Endoskopik yüz germe - Facelift

Cuma sinavm var ben burdayim kacis pskolojisi neyse elitcim hic canini skma her seyin cozumu var olman gerekiyosa olucaksin hepimiz Icin gecerli :) ders calisim artik iyi aksamlar

Bakalim ne yaptiracagim,insallah hakkimizda en iyi en hayirli olani yaptiririz, eger iyi olmayacaksa yaptirmayalim zaten,sorunun adi degisecekse cok da anlamli gelmiyor bana offf .

Önce özel mesaj ile ablacım canım cicim gibi mesajlar ile samimiyet kurulur. Sonra operasyon günü öğrenilir. Tabi yaş ayrıntısını da unutmaz
Hangi ilden geldiğini de öğrendiğinde doktora mutlaka X'in selamı söyletilir ki Doktor mesajı alsın.

Sonra malum şahıs doktoru arar derki şu ilden gelecek ve şu tarihteıperasyon geçirecek hastayı ben yönlendirdim.

Doktor bakar bilgiler tutuyor sonra aracıya gerekli komisyonu öder !

elıtle dört mevsım anıymış yanı

ınanmıyorum ya kamera sakası gıbı arkasından konuşmak gıbı olmasın ama ben zten supelenmıstım hatta tuhaf bırı olduğunu dusunmustum cunku yurt dışında yasıyorum kimseye söyleme demıstı bıde hep kafa karıştırıcıydı hıc net degıldı

tedırgın edıp olujmsuzlukları soyluyodu hep

elıt kesın burayı okuyosundur cok ayıp yaptığın ınsanların ıyı nıyetını su ıstımal edıyosun sonra kıme guvenıcegımızı sasırıyoruz bu ne böyle ya ıkı kuruş para ıcın yazıklar olsun

hangı doktorlar ıcın calıstıgını yazasanız nasıl ıyı olur ona göre hareket ederız güvenım cok sarsıldı sımdı

Profilinde bir sürü doktor vardı.

Ben kendisiyle maillesiyorum Deli gibi doktor ariyor ve resimlerini defalarca benle paylasti..Bu yazilanlari okuyunca sok oldum!!!Yani calistigi isi vs biliyorum ameliyat icin gunde aldi ama..Bana hic oyle bir yonlendirme yada teklifte bulunmadi baskalariyla ne yazistigini bilmiorum ama bende durum bu...

Son düzenleyen: Moderatör:

Mesajim niye boyle cikti anlamadim sadece alinti paylasmis gibi oldu :)

belkıde gerçek resımlerı degıldı canım ben supelenmıstım elıttenhıslerım yanıltmadı yıne

Mesajim niye boyle cikti anlamadim sadece alinti paylasmis gibi oldu :)
..... yasadıgını ama kimseye soylememı soylemıstı dıger sayfalardan bırınde bakarsan twtrdan kendını tanımayan doktorların yuz germe ıle ılgılı bılgıler gönderdıgı yazmıştı ıngılterede oturuyosan sana yardımcı olıyım bırlıkte gıdelım yazdım hıcbısey soylemedı ya belkı bunlar sebep olamaz yınede ama başka kımseyı tuhaf bulmadım onun dısında

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…