Canm kulak onunde elmacik kemigi hizasinda kikirdakli 2ser cm lik etler var.cnm aksesuar kulak deniyo ve aslinda onlarda kulak olusumuymuş azcik daha buyuse 4 kulak oluyomuşum.
Bende Istiyorum misch canimm macs yuzum ucgen oluyo elimle yukari kaldirinca bana yapsinlar
tatlım olur mu kızmak hıc zaten sızın fıkırlerınızı onemsıyoruz sızınle paylasıyoruz buda bızı olumlu etkıyo sen hıc canını sıkma bız en ıyı olanı bulana kadar aratırıcazüçgen için endoskopik daha uygun değil mi?lildenizle aynı yaşta mıydınız.31-32?
bana yapmadılar bu yaşta, hangi doktora gitsem..size hiç yapmazlar, eğer ilkeli dr.larsa..yapmasınlar da zaten..kızmayın bana
buraya girip yazdıkça acaba hepimiz birbirimizden güç alıp "ameliyat planları"mı yapıyoruz diye düşündüm şimdi..birbirimizi böyle etkiliyorsak yandık demektir..
aynı yastayız canım sormstun onu yenı fark ettımayy yanlış ifade etmişim..anladım.demek istediğim içinde kıkırdak dokusu var o etin..
aaa black senin yazdığın mesajı ben yazmışım gibi görünüyor.nasıl oldu bu ??telefondan mı giriyosun?
canımkarısık arada cepten gırıyorum asıl ıyı taraf sen zaten amelıyat oncesıde yasını göstermıyosunkı canımm amelıyat sonrası ekle bırde ordan on sene oldunmu çıtır hatunhahaha..iyi tarafı ben 32 yaşında görünüyorum karışan mesajlar yüzünden..senin için de üzgünüm.
en erken kac yasında yapıyolar acaba hıc yok mu ornek görseydıkcanımkarısık arada cepten gırıyorum asıl ıyı taraf sen zaten amelıyat oncesıde yasını göstermıyosunkı canımm amelıyat sonrası ekle bırde ordan on sene oldunmu çıtır hatun
canımkarısık arada cepten gırıyorum asıl ıyı taraf sen zaten amelıyat oncesıde yasını göstermıyosunkı canımm amelıyat sonrası ekle bırde ordan on sene oldunmu çıtır hatun
en erken kac yasında yapıyolar acaba hıc yok mu ornek görseydık
Bende Istiyorum misch canimm macs yuzum ucgen oluyo elimle yukari kaldirinca bana yapsinlar
sagol canımm tunc tıryakıyle akın yucele maıl attım bakalım ne dıyceklerbu sayfayı okurken baştan sona, biri bu ameliyatı olmuştu diye hatırlıyorum..kısa sürede eski haline geldi demişti sanki.senin yazıların da vardı aynı zamanlarda ama arkadaşın yaşını hatırlamıyorum..
Ewet cnmayy yanlış ifade etmişim..anladım.demek istediğim içinde kıkırdak dokusu var o etin..
Anacım sen de ne çektin şu flipinlilerden yawkızllaarrrr,misch,black,ildenizzz,marcoo,nazzz gunaydııınnnnn güzel kızlarbenim 5.günüm hiçbisey yok kıpırdamanı neymiş buu boylee yaptıranlar yok mu ne diyolarr yaaa,black keşke bi sorsaydın gittiğinde,kızlar giden olursa bi sorsun yaaa.black doktora yapıyormuşsun vııyyyyyyy tebrikler cnm masalllah hem güzel hem kültürlü kızımızzzz, gelin adayımdır benimmm kızlar gelemiyorum is cook bende,ayyy trajikomik bir sey yasandı benim evde ilgisi yok ama söyleyeceğim sizlere dün benim bakıcı ajansı bana yeni bakıcı gönderdiii, ayyyy gelen kızz filipinliiiii...ayyy bakıp bakıp coook gülüyorum ben kızlar
Canim sen kirkalti misin mish naz bence siz en fazla otuz dort oda en fazla zaten mish bu ameliyatan sinra yirmibes olucak yan yana eski yeni cok fark vardi ben sizin yasa gelince klasik germeyle anca duzelirimAicinacım sen de ne çektin şu flipinlilerden yaw
Printemps Güzel iltifatların için sağol. güzel kızlar demişin ya :) 46 lık güzel kız oluyorum ben
5.gün kıpırdanma olmaz. Çok erken daha. 2 aydan sonra başlayacak sende. 3.ay en iyi halin olacak. biraz sabret lütfen.
Yerim seni sen şişsen bile nekadar cirkin olabilirsinki.Geldim daha bir saat var bekliyorum bugun yine yanagim sis veagriyo yuzum cok kotu gorunuyo sogukta daha cok sisti cok cirkinim bugun cok mutsuzum galiba hic duzelmiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?