Ne güzel işte misch. Gözlerin büyümüş. Bende isterim öyle. Benim üst kapaklar düşünce gözlerde küçüldü valla. Eskiden ne güzel iriydi. Türkan Şoray a benzerdi gözlerim. Şimdi ne haldeler. Yarı yarıya küçülebiliyor bir organ arkadaşlar
Bu arada morluğun nasıl. Benim gıdıda hiç kalmadı. Yanak aynen duruyor
İnşaallah geçer arkadaşım. Benimki de açık sarı. Ama epeydir öyle sarı halde duruyor.dudaklar bile inceliyor zamanla..dudak burun mesafesi artıyor.gerçi seninkinin maşallahı var:)
morluk açık sarıya döndü nihayet.geçer seninki de..
hepınıze ıyı calışmalar kızlarBlack sen ders çalış. İyi dersler.
Bende işime bakim biraz. Kovulacam yoksa . Sonra maaş kesilirse ameliyatları da olamam
Hoşçakalın
vay arkadaş herkes sütten çıkmış ak kaşık bir ben suçluymuşum gibi hissettim;
- 4 üyelik alıp kişilik bölünmesi yaşamak gayet normal,
- bu üyeliklerden biri ile burada birine komisyon alıyorsun demek gayet doğal hemi de doktorun adını vererek(bunu da doktora yollayacağım zira doktorun başı bu yazıdan dolayı ciddi belaya girecek).
-Yakalanınca inkar edip farklı kişi bunlar demek ve bizi dava edeceğini ifade etmek bunlar hep normal doğal hareketler.
diğer vaka ise ;
- hasta da nasıl bir minnet var ise doktor adına bloglar açıyor, yapma etme dedikçe 3 üyelik ile o da buraya geliyor yurt dışı sitelerde reklamın kralını yapıyor. Burada yasak olmasına rağmen muayenehane ortamında çekilmiş öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşıyor.
- bu operasyonu geçirdiysen bir git artık diyet moda bölümünü burada kalmanın ısrarını anlamıyorum.
- hastaları ameliyat günü ziyaret etmeler. yahu anammısın babam mısın bnimle neden bu kadar ilgilendin diyen yok. Neymiş yardımsevermiş...
Bunlar hep normal anormal olan benim ....
ne için mücadele ettiğimi bile unuttum... sağ olun var olun ...
Yukarıda iletişim butonu var oradan konuyu özetlemek çok zor olmasa gerek ... Bu kadar oyuna ne gerek vardı...
yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum!!! Kendi adıma tşk ederim siteyi bu kadar iyi takip etmeseniz sizin cümleniz''ben sizin bilmediklerinizi biliyorum'' evet siz bizlerin bilemdiklerini biliyorsunuz!vay arkadaş herkes sütten çıkmış ak kaşık bir ben suçluymuşum gibi hissettim;
- bu üyeliklerden biri ile burada birine komisyon alıyorsun demek gayet doğal hemi de doktorun adını vererek(bunu da doktora yollayacağım zira doktorun başı bu yazıdan dolayı ciddi belaya girecek).
-Yakalanınca inkar edip farklı kişi bunlar demek ve bizi dava edeceğini ifade etmek bunlar hep normal doğal hareketler.
diğer vaka ise ;
- hasta da nasıl bir minnet var ise doktor adına bloglar açıyor, yapma etme dedikçe 3 üyelik ile o da buraya geliyor yurt dışı sitelerde reklamın kralını yapıyor. Burada yasak olmasına rağmen muayenehane ortamında çekilmiş öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşıyor.
- bu operasyonu geçirdiysen bir git artık diyet moda bölümünü burada kalmanın ısrarını anlamıyorum.
- hastaları ameliyat günü ziyaret etmeler. yahu anammısın babam mısın bnimle neden bu kadar ilgilendin diyen yok. Neymiş yardımsevermiş...
Yukarıda iletişim butonu var oradan konuyu özetlemek çok zor olmasa gerek ... Bu kadar oyuna ne gerek vardı...
diğer vaka ise ;
kızlarrrrrrrrrrr vayyyyyy neler olmuuus nelerrrrr....döndüm sayfaları okudumm,elite e ben de inanmıştım cok samimi görünüyordu ve yardımseverdi bana oyle geldi yazık üzüldüm şimdiiii.....blackkk canımmm güvendiğin isimlerden olmak coook güzelll teşekkür ederimm canııımmmm ...tüm iyi dualarım seninle. misch sen de atlattın cok güzel oldun kızlar benim moralim bozuk verdik paraları çektik acıları da acaba ne olacak iyi mi yaptım dr bana sonuçlar 3 ay dedi de ben her sabah suratıma bakıyorum dediği kusurlar ki o söyleyene kadar o kusurları ben kendi dogallıgım biliyordum meğer ki yag enjeksiyonu ben de topak topak birikim ve sonucunda sarkma yapmış ve dr o topaklanma için bana extradan igneyaptı yanaklarıma ve sonuç 3 ay sonra dedi ama ne billim acaba etkili birsey mi sizlerin bildiğiniz gördüğünüz sonıclar var mi veya yaptıranlar ne dersiniz bu fokuslu ultra mıdır nedir nasıl sonuç veriyor kızlar??
diğer vaka ise ;
cnm ben de agrı falan olmadı sadece verdikleri ışınlar sinek ısırır gibi bir acı oluştu o kadar su an hiçbir şey hissetmiyorum çekilme gerilme hic birsey yok bende. okudum o başlıkta hiçbir sey yok duyan bilen soylesin yaa lütfen..evet cnm bu yag iğrenç birsey keşke yaptırmasaydım diyorum şimdi.sen atlattın artık hergün güzelleşmeni gerilmeni izle.Yüzünde çekilme gerilme filan hissediyor musun?Hiçbir değişiklik yok mu?Bu yağ ne baş belası bir şeymiş meğer..Onları dağıtan iğne varmış demek ki ilk kez duyuyorum.Fokuslu ultrasonla ilgili başlık vardı sanki sitede, oraya bir göz at istersen.Ağrı neden olmuştu?
Printeps bende merakla senin sonucu bekliyorum. 3 ay dediyse doktor doğrudur. Biraz sabret. Benim ilk 3 ay hiç bişey yoktu.Sonra 3.ay doldu ve hergün yüzüm çekildi. 15 gün boyunca her sabah bir kısmın değiştiğini görüyordum.Bende değişiklikler iyi yönde olmadı gerçi de sende inşaallah iyi olacak. İğneler yağlarımı eritiyomuş. İyiymiş. Benim dolgu da erise keşkecnm ben de agrı falan olmadı sadece verdikleri ışınlar sinek ısırır gibi bir acı oluştu o kadar su an hiçbir şey hissetmiyorum çekilme gerilme hic birsey yok bende. okudum o başlıkta hiçbir sey yok duyan bilen soylesin yaa lütfen..evet cnm bu yag iğrenç birsey keşke yaptırmasaydım diyorum şimdi.sen atlattın artık hergün güzelleşmeni gerilmeni izle.
naz cnm tesk ederim moral verdin sen ne yaptırdın canm..sorun ben de şu ki ben de çekilme falan yok bugün 2.günü sanki hiçbir sey olmamış yaptırmamış gibi hissettim senin nasıl oldu biraz detaylı anlatır mısın cnm.senin dolgunun erimesini mi istiyordun hımmm bi danış bakalım belki vardır bir eriten birsey.Printeps bende merakla senin sonucu bekliyorum. 3 ay dediyse doktor doğrudur. Biraz sabret. Benim ilk 3 ay hiç bişey yoktu.Sonra 3.ay doldu ve hergün yüzüm çekildi. 15 gün boyunca her sabah bir kısmın değiştiğini görüyordum.Bende değişiklikler iyi yönde olmadı gerçi de sende inşaallah iyi olacak. İğneler yağlarımı eritiyomuş. İyiymiş. Benim dolgu da erise keşke
Ben 2 yıl önce ulthera yaptırdım. Yapıldığında çok çok ağrılı bir işlem oldu. Sonrasında 15 gün yüzümü kurlayamadım bile. Havluyu değdiremiyordum suratıma. o kadar açıdıydı. Ödem yaptı. tüm surat yani. Sonra o ödem biraz azaldı. Acılarda 15 gün sonra geçti. 2.5 ay hiç bişi hissetmedim. Gerilme, acı, değişim falan. 3 ay doldu her gün yüzüm değişti. Önce sağ yanak yan kısımlarım çöktü. Her gün çökmeye devam etti. Sol aynı kaldı. Sonra solda inmeye başladı. Ama sağa göre az indi. Böylece yanlar inik , önden çene kenarları alt yanak mı desem ne şişik kaldı. Sol yanağım sarkık kaldı vs. Yani suratımı berbat etti. Ulthera bölümünde yazdımdı hep o ara.naz cnm tesk ederim moral verdin sen ne yaptırdın canm..sorun ben de şu ki ben de çekilme falan yok bugün 2.günü sanki hiçbir sey olmamış yaptırmamış gibi hissettim senin nasıl oldu biraz detaylı anlatır mısın cnm.senin dolgunun erimesini mi istiyordun hımmm bi danış bakalım belki vardır bir eriten birsey.
cnm ben de agrı falan olmadı sadece verdikleri ışınlar sinek ısırır gibi bir acı oluştu o kadar su an hiçbir şey hissetmiyorum çekilme gerilme hic birsey yok bende. okudum o başlıkta hiçbir sey yok duyan bilen soylesin yaa lütfen..evet cnm bu yag iğrenç birsey keşke yaptırmasaydım diyorum şimdi.sen atlattın artık hergün güzelleşmeni gerilmeni izle.
tesekur ederım canım sende moralının bozma lutfen her seyın bır cozumu bulunurkızlarrrrrrrrrrr vayyyyyy neler olmuuus nelerrrrr....döndüm sayfaları okudumm,elite e ben de inanmıştım cok samimi görünüyordu ve yardımseverdi bana oyle geldi yazık üzüldüm şimdiiii.....blackkk canımmm güvendiğin isimlerden olmak coook güzelll teşekkür ederimm canııımmmm ...tüm iyi dualarım seninle. misch sen de atlattın cok güzel oldun kızlar benim moralim bozuk verdik paraları çektik acıları da acaba ne olacak iyi mi yaptım dr bana sonuçlar 3 ay dedi de ben her sabah suratıma bakıyorum dediği kusurlar ki o söyleyene kadar o kusurları ben kendi dogallıgım biliyordum meğer ki yag enjeksiyonu ben de topak topak birikim ve sonucunda sarkma yapmış ve dr o topaklanma için bana extradan igneyaptı yanaklarıma ve sonuç 3 ay sonra dedi ama ne billim acaba etkili birsey mi sizlerin bildiğiniz gördüğünüz sonıclar var mi veya yaptıranlar ne dersiniz bu fokuslu ultra mıdır nedir nasıl sonuç veriyor kızlar??
kızlarrrrrrrrrrr vayyyyyy neler olmuuus nelerrrrr....döndüm sayfaları okudumm,elite e ben de inanmıştım cok samimi görünüyordu ve yardımseverdi bana oyle geldi yazık üzüldüm şimdiiii.....blackkk canımmm güvendiğin isimlerden olmak coook güzelll teşekkür ederimm canııımmmm ...tüm iyi dualarım seninle. misch sen de atlattın cok güzel oldun kızlar benim moralim bozuk verdik paraları çektik acıları da acaba ne olacak iyi mi yaptım dr bana sonuçlar 3 ay dedi de ben her sabah suratıma bakıyorum dediği kusurlar ki o söyleyene kadar o kusurları ben kendi dogallıgım biliyordum meğer ki yag enjeksiyonu ben de topak topak birikim ve sonucunda sarkma yapmış ve dr o topaklanma için bana extradan igneyaptı yanaklarıma ve sonuç 3 ay sonra dedi ama ne billim acaba etkili birsey mi sizlerin bildiğiniz gördüğünüz sonıclar var mi veya yaptıranlar ne dersiniz bu fokuslu ultra mıdır nedir nasıl sonuç veriyor kızlar??
Misch cim Luther'e ağırlık bir işlem ve sedasyonla yapıyorlar genelde. Realself te oku bak. Hep acıdan bahsediliyor. Ama doktorlar demiyor acılı diye. Hafif bir sızı dayanamazsanız, ağrı eşiğiniz düşülse sedasyon yapalım diyorlar. Gerçekte çok acılı bir işlem. Benim canım çok kıymetli değildir. Ama zor dayandım ben. Ayağa kalktığımda zangır zangır titriyorumhafif ısınıyor muydu yüzün işlem yapılırken?sırtına metal bir tabaka konuldu mu?radyofrekans mı onu anlamaya çalışıyorum.Naz'ınki de ultheraydı çok ağrıtmıştı ama seninkinde yoktu.Gecenlerde bir merkeze gitmiştim, onlar da ulthera yapalım demişlerdi, ağrılı mı diye sorduğumda yok demişlerdi ben de Naz'dan hatırlıyorum "ya hayır biliyorum o çok ağrılı" demiştim, dr ağrı yok ben var derken adam yüzüme garip bir şekilde bakmıştışimdi anlıyorum nedenini..ulthera dedikleri iki farklı uygulama var demek ki..bu kadar çok şeyi nerden bileceğiz biz
laser yağları eritebilir belki o yüzden de dr.un bu yöntemi önerdi.ultra skin, saten yüz germe gibi başlıklara da bakabilirsin sitede.radyofrekansla ultrasonun karışımı yeni bir uygulama varmış belki ondandır seninkisi.Çok memnun olanlar vardı.
Sen gerilsin diye bekliyorsun ben gözümdeki gerilme geçsin diye:))
canını sıkma , güzel olacak..güzel olmanın bir yolunu buluruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?