Endoskopik yüz germe - Facelift

Canm kulak onunde elmacik kemigi hizasinda kikirdakli 2ser cm lik etler var.cnm aksesuar kulak deniyo ve aslinda onlarda kulak olusumuymuş azcik daha buyuse 4 kulak oluyomuşum.

ha ok bildim..içindeki kıkırdak..

Bende Istiyorum misch canimm macs yuzum ucgen oluyo elimle yukari kaldirinca bana yapsinlar

üçgen için endoskopik daha uygun değil mi?lildenizle aynı yaşta mıydınız.31-32?
bana yapmadılar bu yaşta, hangi doktora gitsem..size hiç yapmazlar, eğer ilkeli dr.larsa..yapmasınlar da zaten..kızmayın bana
buraya girip yazdıkça acaba hepimiz birbirimizden güç alıp "ameliyat planları"mı yapıyoruz diye düşündüm şimdi..birbirimizi böyle etkiliyorsak yandık demektir..[/QUOTE]
tatlım olur mu kızmak hıc zaten sızın fıkırlerınızı onemsıyoruz sızınle paylasıyoruz buda bızı olumlu etkıyo sen hıc canını sıkma bız en ıyı olanı bulana kadar aratırıcaz

tatlım olur mu kızmak hıc zaten sızın fıkırlerınızı onemsıyoruz sızınle paylasıyoruz buda bızı olumlu etkıyo sen hıc canını sıkma bız en ıyı olanı bulana kadar aratırıcaz[/QUOTE]
ayy yanlış ifade etmişim..anladım.demek istediğim içinde kıkırdak dokusu var o etin..
aynı yastayız canım sormstun onu yenı fark ettım

aaa black senin yazdığın mesajı ben yazmışım gibi görünüyor.nasıl oldu bu ??telefondan mı giriyosun?

hahaha..iyi tarafı ben 32 yaşında görünüyorum karışan mesajlar yüzünden..senin için de üzgünüm.
canımkarısık arada cepten gırıyorum asıl ıyı taraf sen zaten amelıyat oncesıde yasını göstermıyosunkı canımm amelıyat sonrası ekle bırde ordan on sene oldunmu çıtır hatun

canımkarısık arada cepten gırıyorum asıl ıyı taraf sen zaten amelıyat oncesıde yasını göstermıyosunkı canımm amelıyat sonrası ekle bırde ordan on sene oldunmu çıtır hatun
en erken kac yasında yapıyolar acaba hıc yok mu ornek görseydık

en erken kac yasında yapıyolar acaba hıc yok mu ornek görseydık

bu sayfayı okurken baştan sona, biri bu ameliyatı olmuştu diye hatırlıyorum..kısa sürede eski haline geldi demişti sanki.senin yazıların da vardı aynı zamanlarda ama arkadaşın yaşını hatırlamıyorum..

Bende Istiyorum misch canimm macs yuzum ucgen oluyo elimle yukari kaldirinca bana yapsinlar

üçgen için endoskopik daha uygun değil mi?lildenizle aynı yaşta mıydınız.31-32?
bana yapmadılar bu yaşta, hangi doktora gitsem..size hiç yapmazlar, eğer ilkeli dr.larsa..yapmasınlar da zaten..kızmayın bana
buraya girip yazdıkça acaba hepimiz birbirimizden güç alıp "ameliyat planları"mı yapıyoruz diye düşündüm şimdi..birbirimizi böyle etkiliyorsak yandık demektir..[/QUOTE]
Tatlim niye kiza
sagol canımm tunc tıryakıyle akın yucele maıl attım bakalım ne dıycekler

ayy yanlış ifade etmişim..anladım.demek istediğim içinde kıkırdak dokusu var o etin..
Ewet cnm . Mesela dogustan o kulagimdakiler ama hic takmadim hayatim boyunca. Şimdi yuzum icin bir care ariyorum. Hatta saclarimu baglayinca yukardan onlar yanlardan cikiyor garip garip bakiyorlar bana gorenler

Gunaydin arkadslar belgemi buldum okulda isim kalmadi muzafer celigi aradim tekrar yardimcisi saat bire randevu verdi marco printemps lildeniz kizlar sizin sorularida tezin icine yazdim :) digeri evde kaldi dua edin arkadslar bu doktor iui ciksin

Anacım sen de ne çektin şu flipinlilerden yaw
Printemps Güzel iltifatların için sağol. güzel kızlar demişin ya :) 46 lık güzel kız oluyorum ben
5.gün kıpırdanma olmaz. Çok erken daha. 2 aydan sonra başlayacak sende. 3.ay en iyi halin olacak. biraz sabret lütfen.

Canim sen kirkalti misin mish naz bence siz en fazla otuz dort oda en fazla zaten mish bu ameliyatan sinra yirmibes olucak yan yana eski yeni cok fark vardi ben sizin yasa gelince klasik germeyle anca duzelirim

Geldim daha bir saat var bekliyorum bugun yine yanagim sis veagriyo yuzum cok kotu gorunuyo sogukta daha cok sisti cok cirkinim bugun cok mutsuzum galiba hic duzelmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…