Endoskopik yüz germe - Facelift

En zor iyilesen bolge kalmis sadece orasi da iyilestikten sonra yuzun oturma surecine girecek 2 ay sonrada simarmaya baslayacaksin kendine baktikca:)

hahaha..inşallah...burnum zaten havada,yanaklarım da yukarda olunca görün siz beni, nasıl hava atıcam.

toprak yani bentoprak evet burada tanışıp sonra reele geçtiğimiz arkadaşım facede telde görüşüyoruz ama artık aktif değil,iş güç çalışıyor unutmazsam derim bir ce yap diye yüz germeye:))))

Hapi aydınlattığın için teşekkürler. En çok art niyetliyse diye üzülmüştüm. masumca oyun oynamışsa bir yere kadar affedilebilir ama menfaat ve aldatma yada dalga geçme niyeti olunca başka türlü düşünüyor tabiki insan. Önce öyle zannettim. Nasıl anlamadım yaklaşımını diye üzüldüm. Resimlerimi gösterdim ona ayrıca üzülmüştüm. Neyseki zararsız bir çılgınmış

Jelesec evet bentoprak niye bıraktı bizi. Ortada yok. Halinden memnun mu yazarsa seviniriz

Hahaaa ha zararsiz çılgın alemsin naz cok guldum :)

Sen aramizdaki en minik uyesin sanirim,tip olarak zaten bebesin henuz :) Hislerine guven tabi ama esiri olma genede
marcocum eskıden bana baykus dıyodu kardesım herseyı onceden ruyamda görurdum sonra skıldm bu durumdan dedmkı lutfen görmyım dua ettım ruya görmektenkurtuldum yenıden mı görsem acaba sen kendıne bak esmer cekıcı alımlı guzel bayan kırmızı rujda cok yakısıyo söylemıyı unutmustum

Jelesec evet bentoprak niye bıraktı bizi. Ortada yok. Halinden memnun mu yazarsa seviniriz

Canım bırakma değil karın germe ve yüz ameliyatını olduktan sonra uzunca bir süre yazdı hatta kendi açtığı başlık aktif çok yazdı orada da; o dönem çalışmıyordu işe girdi yoğun ama dediğim gibi face ve telden görüşüyoruz bazen toplantılar yaparız çay yemek, iyi memnun o zaten hep yazdı sürecini burada

Gunaydin canim :) macs lifti bende daha Iyi buldum daha erken iylesiliyo eksilerini artilarini degerlendirmek lazim arastiralim bakalim :)
Günaydın :)
Potluktan bahsedildi ya o canımı sıktı. Zaten hep teslik oldu birda yanlardan potluk oluşursa tadından yenmez

Nasil o ruyalardan vazgecersin dusunsene suan nasil isimize yarardi :) benle ilgili fikirlerine cok tesekkur ederim canim cok naziksin :)

Günaydın :)
Potluktan bahsedildi ya o canımı sıktı. Zaten hep teslik oldu birda yanlardan potluk oluşursa tadından yenmez
hahahaah ay canım ya kıyamam sana hepsını aratırcaz bırlıkte sen merak etme lıldenızde dusunuyo zaten bu amelıyatı acele etmeden her seyı ogrenıcez hepımız bırlkte

Evet okuyordum bende. epeydir rastlamayınca tümden bıraktı sandım. Selamımızı ilet. Vede arada girsin buraya da

hahahaah ay canım ya kıyamam sana hepsını aratırcaz bırlıkte sen merak etme lıldenızde dusunuyo zaten bu amelıyatı acele etmeden her seyı ogrenıcez hepımız bırlkte
Tamam arkadaşım. Ama önce ben olmam bak Ulthera yı ilk ben olmuştum. Başıma gelmeyen kalmadı. Bu sefer sizleri bekliycem. Sonuca göre olacam ona göre

Nasil o ruyalardan vazgecersin dusunsene suan nasil isimize yarardi :) benle ilgili fikirlerine cok tesekkur ederim canim cok naziksin :)
tatlımm ıcerıgını bır bılsen hep oucek kısılerı göruyodum bıkeresınde rahmetlı aneanemle mezar zıyaretıne gıtmıstık bır bayan vardı dedmkı bunun kocası uc ay once kanserden ölmus gıdıp yanına tanıstı aneanem hakaten öyle cıktı kadıncagıza korkudan ınmeler ınıcektı hahahhahhahaha oyuzden ıyı oldu canmmm yazdıklarımda gercekler ayrıca masallah sana canmm

Tamam arkadaşım. Ama önce ben olmam bak Ulthera yı ilk ben olmuştum. Başıma gelmeyen kalmadı. Bu sefer sizleri bekliycem. Sonuca göre olacam ona göre
ay koptum yerım ben senı tamam tatlıskom sen merak etme hıc once bız olucaz haahhahahaah

Ne güzel işte misch. Gözlerin büyümüş. Bende isterim öyle. Benim üst kapaklar düşünce gözlerde küçüldü valla. Eskiden ne güzel iriydi. Türkan Şoray a benzerdi gözlerim. Şimdi ne haldeler. Yarı yarıya küçülebiliyor bir organ arkadaşlar
Bu arada morluğun nasıl. Benim gıdıda hiç kalmadı. Yanak aynen duruyor

Ay black. Korktum senden ya. Öngörün yüksek sanırım. Aman rüyada görme öngörüde. Sen dua etmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…