Endoskopik yüz germe - Facelift

Ewet cnm . Mesela dogustan o kulagimdakiler ama hic takmadim hayatim boyunca. Şimdi yuzum icin bir care ariyorum. Hatta saclarimu baglayinca yukardan onlar yanlardan cikiyor garip garip bakiyorlar bana gorenler

Elf misin yoksaboyun uzun yüzün de ince

Canim sen kirkalti misin mish naz bence siz en fazla otuz dort oda en fazla zaten mish bu ameliyatan sinra yirmibes olucak yan yana eski yeni cok fark vardi ben sizin yasa gelince klasik germeyle anca duzelirim
Sen gayet iyisin. Ve de gençsin. kendine haksızlık etme canım.
Burdan anladım ki kimse kendini beğenmiyor. Hep kusur arıyor. Karşıdan bakılınca beğeniliyoruz ki birşey almaya gittiğimde tezgahtarlar yaşımı öğreninince şok olurlar hep, demekki küçük gösteriyorum. Ama kendimi hiç beğenmiyor ve yaşlı duruyorum diye üzülüyorum.

Geldim daha bir saat var bekliyorum bugun yine yanagim sis veagriyo yuzum cok kotu gorunuyo sogukta daha cok sisti cok cirkinim bugun cok mutsuzum galiba hic duzelmiycek
Tabi ki düzelecek. Gene karamsarsın. Yapma öyle. Benimde bazen nasıl şişiyo göz altım biliyomusun, yorgun olduğumda falan. Aynaya bakmıyorum. Yüzümü yıkarken sabah bakmadan yıkıyorum. Bazen de bir bakıyorum yarı yarıya inmiş ödem. Öyle öyle düzelecez inşaallah

Yolacaksan gerçekten hak edeni yol printemps. Bakıcının suçu ne yaw
Öbürünün yolunmasına yardıma gelebilirim

Geçmiş olsun. Hepsi bir arada çıkar işte. Sonra rahat edersin

Geçmiş olsun. Hepsi bir arada çıkar işte. Sonra rahat edersin
Bu arada o periodu olmak bilem ayrı güzel. olmayınca anlıyor insan kıymetini. Demedi deme

Sen nasılsın bu arada misch. Ptesileri resim kouacaktın. Bugün ptesi canım. Bekliyorum.
Mezoterapi yapılınca iğne yerleri şişmiyo mu. Kaç gün şişlik oluyo. bir de morluk oldumu sende. Benim anca geçti yanaktaki morluk

akşam koymaya çalşıcağım resim bendeki morluk da geçti nihayet.mezoterapi iğneyle yapılmadı.makineyle cildin içine nüfuz ettiriyorlar.iğneyle etkisi aynı hatta daha fazla diye okumuştum.ilk gün süper oluyo hatta bebek cildi gibi
senin göz altın nasıl?örümcek ağından dolayı sıkılaşma çekilme gerilme oluyor mu?önerir misin ?

şirine..sonucu beliyoruz. boşuna endişeleniyosun:)
geldım kızlar :)cok sagolun yıne moral hapı zamanım gelmıstı sayenızde aldım evet naz tatlım galıba kendımı beyenmıyoruz baskalrı beyenıyo ınankı mıshe ve sna ınanmak ımkansız zaten marcoya hıc sozum yok doktor ıyı alcak gonulu hossohbet bır adam arkadslar sıklmadan ılgılendı sorularımı cvapladı yanagımı muayene ettı hemotom yada kıst durumu vardedı gırılıp alınıcak bırde dıkışler ve yara ıylesımı kötu olmus yenıden dıkıs atılıcak dedı macs lıftı sordum onermedı para tuzagı dedı kendı yontemı varmıs lıtarature gıren onu uygularsak yanak kalkar ınmıs dedı ımplantlar cıkınca bende şişlık gecsın once ama onuda sonra dusunuyorum dedım pekı dedı ımplant takmıyormus zararlı oldugu ıcın bu ulkede ılk endoskopık amelıyatı yapan benım dedı resımler gösterdı cok ıyı olmustu ıkı cok yıpranmıs bayan cok fark etmıstı marcocum senın sorunu sordum yapıyomus kesı olmadan gözun ıcnden gırıyomus yagı da alıyomus prıntemps tatlım fokus yontemııcın ben uygulamıyorum ınanmıyorum para tuzagı dedı tatlım ama yınede bılemeyız uzulme oyuzden canımlutfen

bılemedım kızlar bu doktorun söyledıklerı benım ıcın umut oldu oyuzden cok sevındım lutfen dogru soylesın benı kurtarsın su derten naz tatlımaynen sureklı sekıl degısıyo odem yorulunca usuyunce moral bozuklugunda hep daha sıs oluyo ınsallah hepımızın caresını versın Allah

prıntemps senın yanakların yag durumunu soyledım canım resım gösterdı kadınların yuzu degısmıstı kare yuzler yag alınınca ucgen yuz olmustu ondanda ıkı bayan gösterdı genclesmıslerdı resmen

bu ulkedekı bas yuz cerahısınde ben tekım dıyo ıkı senede dusmus dedım arkadasımın banada senın yuzun kendınden duzelcek yapcak bısey yok dıyolar dedım bende yapamam sozu yok dıyo bıde endoskopı yaparsam seneler gecse ınmez dedı

erhan beyınde hocasıyms bılmıyorum yınede ama zaten buldugu sey aslında cok sasırılıcak bır durum degıl ben zaten fark etmıstım doktorlar umursamadı adam yerıne koymadı

Muzaffer bey ayni zamanda okuloplasti cerrahi aslinda gzalti icin dusunebilirim.Soyledigi mantikli dikis iyi yapilmamis ise orda yumru kalmis olabilir ama ata beyde kotu dikis atmamistir diye dusunuyorum.En azindan umutsuz hir durumun olmadigini ogrendin senin adina sevindim.Muayne ucretlimiydi acaba?ona gitmeyi dusunuyordum simdi farz oldu :)Sen bilmem farkinda misin ama o implantlardan cok ucuz atlattin iyiki begenmedinde hemen cikarttin yoksa kimbilir ne komplikasyonlar cikacakti.Sen gene iyi dusun biraz daha bekle hizli hareket etme..

yahu biz niye duymamışız böyle bir hekimi..kimbilir kimler var daha...çok sevindim canım senin adına..nihayet durumu gören biri çıktı.neye karar verdin peki?verdin mi ya da?

hımm.."ben tekim" demesi tuhaf geldi yalnız..

cevaplarınız ıcın tesekur ederım arkadslarzaten sızın fıkrınızı almak ıcın yazdımbukadar ayrııntılı mıssh tatlım kemık kırılıpyenden duzenlenıyo ya onda tekım dedı kemıkle ılgılı bıseydı adamın gunahını almıyım hehe marcocum canım galıp bey cıkardı ımplantları yara ıylesımı kotu olmus dedı bu doktordabırde bırbucuk senyeyı gectıgı ıcın o kısımn duzelmesı zor dedı aslıında dedıgım gıbı ben dokununca elıme sert bır doku gelıyo en bastan berıdır hep anlatmaya calısıyorum doktorlora ılgılenmıyolar bıde asagı yukarı hareket edıyo ercan beyede görunucem bıde ıslerım var ev tasıma tezın eksılıklerını tamamlama vs marco tatlım ozamana kadar sende gorus sızın fıkırlerınız cok onemlı ızlenımın nasıl olucak bakalım muayene ucretsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…