hele bunu hiç anlayamadım özelden bana hep Erhan beyi met etti yüzünü ona yaptırmayı düşünüyordu çok garip gerçekten
Ay bu çok iyiymiş. Bana bu uygun olabilir belki. Daha hafif bir işlem ya, sinirlerlede uğraşırmıyor çabuk toparlandılar sankimacs lıfte daha cok yanak agız kenarları gıbı yuzun alt kısmına etkı een bır yontemdır yuzun asıcı tabakası smas tabakası uzerınde calısılır yuz sınırlerı smasın altındadır ve sınırlere dokunulmaz özellıkle yanak ve dudakyanı sarkması olanlarda etkılır atılan uc dıkısten ıbarettır bırı cene kösesındekı sarkmaları hedefler bırı dudakkenarı sarrkmları son dıkıs elmacık kemıgı uzerındek dokuyu hedeflergöz altı sarkmalarıda duzeltılır cıltte olusan cantımlık fazlalık alıır yazıyo canım s lıft lede aynıymıs
4 üyelik kim almış anlamadımEvet arkadaşlar ben de çok şaşkınım, olaylar çok karmaşık, niyeti iyimi kötümü artık bilemiyorum ama 4 üyelik alıp 4 farklı kişiliğe bürünmesi normal bir davranış değil.
Ay bu çok iyiymiş. Bana bu uygun olabilir belki. Daha hafif bir işlem ya, sinirlerlede uğraşırmıyor çabuk toparlandılar sanki
Hmmm. Şimdi elite i okuyunca üzüldüm. Tam macslift iyiymiş derken Buda olmadı. Klasik germe iz çok olmasa en iyisi galibaMacs lift iyi sonuc verrmeyen bir ameliyatmis, bir video da izledim, sakaklarda potluk yapiyormus ,deri fazlasi cikartiliyor dogru ama altindaki smas tabakasi gerilmiyor ,smas tabaaksi gerilmeyince potluk olusuyormus ve kulak onunde iz olacak ve bu ameliyat 2-3 sene sonra dusecek cunku deri yercekimine yenik dusecek,ic tabaka gerilmis olsa belki 10-15 yil gider ameliyat sonucubende macs (minimal access cranial suspension) yani yuzeysel bir ameliyat.
Sen cok gencsin sen bence hic bir sey yaptirma,bekle 40 yasini bekle bence...
Black cim şimdide iyisin. Abarttınız gibi bişi yok. Az bi şişlik. Sen ağrıma kısmını göster. Asıl o önemligalba benım canım :) eskı halım ne kadar esegım dmı kızlar resmen yuzumun katili oldum sımdı de deli danalar gıbı doktor arıyorum hahahahaa senın ogullarını yerım ben tatlım cok sagol moral verdıgın ıcın :))
sagol canım benım ıyıkı sız varsınız galıba hayatta en cok ıhtıyac duydugumuz sey guven ve bunu yanında ınsanlara saygıBlack cim şimdide iyisin. Abarttınız gibi bişi yok. Az bi şişlik. Sen ağrıma kısmını göster. Asıl o önemli
bıde jelesecle yesılkelebek onları unutmıyım guvendıgım kısıler arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?