Endoskopik yüz germe - Facelift

Ay kızlar beni en sonunda delirteceksiniz
Şimdi Marco nun resimlerine baktım. Mailden yollamış. Geçen black i gördüm. Daha önce misch i. Ya hepiniz iyisiniz. güzelsiniz. dert edilecek bişeyiniz yok. Marco göz altı deyip duruyordu. Fıstık gibi. Benim göz altım nolacak
Yanaklarım nolacak. biri yukarda biri aşağıda . En kötünüz benim. birde bana sende bişi yok diyorsunuz. Ayyyyyy delirecem.

ok..
Albümü kaldırdım zaten.Haftaya yeni resimler ekleyince haber veririm.

Burda endo ameliyatına en çok ihtiyacı olan benim. Ben olmamışım, gitmişim dolgulardan, botoxlardan çare arıyorum. İhtiyacı olmayanlar kendilerini kestirip biçtiriyor. Tamam sonrada güzel olmuşlar ama önceleri de fıstık gibi maşaallah.
Ben napsam Doktorlar ameliyat da edemezler dolgulardan. Her taraf dolgu

tatlım hepımızın pskolojısı oyle zaten kendımızı kotu buluyoruz bırbırımızı beyenıyoruz ınsan elestırırken kendıne daha acımasız bılıyosunkı hem sen fofograflarda daha belırgın oldugunu söyledınya ınankı ben senı beyendım endoskopı yaptırırsan cok mukemel olur dedımya dunde ama bu halınde cok ıyı endoskopı durumun derecesını yukseltır

gunaydın canım yuzune fazla krem surmeyeye calıs dokular ıylesme samasında oldugu ıcın reaksıyon verıyo bende kbır suru kocaman lekeler cıkıyodu ve asırı derecede kasınıyodu vede normalden daha cok şişiyodu hala fondoten suremıyorum arada cok az pudra sadece

makyaj filan yapmıyorum zaten.saç baş darmadağınık , berduş gibi geziyorum..

Dolgular erir.Sen de bu sürede iyice düşünür taşınırsın.Sarkman yok, gevşeme yok yaşını kesinlikle göstermiyosun.

yalnız hepimzi birbirimizi görüp rahatladık:))

makyaj filan yapmıyorum zaten.saç baş darmadağınık , berduş gibi geziyorum..
canım makyajsız da cok hossun zaten var olan guzellıgı ortaya cıkarıyo sadece bılıyosun :) sımdı bıraz berduş takıl acısı cıkarıcaksın ınsallah az kaldı :)

Dolgular erir.Sen de bu sürede iyice düşünür taşınırsın.Sarkman yok, gevşeme yok yaşını kesinlikle göstermiyosun.

yalnız hepimzi birbirimizi görüp rahatladık:))
bıraz da sasırdık ne yalan soylıyım ben sasırdım yabancı sıtelerde yuz germe olan bayanlar gıbı hayal edıyodum karsıma fıstık hatunlar cıktı

Nazcım, profilden bir yüzüm diğerinden farklı.Önden biri dar biri geniş, biri daha yukarda.Gözlerim bile farklı.Göz kapak ameliyatı için doktor doktor gezerken gittiğim bir doktor, Z.Atakan, yanağınızın biri daha yukarda ama kadınlarda asimetri çekicilik katar, dikkat çeker demişti.
YAşlanmayacak bir cildin var, diri..Ayrıca samimi söylüyorum toplu yanakları seviyorum ben.Bebeksi bi ifade veriyor.Blacktulipsin de öyle.YAni üçgen yüz olsun diye düşünme, güzellik ölçütü o değil bence.

benım avurtlarda cokuktu canım bende senın gıbı etlı yuz beyenıyodum haklısın yuze bebeksı bır ıfade verıyo oyuzden cukurlar dolsun dıye 23 yasında dolgu yaptırmıstım sımdıde cukur olsun ıstıyorum elımdekının tam tersı hep ınsan olmak boyle galıba kıvırcık saclar duz beyenır duz saclar kıvırcık bunun gıbı cok ornek var dedıgıne katılıyorum nada bebeksı bır hava var dudakları da dolgun gözlerının seklıde hafıf cekık ve yuvarlak cok beyenıyorum o tıp gözlerı

benım bıde soyle bır problem var sagdakı sıslık resımde daha farklı bır ıfade verıyo normalde daha farklı görunuyo yuzumun ıfadesını degıstıren şişlik bıde tuhaf sekıllere gırıyo anlamadımkı :)) bunun dısında fotografta bellı olmayan bır gevseme var yuzumde sacımı baglamayınca dha cok anlasılıyo ercan bey yuzununmesafesınde artıs var demıstı bıde neyse şiş kısım duzelsınde umarım gerısını dusunurm :)

endoskopı degılde mac lıft daha uygun gıbı bana sankı sız ne dersınız arkadaslar yuzun alt kısmna etkı edıyomus bılgınız var mı bu konuda

Göz altıma dolgu yapan doktor üçgen yüz gençlik ifadesidir. Senin yanakları eritmek lazım dedi. Vshape dene alete girdim 3 seans. Toplamda 6 girmen lazım demişti. Acaba devam etsemiydim bilmiyorum. Örümcek ağı yaptırınca önden toparlandı ama yanakların yanı daha mı çıktı ne.

Toplu yüz evet bebeksi oluyor. Benim çocukluktan beri öyledir. Topludur yanaklarım.Ama yaşla aşağı inince sevimlilik kalkıyor geriye kuş yüzü dene şey oluşuyor. Iyyyy. Lildeniz senin öyle değil dedi ama bence biraz öyle. Neyse bunada şükür. Allahım günah yazmasın. Kızmasın. Sakat olanlar var. biz neyle uğralşıp duruyoruz. Tövbe diyim

bak ıste oyle degıl kesınlıkle canım

Mac lift neki black. Daha mı hafif bir işlem
macs lıfte daha cok yanak agız kenarları gıbı yuzun alt kısmına etkı een bır yontemdır yuzun asıcı tabakası smas tabakası uzerınde calısılır yuz sınırlerı smasın altındadır ve sınırlere dokunulmaz özellıkle yanak ve dudakyanı sarkması olanlarda etkılır atılan uc dıkısten ıbarettır bırı cene kösesındekı sarkmaları hedefler bırı dudakkenarı sarrkmları son dıkıs elmacık kemıgı uzerındek dokuyu hedeflergöz altı sarkmalarıda duzeltılır cıltte olusan cantımlık fazlalık alıır yazıyo canım s lıft lede aynıymıs

kulak yanında kesı yapılıyomus s seklınde s lıft denılıyo bu yuzden endoskopıye göre ıylesme suresı ksaymıs ödemaz oluyomus

macs liftte doku daha yüzeysel sıyrılıp çekiliyordu yanlış hayırlamıyorsam.O yüzden eski haline , açık germeye göre daha erken döndüğünü duymuştum.
Bir de her ameliyatta travmaya bağlı olarak yapışıklıklar oluşuyor.Bu nedenle ikinci ameliyatta sinir hasarı doku kaybı vb risklerin oluşma ihtimali yükseliyor.
O yüzden de genç arkadaşlara olmayın bekleyin diyorum hep.İlerde ikinci kez olmanız gerekirse başarı şansı düşecek.
MAcs liftte de iz kalıyordur daha belirsiz de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…