Endoskopik yüz germe - Facelift

Bana dolgu yapılan merkezde ultraskin ve Luther'e vardı. Ikisi ayrı şeyler

Arkadaslar bu aralar cok yogunum giremiyorum.ozel hayatimla ilgili cok dalgalanmalar yasiyorum.sizlerle yazismayi ozledim . Komisyon konusu dagilmisken bile konuyu tekrar yazarak konuyu hatirlattigim icin kusura bakmayin lutfen arkadaslar.
Misch giderek iyiye gidiyosun guzelim daha iyi olucak bak gorursun.

Thermage'da da öyleydi canım.TEk tek iğne yaptırmıştım her yere uyuşması için .başka türlü dayanamazdım, iyi dayanmışsın sen.sonrasında da sol avurtta çukurlaşma belirign hale gelince dolgu yapmıştı aynı doktor o dolgu da geçiciydi ama kalıcı oldu..küçük bir şey allahtan fark edilmiyor.yani senden bi farkım yok bi şey yaptırırken başka şey bozuluyo.

sorun değil canım herkes fikrini söyledi sonuçta sen de söylemiş oldun.
yaşına göre çok olgun ve akıllısın, özel hayatını doğru yönlendireceğine inanıyorum heyecan iyidir hem
daha iyiye mi kotuye mi gidiyorum emin değilim.

33 üncü gün;
gözler aynı.sabah kalktığımda aynı yorgun ifade, beni rahatsız eden orta ve alt yüzdeki çukurluklar devam ediyor.şişler indikçe özellikle sol avurttaki çöküklük daha belirgin hale geliyor.orayı yukarı kaldırınca çok iyi duruyor.ağız burun mesafesi de kısalıyor.alt yanağı gerince de fena olmuyor.dolgu niyetine belli noktalara yağ enjeksiyonu yaptırsam iyi olacak ama hafif dokunuşu kabul edecek bir hekim bulmam lazım.
dün dalmışım işyerinde sohbet etmeye başladım arkadaşlarla biri dedi ki şişlikler daha inmemiş gözlerini çektirmişsin gibi duruyor..o zaman ayıktım ki uzak durmaya devam etmem lazım bir süre daha..eski hayatımı özledim.şen şakraktım.
boynumdaki kırışıklık kafama takılıyor iyice.
bu arada günün komik haberi...dietle kilo verdirilen bir köpeğin derisi sarktığı için ameliyat edilmiş fazla deri alınmış

blackcim sınav çıkışı bilgi ver , başarılar diliyorum..

Aaaa sen de de avurt denen yerde çöküntümü olmuştu. Ben tam tarif edemiyorumdum. tam ifadeyi sen söyledin şimdi. Avurt. Evet benim sağ avurt çok çok çöktü. sol daha az çöktü. böylece önden yanaklar sarkık durur oldu.

Canım yaa. Avurt germe işleminden sonrada çökük mü kaldı yani Belki daha diğer yerler ödemlidir. İnince orantılanır.
Yağ enjeksiyonu çok iyi değil sanırım. Topaklanmalar falan okuyoruz. Hafif dolgu yaptırtırsın. Hydroloric asit li olandan. Teosyal mi ne.

canım avurttaki doku yukarı alınınca orası daha boş duruyo .dediğin gibi yukarısı inince orantılanır belki.dolgu kaldı diye korkuyorum.yaşlanınca dokular sarkınca orası top top kalabilir..yağ kalırsa doğal durur en azından diyorum.

gunaydıın kızlarrrrr.......marco cnm benim yag enjeksionıu genel anesteziyle yapıldı basenlerimden yag alındı nakledildi şu ana kadar cook memnundum ki ben sarkıklığı kendi cildime bağlıyordum taaa ki gecen gün gittiğim dr neih karaca söyleyene kadar bilmiyorum ne iğnesi yaptı ama dedi ki bu yağlar varken ip askısı yapamam önce dağıtalım 3 ay sonra tam otursun ki o zaman bana estella denilen bir işlem yapacak 2 bin tl tutacak,salı günü fokuslu biseyler yaptı hiiic acımadı ışın verdi atış yapıyorum dedi su an itibariyle sıfır hala birsey hissetmiyorum.

ildeniz cnm evet naz ın kinden farklı.

misch boyun olayına ben de takılıyorum ,ne yapacaksan bana da bildir.bensiiizzzz yapmaaaaaaaaaaa......

Su 1 senedir ne kadar cok arastirdigimi tahmin edemezsin.Ben asla bisey yapilamaz kendi kendine erimesini beklemekten baska sans olmadigini biliyordum.simdi size yain dagilmasi icin igne yapilmasi beni sasirtti.Ancak bence dr yapilan igenin icerigini sorun lutfen.Eger kortizon iceren bir igneyse kortizon enjeksiyonunun ciltte ki etkilerini netten bir arastirin ben hep korkutucu seyler okudugum icin uzak durmustum o yontemden.belkide hata yaptim.Rica etsem Nezih beyden ogrenebilur misiniz nasil bir igne oldugunu .svg

marco tabii sorarım ama kortizon falan değil oyle olsaydı açıklardı çünkü her yaptığı ve yapacağı operasyonları cok açıklayan bir dr kortizon lafı hic çıkmadı ağzından ama gene de soracağım tabii.

Cok tesekkur ederim eger farkli ve guvenilir bir yontemse bende dusunebilirim..

tatlım cok sagol cıktım sınavdan hocalar bıraz sıkıstırdı ama ıyı gectı tezım kabul edıldı :) bır ay ıcınde degıstırılmesı gerekenyerlerı degıstırıp son halıyle teslım edıcem dıplomamı alıcam sonrada ınsallah ne fark ettım canım yuzum streslenıce genel olarak şişiyo acbahep tesaduf mu dıyodum bugun kesın kantlandıstres kortızınu artırıyo ya kesınlıkle dogru kızlar şişlıklerın ınmesı cok guzel haber canmmm sen merak etme yuzun bır otursun daha bır aylık halın bıle cok ama cok ıyı tahmın edemezdım bu kadar ıyı oucagını resmını gormeseydım yaza tam ıstedıgın gıbı gırıceksın ızne ayrılınca da acısını cıkarıcaksın ınsallah sefan olsun

Tebrik ederim black:)artik daha sık gururuz seni burda:)Simdi ilk isin sagindaki yara/sislik icin dr gitmek olsun onun icinde yi haberlerini bekliyoruz.

Tebrik ederim black:)artik daha sık gururuz seni burda:)Simdi ilk isin sagindaki yara/sislik icin dr gitmek olsun onun icinde yi haberlerini bekliyoruz.
tatlımmm cok tesekur edrım :) sımdı bıde ev tasıma ısım var uzun surerse hemen gıdıcem ama sızınle paylasmak cok guzel kızlar gercekten normal hayattakı arkadslarımdan farkınız yok hepınızı coksevıyorum

Cnm estella nasil bir yontem. Dr askiyi dokulari tasiyamitacagi icin mi yapmadi.
Yaptirdigin islemde hemen bir toparlanma olmuyor diye biliyorum cnm 3 ay lazim.sabretcnm sende iyi olucak ins.

misch yağ enjeksiyonu da topaklanma yapıyor sanırım. Marco ile printemps yağ eritmeye uğraşıyorlar.
ya neden bu kadar tıp ilerlemişken sorunsuz gayet başarılı teknikler bulamıyorlar. Hepsinin bir falsosu çıkıyor araştırdıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…