Ewet cnm. Mesela dogustan o kulagimdakiler ama hic takmadim hayatim boyunca. Şimdi yuzum icin bir care ariyorum. Hatta saclarimu baglayinca yukardan onlar yanlardan cikiyor garip garip bakiyorlar bana gorenler
Geldim daha bir saat var bekliyorum bugun yine yanagim sis veagriyo yuzum cok kotu gorunuyo sogukta daha cok sisti cok cirkinim bugun cok mutsuzum galiba hic duzelmiycek
Sen gayet iyisin. Ve de gençsin. kendine haksızlık etme canım.Canim sen kirkalti misin mish naz bence siz en fazla otuz dort oda en fazla zaten mish bu ameliyatan sinra yirmibes olucak yan yana eski yeni cok fark vardi ben sizin yasa gelince klasik germeyle anca duzelirim
Tabi ki düzelecek. Gene karamsarsın. Yapma öyle. Benimde bazen nasıl şişiyo göz altım biliyomusun, yorgun olduğumda falan. Aynaya bakmıyorum. Yüzümü yıkarken sabah bakmadan yıkıyorum. Bazen de bir bakıyorum yarı yarıya inmiş ödem. Öyle öyle düzelecez inşaallahGeldim daha bir saat var bekliyorum bugun yine yanagim sis veagriyo yuzum cok kotu gorunuyo sogukta daha cok sisti cok cirkinim bugun cok mutsuzum galiba hic duzelmiycek
Yolacaksan gerçekten hak edeni yol printemps. Bakıcının suçu ne yawblack ne zaman gideceksin? benimki fokuslu olandan,sor bakalım sıfır hissiyat normal miymiş...anacııımmmm kızın yüzü güzel diiil ama 4 dogurmus 34 beden kız gibi inanılmaz dar çatısı var, şöööllleee bi evirip çeviripppp saçlarını yolamm mııı kızlar???
Geçmiş olsun. Hepsi bir arada çıkar işte. Sonra rahat edersin@printemps cnm dr kimildanmaya baslamasi lazim mi demisti.etrafimda yaptirana rastlamadim .varsada soylemiyorlardir.dr sordunmu cnm sen ne demisti. Netten bakiyim cnm bi arastiriyim yurtdisi sitelerde.tam ismini yazarmisin tatlim. Bu arada bugun evdeyim grip oldum periyodumda basladi hepsi ayni anda gelmek zorundamiydi .
Geçmiş olsun. Hepsi bir arada çıkar işte. Sonra rahat edersin
Bu arada o periodu olmak bilem ayrı güzel. olmayınca anlıyor insan kıymetini. Demedi deme@printemps cnm dr kimildanmaya baslamasi lazim mi demisti.etrafimda yaptirana rastlamadim .varsada soylemiyorlardir.dr sordunmu cnm sen ne demisti. Netten bakiyim cnm bi arastiriyim yurtdisi sitelerde.tam ismini yazarmisin tatlim. Bu arada bugun evdeyim grip oldum periyodumda basladi hepsi ayni anda gelmek zorundamiydi .
Bende yoktum misch. O arada epey kaynamış ortalık. Şimdi girmişken eski konularada tek tek laf yetiştiriyorumbensiz bensiz kaynatmışssınız kızlar
Sen nasılsın bu arada misch. Ptesileri resim kouacaktın. Bugün ptesi canım. Bekliyorum.tatlım, bahsetmiştin ya hani, güzel görünmek istediğin bir gün vardı ..öncesinde mezoterapi yaptırabilirsin..yüzün bebek gibi oluyor..hem de yatırım yapmış oluyorsun cildine...
uzun sürmeyecek gibi bir his var içimde..yaş farkı kültür farkı vs..pişman olabilir ..
Sen nasılsın bu arada misch. Ptesileri resim kouacaktın. Bugün ptesi canım. Bekliyorum.
Mezoterapi yapılınca iğne yerleri şişmiyo mu. Kaç gün şişlik oluyo. bir de morluk oldumu sende. Benim anca geçti yanaktaki morluk
geldım kızlar :)cok sagolun yıne moral hapı zamanım gelmıstı sayenızde aldım evet naz tatlım galıba kendımı beyenmıyoruz baskalrı beyenıyo ınankı mıshe ve sna ınanmak ımkansız zaten marcoya hıc sozum yok doktor ıyı alcak gonulu hossohbet bır adam arkadslar sıklmadan ılgılendı sorularımı cvapladı yanagımı muayene ettı hemotom yada kıst durumu vardedı gırılıp alınıcak bırde dıkışler ve yara ıylesımı kötu olmus yenıden dıkıs atılıcak dedı macs lıftı sordum onermedı para tuzagı dedı kendı yontemı varmıs lıtarature gıren onu uygularsak yanak kalkar ınmıs dedı ımplantlar cıkınca bende şişlık gecsın once ama onuda sonra dusunuyorum dedım pekı dedı ımplant takmıyormus zararlı oldugu ıcın bu ulkede ılk endoskopık amelıyatı yapan benım dedı resımler gösterdı cok ıyı olmustu ıkı cok yıpranmıs bayan cok fark etmıstı marcocum senın sorunu sordum yapıyomus kesı olmadan gözun ıcnden gırıyomus yagı da alıyomus prıntemps tatlım fokus yontemııcın ben uygulamıyorum ınanmıyorum para tuzagı dedı tatlım ama yınede bılemeyız uzulme oyuzden canımlutfenşirine..sonucu beliyoruz. boşuna endişeleniyosun:)
prıntemps senın yanakların yag durumunu soyledım canım resım gösterdı kadınların yuzu degısmıstı kare yuzler yag alınınca ucgen yuz olmustu ondanda ıkı bayan gösterdı genclesmıslerdı resmenbılemedım kızlar bu doktorun söyledıklerı benım ıcın umut oldu oyuzden cok sevındım lutfen dogru soylesın benı kurtarsın su derten naz tatlımaynen sureklı sekıl degısıyo odem yorulunca usuyunce moral bozuklugunda hep daha sıs oluyo ınsallah hepımızın caresını versın Allah
bu ulkedekı bas yuz cerahısınde ben tekım dıyo ıkı senede dusmus dedım arkadasımın banada senın yuzun kendınden duzelcek yapcak bısey yok dıyolar dedım bende yapamam sozu yok dıyo bıde endoskopı yaparsam seneler gecse ınmez dedıprıntemps senın yanakların yag durumunu soyledım canım resım gösterdı kadınların yuzu degısmıstı kare yuzler yag alınınca ucgen yuz olmustu ondanda ıkı bayan gösterdı genclesmıslerdı resmen
geldım kızlar :)cok sagolun yıne moral hapı zamanım gelmıstı sayenızde aldım evet naz tatlım galıba kendımı beyenmıyoruz baskalrı beyenıyo ınankı mıshe ve sna ınanmak ımkansız zaten marcoya hıc sozum yok doktor ıyı alcak gonulu hossohbet bır adam arkadslar sıklmadan ılgılendı sorularımı cvapladı yanagımı muayene ettı hemotom yada kıst durumu vardedı gırılıp alınıcak bırde dıkışler ve yara ıylesımı kötu olmus yenıden dıkıs atılıcak dedı macs lıftı sordum onermedı para tuzagı dedı kendı yontemı varmıs lıtarature gıren onu uygularsak yanak kalkar ınmıs dedı ımplantlar cıkınca bende şişlık gecsın once ama onuda sonra dusunuyorum dedım pekı dedı ımplant takmıyormus zararlı oldugu ıcın bu ulkede ılk endoskopık amelıyatı yapan benım dedı resımler gösterdı cok ıyı olmustu ıkı cok yıpranmıs bayan cok fark etmıstı marcocum senın sorunu sordum yapıyomus kesı olmadan gözun ıcnden gırıyomus yagı da alıyomus prıntemps tatlım fokus yontemııcın ben uygulamıyorum ınanmıyorum para tuzagı dedı tatlım ama yınede bılemeyız uzulme oyuzden canımlutfen
geldım kızlar :)cok sagolun yıne moral hapı zamanım gelmıstı sayenızde aldım evet naz tatlım galıba kendımı beyenmıyoruz baskalrı beyenıyo ınankı mıshe ve sna ınanmak ımkansız zaten marcoya hıc sozum yok doktor ıyı alcak gonulu hossohbet bır adam arkadslar sıklmadan ılgılendı sorularımı cvapladı yanagımı muayene ettı hemotom yada kıst durumu vardedı gırılıp alınıcak bırde dıkışler ve yara ıylesımı kötu olmus yenıden dıkıs atılıcak dedı macs lıftı sordum onermedı para tuzagı dedı kendı yontemı varmıs lıtarature gıren onu uygularsak yanak kalkar ınmıs dedı ımplantlar cıkınca bende şişlık gecsın once ama onuda sonra dusunuyorum dedım pekı dedı ımplant takmıyormus zararlı oldugu ıcın bu ulkede ılk endoskopık amelıyatı yapan benım dedı resımler gösterdı cok ıyı olmustu ıkı cok yıpranmıs bayan cok fark etmıstı marcocum senın sorunu sordum yapıyomus kesı olmadan gözun ıcnden gırıyomus yagı da alıyomus prıntemps tatlım fokus yontemııcın ben uygulamıyorum ınanmıyorum para tuzagı dedı tatlım ama yınede bılemeyız uzulme oyuzden canımlutfen
bu ulkedekı bas yuz cerahısınde ben tekım dıyo ıkı senede dusmus dedım arkadasımın banada senın yuzun kendınden duzelcek yapcak bısey yok dıyolar dedım bende yapamam sozu yok dıyo bıde endoskopı yaparsam seneler gecse ınmez dedı
hımm.."ben tekim" demesi tuhaf geldi yalnız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?