Endoskopik yüz germe - Facelift

dr nezih karaca yaptı nişantaşında..hiic agrı sancı olmadı su an bile sıfır ...şu an sadece yüzde on etkisini hissedersin 1 ay sonra daha cok 3 ay sonra sonuç cok güzel olur dedi ve son bir estella denilen bir enjeksiyon yapacak.

misch fotolarına bayıldım lütfen soranlara yaşını max 32 de....
kendimle kıyaslarsam eger; sonuç inanılmaz seni gördüm ve diyorum ki kendime"kızım sen tam bir kasaba düşmüşsün...et yani kasap..." misch senin ameliyatın bir harika olmuş ....coook mükemmel biroperasyon kim yaptıysa bravooooooo....evet göz altında hafif bir dediğin gibi problem var ama benle kıyaslıyorum ve bu kesinlikle kaybolacak,gececek cooook minik bir sorun.1 ay sonrası için mükemmmellllllll bir durumdasın ben daha kötü umuyordum ...bayıldım ben sana..sıfır estetiksin bana inan.

canım tabıkı senın dusuncelerın cok onemlı bız sadece fıkır verebılırız dedıgın yöntemlerle klasık germeye kadar cok rahat gıder yuzunkesınlkle cunku cok hos bır yuz yapın var ama kendını kötü hısedınce bu ruh halımıze yansıyo ve yasam enerjımızı calıyo ozaman neden eskı halımıze dönmeyelımkı :) senın bır sene oncekı halnı tahmın bıle edemiyorum :))

umarım tam ıstedıgın gıbı olur ve cok mutlu olursun canım ıyıkıde gıtmıssın bu doktora cok sevındım ınankı

yasını bılmıyorum ama canım cok genç görunuyosun ozellıkle ameliyattan sonra on yas fark etmıs bunu görmemek ıcın kör olmak lazım

inanmıyorum ..nezih karacaya gidecektim ben de şu süreç bitince.burdaki arkadaşlar çok kızınca korkudan 6 ay-1 sene sonrasına erteledim.dermatolog diye biraz tereddütlüydüm ama sen de memnun kaldığına göre neden olmasın.bi gider fikir alırım hiç olmazsa..ultherayı Naz yaptırmıştı ve ağrılıydı diye hatırlıyorum.Bu farklı demek ki..

canım gözlerimdeki sorun belirgin aslında..şaşı bakıyorum resmen..aynalara göre de değişiyor.

haksız myım kızlar sız soyleyın mıschde açıkça bır gerıye gıtme var sadece ben göruyo olamam :)

son eklediğim resimlere bir bak..hiç öyle değil
kocaman gözlüğü taktığın ıcın gözlerınıne odaklanıyosun göz daha buyuk görunuyo cunkusenıın kendıne kesınlıkle haksızlık ettıgıne karar verdım tatlım gözlerın hafıf sehlali cıkmıs o bıle yakışmış cok genclesmıssın ya zaten genç duruyosun o ayrı ama eskı resımle daglarar kadar fark var bu amelıyatın sonucunun bukadar dramatık olucagını tahmın etmıyodum hemde bukadar kısa sure ıcınde :)

son eklediğim resimlere bir bak..hiç öyle değil

Misch bir ay icin gercekten iyisin(bizim icin bir ay sana bir yildir o ayri)gozlerinde acayip bir gencesme var asimetriler duzelince 25 lik bakislarin olacak.ama bisey dikkatimi cekti goz kuyrugunda kaz ayagi gibi cok belirgi 3 uzun cizgi var bunlar eskidende vamiydi yoksa senin bahsettigin sonradan cikan cizgiler mi? Bu arada sana nacizane tavsiyem su surecte beyaz giymeye dikkat et beyaz seni daha iyi gosterir daha iyi hissedersin kendini ben hir yildir israrla yakasi acik beyaz bluzlar giyiyorum yuzdeki kusurlari yumusatip daha aydinlik gowteriyor.svg

senin dediklerin hep eski resimlerim canım:))))))

demek ki eskiden de şehlaymışım:))))))

senin dediklerin hep eski resimlerim canım:))))))
yanı bu demmekı zaten cok güzel ve gencsın gözlüklü resmıne bayıldımtam bır şirinesın orda cok tatlısın dedıgımfark yan yana duran ıkı resımde cok bellı

canım dun aksam 21 40 ta yukledıgın ıkı resım var yan yana orda fark açıkça ortada genclesmıssın kesınlıkle

evdeki ışıkta öyle ama işyerinde çektiklerimi gördün di mi..çok yakından çekilen..siyah bluzlü..hiç genç durmuyorum yani..

gözlerde ifadede gençleşme var katılıyorum.
o 3 çizgiyi özellikle çektim görmeniz için.eskiden kesinlikle yoktu..doktor doku yukarı taşındığı için olabilir dedi..göz kuyrugundaki doğal uzantı kaşa doğru çıkıp bu hale gelmiş olabilir..

evdeki ışıkta öyle ama işyerinde çektiklerimi gördün di mi..çok yakından çekilen..siyah bluzlü..hiç genç durmuyorum yani..
gördüm tatlım ve orda makyaj bıle yok yüzünde ve kesınlıkle cok ıyısın ınankı yaslı durmuyosun yaslı böyle durulmaz kı canım bence sende benım gıbısın bak bak farklı görmeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…