- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
tesekur ederım :)) bebek suratlı fıstık senıBizde seni seviyoruz ufaklık
Bi kaç kere beğenecektim ama sadece bir kere çalışıyor beğenme butonutesekur ederım :)) bebek suratlı fıstık senı
Yuzunde sifir makyajla guzel gorunuyosa bir hatun bitmistir zaten olay tatlim :)))Bi kaç kere beğenecektim ama sadece br kere çalışıyor beğenme butonu
Yerim ben seni :) tesekur ederim canmmmm hepiniz oylesiniz avrupa yakasindan anadoluya kadikoy civarina tasiniyorum tatlim kir malesef canim kiralarda ucmus kizlar :) okul bittigi icin tasiniyorum burasi inglizce kursuna cok uzak kaliuo atakent civarindayim suan hediye dusunmen yetr canim boyle guzel arkdslardan baska bisey istememildeniz ,estella mıydı böyle birseydi ,yapacağı dolgunun adı bu...evet yag var taşımaz eritir ipleri diye yapmadı..evet 3 ay sabredecem de endişem şu yönde: hiç kıpırtı yok bende, millet karıncalanmış, çekilmiş gerilmiş falan bende sıfır hissiyat. neyse artık yapacak birsey yok,,tüm umutlarım 3 ay sonrasına ,evet.
blackkkk cnmm şeker kız,ben de seniii coookkk sevdimmm inan bana coook sempatiksinnnn sennnn....umarım sınavın okulun hersey gönlünce olur bizi de bilgilendir ,nereden nereye taşınacaksın az anlat kira mı ev mi aldııınnnn, ev hediyesi yapalım bilelim de.
ildeniz ,estella mıydı böyle birseydi ,yapacağı dolgunun adı bu...evet yag var taşımaz eritir ipleri diye yapmadı..evet 3 ay sabredecem de endişem şu yönde: hiç kıpırtı yok bende, millet karıncalanmış, çekilmiş gerilmiş falan bende sıfır hissiyat. neyse artık yapacak birsey yok,,tüm umutlarım 3 ay sonrasına ,evet.
blackkkk cnmm şeker kız,ben de seniii coookkk sevdimmm inan bana coook sempatiksinnnn sennnn....umarım sınavın okulun hersey gönlünce olur bizi de bilgilendir ,nereden nereye taşınacaksın az anlat kira mı ev mi aldııınnnn, ev hediyesi yapalım bilelim de.
Sagol tatlimm :)P printemps- belki senin birkacgun sonra kimildanmaya baslar cnm. İpler sonradan dusuyormu cnm .yoksa farkli bir yontemimi var dr un ?
B black tulips hadi iyisin sinavida atlattin
sımdı sıra doktor zıyaretlerınde canım cok sukur :)Sagol tatlimm :)
ildeniz cnm inş kıpırdanmaya başlar sanırım senin bildiğin kişiler var onların kıpraşmış mı yoksa benim gibi bole hissiyatsız kalmışlar mı? yani ildeniz kıpraşması mı lazım kıpramazsa kötü mü oluyo ki?????ayyyyy 3 ay geçmez bana tam da 3, ayın bitmesine az kala yani mayıs sonu benim nafaka davam olacak benm şerefsizle burunburna gelecez ne olur bu o günlerde etki etmiş olsa...ayyy hem dioz erkeklerden bize ne biz kendimiz için yaptırıoz,hem de adama güzel görünelim diooozzzz neee buuu şimdiiiii
kızlar cook gelemiyorum ,black sen taşın ben de coook büyük ev tadilatına başladımm ayyy valla taşınmaktan zor,ev içinde inşaat ahhh bir bitse en azından çocuklara dogumgünu yapacam ama bayağı büyük ve güzel bir şey olacak insss biter o güne....yani ben sizleri okuyorum siz yazın havadisleri.
canımmuzafer celıgın sıtesınde yanak tobıkse duzeltıgını yazıyodu yağlarla ılgılı bır düzeltme yapıyo demekkı gıdınce senın ıcın sorucamildeniz cnm inş kıpırdanmaya başlar sanırım senin bildiğin kişiler var onların kıpraşmış mı yoksa benim gibi bole hissiyatsız kalmışlar mı? yani ildeniz kıpraşması mı lazım kıpramazsa kötü mü oluyo ki?????ayyyyy 3 ay geçmez bana tam da 3, ayın bitmesine az kala yani mayıs sonu benim nafaka davam olacak benm şerefsizle burunburna gelecez ne olur bu o günlerde etki etmiş olsa...ayyy hem dioz erkeklerden bize ne biz kendimiz için yaptırıoz,hem de adama güzel görünelim diooozzzz neee buuu şimdiiiii
kızlar cook gelemiyorum ,black sen taşın ben de coook büyük ev tadilatına başladımm ayyy valla taşınmaktan zor,ev içinde inşaat ahhh bir bitse en azından çocuklara dogumgünu yapacam ama bayağı büyük ve güzel bir şey olacak insss biter o güne....yani ben sizleri okuyorum siz yazın havadisleri.
mınıklerın hayırlı yasları olsun ınsallah op benımonları canmmcanımmuzafer celıgın sıtesınde yanak tobıkse duzeltıgını yazıyodu yağlarla ılgılı bır düzeltme yapıyo demekkı gıdınce senın ıcın sorucam
ildeniz ,estella mıydı böyle birseydi ,yapacağı dolgunun adı bu...evet yag var taşımaz eritir ipleri diye yapmadı..evet 3 ay sabredecem de endişem şu yönde: hiç kıpırtı yok bende, millet karıncalanmış, çekilmiş gerilmiş falan bende sıfır hissiyat. neyse artık yapacak birsey yok,,tüm umutlarım 3 ay sonrasına ,evet.
gunaydıın kızlarrrrr.......marco cnm benim yag enjeksionıu genel anesteziyle yapıldı basenlerimden yag alındı nakledildi şu ana kadar cook memnundum ki ben sarkıklığı kendi cildime bağlıyordum taaa ki gecen gün gittiğim dr neih karaca söyleyene kadar bilmiyorum ne iğnesi yaptı ama dedi ki bu yağlar varken ip askısı yapamam önce dağıtalım 3 ay sonra tam otursun ki o zaman bana estella denilen bir işlem yapacak 2 bin tl tutacak,salı günü fokuslu biseyler yaptı hiiic acımadı ışın verdi atış yapıyorum dedi su an itibariyle sıfır hala birsey hissetmiyorum.
ildeniz cnm evet naz ın kinden farklı.
misch boyun olayına ben de takılıyorum ,ne yapacaksan bana da bildir.bensiiizzzz yapmaaaaaaaaaaa......
misch yağ enjeksiyonu da topaklanma yapıyor sanırım. Marco ile printemps yağ eritmeye uğraşıyorlar.
ya neden bu kadar tıp ilerlemişken sorunsuz gayet başarılı teknikler bulamıyorlar. Hepsinin bir falsosu çıkıyor araştırdıkça
tatlım cok sagol cıktım sınavdan hocalar bıraz sıkıstırdı ama ıyı gectı tezım kabul edıldı :) bır ay ıcınde degıstırılmesı gerekenyerlerı degıstırıp son halıyle teslım edıcem dıplomamı alıcam sonrada ınsallah ne fark ettım canım yuzum streslenıce genel olarak şişiyo acbahep tesaduf mu dıyodum bugun kesın kantlandıstres kortızınu artırıyo ya kesınlıkle dogru kızlar şişlıklerın ınmesı cok guzel haber canmmm sen merak etme yuzun bır otursun daha bır aylık halın bıle cok ama cok ıyı tahmın edemezdım bu kadar ıyı oucagını resmını gormeseydım yaza tam ıstedıgın gıbı gırıceksın ızne ayrılınca da acısını cıkarıcaksın ınsallah sefan olsun
Cok tesekkur ederim eger farkli ve guvenilir bir yontemse bende dusunebilirim..
cok tesekur ederım tatlımmm
canımm hadi geçmiş olsun..tez ben de vermiştim jüri korkunçtu, sesim pokemon gibi çıkıyodu.strese girince sesim kısılır zaten.
canım bencede onlarn yuz sekıllerı fılan cok tuhaf oluyo bız Turk bayanları daha hosuz renklerı cıldlerı de hos degıl emınmkı sen cok daha guzelsıncanımmuzafer celıgın sıtesınde yanak tobıkse duzeltıgını yazıyodu yağlarla ılgılı bır düzeltme yapıyo demekkı gıdınce senın ıcın sorucam
yağı eriten madde kendi yağını nasıl ayırt edecekçukurluk olursa ya..dolguyu bile eritmekten çekiniyorlar..hyluronik asiti çözüyor bazı enjeksiyonlar fakat cildin kendisinde de h yluronik asit olduğu için nerde duraç ağını bilemiyoruz diyorlar..
pokemon tatlı bıseydı oyle hatırlıyorum
canımm hadi geçmiş olsun..tez ben de vermiştim jüri korkunçtu, sesim pokemon gibi çıkıyodu.strese girince sesim kısılır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?