Endoskopik yüz germe - Facelift

Macs lift iyi sonuc verrmeyen bir ameliyatmis, bir video da izledim, sakaklarda potluk yapiyormus ,deri fazlasi cikartiliyor dogru ama altindaki smas tabakasi gerilmiyor ,smas tabaaksi gerilmeyince potluk olusuyormus ve kulak onunde iz olacak ve bu ameliyat 2-3 sene sonra dusecek cunku deri yercekimine yenik dusecek,ic tabaka gerilmis olsa belki 10-15 yil gider ameliyat sonucu bende macs (minimal access cranial suspension) yani yuzeysel bir ameliyat.
Sen cok gencsin sen bence hic bir sey yaptirma,bekle 40 yasini bekle bence...

sagolun misch elit ozaman endoskopı daha ıyı kesınlıkle macs lıft cok gereksız sacma elıtcım keske yuzume ımplantları taktırmamıs olsaydım kesınlıkle sımdı hıcbırseye ıhtıyacım yoktu yasımdan genc görunuyodum 28 yasında 18 sanıyolardı haklısın ama böyle cok mutsuzum kızlar zaten ıkı sene beklıycem temmuzda ıkı sene doluyo bakalım ercan beye resım göndermıstım göz altı ve yuz mesafesınde artıs var endoskopıyle duzelır yamıstı

black şu profil fotosunda gördüğüm sen misin? eger sensen bebeksin bebek...oğullarıma varır mısın?
galba benım canım :) eskı halım ne kadar esegım dmı kızlar resmen yuzumun katili oldum sımdı de deli danalar gıbı doktor arıyorum hahahahaa senın ogullarını yerım ben tatlım cok sagol moral verdıgın ıcın :))

tugrul bey şişlık yok anlasılmıyo dıyınce şiş yanak halımıde yukledım herkes gördu tek o göremedı

black cnm ben sadece bir tek profil fotonu görüyorum cnm.

ahhh blackkkk inanamıyorummmmmmmmmmmm...şoook oldummm şoooookkkkkkkkk....yemin ediyorummm coooook güzelsin ,harika tatlı sempatik bebeksi bir güzelliğin ve çekiciliğin var....ben milyarlar dökeyim senin gibi görüneyim... cok samimi soyluyorum. bence endoskopi sana olmaz cook ileri yaslara sakla. sana yaparim diyen dr yi de bize burdan ilan et kasaptıır uzak duralım.hicbirseye ihtiyacın yok haa belki illa istiyorum takıntı yaptım psikolojim düzelecek diyorsan....sadece yanaklarını yukarı kaldıracak ki bana yapılan dünkü operasyonu git bir görüş ama asla ve asla iğneymiş bıçakmış değdirtme canm dinle ablalarını hatta teyzelerini

canmm cok teskur edrım moral verıyosun ama emınmkı sende cok hossun bu sayfadakı bayanların hepsı cok hos hatunlar cıktılar ben hep yabancı sıtelerde yaslı bayanlar görup oyle sanıyodum cok gencler ıhtıyaclarıda yok ama ıste kedımızı mutsuz hısedıyoruz tatlım bıde resımde anlasılmıyo ama yuzumde gevseme var sacmı baglamayınca daha belırgınlesıyo onu gectım suan ıcın sag yanaktakı şişlık en rahatsız edıcı durum resımdekınden farklı duruyo yuzumu sekılden sekıle sokuyo sıslık durumu ıcın muzafer bey kıst olabılır dedı banada oyle bır durumgıbı gelıyo cunku bır bucuk seneyı gectı artık ıylesmesı lazımdı ılkonce o kısım duzelsınde ercan bey önerdı resım göndermıstım yuz mesafesınde artıs var endoskopı olmalısın dedı

acıkca ıtıraf etmek gerekırse ben cok korkuyorum artık canım eskıden olsa ucardım her seye ama bu ıkı amaleyat gözumu korkuttu pskolojımı bıtırdı resmen gerıye bakıp dusunuyorumda cok uzuldum yıprandım gecen ruyamda ıgneler gördum doktor bana yapıcak sanıp saklanıyodum o derece etkılendım su an ıcın kesnlıkle kaldıramam zaten şu şişlık gecsınde sızın fıkırlerınız cok onemlı benım ıcın cok sagolun bır hatayı daha kaldırmam zaten

Canim realself diye bir site var orada ispanyol bir kadin dr.sirin diye bir doktora istanbulda endokopik yaptirmis,gozunun kenarinda cizgiler olmus potluk var,bir sene olmus yaptirali ve simdi doktor doktor geziyor nasil revizyon yaptiririm diye? Iyi dusun pisman olacagin seyleri sakin yaptirma,ben endokopikten vazgeciyorum sanirim cunku yok botox yok bilmem ne ile ugrasmak istemiyorum,ben yilda bir kasimi zor aldiriyorum,kuafor e bile gitmiyorum ki 6 ayda bir botox a nasil gideyim? Ustelik botox bir zehirdir ve bobreklerde birikim yapar dolgu,orumcek agi asma, botox,yag ekletme vs karsiyim endodkopik dusunuyordum ama ondan da korktum,sanirim klasik benim icin daha uygun olacak. Sen mutlaka muzaffer celik ile gorus,bakalim o ne diyecek,Tugrul un sana ameliyat yapmayacagini zaten tahmin ediyordum cunku Tugrul bey gercekten gerekli olmayan seyi sadece para kazanmak icin yapacak bir adam degil.

elıtcım tugrul tugran yuzumun sag kısmında şişlık olmadıgını söyledı ona endoskopıyle ılgılı bır soru sormamıstım

Cidden şimdi kafam corba oldu macs lift dusunuyordum once sonra endoskopi sonra mscs lift simdi smass lift dusunuyorum.ha bide asma dusunuyordum.
benım de kafam karıstı zaten su ıkı amelıyatyuzunden tırsak bısey oldumçıktım boyle mutlu degılım endoskopı agır macs lıft kötu baska yollar bakıcaz canım bılemıyorum smas lıft oyrun ıdılın sıtesınde macs lıftle aynı yazıyo ıkısı farklı mı ben mı yanlıs anladım oyleyse belkı o yontem ıyıdır

elıtcım tugrul tugran yuzumun sag kısmında şişlık olmadıgını söyledı ona endoskopıyle ılgılı bır soru sormamıstım
verdıgın bılgıler ıcın de cok tesekkur ederım bana en guven veren ısımler erhan bey ve ercan bey görunuyo hıslerım d cok kuvetlıdır bıde bızım göremedıgımızı göruyolar bız bakınca beyenıyoruz ama onların degerlendırmesı farklı oluyo ercan bey resıme bakarak mesafede artıs var demıstı kı canlı olarak görsenız kesınlıke katılırsınız

Benim aklim daha da karisik, endoskopikte yanak yukari cekiliyormus,goz yaninda pot oluyormus, macslift kalici degil ve kulan onunde iz var ve sakak da potluk oluyromus,klasik de sinirlere zarar verilme riski var !! Bu korkaklik bendeyken ben ne yapacagim bilemedim adimi degistirecegim yusuf yapacagim,resmen yusuf yusuf korkmak dedikleri bu olsa gerek

reel self ve dıger sıtelerde hepsının ornegı var gayatte ıyı görunuyolar melem de mıchde cok ıyı ornekler aslında kotu yanlarını dusunursen cok bulursun bence hepsının mantıklıbır cızumu hepsının cok ıyı örneklerı vardır

Misch i de melem i de gormedim ama misch cizgi var goz yanimda vs yazmisti,

Misch i de melem i de gormedim ama misch cizgi var goz yanimda vs yazmisti,
Yuzun buicin ununde duzelme genclesme varsa cizgi cok takilcak bisey degil bence ayrintilara cok takilirsak cozum bulamayiz senin yuzunu gormedigim Icin yorum yapamycam ama yanagin yukari kaldirilmasi kotu bisey degilki senin ekmaciklarin cok mu belirgin bence klasik germe eskilerde kaldi endoskopiden sasma sadece doktorunu iyi secmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…