En zor iyilesen bolge kalmis sadece orasi da iyilestikten sonra yuzun oturma surecine girecek 2 ay sonrada simarmaya baslayacaksin kendine baktikca:)
Amalıyatan artık cıdı dıdı vaz gececem ama boylede mutsuzum kımseye guvenılmıyor malesef burda eskılerden bı bayan vardı o amalıyat olmus be cok guzel bılgı verıyordu ısmı toprak dı galıba keske katılsada hallen memnunmu amalıyatından acaba
Hapi aydınlattığın için teşekkürler. En çok art niyetliyse diye üzülmüştüm. masumca oyun oynamışsa bir yere kadar affedilebilir ama menfaat ve aldatma yada dalga geçme niyeti olunca başka türlü düşünüyor tabiki insan. Önce öyle zannettim. Nasıl anlamadım yaklaşımını diye üzüldüm. Resimlerimi gösterdim ona ayrıca üzülmüştüm. Neyseki zararsız bir çılgınmışArkadaşlar, galiba bu hikayenin en fazla detayını bilenlerdenim.. Susarsam içim rahat etmez.. Dört mevsim olduğu zaman bu arkadaşın nicki, Erhan Beyin ve Ercan Beyin ameliyatlarına ilişkin elinde fotoğraflar olduğundan bahsedince, ben de özelden yazıp bana da atmasını istedim. Yazışmalarımızdan anladığım ; o zamanki kararı Erhan Beye ameliyat olmak yönündeydi.. Doktorla konuşup fiyat almış ve sonradan duyduğu Melem 77 nin benim kanalımla giderseniz size ucuza ameliyat yaptırırım söylemi onu çok sinirlendirmiş. Buradan yani KK'dan bahsedip Meleme de zamanında söylediği için, o zamanki nickiyle başvurusuna verilen yüksek fiyat üzerine yapışmış kalmış.. Böyle olunca farklı bir nickle girip bu sefer Melem üstünden daha ucuz fiyat almayı denemiş.. Amacının sadece farklı bir fiyat yakalamak olduğunu biliyorum.. Sonrası yaşananlar ve üstüne site yönetimi de atınca, tahminime göre Mischin ameliyat sonuçlarını çok merak ettiğinden başka bir nickle tekrar giriş yapmış..
Face'deki tıp turizmi lafı sadece ameliyat sonuçlarını görmek istediği doktorlardan kolay cevap alabilmek için uydurulan bir şey.. Kendisi anlatmıştı.. Hatta inanın, ondan yüz misli fazla doktoru şahsen ya da arkadaşlarım kanalıyla tanırım.. Ama ben de bu sayfalarda acaba farklı alternatifler olabilir mi diye dolanıp duruyorum.. Vaktim olduğunda bildiklerimi paylaşıyorum.. Onun da ciddi bir arayış içinde olduğundan ve herhangi bir art niyeti olmadığından eminim.. Melem 77'ye de direk uyarıyı ben yapmıştım belki hatırlarsanız, çünkü ''farklı fiyat politikası''nı öğrenince, tahmin ettiğim sonuca ulaşmam zor olmadı..
Birbirimizi hiç tanımadan pek çok özelimizi paylaştığımız bu platformda gene de ''kadınlık dayanışması'' adına yardımlaşmaya devam edelim .. Menfaat edinme (!!!! ) adına yapılmayan yanlışlara da çok kızmayalım bence.. Başınızı ağrıttım.. Sevgiler, herkese..
Jelesec evet bentoprak niye bıraktı bizi. Ortada yok. Halinden memnun mu yazarsa seviniriztoprak yani bentoprak evet burada tanışıp sonra reele geçtiğimiz arkadaşım facede telde görüşüyoruz ama artık aktif değil,iş güç çalışıyor unutmazsam derim bir ce yap diye yüz germeye:))))
Hapi aydınlattığın için teşekkürler. En çok art niyetliyse diye üzülmüştüm. masumca oyun oynamışsa bir yere kadar affedilebilir ama menfaat ve aldatma yada dalga geçme niyeti olunca başka türlü düşünüyor tabiki insan. Önce öyle zannettim. Nasıl anlamadım yaklaşımını diye üzüldüm. Resimlerimi gösterdim ona ayrıca üzülmüştüm. Neyseki zararsız bir çılgınmış
marcocum eskıden bana baykus dıyodu kardesım herseyı onceden ruyamda görurdum sonra skıldm bu durumdan dedmkı lutfen görmyım dua ettım ruya görmektenkurtuldum yenıden mı görsem acabaSen aramizdaki en minik uyesin sanirim,tip olarak zaten bebesin henuz :) Hislerine guven tabi ama esiri olma genede
evet tatlıskom sen gör uc ay sonra nasıl olucak :)) ders calısmalıyım evet canmmm görusuruz kızlartatlım sen ders çalışsınavın var.burada her şey yoluna girer nasıl olsa..
Jelesec evet bentoprak niye bıraktı bizi. Ortada yok. Halinden memnun mu yazarsa seviniriz
Günaydın :)Gunaydin canim :) macs lifti bende daha Iyi buldum daha erken iylesiliyo eksilerini artilarini degerlendirmek lazim arastiralim bakalim :)
nazcım sen cok seker hatunsun ya nasıl tatlısın boyle senHahaaa ha zararsiz çılgın alemsin naz cok guldum :)
marcocum eskıden bana baykus dıyodu kardesım herseyı onceden ruyamda görurdum sonra skıldm bu durumdan dedmkı lutfen görmyım dua ettım ruya görmektenkurtuldum yenıden mı görsem acabasen kendıne bak esmer cekıcı alımlı guzel bayan kırmızı rujda cok yakısıyo söylemıyı unutmustum
hahahaah ay canım ya kıyamam sana hepsını aratırcaz bırlıkte sen merak etme lıldenızde dusunuyo zaten bu amelıyatı acele etmeden her seyı ogrenıcez hepımız bırlkteGünaydın :)
Potluktan bahsedildi ya o canımı sıktı. Zaten hep teslik oldu birda yanlardan potluk oluşursa tadından yenmez
Evet okuyordum bende. epeydir rastlamayınca tümden bıraktı sandım. Selamımızı ilet. Vede arada girsin buraya daCanım bırakma değil karın germe ve yüz ameliyatını olduktan sonra uzunca bir süre yazdı hatta kendi açtığı başlık aktif çok yazdı orada da; o dönem çalışmıyordu işe girdi yoğun ama dediğim gibi face ve telden görüşüyoruz bazen toplantılar yaparız çay yemek, iyi memnun o zaten hep yazdı sürecini burada
Tamam arkadaşım. Ama önce ben olmam bakhahahaah ay canım ya kıyamam sana hepsını aratırcaz bırlıkte sen merak etme lıldenızde dusunuyo zaten bu amelıyatı acele etmeden her seyı ogrenıcez hepımız bırlkte
tatlımm ıcerıgını bır bılsen hep oucek kısılerı göruyodumNasil o ruyalardan vazgecersin dusunsene suan nasil isimize yarardi :) benle ilgili fikirlerine cok tesekkur ederim canim cok naziksin :)
arkadaşım sen at havanı kalksın:))))))yüzünde hep gülsünnnnhahaha..inşallah...burnum zaten havada,yanaklarım da yukarda olunca görün siz beni, nasıl hava atıcam.
ay koptumTamam arkadaşım. Ama önce ben olmam bakUlthera yı ilk ben olmuştum. Başıma gelmeyen kalmadı. Bu sefer sizleri bekliycem. Sonuca göre olacam ona göre
Ne güzel işte misch. Gözlerin büyümüş. Bende isterim öyle. Benim üst kapaklar düşünce gözlerde küçüldü valla. Eskiden ne güzel iriydi. Türkan Şoray a benzerdi gözlerim. Şimdi ne haldeler. Yarı yarıya küçülebiliyor bir organ arkadaşlarKonuyu dağıtalım neşemizi bulalım yeniden..
34 üncü gün;
sol gözde gıdım kımıldama yok.ama şişlikler azaldı, iyice yukarda kaldı, göz altlarında..sabah bir de nasıl başardıysam uyanırken sağ yanağıma yumruk attımneyse şişme morarma yok..
gözlerimin ilk baştaki dana gibi hali azalmış, biraz küçülmüş sankiama eski gözlerimden yine büyük..
böyle işte..
arkadaşım sen at havanı kalksın:))))))yüzünde hep gülsünnnn
Ay black. Korktum senden ya. Öngörün yüksek sanırım. Aman rüyada görme öngörüde. Sen dua etmeye devam ettatlımm ıcerıgını bır bılsen hep oucek kısılerı göruyodumbıkeresınde rahmetlı aneanemle mezar zıyaretıne gıtmıstık bır bayan vardı dedmkı bunun kocası uc ay once kanserden ölmus gıdıp yanına tanıstı aneanem hakaten öyle cıktı kadıncagıza korkudan ınmeler ınıcektı hahahhahhahaha oyuzden ıyı oldu canmmm yazdıklarımda gercekler ayrıca masallah sana canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?