- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
kusura bakmada kazen yalan mı soyluyo yanı senı tanımıyorum artık bıkac kışı harıc onlar bılıyo kendını lıldenız mısh peganum naz marco prıntemps bunların dışında kmseye guvenmıyorumKızlar hemen olumsuz düşünmeyin. E Elitemutlu bana gerçekten çok yardımcı olmaya çalıştı. Burada tanistik. Uyluk germe ameliyati oldum ve dikislerim açıldı.24 gün sonra tekrar dikildi. Dr um istanbulda oldugu icin çok endiseliydim. Üniversitede tedavi gördüm fakat çok ilgili değillerdi ve tekrar açılması
Ben kendisiyle maillesiyorum Deli gibi doktor ariyor ve resimlerini defalarca benle paylasti..Bu yazilanlari okuyunca sok oldum!!!Yani calistigi isi vs biliyorum ameliyat icin gunde aldi ama..Bana hic oyle bir yonlendirme yada teklifte bulunmadi baskalariyla ne yazistigini bilmiorum ama bende durum bu...
Kızlar hemen olumsuz düşünmeyin. E Elitemutlu bana gerçekten çok yardımcı olmaya çalıştı. Burada tanistik. Uyluk germe ameliyati oldum ve dikislerim açıldı.24 gün sonra tekrar dikildi. Dr um istanbulda oldugu icin çok endiseliydim. Üniversitede tedavi gördüm fakat çok ilgili değillerdi ve dikislerin tekrar açılmasından korkuyordum. Elitemutluda halime üzuldügü icin bana yardimci olmaya calisti. Dr tavsiyesinde bulundu. Dr Ata Erdener. Bu beyefendi çocuk cerrahı. İsterseniz araştırın. Ne komisyonu?
böyle seylere cok kızıyorum cunku zaten doktorlara guvenımyok sımdı sıfırlandı bana tavsıye ettıgı doktorlara acaba dıycem artık neyse hakımızdan hayırlısı
Önce özel mesaj ile ablacım canım cicim gibi mesajlar ile samimiyet kurulur. Sonra operasyon günü öğrenilir. Tabi yaş ayrıntısını da unutmaz
Hangi ilden geldiğini de öğrendiğinde doktora mutlaka X'in selamı söyletilir ki Doktor mesajı alsın.
Sonra malum şahıs doktoru arar derki şu ilden gelecek ve şu tarihteıperasyon geçirecek hastayı ben yönlendirdim.
Doktor bakar bilgiler tutuyor sonra aracıya gerekli komisyonu öder !
Siz uyuyun, Melem77 niye Erhan bey e hasta buluyor, niye resimlerini her sitede sergiliyor? Okuyun, o bayan Her sitede var
Bu ne yaa ??? koskoca Türkiye' de Erhan Eryılmaz dan başka doktor yok mu? Sırf bunu yazmak için üye oldum, sanırım hepiniz Erhan Eryılmaz dan prim alıyorsunuz, endoskopik yüz germe ameliyatlarının fiyatları 6-8 bin arası, ne yapıyorsunuz hastayı kazıklayıp, geri kalanını cebe mi atıyorsunuz? Yazık, burası tam bir pazarlama dükkanı olmuş....niye başka doktorların adi geçmiyor? Hiç birinize inanmıyorum özellikle de şu melem77 ye ,kesin Erhan Eryılmaz dan komisyon alıyor belli
Sorum çok basit 4 üyelik ile doktor araması size normal geliyorsa ben kendisinden özür dileyeceğim. Lakin enteresandır iş arkadaşım dediği bu kişilerin e-posta adresleri çok yakın(hatta isimleri aynı) bir birine.
Bu ne yaa ??? koskoca Türkiye' de Erhan Eryılmaz dan başka doktor yok mu? Sırf bunu yazmak için üye oldum, sanırım hepiniz Erhan Eryılmaz dan prim alıyorsunuz, endoskopik yüz germe ameliyatlarının fiyatları 6-8 bin arası, ne yapıyorsunuz hastayı kazıklayıp, geri kalanını cebe mi atıyorsunuz? Yazık, burası tam bir pazarlama dükkanı olmuş....niye başka doktorların adi geçmiyor? Hiç birinize inanmıyorum özellikle de şu melem77 ye ,kesin Erhan Eryılmaz dan komisyon alıyor belli
arkadaşlar, bana iyi niyetli yaklaştığına eminim. Çevresi ve tanıdıkları çok. Gerçekten komisyon alan biri olmadığına inanıyorum. 4isimle yazması tuhaf ama kafa karışıklığından dolayı belki böyle yapmıştır bilemiyorum o konuyu. Çok kararsızdı çunkü. Beni ve bikac kötü örnegi gördügü icin korktugunu söyluyordu. Ben yüz ameliyati olmayi falan düşünmüyorum zaten. Belki 10 yıl sonra. Önceki yazışmalarınızıda okumadım. Siz yine de olumsuz düşünmeyin bence.
Şimdi benide bilmiyorsunuz. Söylediklerime inanmamamızda söz konusu olabilir. Ameliyattan 1 hafta öncesinde buraya uye oldum. 26 şubatta ameliyat oldum. Güya güzel sonuçları paylaşacaktım. Doktorumun isminide büyük bir memnuniyetle verecektim. Güya ist.da ameliyat oluyordum. Hersey güzel olacaktı. Olmadı tabi. Bu vesileylede epey yazistim burada. İnanmayabilirsiniz ama tek kelime yalan /yanlış yazmadım.
bumelem77 kimdir ona da bakacağım orada da bir numara varsa onuda burada reklam ederim.
derken baktım evet o kişide reklam amaçlı olduğu için siteden atılmış. Hatta 2. üyelik alıp gelmiş az önce burayı okuyormuş.
Erhan beye ameliyat olmak istiyor sonra 2. üyelik ile nefretini böyle kusuyor.
Şimdi sorun bende mi yoksa onda mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?