Endoskopik yüz germe - Facelift

Alemsin yaaa

4 çocuğu nerde kim bakıyor diye başlar kıza üzülerek bitiririm.devam etmeyeyeim o yüzden

Evet canim bendede uyandirmadi sana soriyim dedim oyuzden henuz cok yeni bide cok sagol canim :)[/QUOTE]

marco nereye gitsen yağ çıkıyor karşına.. her yerde kullanıyorlar yav.her fani bir gün yağ enjeksiyonu olacaktır..

Marcocum bisey sorucam sen cok bilgilisin :) bulent cihantmrun organik sac ekimi hakinda bilgin var mi canim sacimin Iki yaninda acayip dokulme acilma var gerci farkli konu ama burdaki arkdslarima danismak daha iyi oluyo

tatlım geçicidir gelir yerine yine..eczanelerde özel şampuanlar satılıyor.kuaförlerden kerastas filan alıyordum hep artık eczaneden alacağım.sen de dene istersen ya da bir dermatoloğa git.

4 çocuğu nerde kim bakıyor diye başlar kıza üzülerek bitiririm.devam etmeyeyeim o yüzden
mischhh , cocugu ülkesinde annesine birakmış en küçük 7 yaşında tam 3 yıldır da görmüyooo,ayy sorma ben de üzüldüm kıza aslında...ayol kızların ne suçu var ,suc şerefsizlerde ,onları evir çevir dövecen aslında.

tatlım, bahsetmiştin ya hani, güzel görünmek istediğin bir gün vardı ..öncesinde mezoterapi yaptırabilirsin..yüzün bebek gibi oluyor..hem de yatırım yapmış oluyorsun cildine...
uzun sürmeyecek gibi bir his var içimde..yaş farkı kültür farkı vs..pişman olabilir ..

evet canım.niyetine girmiş artık o olmasa başkası olurdu büyük ihtimalle

M misch cnm alt yuzde sorun soyle var deride gevseme var.saclarimi hep topluyorum .iz olmasi sorun degil zaten kulak yanlarimda kulak etleri var aksesuar kulakliyim.

M misch cnm alt yuzde sorun soyle var deride gevseme var.saclarimi hep topluyorum .iz olmasi sorun degil zaten kulak yanlarimda kulak etleri var aksesuar kulakliyim.

kulak yanında kulak eti ?dr lar sana yapmazlar izli ameliyat..

[QUOTEisti"misch, post: 39965250, member: 570207"]kulak yanında kulak eti ?dr lar sana yapmazlar izli ameliyat..[/QUOTE]
Bende Istiyorum misch canimm macs yuzum ucgen oluyo elimle yukari kaldirinca bana yapsinlar

Ercan karacaoglu yapiyo mu acaba muzafer celige sorucam bide onur kislaliogluna mail attim sislik icin macs yide sordum

Canm kulak onunde elmacik kemigi hizasinda kikirdakli 2ser cm lik etler var.cnm aksesuar kulak deniyo ve aslinda onlarda kulak olusumuymuş azcik daha buyuse 4 kulak oluyomuşum.

[QUOTEisti"misch, post: 39965250, member: 570207"]kulak yanında kulak eti ?dr lar sana yapmazlar izli ameliyat..
Bende Istiyorum misch canimm macs yuzum ucgen oluyo elimle yukari kaldirinca bana yapsinlar [/QUOTE]

üçgen için endoskopik daha uygun değil mi?lildenizle aynı yaşta mıydınız.31-32?
bana yapmadılar bu yaşta, hangi doktora gitsem..size hiç yapmazlar, eğer ilkeli dr.larsa..yapmasınlar da zaten..kızmayın bana
buraya girip yazdıkça acaba hepimiz birbirimizden güç alıp "ameliyat planları"mı yapıyoruz diye düşündüm şimdi..birbirimizi böyle etkiliyorsak yandık demektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…