim askılamanın olmayacağını çünkü yüzümde birikmiş yag enjeksionu olduğunu söyledi ki ben eridi zannediyordum , bana en uygun fokuslu uthera ki hakkında birsey bilmiyordum anlattı ekranda gösterdi ve uyguladı etkisi 3 ay sonra dedi ve 3 ay sonra estella mı nedir bir uygulama daha yapacak...şimdilik bu kadar kızlar öpuyorm hepinizi.
marco canım resımlerını ınceledım hepınız ayrı güzel hatun çıktın kızlar :) ınankı cok hos bır bayansın sacların tenının uyumu ve yuz seklın senın yüzünde ucgen ve çıkık elmacık kemıklerıne sahıpsın bızım bır tanıdık var ruhsar adında cok hos bır bayan ve cevresınde cok beyenılır ona benzetım senı bugun lildenızle konuşurken soyle bır tespıt yaptık enskppı bolumunde yazan bayanların hepsı guzeldır cunku zaten önceden cok güzel oldukları ıcn bıraz degısıklık olunca düzeltmek ısterler tespıtımız doğruymuş sana moral vermek ıcın degıl canım son derdecev samımıyım suan
printemps canım bugun yuz askılama yapılcaktı sana noldu yapıldı mı ozelden de mesaj attım sana merak ettım yazarsan sevınırım
kızlar geldiiiimmmmmm....cooook mutluyummmmm...ancak vakit bulabildimm oturdummmmm....iste detaylar:
dr müthişşti....coook iyi niyetli asla paragöz olmayan cok nazik bir insan ki gerçekten bu alemde az görülenlerden...öncelikle beni bu dr ye yönlendiren yani tanımama vesile olan black tulip arkadaşıma coooook teşekkürler...ve de öm atıp beni merak edenlere de cook teşekkürler...misch cnm az bekle gördüö fotolarını ama yorum yapmaya fırsatım olmadı ,coook uzun yorum yapacağım az beklekızlar dr bana istediğim askılamanın olmayacağını çünkü yüzümde birikmiş yag enjeksionu olduğunu söyledi ki ben eridi zannediyordum , bana en uygun fokuslu uthera ki hakkında birsey bilmiyordum anlattı ekranda gösterdi ve uyguladı etkisi 3 ay sonra dedi ve 3 ay sonra estella mı nedir bir uygulama daha yapacak...şimdilik bu kadar kızlar öpuyorm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?