Endoskopik yüz germe - Facelift

altlarına yazıyorum tek tek:))))
yazmalısın kesnlıkle zaten cok genç ve cok hossun canım ya makyajlı bır resmın var ya bıraz sıs olanınyanındakı onda degısıklık bellı ıste bak :) çukurların tam cukur olmuş tam beyendıgım gıbı

Sagol black cok naziksin gercekten kendi kendimize enerjimizi yok etmek kendimizi uzmek icin zorluyoruz bazen sanki ama hir kere bu kurt girdi icimize maalesef.umarim hepimiz eski sorunsuz gunlerimize geri doneriz biran once.svg

Sagol black cok naziksin gercekten kendi kendimize enerjimizi yok etmek kendimizi uzmek icin zorluyoruz bazen sanki ama hir kere bu kurt girdi icimize maalesef.umarim hepimiz eski sorunsuz gunlerimize geri doneriz biran once.svg
amın canım umarım ıyı aksamlar sanada

çukur çok sevmiyorum sert duruyo..tepeden ışık vurduğunda kötü duruyor..

evet valla ben de diyorum ki uyuyan yılan uyandı..

çukur çok sevmiyorum sert duruyo..tepeden ışık vurduğunda kötü duruyor..
canım eskı halınle yenı halnı fark ettım demmekı anlasılıyo bak :) ısrarlı bır sekılde anladım cok degıl zaten tamkararında olması gerektıgı gıbı yuz bıraz daha yukarı çıkıp elmacıklar belırgınlesınce çukurlarda tam oturmus

3 üncü tahmininde tuttu:)) çok güldük ya..sayfayı da meşgul ediyoruz belki..sohbet sayfası yok mu KK da..rahatca geyik yapadık

Cnm şişme oluyormu yuzde batma falan N naz70 de yaptirdi ve memnun degil .seninki ile ayni islemmmi yoksa farklimi
Nasil bir toparlanma oldu cnm.sislik varsa şişligin toparlanmasida olabilir.ama memnun kaldiysan super cnm.bu arada ikizlerin varmis sanirim.benmde ikiz kuz kardesim var cift yumurtayiz .:) ins. İstedigin gibi olur cnm.

Geçmiş olsun vede çok güzel olsun inşallah. Iyi haberlerini bekliyorum bende

Benimki korkun çağrıldı olmuştu canım. Bu farklı sanırım. Çünkü realself de okudumdu sonradan her yaptıran çok acılı diye yazmış. Zaten sedasyon ile yapılıyorsa ben yalnız gitmiştim, araba kullanacaktım o yüzden canlı canlı mahvoldum

Makro özelden mailimi yazıyorum. Resim atarsan sevinirim

3 üncü tahmininde tuttu:)) çok güldük ya..sayfayı da meşgul ediyoruz belki..sohbet sayfası yok mu KK da..rahatca geyik yapadık
aynen canım ya ama ucuncu tahmın degıldıkı ben bastan anlamıstım he he aferm bana

canımya yazık sana neysekı ucuz atlatmısısn o kısımcozumsuz degıl kesnlıkle ve fotograflarında cok net bır sorun görunmuyo ben cok beyendım senı ama senın fıkrın onemlı bıde canlı halımız farklı tabıkı

Çok şükür canlı Halim daha iyi canım. Resimlerde daha korkunç çıkıyorum. Yanak direk göze batıyor. Ama aynada bakıyorum öyle değil.

Çok şükür canlı Halim daha iyi canım. Resimlerde daha korkunç çıkıyorum. Yanak direk göze batıyor. Ama aynada bakıyorum öyle değil.
cok ıyı ozaman tatlım daha ne olsun evet bazıları fotograflarda cok farklı cıkılıyo bendede durum aynı sekılden sekıle gırıyorum :)

Ay sen çok genç ve güzelsin. Ne şekili ya.
canım cok tesekur ederım ama eskısı gıbı olsun ıstıyorum ıste yuzum kare gıbı oldu ya eskıden daha ucgenımsıydı yuzumde gevseme var sacımı baglayınca bıde resımde anlasılmo bıde sag tarftakı şişlık var bır caresını bulcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…