Endoskopik yüz germe - Facelift

ildeniz ,estella mıydı böyle birseydi ,yapacağı dolgunun adı bu...evet yag var taşımaz eritir ipleri diye yapmadı..evet 3 ay sabredecem de endişem şu yönde: hiç kıpırtı yok bende, millet karıncalanmış, çekilmiş gerilmiş falan bende sıfır hissiyat. neyse artık yapacak birsey yok,,tüm umutlarım 3 ay sonrasına ,evet.

blackkkk cnmm şeker kız,ben de seniii coookkk sevdimmm inan bana coook sempatiksinnnn sennnn....umarım sınavın okulun hersey gönlünce olur bizi de bilgilendir ,nereden nereye taşınacaksın az anlat kira mı ev mi aldııınnnn, ev hediyesi yapalım bilelim de.

Yerim ben seni :) tesekur ederim canmmmm hepiniz oylesiniz avrupa yakasindan anadoluya kadikoy civarina tasiniyorum tatlim kir malesef canim kiralarda ucmus kizlar :) okul bittigi icin tasiniyorum burasi inglizce kursuna cok uzak kaliuo atakent civarindayim suan hediye dusunmen yetr canim boyle guzel arkdslardan baska bisey istemem

P printemps- belki senin birkacgun sonra kimildanmaya baslar cnm. İpler sonradan dusuyormu cnm .yoksa farkli bir yontemimi var dr un ?
B black tulips hadi iyisin sinavida atlattin

ildeniz cnm inş kıpırdanmaya başlar sanırım senin bildiğin kişiler var onların kıpraşmış mı yoksa benim gibi bole hissiyatsız kalmışlar mı? yani ildeniz kıpraşması mı lazım kıpramazsa kötü mü oluyo ki?????ayyyyy 3 ay geçmez bana tam da 3, ayın bitmesine az kala yani mayıs sonu benim nafaka davam olacak benm şerefsizle burunburna gelecez ne olur bu o günlerde etki etmiş olsa...ayyy hem dioz erkeklerden bize ne biz kendimiz için yaptırıoz,hem de adama güzel görünelim diooozzzz neee buuu şimdiiiii

kızlar cook gelemiyorum ,black sen taşın ben de coook büyük ev tadilatına başladımm ayyy valla taşınmaktan zor,ev içinde inşaat ahhh bir bitse en azından çocuklara dogumgünu yapacam ama bayağı büyük ve güzel bir şey olacak insss biter o güne....yani ben sizleri okuyorum siz yazın havadisleri.

dr.un güvenilir bir hekime benziyor printemps, etki eder mutlaka..cok edince de etmesin dursun istiyorsun..benim rf de yüzüme kramp giriyordu çenem aşırı geriliyordu allahım ne olur dursun artık diyordum.kararında olsun inşallah.

uzak doğulu birinin güzel olma ihtimali çok düşük canım, sen kesinliklr daha güzelsindir takma kafana o yüzden..kendine olan güvenini yıkmasına izin verme..

canımmuzafer celıgın sıtesınde yanak tobıkse duzeltıgını yazıyodu yağlarla ılgılı bır düzeltme yapıyo demekkı gıdınce senın ıcın sorucam

printemps, senin dr a gitmeyi düşünüyordum zaten birlikte gidip sırayla yaptırırız
boyun için macslift nasıldır acep.

İPLE ASMA İSTİYORDUM ama bilinen bir doktora mail attım EPEY ağır şeyler yazmış bu işlemi yapan doktorlarla ilgili..etkisi yok galiba

dolgu da ilerde alerjiye neden olabiliyor..daha ince iğnelerle dolgu gibi niye yapılamıyor yağ onu da anlamıyorum..

canımm hadi geçmiş olsun..tez ben de vermiştim jüri korkunçtu, sesim pokemon gibi çıkıyodu.strese girince sesim kısılır zaten.

Cok tesekkur ederim eger farkli ve guvenilir bir yontemse bende dusunebilirim..

yağı eriten madde kendi yağını nasıl ayırt edecek çukurluk olursa ya..dolguyu bile eritmekten çekiniyorlar..hyluronik asiti çözüyor bazı enjeksiyonlar fakat cildin kendisinde de h yluronik asit olduğu için nerde duraç ağını bilemiyoruz diyorlar..

canımm hadi geçmiş olsun..tez ben de vermiştim jüri korkunçtu, sesim pokemon gibi çıkıyodu.strese girince sesim kısılır zaten.
cok tesekur ederım tatlımmm benımde tresten yuzum şiştı senınkıdaha ıyıymıs

canımmuzafer celıgın sıtesınde yanak tobıkse duzeltıgını yazıyodu yağlarla ılgılı bır düzeltme yapıyo demekkı gıdınce senın ıcın sorucam
canım bencede onlarn yuz sekıllerı fılan cok tuhaf oluyo bız Turk bayanları daha hosuz renklerı cıldlerı de hos degıl emınmkı sen cok daha guzelsın

pokemon tatlı bıseydı oyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…