canım tabıkı senın dusuncelerın cok onemlı bız sadece fıkır verebılırız dedıgın yöntemlerle klasık germeye kadar cok rahat gıder yuzunkesınlkle cunku cok hos bır yuz yapın var ama kendını kötü hısedınce bu ruh halımıze yansıyo ve yasam enerjımızı calıyo ozaman neden eskı halımıze dönmeyelımkı :) senın bır sene oncekı halnı tahmın bıle edemiyorum :))dedigine katiliyorum genel olarak.Benim en buyuk sikayetim gozaltim ozellikle sabahlari korkunc sisiyor kahvaltimi evde bile olsam gozlukle yapiyorum bu resimlerin hepsi aksam saatlerinde cekildi :)1 yil once cok daha guzel ve genc bir goruntuye sahiptim icimize dert olan elimizdekini kaybettigimizi dusunmemiz yeni durumu kabullenememizCok emin olmamakla birlikte gozalti ve hafif sakak germe ile klasik yapilacak yasi bekleyebilirim..Suanki ruh halim bu ama yarina degisebilir tipki yuzumuzun hergun baska bir kiliga burunmesi gibi :)
umarım tam ıstedıgın gıbı olur ve cok mutlu olursun canım ıyıkıde gıtmıssın bu doktora cok sevındım ınankıildeniz cnm ben cook memnun kaldım biraz toparlandı fark ettik ama asıl toparlanma için tabii 3 ay beklemek lazımmış.ins 3 ay sonra bir uygulama daha var onu da yapacak ve ben bu toplanmış kalan yag kümesinden kurtulacağım dr 2 yıl garanti verdi cnm.
yasını bılmıyorum ama canım cok genç görunuyosun ozellıkle ameliyattan sonra on yas fark etmıs bunu görmemek ıcın kör olmak lazıma evet ses çıkmadı.
canım hadi geçmiş olsun..sonuç çok güzel olacak inşallah..yüzü dolgun olanlar için laserler çok uygun..peki yağ olunca asma niye yapılamıyor acaba?
fokuslu ulthera da ağrı oldu mu?doktorun kim?
biz meraklılarda soru bitmez..
iş yerinde iki foto çekip ekledim .yaşımı gayet gösteriyorum onlardaışık filan çok fark ediyor..aman gözler düzelsin de gerisi önemli değil ne yapayım..
dr nezih karaca yaptı nişantaşında..hiic agrı sancı olmadı su an bile sıfır ...şu an sadece yüzde on etkisini hissedersin 1 ay sonra daha cok 3 ay sonra sonuç cok güzel olur dedi ve son bir estella denilen bir enjeksiyon yapacak.
misch fotolarına bayıldım lütfen soranlara yaşını max 32 de....
kendimle kıyaslarsam eger; sonuç inanılmaz seni gördüm ve diyorum ki kendime"kızım sen tam bir kasaba düşmüşsün...et yani kasap..." misch senin ameliyatın bir harika olmuş ....coook mükemmel biroperasyon kim yaptıysa bravooooooo....evet göz altında hafif bir dediğin gibi problem var ama benle kıyaslıyorum ve bu kesinlikle kaybolacak,gececek cooook minik bir sorun.1 ay sonrası için mükemmmellllllll bir durumdasın ben daha kötü umuyordum ...bayıldım ben sana..sıfır estetiksin bana inan.
haksız myım kızlar sız soyleyın mıschde açıkça bır gerıye gıtme var sadece ben göruyo olamam :)
kocaman gözlüğü taktığın ıcın gözlerınıne odaklanıyosun göz daha buyuk görunuyo cunkuson eklediğim resimlere bir bak..hiç öyle değil
son eklediğim resimlere bir bak..hiç öyle değil
kocaman gözlüğü taktığın ıcın gözlerınıne odaklanıyosun göz daha buyuk görunuyo cunkusenıın kendıne kesınlıkle haksızlık ettıgıne karar verdım tatlım gözlerın hafıf sehlali cıkmıs o bıle yakışmış cok genclesmıssın ya zaten genç duruyosun o ayrı ama eskı resımle daglarar kadar fark var bu amelıyatın sonucunun bukadar dramatık olucagını tahmın etmıyodum hemde bukadar kısa sure ıcınde :)
canım dun aksam 21 40 ta yukledıgın ıkı resım var yan yana orda fark açıkça ortada genclesmıssın kesınlıkleson eklediğim resimlere bir bak..hiç öyle değil
kocaman gözlüğü taktığın ıcın gözlerınıne odaklanıyosun göz daha buyuk görunuyo cunkusenıın kendıne kesınlıkle haksızlık ettıgıne karar verdım tatlım gözlerın hafıf sehlali cıkmıs o bıle yakışmış cok genclesmıssın ya zaten genç duruyosun o ayrı ama eskı resımle daglarar kadar fark var bu amelıyatın sonucunun bukadar dramatık olucagını tahmın etmıyodum hemde bukadar kısa sure ıcınde :)
yanı bu demmekı zaten cok güzel ve gencsın gözlüklü resmıne bayıldımtam bır şirinesın orda cok tatlısın dedıgımfark yan yana duran ıkı resımde cok bellısenin dediklerin hep eski resimlerim canım:))))))
canım dun aksam 21 40 ta yukledıgın ıkı resım var yan yana orda fark açıkça ortada genclesmıssın kesınlıkle
hahahaahahah ay koptum hayır tatlım ya dıyorumya ogozlukten kaynaklanıyo buyuk gözlük hep o algıyı oluşturur :)demek ki eskiden de şehlaymışım:))))))
Misch bir ay icin gercekten iyisin(bizim icin bir ay sana bir yildir o ayri)gozlerinde acayip bir gencesme var asimetriler duzelince 25 lik bakislarin olacak.ama bisey dikkatimi cekti goz kuyrugunda kaz ayagi gibi cok belirgi 3 uzun cizgi var bunlar eskidende vamiydi yoksa senin bahsettigin sonradan cikan cizgiler mi? Bu arada sana nacizane tavsiyem su surecte beyaz giymeye dikkat et beyaz seni daha iyi gosterir daha iyi hissedersin kendini ben hir yildir israrla yakasi acik beyaz bluzlar giyiyorum yuzdeki kusurlari yumusatip daha aydinlik gowteriyor.svg
hahahaahahah ay koptum hayır tatlım ya dıyorumya ogozlukten kaynaklanıyo buyuk gözlük hep o algıyı oluşturur :)
gördüm tatlım ve orda makyaj bıle yok yüzünde ve kesınlıkle cok ıyısın ınankı yaslı durmuyosun yaslı böyle durulmaz kı canım bence sende benım gıbısın bak bak farklı görmeye başladıkevdeki ışıkta öyle ama işyerinde çektiklerimi gördün di mi..çok yakından çekilen..siyah bluzlü..hiç genç durmuyorum yani..
canım dun aksam 21 40 ta yukledıgın ıkı resım var yan yana orda fark açıkça ortada genclesmıssın kesınlıkle
hayıııır bırı eskı hahahaaaaaa hayır canım bırı eskıcanım yan yana dediklerinin ikisi de yeni halim korkarım:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?