Arkadaşlar, galiba bu hikayenin en fazla detayını bilenlerdenim.. Susarsam içim rahat etmez.. Dört mevsim olduğu zaman bu arkadaşın nicki, Erhan Beyin ve Ercan Beyin ameliyatlarına ilişkin elinde fotoğraflar olduğundan bahsedince, ben de özelden yazıp bana da atmasını istedim. Yazışmalarımızdan anladığım ; o zamanki kararı Erhan Beye ameliyat olmak yönündeydi.. Doktorla konuşup fiyat almış ve sonradan duyduğu Melem 77 nin benim kanalımla giderseniz size ucuza ameliyat yaptırırım söylemi onu çok sinirlendirmiş. Buradan yani KK'dan bahsedip Meleme de zamanında söylediği için, o zamanki nickiyle başvurusuna verilen yüksek fiyat üzerine yapışmış kalmış.. Böyle olunca farklı bir nickle girip bu sefer Melem üstünden daha ucuz fiyat almayı denemiş.. Amacının sadece farklı bir fiyat yakalamak olduğunu biliyorum.. Sonrası yaşananlar ve üstüne site yönetimi de atınca, tahminime göre Mischin ameliyat sonuçlarını çok merak ettiğinden başka bir nickle tekrar giriş yapmış..
Face'deki tıp turizmi lafı sadece ameliyat sonuçlarını görmek istediği doktorlardan kolay cevap alabilmek için uydurulan bir şey.. Kendisi anlatmıştı.. Hatta inanın, ondan yüz misli fazla doktoru şahsen ya da arkadaşlarım kanalıyla tanırım.. Ama ben de bu sayfalarda acaba farklı alternatifler olabilir mi diye dolanıp duruyorum.. Vaktim olduğunda bildiklerimi paylaşıyorum.. Onun da ciddi bir arayış içinde olduğundan ve herhangi bir art niyeti olmadığından eminim.. Melem 77'ye de direk uyarıyı ben yapmıştım belki hatırlarsanız, çünkü ''farklı fiyat politikası''nı öğrenince, tahmin ettiğim sonuca ulaşmam zor olmadı..
Birbirimizi hiç tanımadan pek çok özelimizi paylaştığımız bu platformda gene de ''kadınlık dayanışması'' adına yardımlaşmaya devam edelim .. Menfaat edinme (!!!! ) adına yapılmayan yanlışlara da çok kızmayalım bence.. Başınızı ağrıttım.. Sevgiler, herkese..
Arkadaşlar, galiba bu hikayenin en fazla detayını bilenlerdenim.. Susarsam içim rahat etmez.. Dört mevsim olduğu zaman bu arkadaşın nicki, Erhan Beyin ve Ercan Beyin ameliyatlarına ilişkin elinde fotoğraflar olduğundan bahsedince, ben de özelden yazıp bana da atmasını istedim. Yazışmalarımızdan anladığım ; o zamanki kararı Erhan Beye ameliyat olmak yönündeydi.. Doktorla konuşup fiyat almış ve sonradan duyduğuMelem 77 nin benim kanalımla giderseniz size ucuza ameliyat yaptırırımsöylemi onu çok sinirlendirmiş. Buradan yani KK'dan bahsedip Meleme de zamanında söylediği için, o zamanki nickiyle başvurusuna verilen yüksek fiyat üzerine yapışmış kalmış.. Böyle olunca farklı bir nickle girip bu sefer Melem üstünden daha ucuz fiyat almayı denemiş.. Amacının sadece farklı bir fiyat yakalamak olduğunu biliyorum.. Sonrası yaşananlar ve üstüne site yönetimi de atınca, tahminime göre Mischin ameliyat sonuçlarını çok merak ettiğinden başka bir nickle tekrar giriş yapmış..
Amalıyatan artık cıdı dıdı vaz gececem ama boylede mutsuzum kımseye guvenılmıyor malesef burda eskılerden bı bayan vardı o amalıyat olmus be cok guzel bılgı verıyordu ısmı toprak dı galıba keske katılsada hallen memnunmu amalıyatından acaba
Slm hapi bende melem fotograf paylasiyo diye saf gibi ne hos diyodum acikcasi erhan bey Isterse dunyanin en iyi doktoru olsun guven cok onemli onceki sayfalarda guvendgm ismleri yazmstim buna sende dahlsn canim unuttum sadece daha bir cok kisiyi unutmus olablrm neyse demmeki guvenicegimz insan sayisi da digerleri kadar var buda guzel bir seyArkadaşlar, galiba bu hikayenin en fazla deisterseayını bilenlerdenim.. Susarsam içim rahat etmez.. Dört mevsim olduğu zaman bu arkadaşın nicki, Erhan Beyin ve Ercan Beyin ameliyatlarına ilişkin elinde fotoğraflar olduğundan bahsedince, ben de özelden yazıp bana da atmasını istedim. Yazışmalarımızdan anladığım ; o zamanki kararı Erhan Beye ameliyat olmak yönündeydi.. Doktorla konuşup fiyat almış ve sonradan duyduğu Melem 77 nin benim kanalımla giderseniz size ucuza ameliyat yaptırırım söylemi onu çok sinirlendirmiş. Buradan yani KK'dan bahsedip Meleme de zamanında söylediği için, o zamanki nickiyle başvurusuna verilen yüksek fiyat üzerine yapışmış kalmış.. Böyle olunca farklı bir nickle girip bu sefer Melem üstünden daha ucuz fiyat almayı denemiş.. Amacının sadece farklı bir fiyat yakalamak olduğunu biliyorum.. Sonrası yaşananlar ve üstüne site yönetimi de atınca, tahminime göre Mischin ameliyat sonuçlarını çok merak ettiğinden başka bir nickle tekrar giriş yapmış..
Face'deki tıp turizmi lafı sadece ameliyat sonuçlarını görmek istediği doktorlardan kolay cevap alabilmek için uydurulan bir şey.. Kendisi anlatmıştı.. Hatta inanın, ondan yüz misli fazla doktoru şahsen ya da arkadaşlarım kanalıyla tanırım.. Ama ben de bu sayfalarda acaba farklı alternatifler olabilir mi diye dolanıp duruyorum.. Vaktim olduğunda bildiklerimi paylaşıyorum.. Onun da ciddi bir arayış içinde olduğundan ve herhangi bir art niyeti olmadığından eminim.. Melem 77'ye de direk uyarıyı ben yapmıştım belki hatırlarsanız, çünkü ''farklı fiyat politikası''nı öğrenince, tahmin ettiğim sonuca ulaşmam zor olmadı..
Birbirimizi hiç tanımadan pek çok özelimizi paylaştığımız bu platformda gene de ''kadınlık dayanışması'' adına yardımlaşmaya devam edelim .. Menfaat edinme (!!!! ) adına yapılmayan yanlışlara da çok kızmayalım bence.. Başınızı ağrıttım.. Sevgiler, herkese..
Gunaydin canim :) macs lifti bende daha Iyi buldum daha erken iylesiliyo eksilerini artilarini degerlendirmek lazim arastiralim bakalim :)Ay bu çok iyiymiş. Bana bu uygun olabilir belki. Daha hafif bir işlem ya, sinirlerlede uğraşırmıyor çabuk toparlandılar sanki
Slm hapi bende melem fotograf paylasiyo diye saf gibi ne hos diyodum acikcasi erhan bey Isterse dunyanin en iyi doktoru olsun guven cok onemli onceki sayfalarda guvendgm ismleri yazmstim buna sende dahlsn canim unuttum sadece daha bir cok kisiyi unutmus olablrm neyse demmeki guvenicegimz insan sayisi da digerleri kadar var buda guzel bir sey
slm canım aslında bıde soyle bısey var melem doktora yardımcı da olsa komısyoda alsa kı oyle bısey yapıyo demiyorum ama bunda yadırganıcak bır durum yok herkes komısyon alabılır açıkça kımlıgını gızlemeden yaparsa tabı sen hıc kendını kotu hısetme lütfen senın soyledıgın her seyede yüzde yuz ınanıyorum bunundısında ınsanlar ındırım de ısteyebılır cok normal gecen sayfalarda hapıyle melemın arasında ufak bır tartışma cıkmıstı bende sankı melemı desteklıyo gıbı olmuştum hapı yanlış anlamasın dıye yazdım sorun su canım farklı kısılıkler sergilemek kımlıgını saklamak bosver artık sıkma canın sen ben senın ne kadar ıyı nıyetlı bırı olduğunu oyuzden tedırgın olduguu anlıyorum ne demıs Mevlana dun dünde kaldı cancagızım artık yenı seyler söylemek lazım :)Arkadaşlar olayı ilk elden ben biliyorum.Ameliyata karar verme ve fiyat alma sürecini 4 mevsimle birlikte yaşadık. Sürekli e-mailleşiyorduk . Aynı doktora karar verdik. Lildeniz de baştan beri aynı doktora olmayı istiyordu zaten. 4mevsim, söyleyelim de bize indirim yapsın dedi(yazdı).Bana sen söyle dedi önce, ben de bana indirim yapması için bi neden yok dedim.Melem77'ye söylemeye karar verdik. Melem onun hastası sonucta, iki akrabası da aynı doktora ameliyat olmuş onun ricası daha etkili olur diye düşündük. Melem77 yle konuştum. 3 kişiyiz indirim yapmasını ister misin dedim. Melem de doktorun hatırlaması için isimlerimizi istedi.Lildenizle e-mailleşip gerçek ismini öğrenip Melem' e söyledim. Lildeniz ve ben doktora gidip bizzat muayene olmuştuk zaten. 4mevsim de iletişim kurup resimlerini göndermiş ve doktorla e-mailleşmişti daha önce.Melem konuşup dönüş yaptı ve düşük bir yüzde oranında indirim yapmayı kabul ettiğini söyledi. Yani Melem77 bize gelip benim kanalımla doktora ulaşırsanız size ucuza ameliyat yaptırırım demedi. Biz ona teklif ettik ve bunu 4mevsim çok iyi biliyor. Aralarında ayrı bir konuşma olduysa bilemem ama öyle olsa 4 mevsim söylerdi bunu.Lildeniz ve ben de aynı durumda olduğumuz halde 4 mevsimin yaptığını yapma gereği duymadık.
Blackwidow olarak girip "komisyon alıyorsunuz hepiniz koyunsunuz" deyip, 4 mevsim adıyla buna şiddetle karşı çıkmasını ve bunu da Musena olarak "beğenme"sini anlaşılır kılacak bir durum yok maalesef ortada.Burası oyun alanı değil.Kazenin dediği gibi şüphesi varsa adminlere iletir gereken neyse yapılır.Ben de çok üzüldüm 4 mevsim için.Samimi, kendini anlatmaktan çekinmeyen kimliğini paylaşan birisi ama izlediği yöntemler maalesef güven sarsıcı.Bu arada 4mevsimin komisyon aldığına inanmadığım gibi melem77 nin de komisyon aldığına ve doktorumun da "komisyon verdiğine" inanmıyorum.Böyle şeylere ihtiyaç duyacak bir hekim değil.Herkes biliyor ki sürecimle ve doktorumla ilgili izlenimlerimi objektif olarak paylaştım burada..Kimseye kefil olacak değilim ama izlenimlerim bu yönde..
slm canım aslında bıde soyle bısey var melem doktora yardımcı da olsa komısyoda alsa kı oyle bısey yapıyo demiyorum ama bunda yadırganıcak bır durum yok herkes komısyon alabılır açıkça kımlıgını gızlemeden yaparsa tabı sen hıc kendını kotu hısetme lütfen senın soyledıgın her seyede yüzde yuz ınanıyorum bunundısında ınsanlar ındırım de ısteyebılır cok normal gecen sayfalarda hapıyle melemın arasında ufak bır tartışma cıkmıstı bende sankı melemı desteklıyo gıbı olmuştum hapı yanlış anlamasın dıye yazdım sorun su canım farklı kısılıkler sergilemek kımlıgını saklamak bosver artık sıkma canın sen ben senın ne kadar ıyı nıyetlı bırı olduğunu oyuzden tedırgın olduguu anlıyorum ne demıs Mevlana dun dünde kaldı cancagızım artık yenı seyler söylemek lazım :)
sende ınce dusunuyosun anlıyorum canım ındırım ıstemekten de daha dogal bısey yok zaten kım ıstemezkı hepımız en uygun fıyatı en ıyı doktoru ıstıyoruz canım en dogal hakkımız[
Canım, benim derdim kimseye haksızlık olmasın.Kendi adıma kendimi kötü hissetmiyorum, arkadaşlar adına kötü hissediyorum.Komisyon alma işini doğru bulmuyorum bu sitede onu söyleyeyim.
Ama indirim istemek çok normal.Melem söylemese ben soracaktım doktora, "kadınlar klübünde 3 kişi ameliyat olmak istiyoruz indirim yapar mısınız" diye.
Umarim eski guvenli gunlere doneriz kimse kimseye kusmesin sonucta hepimizin birbirimize ihtiyaci var.Sanirim bu tur sorunlar ozelden de gorustugumuz icin cikiyor oyle muhabbet icinde soylenen bir laf bu platforma tasinabiliyor..Bu dogru degil bence cunku konusur gibi yaziyoruz ozelden o yuzden cok talihsiz yanlislar olabiliyor..
Ay canim sisliklerin azalmasina cok seviniyorum en korktugum sey gozlerinde duzelcek hic merak etme sen :)Konuyu dağıtalım neşemizi bulalım yeniden..
34 üncü gün;
sol gözde gıdım kımıldama yok.ama şişlikler azaldı, iyice yukarda kaldı, göz altlarında..sabah bir de nasıl başardıysam uyanırken sağ yanağıma yumruk attımneyse şişme morarma yok..
gözlerimin ilk baştaki dana gibi hali azalmış, biraz küçülmüş sankiama eski gözlerimden yine büyük..
böyle işte..
Donduk bile marcocum bugun yine kaldigimiz yerden devam edicez canim zaten bizim aramizda olmamisti guven sorunu kendimi ovmek gibi olmasin hislerimde yanilmadim :)Umarim eski guvenli gunlere doneriz kimse kimseye kusmesin sonucta hepimizin birbirimize ihtiyaci var.Sanirim bu tur sorunlar ozelden de gorustugumuz icin cikiyor oyle muhabbet icinde soylenen bir laf bu platforma tasinabiliyor..Bu dogru degil bence cunku konusur gibi yaziyoruz ozelden o yuzden cok talihsiz yanlislar olabiliyor..
Konuyu dağıtalım neşemizi bulalım yeniden..
34 üncü gün;
sol gözde gıdım kımıldama yok.ama şişlikler azaldı, iyice yukarda kaldı, göz altlarında..sabah bir de nasıl başardıysam uyanırken sağ yanağıma yumruk attımneyse şişme morarma yok..
gözlerimin ilk baştaki dana gibi hali azalmış, biraz küçülmüş sankiama eski gözlerimden yine büyük..
böyle işte..
Donduk bile marcocum bugun yine kaldigimiz yerden devam edicez canim zaten bizim aramizda olmamisti guven sorunu kendimi ovmek gibi olmasin hislerimde yanilmadim :)
Donduk bile marcocum bugun yine kaldigimiz yerden devam edicez canim zaten bizim aramizda olmamisti guven sorunu kendimi ovmek gibi olmasin hislerimde yanilmadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?