- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
amaaan gırmesın tatlım ya gıdersem yüzüm olsun2 nci kez cevap yazmıyolar genelde, dert etme:)
ben bile takip edemiyorum bakıyorum arada atlamışım. adamcağızın başı döner buraya girerse
bu gece coşmuşuz yalnız
oyle sey olur mu canım ya aşk olsun benı takıp edersen görebılırsın mısch de oyle bısey yapmaz ekle senBen kimsenin resmini goremiyorum, bana uvey evlat muamelesi yapiliyor,Lutfen Benim ameliyatimdan sonra kimse benden resim istemesin,hic kimseye gondermeyecegim,bastan soylemek istedim
sende fıkır verırsın canım cok ıyı olurBen kimsenin resmini goremiyorum, bana uvey evlat muamelesi yapiliyor,Lutfen Benim ameliyatimdan sonra kimse benden resim istemesin,hic kimseye gondermeyecegim,bastan soylemek istedim
bıraz oyle oldu sayemd hahaaaaaKizlar iyi kaynatmissiniz vallla
Cok AMA cok tesekkur ederim,cok guzel bir bayansiniz,muthissiniz,Onceden de guzelmissiniz .E Elitemutlu izlemeye aldım sizi görebilirsiniz.
Sen 18 yasinda varmisin? Senin hiccc bir seye ihtiyacin yok kibıraz oyle oldu sayemd hahaaaaa
Teşekkür ederim....Sizde ameliyatınızı olup istediğiniz sonucu alırsınız inşallah...Daha iyisi size olsun.Cok AMA cok tesekkur ederim,cok guzel bir bayansiniz,muthissiniz,Onceden de guzelmissiniz .
hahahahah ay canım cok tesekur ederım şiş haline baktın mı amelıyat sonrası tugrul bey yuzun şiş değil diyince sızden fıkır almak ıcın ekleım 31 yasındayımSen 18 yasinda varmisin? Senin hiccc bir seye ihtiyacin yok ki
Ben tesekkur ederim, evet insallah bende sizin kadar guzel olurum tabii ki sizin kadar beklemem insallah sonuc icin.Teşekkür ederim....Sizde ameliyatınızı olup istediğiniz sonucu alırsınız inşallah...Daha iyisi size olsun.
Canim tugrul bey sis degil mi dedi? AMA sishahahahah ay canım cok tesekur ederım şiş haline baktın mı amelıyat sonrası tugrul bey yuzun şiş değil diyince sızden fıkır almak ıcın ekleım 31 yasındayım
Ben sıradışı bir durum yaşadım, benim gibi uzun süre bekleyene rastlamadım zaten onu için hiç takılmayın.Ben tesekkur ederim, evet insallah bende sizin kadar guzel olurum tabii ki sizin kadar beklemem insallah sonuc icin.
Beklemenize degmis, yorgun ifadeniz gitmis yerine dipdiri bir genc kiz gelmis, ameliyat onceside genc kiz gibiyimmissiniz AMA yorgun genckizBen sıradışı bir durum yaşadım, benim gibi uzun süre bekleyene rastlamadım zaten onu için hiç takılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?