hayıııır bırı eskı hahahaaaaaa hayır canım bırı eskı[/dedıgım resımyenıyse demekkı yuzun şis olduğu ıcın oyle sandım ozaman sen genç kız gıbıymıssın tatlım ınankı hıc ıhtıyacım yokmus
yazmalısın kesnlıkle zaten cok genç ve cok hossun canım ya makyajlı bır resmın var ya bıraz sıs olanınyanındakı onda degısıklık bellı ıste bak :) çukurların tam cukur olmuş tam beyendıgım gıbıaltlarına yazıyorum tek tek:))))
canım tabıkı senın dusuncelerın cok onemlı bız sadece fıkır verebılırız dedıgın yöntemlerle klasık germeye kadar cok rahat gıder yuzunkesınlkle cunku cok hos bır yuz yapın var ama kendını kötü hısedınce bu ruh halımıze yansıyo ve yasam enerjımızı calıyo ozaman neden eskı halımıze dönmeyelımkı :) senın bır sene oncekı halnı tahmın bıle edemiyorum :))
amın canım umarım ıyı aksamlar sanadaSagol black cok naziksin gercekten kendi kendimize enerjimizi yok etmek kendimizi uzmek icin zorluyoruz bazen sanki ama hir kere bu kurt girdi icimize maalesef.umarim hepimiz eski sorunsuz gunlerimize geri doneriz biran once.svg
yazmalısın kesnlıkle zaten cok genç ve cok hossun canım ya makyajlı bır resmın var ya bıraz sıs olanınyanındakı onda degısıklık bellı ıste bak :) çukurların tam cukur olmuş tam beyendıgım gıbı
Sagol black cok naziksin gercekten kendi kendimize enerjimizi yok etmek kendimizi uzmek icin zorluyoruz bazen sanki ama hir kere bu kurt girdi icimize maalesef.umarim hepimiz eski sorunsuz gunlerimize geri doneriz biran once.svg
canım eskı halınle yenı halnı fark ettım demmekı anlasılıyo bak :) ısrarlı bır sekılde anladım cok degıl zaten tamkararında olması gerektıgı gıbı yuz bıraz daha yukarı çıkıp elmacıklar belırgınlesınce çukurlarda tam oturmusçukur çok sevmiyorum sert duruyo..tepeden ışık vurduğunda kötü duruyor..
canım eskı halınle yenı halnı fark ettım demmekı anlasılıyo bak :) ısrarlı bır sekılde anladım cok degıl zaten tamkararında olması gerektıgı gıbı yuz bıraz daha yukarı çıkıp elmacıklar belırgınlesınce çukurlarda tam oturmus
Cnm şişme oluyormu yuzde batma falan N naz70 de yaptirdi ve memnun degil .seninki ile ayni islemmmi yoksa farklimiildeniz cnm ben cook memnun kaldım biraz toparlandı fark ettik ama asıl toparlanma için tabii 3 ay beklemek lazımmış.ins 3 ay sonra bir uygulama daha var onu da yapacak ve ben bu toplanmış kalan yag kümesinden kurtulacağım dr 2 yıl garanti verdi cnm.
Geçmiş olsun vede çok güzel olsun inşallah. Iyi haberlerini bekliyorum bendekızlar geldiiiimmmmmm....cooook mutluyummmmm...ancak vakit bulabildimm oturdummmmm....iste detaylar:
dr müthişşti....coook iyi niyetli asla paragöz olmayan cok nazik bir insan ki gerçekten bu alemde az görülenlerden...öncelikle beni bu dr ye yönlendiren yani tanımama vesile olan black tulip arkadaşıma coooook teşekkürler...ve de öm atıp beni merak edenlere de cook teşekkürler...misch cnm az bekle gördüö fotolarını ama yorum yapmaya fırsatım olmadı ,coook uzun yorum yapacağım az beklekızlar dr bana istediğim askılamanın olmayacağını çünkü yüzümde birikmiş yag enjeksionu olduğunu söyledi ki ben eridi zannediyordum , bana en uygun fokuslu uthera ki hakkında birsey bilmiyordum anlattı ekranda gösterdi ve uyguladı etkisi 3 ay sonra dedi ve 3 ay sonra estella mı nedir bir uygulama daha yapacak...şimdilik bu kadar kızlar öpuyorm hepinizi.
Benimki korkun çağrıldı olmuştu canım. Bu farklı sanırım. Çünkü realself de okudumdu sonradan her yaptıran çok acılı diye yazmış. Zaten sedasyon ile yapılıyorsa ben yalnız gitmiştim, araba kullanacaktım o yüzden canlı canlı mahvoldumCnm şişme oluyormu yuzde batma falan N naz70 de yaptirdi ve memnun degil .seninki ile ayni islemmmi yoksa farklimi
Nasil bir toparlanma oldu cnm.sislik varsa şişligin toparlanmasida olabilir.ama memnun kaldiysan super cnm.bu arada ikizlerin varmis sanirim.benmde ikiz kuz kardesim var cift yumurtayiz .:) ins. İstedigin gibi olur cnm.
aynen canım ya ama ucuncu tahmın degıldıkı ben bastan anlamıstım he he aferm bana3 üncü tahmininde tuttu:)) çok güldük ya..sayfayı da meşgul ediyoruz belki..sohbet sayfası yok mu KK da..rahatca geyik yapadık
canımya yazık sanaBenimki korkun çağrıldı olmuştu canım. Bu farklı sanırım. Çünkü realself de okudumdu sonradan her yaptıran çok acılı diye yazmış. Zaten sedasyon ile yapılıyorsa ben yalnız gitmiştim, araba kullanacaktım o yüzden canlı canlı mahvoldum
Çok şükür canlı Halim daha iyi canım. Resimlerde daha korkunç çıkıyorum. Yanak direk göze batıyor. Ama aynada bakıyorum öyle değil.canımya yazık sananeysekı ucuz atlatmısısn o kısımcozumsuz degıl kesnlıkle ve fotograflarında cok net bır sorun görunmuyo ben cok beyendım senı ama senın fıkrın onemlı bıde canlı halımız farklı tabıkı
cok ıyı ozaman tatlım daha ne olsun evet bazıları fotograflarda cok farklı cıkılıyo bendede durum aynı sekılden sekıle gırıyorum :)Çok şükür canlı Halim daha iyi canım. Resimlerde daha korkunç çıkıyorum. Yanak direk göze batıyor. Ama aynada bakıyorum öyle değil.
Ay sen çok genç ve güzelsin. Ne şekili ya.cok ıyı ozaman tatlım daha ne olsun evet bazıları fotograflarda cok farklı cıkılıyo bendede durum aynı sekılden sekıle gırıyorum :)
canım cok tesekur ederım ama eskısı gıbı olsun ıstıyorum ıste yuzum kare gıbı oldu ya eskıden daha ucgenımsıydı yuzumde gevseme var sacımı baglayınca bıde resımde anlasılmo bıde sag tarftakı şişlık var bır caresını bulcaz artıkAy sen çok genç ve güzelsin. Ne şekili ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?