- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
oncekı sayfalarda bırebır yazdım canım neler söyledıgını şiş değil hatta ımplat öncesıyle aynı yazdı ıcerde parca varmıdr dıye sormustum o sorumuda cok garıpsedıgını yazdıCanim tugrul bey sis degil mi dedi? AMA sisbaska ne dedi?
Macs liftte cizgi oluyormusgözlerde ifadede gençleşme var katılıyorum.
o 3 çizgiyi özellikle çektim görmeniz için.eskiden kesinlikle yoktu..doktor doku yukarı taşındığı için olabilir dedi..göz kuyrugundaki doğal uzantı kaşa doğru çıkıp bu hale gelmiş olabilir..
Canim sen ameliyat oldun mu?bende resımlerınızı gorebılırmıyım ?
Macs lift te sakaklarda potluk oluyormusMacsliftte sicak bakiyorum kizlar smass lift ile farkini bilen varmi.
Bilmiyormusun? Ben macs lift olacaktim arastiriyrodum en sonunda buldumHim hadi ya
Macsliftte potluk oldugunu buldum
Keske oyle olmasaydi degil mi?Anladim cnm ..
Sen neye karar verdin?Anladim cnm ..
Canim sen ameliyat oldun mu?
Aynen benimde kafam allak bullak ,klasik olayim diye dusunmeye basladimMalesef rahatsızlıgımdayı olamadım canım ama sımdı sûkur ıyım ve amalıyatı olmak ıstıyorum yazılanları okuyunca bıraz tedırgın oldum ıkı sene ıcın onca ezıyet degmez dıyorum ama herkezde farklı olabılır tabı
Evet canim, off ne olavak bilmiyorum, ya klasik olacagim ya tek gozaltimi yaptirip gececegim inan bilemiyorum artikE Elitemutlu cnm inan kafam karisik .keske potluk olmasa dedigin gibi cnm.
Elite bende izlemeye aldım seni. Beni de görebilirsin canımCanim tugrul bey sis degil mi dedi? AMA sisbaska ne dedi?
Her ptesi resim koy misch. Haftalık bakalım gelişmeye33. gün;
Hissettiğim bir farklılık yok.Saçlarımı kestiremiyorum- dikişler hala hassas- yakında tüm yüzümü kaplayacağı için endişelenecek bir durum kalmayacak.4-5 günde bir resim koymaya çalışacağım değişimi görmek için.
Dün göz altı kremi süreyim dedim yatmadan önce , sabah baktım şişmiş göz altı.Banyo sonrası da kanlanma devam ediyor ama geçiyor sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?