Endoskopik yüz germe - Facelift

bu arada kızlar tugrul bey kesınlıkle burayı okuyo cunku gönderdıgı maılın hemen arkasından bır maıl daha attımcevap yazmadı

2 nci kez cevap yazmıyolar genelde, dert etme:)
ben bile takip edemiyorum bakıyorum arada atlamışım. adamcağızın başı döner buraya girerse
bu gece coşmuşuz yalnız

2 nci kez cevap yazmıyolar genelde, dert etme:)
ben bile takip edemiyorum bakıyorum arada atlamışım. adamcağızın başı döner buraya girerse
bu gece coşmuşuz yalnız
amaaan gırmesın tatlım ya gıdersem yüzüm olsun hemde dönme dolap gıbı olur hhahahaha

Ben kimsenin resmini goremiyorum, bana uvey evlat muamelesi yapiliyor,Lutfen Benim ameliyatimdan sonra kimse benden resim istemesin,hic kimseye gondermeyecegim,bastan soylemek istedim

Ben kimsenin resmini goremiyorum, bana uvey evlat muamelesi yapiliyor,Lutfen Benim ameliyatimdan sonra kimse benden resim istemesin,hic kimseye gondermeyecegim,bastan soylemek istedim
oyle sey olur mu canım ya aşk olsun benı takıp edersen görebılırsın mısch de oyle bısey yapmaz ekle sen

sende fıkır verırsın canım cok ıyı olur

Teşekkür ederim....Sizde ameliyatınızı olup istediğiniz sonucu alırsınız inşallah...Daha iyisi size olsun.
Ben tesekkur ederim, evet insallah bende sizin kadar guzel olurum tabii ki sizin kadar beklemem insallah sonuc icin.

Ben sıradışı bir durum yaşadım, benim gibi uzun süre bekleyene rastlamadım zaten onu için hiç takılmayın.
Beklemenize degmis, yorgun ifadeniz gitmis yerine dipdiri bir genc kiz gelmis, ameliyat onceside genc kiz gibiyimmissiniz AMA yorgun genckiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…