Alemsin yaaablack ne zaman gideceksin? benimki fokuslu olandan,sor bakalım sıfır hissiyat normal miymiş...anacııımmmm kızın yüzü güzel diiil ama 4 dogurmus 34 beden kız gibi inanılmaz dar çatısı var, şöööllleee bi evirip çeviripppp saçlarını yolamm mııı kızlar???
Macs lifti dusunur oldum kizlar.
black ne zaman gideceksin? benimki fokuslu olandan,sor bakalım sıfır hissiyat normal miymiş...anacııımmmm kızın yüzü güzel diiil ama 4 dogurmus 34 beden kız gibi inanılmaz dar çatısı var, şöööllleee bi evirip çeviripppp saçlarını yolamm mııı kızlar???
Geçecek merak etme yaza bomba gibi olursun sık dişini arkadaşım
Evet canim bendede uyandirmadi sana soriyim dedim oyuzden henuz cok yeni bide cok sagol canim :)[/QUOTE]Bende de ayni sorun var oldugu icin arastirmistim :) organik sac ekimi dedikleri seyin normal sac ekiminden tek farki ekilen saclarin daha iyi tutmasi icin ekim yapilacak alana yag enjeksiyonu yapilmasi.Yeni bir uygulama sanirim ama bende guven uyandirmadi nedense..
Marcocum bisey sorucam sen cok bilgilisin :) bulent cihantmrun organik sac ekimi hakinda bilgin var mi canim sacimin Iki yaninda acayip dokulme acilma var gerci farkli konu ama burdaki arkdslarima danismak daha iyi oluyo
mischhh , cocugu ülkesinde annesine birakmış en küçük 7 yaşında tam 3 yıldır da görmüyooo,ayy sorma ben de üzüldüm kıza aslında...ayol kızların ne suçu var ,suc şerefsizlerde ,onları evir çevir dövecen aslında.4 çocuğu nerde kim bakıyor diye başlar kıza üzülerek bitiririm.devam etmeyeyeim o yüzden
kızllaarrrr,misch,black,ildenizzz,marcoo,nazzz gunaydııınnnnn güzel kızlarbenim 5.günüm hiçbisey yok kıpırdamanı neymiş buu boylee yaptıranlar yok mu ne diyolarr yaaa,black keşke bi sorsaydın gittiğinde,kızlar giden olursa bi sorsun yaaa.black doktora yapıyormuşsun vııyyyyyyy tebrikler cnm masalllah hem güzel hem kültürlü kızımızzzz, gelin adayımdır benimmm kızlar gelemiyorum is cook bende,ayyy trajikomik bir sey yasandı benim evde ilgisi yok ama söyleyeceğim sizlere dün benim bakıcı ajansı bana yeni bakıcı gönderdiii, ayyyy gelen kızz filipinliiiii...ayyy bakıp bakıp coook gülüyorum ben kızlar
mischhh , cocugu ülkesinde annesine birakmış en küçük 7 yaşında tam 3 yıldır da görmüyooo,ayy sorma ben de üzüldüm kıza aslında...ayol kızların ne suçu var ,suc şerefsizlerde ,onları evir çevir dövecen aslında.
EVet tatlim yaza tam oturcak bencede zaman cok hizli geciyobensiz bensiz kaynatmışssınız kızlar
Arkadslar site Icinde macs yaptirip memnun kalan varsa lutfen paylasir mi doktoru kimErcan karacaoglu yapiyo mu acaba muzafer celige sorucam bide onur kislaliogluna mail attim sislik icin macs yide sordum
Bende Istiyorum misch canimm macs yuzum ucgen oluyo elimle yukari kaldirinca bana yapsinlar[QUOTEisti"misch, post: 39965250, member: 570207"]kulak yanında kulak eti ?dr lar sana yapmazlar izli ameliyat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?