- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Cuma sinavm var ben burdayimYuzun buicin ununde duzelme genclesme varsa cizgi cok takilcak bisey degil benceicinayrintilara cok takilirsak cozum bulamayiz senin yuzunu gormedigim Icin yorum yapamycam ama yanagin yukari kaldirilmasi kotu bisey degilki senin ekmaciklarin cok mu belirgin bence klasik germe eskilerde kaldi endoskopiden sasma sadece doktorunu iyi secmelisin
noldu ben anlmadım kazen elıte doktorun yardımcısımıymıshttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/endoskopik-yuz-germe-facelift.6382/page-295
Şu sayfada olanları da bir okuyun.
elıtle dört mevsım anıymış yanıÖnce özel mesaj ile ablacım canım cicim gibi mesajlar ile samimiyet kurulur. Sonra operasyon günü öğrenilir. Tabi yaş ayrıntısını da unutmaz
Hangi ilden geldiğini de öğrendiğinde doktora mutlaka X'in selamı söyletilir ki Doktor mesajı alsın.
Sonra malum şahıs doktoru arar derki şu ilden gelecek ve şu tarihteıperasyon geçirecek hastayı ben yönlendirdim.
Doktor bakar bilgiler tutuyor sonra aracıya gerekli komisyonu öder !
tedırgın edıp olujmsuzlukları soyluyodu hepınanmıyorum ya kamera sakası gıbı arkasından konuşmak gıbı olmasın ama ben zten supelenmıstım hatta tuhaf bırı olduğunu dusunmustum cunku yurt dışında yasıyorum kimseye söyleme demıstı bıde hep kafa karıştırıcıydı hıc net degıldı
tedırgın edıp olujmsuzlukları soyluyodu hep
resımlerımı gördü dıger arkadaşlar gıbı adımı bılmıyo okulumubılıyo sadece bısey olur muUmarım siz bilgilerinizi paylaşmadınız kendisi ile ?
helal olsun sıze tebrık ederımUmarım siz bilgilerinizi paylaşmadınız kendisi ile ?
resımlerımı gördü dıger arkadaşlar gıbı adımı bılmıyo okulumubılıyo sadece bısey olur mu
hangı doktorlar ıcın calıstıgını yazasanız nasıl ıyı olur ona göre hareket ederız güvenım cok sarsıldı sımdıÖnce özel mesaj ile ablacım canım cicim gibi mesajlar ile samimiyet kurulur. Sonra operasyon günü öğrenilir. Tabi yaş ayrıntısını da unutmaz
Hangi ilden geldiğini de öğrendiğinde doktora mutlaka X'in selamı söyletilir ki Doktor mesajı alsın.
Sonra malum şahıs doktoru arar derki şu ilden gelecek ve şu tarihteıperasyon geçirecek hastayı ben yönlendirdim.
Doktor bakar bilgiler tutuyor sonra aracıya gerekli komisyonu öder !
hangı doktorlar ıcın calıstıgını yazasanız nasıl ıyı olur ona göre hareket ederız güvenım cok sarsıldı sımdı
Profilinde bir sürü doktor vardı.
..... yasadıgını ama kimseye soylememı soylemıstı dıger sayfalardan bırınde bakarsan twtrdan kendını tanımayan doktorların yuz germe ıle ılgılı bılgıler gönderdıgı yazmıştı ıngılterede oturuyosan sana yardımcı olıyım bırlıkte gıdelım yazdım hıcbısey soylemedı ya belkı bunlar sebep olamaz yınede ama başka kımseyı tuhaf bulmadım onun dısındaMesajim niye boyle cikti anlamadim sadece alinti paylasmis gibi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?