Endoskopik yüz germe - Facelift

böyle seylere cok kızıyorum cunku zaten doktorlara guvenımyok sımdı sıfırlandı bana tavsıye ettıgı doktorlara acaba dıycem artık neyse hakımızdan hayırlısı

Kızlar hemen olumsuz düşünmeyin. E Elitemutlu bana gerçekten çok yardımcı olmaya çalıştı. Burada tanistik. Uyluk germe ameliyati oldum ve dikislerim açıldı.24 gün sonra tekrar dikildi. Dr um istanbulda oldugu icin çok endiseliydim. Üniversitede tedavi gördüm fakat çok ilgili değillerdi ve dikislerin tekrar açılmasından korkuyordum. Elitemutluda halime üzuldügü icin bana yardimci olmaya calisti. Dr tavsiyesinde bulundu. Dr Ata Erdener. Bu beyefendi çocuk cerrahı. İsterseniz araştırın. Ne komisyonu?

kusura bakmada kazen yalan mı soyluyo yanı senı tanımıyorum artık bıkac kışı harıc onlar bılıyo kendını lıldenız mısh peganum naz marco prıntemps bunların dışında kmseye guvenmıyorum

Ata beye resim attım telini vermisti elitemutlu. Resimlerimle ilgili yorum yapti hala enfeksiyon oldugunu söyledi. İsterseniz ihtiyaciniz olursa gelin yardimci olayim dedi. Sanirim baska birine yönlendirecekti. Hatta hangi drun benimle ilgilendigini sordu egede.ertesi gün İzmirden ayrıldığım için yanina bile gitmedim. Sadece resimleri degerlendirdi. Özelden bikac dr tavsiyesinde daha bulundu ama asla öyle birsey sezmedim. Amacı sadece benim iyilesmemdi. Ben sebep oldugum icin üzgünüm. Kesin bizim yazısmalarımızdan bu kanıya vardılar. Yaptığı isi, gercek resimlerinide gördüm. Maillestik. Yüz ve lipo yaptirmak isteyen dr arayısinda olan bir kadındı. Tarih bile aldı ameliyat icin hatta. Engellenmesi çok saçma. Üzgünüm...

Daha önce beni dava edecekti 4 üyelikle bu sitede ne işi vardı ! Beni yalancılıkla suçladı 1 önceki sayfada yazışmaların linki var bir araştırın. Buna ek olarak ben ilk bir mesaj yazdım bu kişi o işi yapıyor demedim.

Facebook profilinde bu işi yaptığı çok net yazıyordu şimdi ise o alanı silmiş.

Doktor arıyor ama her konuda uzman ....

böyle seylere cok kızıyorum cunku zaten doktorlara guvenımyok sımdı sıfırlandı bana tavsıye ettıgı doktorlara acaba dıycem artık neyse hakımızdan hayırlısı

Arastirirken herkes cok dikkatli olmali zaten.Burasi burda tanidigimiz insanlar bize fikir vermeli mutlaka ama tanamen inanip teslim olmak apayri bisey.Ben samimi insanlarin varligina inaniyorum.Sorunlarimi sosyal cevreme duyurmadan cozmek icin buralardayim.Eminim cogumuzun bu kaygisi olmasa cevresinde zaten cozebilecegi ortami yaratir.Yoksa hicbirimiz asosyal intenet bagimlilari degiliz ya en azindan asosyal degiliz:)

Şaşırmadım çünkü aynı kişi olduğundan neredeyse emindim.Sinyalyok'un da aynı kişi olduğunu tahmin etmiştim.
Ancak bende aracılık edip hasta yönlendiren biri izlenimi uyandırmadı. Bunun için profesyonel ve sakin davranması gerekirdi diye düşünüyorum.Ama sürekli başka biriymiş gibi davranıp aynı soruları sorması yorucuydu.Eminim kendisi daha çok yorulmuştur.Fazlasıyla endişeli biri..Ameliyata karar vermeye çalışırken ipler kopmuş olabilir.Ama "hepiniz komisyon alıyosunuz" deyip sonra diğer üye kimliğiyle buna kızması, bizi zan altında bırakıp aptal yerine koyması fecaatti, bunda masum bir yan göremiyorum.Ne diyelim yolu açık olsun. İstediği sonuca ulaşır ve mutlu olur umarım..Mutlu olursa bunlara gerek duymaz zaten.

algı yönetimi !

ben bu üye bunu yapıyor dedim mi ? veya şu doktora yönlendiriyor da demedim. Böyle bir açıklama yaptım ki (çalıştığı sektörden dolayı) bunun sonuçlarını çok ağır öder yapanlar dedim.

Siz uyuyun, Melem77 niye Erhan bey e hasta buluyor, niye resimlerini her sitede sergiliyor? Okuyun, o bayan Her sitede var

konu burada koptu ! Bu ayrıntıları lütfen gözden kaçırmayın. Burada ki suçlama yenilir yutulur mu ? Hem doktor adını vermiş hem de üye !

peki bu mesaj ? Sizi burada suçlarken sesiniz çıkmadı ?

4 üyelik, kendinden başkası gibi bahsetmesi, kendi yazdığını beğenmesi , kendi yazdığına kızması, bizi suçlaması vb bana kesinlikle normal gelmiyor.Niyeti iyi mi kötü mü bilemem ama normal değil.
Aynı kişinin değişik isimlerle başka biriymiş gibi davranmasını doğru bulmuyorum.

Erhan beye ameliyat olmak istiyor sonra 2. üyelik ile nefretini böyle kusuyor.

Şimdi sorun bende mi yoksa onda mı ?

bu melem77 kimdir ona da bakacağım orada da bir numara varsa onuda burada reklam ederim.

derken baktım evet o kişide reklam amaçlı olduğu için siteden atılmış. Hatta 2. üyelik alıp gelmiş az önce burayı okuyormuş.

arkadaşlar, bana iyi niyetli yaklaştığına eminim. Çevresi ve tanıdıkları çok. Gerçekten komisyon alan biri olmadığına inanıyorum. 4isimle yazması tuhaf ama kafa karışıklığından dolayı belki böyle yapmıştır bilemiyorum o konuyu. Çok kararsızdı çunkü. Beni ve bikac kötü örnegi gördügü icin korktugunu söyluyordu. Ben yüz ameliyati olmayi falan düşünmüyorum zaten. Belki 10 yıl sonra. Önceki yazışmalarınızıda okumadım. Siz yine de olumsuz düşünmeyin bence.
Şimdi benide bilmiyorsunuz. Söylediklerime inanmamamızda söz konusu olabilir. Ameliyattan 1 hafta öncesinde buraya uye oldum. 26 şubatta ameliyat oldum. Güya güzel sonuçları paylaşacaktım. Doktorumun isminide büyük bir memnuniyetle verecektim. Güya ist.da ameliyat oluyordum. Hersey güzel olacaktı. Olmadı tabi. Bu vesileylede epey yazistim burada. İnanmayabilirsiniz ama tek kelime yalan /yanlış yazmadım.

4 üyelik alıp gelip burada saydırana kadar gelip şu üye ( melem77 ) reklam yapıyor lütfen müdahale edin (ki biz zaten etmişiz) biz gerekeni yapardık. Burada doktoru komisyon vermekle suçlamış. Doktor burayı biliyorsa kuvvetle muhtemel operasyon günü ve geldiği ülkeden bu üyeyi yakalar ya sonra ?

Hadi şimdi toparlasın konuyu....

Deniz Hanım,
Ben komisyon alıyor demedim. Önce bir mesaj yayınladım sonra bu üyeyi attım

Bu ilk mesajım ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uz-germe-facelift.6382/page-401#post-39896849

Bundan sonra

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uz-germe-facelift.6382/page-290#post-39383914

şu sayfaya geçerseniz konuyu anlayacaksınız.

offf..yıldım gerçekten...blackin dediği gibi güvendiğim insanlarla paylaşımda bulunacağım ben de..

Özelden çok mesaj attı bana hatta albümüme de baktı ya cidden anlamakta güçlük çekiyorum yapmayın nedir bu 2.üyelik 5.üyelik amaç nedir?

Erhan beye ameliyat olmak istiyor sonra 2. üyelik ile nefretini böyle kusuyor.

Şimdi sorun bende mi yoksa onda mı ?

hele bunu hiç anlayamadım özelden bana hep Erhan beyi met etti yüzünü ona yaptırmayı düşünüyordu çok garip gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…