Endoskopik yüz germe - Facelift

hele bunu hiç anlayamadım özelden bana hep Erhan beyi met etti yüzünü ona yaptırmayı düşünüyordu çok garip gerçekten

Kafası çok karışıktı sanırım.Bazı insanların beyni hızlı çalışıyor bu yönde, kendisini meşgul edecek bir aktivite arıyor o esnada kafasında kuruyor, oynuyor..
Bu ruh haliyle ameliyat olmaması daha iyi olur bence.Ameliyat yöntemi ve doktora karar veremiyordu bir türlü.
Açıkça söylese, bir hata yaptım dese,burdaki insanlar onu anlayıp elinden geleni yapardı.Bir kere başlayınca, devam etmek zorunda kaldı sanırım.

Evet arkadaşlar ben de çok şaşkınım, olaylar çok karmaşık, niyeti iyimi kötümü artık bilemiyorum ama 4 üyelik alıp 4 farklı kişiliğe bürünmesi normal bir davranış değil.

bıde jelesecle yesılkelebek onları unutmıyım guvendıgım kısıler arasında

Ay bu çok iyiymiş. Bana bu uygun olabilir belki. Daha hafif bir işlem ya, sinirlerlede uğraşırmıyor çabuk toparlandılar sanki

Evet arkadaşlar ben de çok şaşkınım, olaylar çok karmaşık, niyeti iyimi kötümü artık bilemiyorum ama 4 üyelik alıp 4 farklı kişiliğe bürünmesi normal bir davranış değil.
4 üyelik kim almış anlamadım

Ay bu çok iyiymiş. Bana bu uygun olabilir belki. Daha hafif bir işlem ya, sinirlerlede uğraşırmıyor çabuk toparlandılar sanki

Naz boşuna demiyorum gerçekten çok şekersin:)

N naz70 cnm alt yuze hitap ediyo ve fazla yag varsa deri altinda aliniyor ve alt yuz toparlaniyor.videolari izleye izleye kafayi yedim

Hmmm. Şimdi elite i okuyunca üzüldüm. Tam macslift iyiymiş derken Buda olmadı. Klasik germe iz çok olmasa en iyisi galiba

N naz70 sen yeni geldin bu akşam cnm..Elitemutlu adlı kullanıcı daha önce 4 ayrı üyelik alıp farklı kişilermiş gibi yaışmalar yaptı 2-3 sayfa öncesine git detaylı bilgiler var.

Black cim şimdide iyisin. Abarttınız gibi bişi yok. Az bi şişlik. Sen ağrıma kısmını göster. Asıl o önemli

Black cim şimdide iyisin. Abarttınız gibi bişi yok. Az bi şişlik. Sen ağrıma kısmını göster. Asıl o önemli
sagol canım benım ıyıkı sız varsınız galıba hayatta en cok ıhtıyac duydugumuz sey guven ve bunu yanında ınsanlara saygı

bıde jelesecle yesılkelebek onları unutmıyım guvendıgım kısıler arasında

valla arkadaşlar çok eski üyeyim ve bu tarz olaylara tepkim çok büyük çok da kapıştım uğraştım zamanın da bu tarz şeylerle anlamak için takipte ettim,ama şu varki sanal ortam kimse kimseye güvenmesin herkes mantık süzgecinden geçirsin okusun zaten belli ediyorlar mesajlarında yönlendirmelerinde,ha ben bunu elimutlu için diyemem ama şu varki 3.5.üyelikle farklı yazmak sağlıklı bir ruh hali değil

ameliyat oldum olacağım derken hepimizin ruh hali bozuluyor zaten.kendimize mukayet olalım, kontrolü elden bırakmayalım bari..
yarın iş var, çıkıyorum, iyi geceler herkese..

Şimdi okudum bu akşamki yazıları. Şok oldum. Elite bunu nasıl yapar. Hangi ruh haliyle yapar. Allahım kime güveneceğiz. Gerçekten çok üzüldüm. Ben buradakileri dert ortaklarım gibi görüyorum. Real' deki arkadaşlarımla konuşmadıklarını sanal daki arkadaşlarla konuşuyorum. Şimdi güvenim çok kırıldı

4mevsim falan o olayı biliyordum. Okumuştum, 3 üyelik almış denince şok olmuştum. Merer tekrar üye olup geri gelmiş. Niye yaptıkları böyle birşey. Amaç nedir bilmem ama üzgünüm

naz70, post: 39900476, member: 85008"]Şimdi okudum bu akşamki yazıları. Şok oldum. Elite bunu nasıl yapar. Hangi ruh haliyle yapar. Allahım kime güveneceğiz. Gerçekten çok üzüldüm. Ben buradakileri dert ortaklarım gibi görüyorum. Real' deki arkadaşlarımla konuşmadıklarını sanal daki arkadaşlarla konuşuyorum. Şimdi güvenim çok kırıldı[/QUOTE]biz variz canim uzulme bende cok uzuldum en cok salak yerine konmak zorumuza gdyo saglik olsun buda bizw ders olur

Arkadaşlar, galiba bu hikayenin en fazla detayını bilenlerdenim.. Susarsam içim rahat etmez.. Dört mevsim olduğu zaman bu arkadaşın nicki, Erhan Beyin ve Ercan Beyin ameliyatlarına ilişkin elinde fotoğraflar olduğundan bahsedince, ben de özelden yazıp bana da atmasını istedim. Yazışmalarımızdan anladığım ; o zamanki kararı Erhan Beye ameliyat olmak yönündeydi.. Doktorla konuşup fiyat almış ve sonradan duyduğu Melem 77 nin benim kanalımla giderseniz size ucuza ameliyat yaptırırım söylemi onu çok sinirlendirmiş. Buradan yani KK'dan bahsedip Meleme de zamanında söylediği için, o zamanki nickiyle başvurusuna verilen yüksek fiyat üzerine yapışmış kalmış.. Böyle olunca farklı bir nickle girip bu sefer Melem üstünden daha ucuz fiyat almayı denemiş.. Amacının sadece farklı bir fiyat yakalamak olduğunu biliyorum.. Sonrası yaşananlar ve üstüne site yönetimi de atınca, tahminime göre Mischin ameliyat sonuçlarını çok merak ettiğinden başka bir nickle tekrar giriş yapmış..
Face'deki tıp turizmi lafı sadece ameliyat sonuçlarını görmek istediği doktorlardan kolay cevap alabilmek için uydurulan bir şey.. Kendisi anlatmıştı.. Hatta inanın, ondan yüz misli fazla doktoru şahsen ya da arkadaşlarım kanalıyla tanırım.. Ama ben de bu sayfalarda acaba farklı alternatifler olabilir mi diye dolanıp duruyorum.. Vaktim olduğunda bildiklerimi paylaşıyorum.. Onun da ciddi bir arayış içinde olduğundan ve herhangi bir art niyeti olmadığından eminim.. Melem 77'ye de direk uyarıyı ben yapmıştım belki hatırlarsanız, çünkü ''farklı fiyat politikası''nı öğrenince, tahmin ettiğim sonuca ulaşmam zor olmadı..
Birbirimizi hiç tanımadan pek çok özelimizi paylaştığımız bu platformda gene de ''kadınlık dayanışması'' adına yardımlaşmaya devam edelim .. Menfaat edinme (!!!! ) adına yapılmayan yanlışlara da çok kızmayalım bence.. Başınızı ağrıttım.. Sevgiler, herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…