- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
canım bende bır ara balık etını gecmstı kortızolu ılacta da kulanıyodum faranjıt ıcın her yerım ödemdı kolarıma kadar kesınlıkle kılonun etkısı var yuzum daha kocaman ve şiş duruyodu zayıflayınca en azından kuculdu bıde bakıp bakıp daha stres oluyodum balon gıbı oluyodusen bıraz zayıfla duzelır merak etmegrip olmuştun ödem yapmış olabilir.kilo alsan eşit dağılmaz mı..
ay yıne yanlıs yazdım marcoya yazıyodum ögrenemedım gıttı ya ne becerıksızmcanım bende bır ara balık etını gecmstı kortızolu ılacta da kulanıyodum faranjıt ıcın her yerım ödemdı kolarıma kadar kesınlıkle kılonun etkısı var yuzum daha kocaman ve şiş duruyodu zayıflayınca en azından kuculdu bıde bakıp bakıp daha stres oluyodum balon gıbı oluyodusen bıraz zayıfla duzelır merak etme
ıyı mısn bıraz marcocum ben her sene grıp asısı oluyorumgercekten etkı edıyo bende de faranjıt var kronık sekılde cok agır oluyo antıbıotık manyagı oldum sende ası olmuyosan dene bence canım
Aldim tatlim sen merak etme tamamdir :) iyi canimm bir kere oluyosun temiz oluyosun yani :))) iyi olmana sevindm canimm iyigecelerSimdi iyiyim canim asi falan olmuyorum oyle kolay kolay gripte olmuyorum zaten.Sen not aldin dimi sorulari
Marcocum bisey sorucam sen cok bilgilisin :) bulent cihantmrun organik sac ekimi hakinda bilgin var mi canim sacimin Iki yaninda acayip dokulme acilma var gerci farkli konu ama burdaki arkdslarima danismak daha iyi oluyoSimdi iyiyim canim asi falan olmuyorum oyle kolay kolay gripte olmuyorikim zaten.Sen not aldin dimi sorulari
Sac mi tatlim
Slm tatlimm doktordan yanit gelmedi daha :) gidince yag Icin neler yapiuo sorucam bide senin yontemin adi ne onuda soriyim tabiki tatlim :) filipinli kiza bak da icin rahatlasin birazkızllicinarrrr,misch,black,ildenizzz,marcoo,nazzz gunaydııınnnnn güzel kızlarbenim 5.günüm hiçbisey yok kıpırdamanı neymiş buu boylee yaptıranlar yok mu ne diyolarr yaaa,black keşke bi sorsaydın gittiğinde,kızlar giden olursa bi sorsun yaaa.black doktora yapıyormuşsun vııyyyyyyy tebrikler cnm masalllah hem güzel hem kültürlü kızımızzzz, gelin adayımdır benimmm kızlar gelemiyorum is cook bende,ayyy trajikomik bir sey yasandı benim evde ilgisi yok ama söyleyeceğim sizlere dün benim bakıcı ajansı bana yeni bakıcı gönderdiii, ayyyy gelen kızz filipinliiiii...ayyy bakıp bakıp coook gülüyorum ben kızlar
Canim gereksiz masrsflsr yapmadan once kan değerlrrine baktirt demir,b 12 vitamini,çinko birde tiroide onlarda sorun varsa eger once pna yonelik tedavilerini yaptir.[/QUOTE]tulips, post: 39961435, member: 655042"]Marcocum bisey sorucam sen cok bilgilisin :) bulent cihantmrun organik sac ekimi hakinda bilgin var mi canim sacimin Iki yaninda acayip dokulme acilma var gerci farkli konu ama burdaki arkdslarima danismak daha iyi oluyo
black ne zaman gideceksin? benimki fokuslu olandan,sor bakalım sıfır hissiyat normal miymiş...anacııımmmm kızın yüzü güzel diiil ama 4 dogurmus 34 beden kız gibi inanılmaz dar çatısı var, şöööllleee bi evirip çeviripppp saçlarını yolamm mııı kızlar???
Canim gereksiz masrsflsr yapmadan once kan değerlrrine baktirt demir,b 12 vitamini,çinko birde tiroide onlarda sorun varsa eger once pna yonelik tedavilerini yaptir.[/QUOTE]tulips, post: 39961435, member: 655042"]Marcocum bisey sorucam sen cok bilgilisin :) bulent cihantmrun organik sac ekimi hakinda bilgin var mi canim sacimin Iki yaninda acayip dokulme acilma var gerci farkli konu ama burdaki arkdslarima danismak daha iyi oluyo
Geçecek merak etme yaza bomba gibi olursun sık dişini arkadaşım34 üncü gün;
gözler aynı avurt aynı yüzüm daha canlı .gözler normal olsa kimse fark etmez heralde ameliyatı, 1 ay olmasına rağmen sadece .yüzümün iyileşme süreci iyi aslında ama gözlerinki yavaş maalesef.
başından beri süreci bilen 3 günde bir beni gören yardımcı kadınımız yüzün daha toplu duruyor iyi oldu ama gözleri ayarlayamamış dedikadın gözü başka bir şey avurtlarımın çöküklüğüne de düşündüğün kadar değil hafif bir şey dedi.
gözler çok hassas yalnız.hemen şişiyor ve kanlanıyor..
Canim gereksiz masrsflsr yapmadan once kan değerlrrine baktirt demir,b 12 vitamini,çinko birde tiroide onlarda sorun varsa eger once pna yonelik tedavilerini yaptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?