yağı eriten madde kendi yağını nasıl ayırt edecekçukurluk olursa ya..dolguyu bile eritmekten çekiniyorlar..hyluronik asiti çözüyor bazı enjeksiyonlar fakat cildin kendisinde de h yluronik asit olduğu için nerde duraç ağını bilemiyoruz diyorlar..
suan ıcın doktora gıtmeye musaıt olmayan arkdslar sorularınızı hazırlayın ben sorarım doktora hep sız mı yardımcı olcaksınız bıraz da ben olıyım bakalım :)gunaydın arkdslar bugun sabahın 8inde muzafer celıgın iş yerını aradım yardımcısı cıktı galıba uyyuyodunumaramı aldı doktorla konusup randevu verıcek ev işini beklıyemıycem zaten cok bekledım nazcım dun senın resmlerı bıraz daga yakından ınceledım canım macs lıft sana da cok ıyı olabılır ıkımızınde alt yuzde daha cok problem var cunku cene seklın fılan cok hos canım bende bıraz anlıyorum bu işlerden yanı :) bu doktorun kendı yontemlerı varmıs alt yuz ıcın sorucam gıdınce ınsallah
suan ıcın doktora gıtmeye musaıt olmayan arkdslar sorularınızı hazırlayın ben sorarım doktora hep sız mı yardımcı olcaksınız bıraz da ben olıyım bakalım :)
gecmıs olsun canım salgın varmıs galıba herkes kırılıyo bugun aradım yardımcısı gerı dönus yapıcaz dedı tabıkı sorarım yazıyım da kagıda unutmıyımNe zaman gidicen doktora?Muzaffer beye bende randevu almak istiyordum.Bu hafta boyle hasta gecti hic bir yere gidemedimGribi atlattim cok sukur ama bakalim dr lar musait olacak mi? Muzaffer beye sorarmisin gozaltini kirpik altindan kesmeden icerden girip duzetebilyor mu (yag alma yada yagi yayma)bu teknigi sadece nuri bey kullanmiodur sanirim.
öldüm ben kızlar okuldan hocaların ımzalarının oldugu kagıt almıstım tezın ıcıne koymak ıcın kayıp yenıden alabılırmyım mıschcanımsende yuksek lısans yapmıstın sanırım bılgın var mı
suan ıcın doktora gıtmeye musaıt olmayan arkdslar sorularınızı hazırlayın ben sorarım doktora hep sız mı yardımcı olcaksınız bıraz da ben olıyım bakalım :)
Bende oyle biliyorum ama eritmek degilde dagitmak lafi farkli geldi..Dr un belki zararsiz farkli bir yotemi vardir :)
dokuları canlandırıp kan akışını hızlandırıp yağın dağılmasını sağlayan bir madde mi acaba?
Umarim oyle birseydir kortizon iceren biseyse dusunmem herhalde cunku deride geri donusu olmayan tahribat yapabiliyor.Benimde sol cene hattinda boyle biseye ihtiyacim var aslinda son 3 gundur cok goze batan bir asimetri sislik var 55 kg gectim ondanda orasi daha yaglandi galiba normal kilomun oldukca ustundeyim suan
34 üncü gün;
gözler aynı avurt aynı yüzüm daha canlı .gözler normal olsa kimse fark etmez heralde ameliyatı, 1 ay olmasına rağmen sadece .yüzümün iyileşme süreci iyi aslında ama gözlerinki yavaş maalesef.
başından beri süreci bilen 3 günde bir beni gören yardımcı kadınımız yüzün daha toplu duruyor iyi oldu ama gözleri ayarlayamamış dedikadın gözü başka bir şey avurtlarımın çöküklüğüne de düşündüğün kadar değil hafif bir şey dedi.
gözler çok hassas yalnız.hemen şişiyor ve kanlanıyor..
grip olmuştun ödem yapmış olabilir.kilo alsan eşit dağılmaz mı..
Oyle olmasi lazim ama solda cok var o yuzden orasi daha cok sisti basen yagi sonucta yuz yagi gibi hareket etmiyor ki lanet olasicalar :)
Ay sor sor. Lutfen iyi haberler getirgunaydın arkdslar bugun sabahın 8inde muzafer celıgın iş yerını aradım yardımcısı cıktı galıba uyyuyodunumaramı aldı doktorla konusup randevu verıcek ev işini beklıyemıycem zaten cok bekledım nazcım dun senın resmlerı bıraz daga yakından ınceledım canım macs lıft sana da cok ıyı olabılır ıkımızınde alt yuzde daha cok problem var cunku cene seklın fılan cok hos canım bende bıraz anlıyorum bu işlerden yanı :) bu doktorun kendı yontemlerı varmıs alt yuz ıcın sorucam gıdınce ınsallah
olsun canım cok sagol :)canım benim 20 sene filan oluyor inan hiç hatırlamıyorum.
umarım canım bende cok merak edıyorum :)Ay sor sor. Lutfen iyi haberler getir
ıyı mısn bıraz marcocum ben her sene grıp asısı oluyorumgercekten etkı edıyo bende de faranjıt var kronık sekılde cok agır oluyo antıbıotık manyagı oldum sende ası olmuyosan dene bence canımHahaaaaa nefret ediyorum onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?