- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
ıyı kurtuldum canımm dogru dıyosun suratım tanınmaz hale gelebılırdı hemotom dedıgı kan pıhtısı ya da kıst nasılalnıyo acaba zor mu ıcerde dıkıslerın odugu yerde acılma var orası sancıyo yenıden dıkış atılması lazım kaynasması ıcın yınede bılmıyorum ınsallah ıyı bırıdır duzeltır cok uzuluyorumMuzaffer bey ayni zamanda okuloplasti cerrahi aslinda gzalti icin dusunebilirim.Soyledigi mantikli dikis iyi yapilmamis ise orda yumru kalmis olabilir ama ata beyde kotu dikis atmamistir diye dusunuyorum.En azindan umutsuz hir durumun olmadigini ogrendin senin adina sevindim.Muayne ucretlimiydi acaba?ona gitmeyi dusunuyordum simdi farz oldu :)Sen bilmem farkinda misin ama o implantlardan cok ucuz atlattin iyiki begenmedinde hemen cikarttin yoksa kimbilir ne komplikasyonlar cikacakti.Sen gene iyi dusun biraz daha bekle hizli hareket etme..
ıyı kurtuldum canımm dogru dıyosun suratım tanınmaz hale gelebılırdı hemotom dedıgı kan pıhtısı ya da kıst nasılalnıyo acaba zor mu ıcerde dıkıslerın odugu yerde acılma var orası sancıyo yenıden dıkış atılması lazım kaynasması ıcın yınede bılmıyorum ınsallah ıyı bırıdır duzeltır cok uzuluyorum
erhan beyınde hocasıyms bılmıyorum yınede ama zaten buldugu sey aslında cok sasırılıcak bır durum degıl ben zaten fark etmıstım doktorlar umursamadı adam yerıne koymadı
evet tatlım acılma var ıkı kesık seklınde enfeksıyon rıskı var malesef ınsallah canım kurtulursam cok mutlu oluucamdikişte açılma mı var..enfeksiyon olmaz mıydı açık yara olsa.hele ağızda bu risk çok yüksek..üzme kendini canım ya..bak tünelin sonu göründükurtulacaksın bu sorundan
oyle dedı canıkom bıraz kendını beyenmıssayfasına baktım şimdi.. literatüre giren ameliyat teknikleri bölümü var , onlardan hangisi acaba sana uygulamayı düşündüğü..kendi geliştirdiği endoskopik yüz germe tekniği varmış. farklı ne yapıyor acaba..çene ucu büyültme ameliyatını da ya kendi geliştirdi ya da modifiye etti çünkü o yöntemi erhan bey de uyguluyor, protez koymuyor.
yaşları yakın görünüyor, yani akademik anlamda bir hoca öğrenci ilişkisi olacak gibi değil..
soyle dusundum bıde mıschm bana endoskopı yapılsa aradada bu durum cozulse ercan beye sorıyım da
yalnız artık ameliyat sonuçlarını değerlendirme bölümünden mezun olup cv değerlendirmeye geçtik..dr lar bize kızmakta haksız mı..
zaten ercan beyede gıdıcektımya hatta erhan beye nekadar korksamda :) yuzumde bır gevseme var zaten canım hısedıyorum endoskpı onermıstı zaten ercan arada haletsın ıste bıde muzafer beye ılakı bana ceneden ıtıbaren yukarı kaldırma lazım dıye tuturdumsor mutlaka..yaraların genelde nasıl iyileşiyor?
gec ıylesıyo tatlım yaralarımzaten ercan beyede gıdıcektımya hatta erhan beye nekadar korksamda :) yuzumde bır gevseme var zaten canım hısedıyorum endoskpı onermıstı zaten ercan arada haletsın ıste bıde muzafer beye ılakı bana ceneden ıtıbaren yukarı kaldırma lazım dıye tuturdumadam bıkac kere ıhtıyacın yok dedıgı halde bıde dedımkı kadınlar kulubu olarak tanınmıyosunuz sızı hıc duymadım hahahahahah
zaten ercan beyede gıdıcektımya hatta erhan beye nekadar korksamda :) yuzumde bır gevseme var zaten canım hısedıyorum endoskpı onermıstı zaten ercan arada haletsın ıste bıde muzafer beye ılakı bana ceneden ıtıbaren yukarı kaldırma lazım dıye tuturdumadam bıkac kere ıhtıyacın yok dedıgı halde bıde dedımkı kadınlar kulubu olarak tanınmıyosunuz sızı hıc duymadım hahahahahah
bıraz bozuldu oyle dıyınce ıhtıyacım yok dedıilginçtir kliniğinin adını da duymadık hiç..akılda kalması zor bir isim seçmiş..
gec ıylesıyo tatlım yaralarım
adamda yuz verdım astarını ıstedı demıstır ıcındenbıraz bozuldu oyle dıyınce ıhtıyacım yok dedısenede kac amelıyat yapıyosunuz bu ısmıyapan ıkı one cıkmıs ısım var dedım bıde
bıraz bozuldu oyle dıyınce ıhtıyacım yok dedısenede kac amelıyat yapıyosunuz bu ısmıyapan ıkı one cıkmıs ısım var dedım bıde
canım cıkaran doktor yuzumun bu halde kalıcagını artık fazla bısey yapılamıycagını gerekırse yag enjeksıyonu yapabılecegını soyledı gıttım ona zaten medıpolden yar doca gıtmıstım bıde mustafa sutcu oda kesıler kaynasmassa kendılıgınden dıkılmesı lazım demıstı aslında bende cok korkuyorum oyuzden sızın basınızı bukadar sısırıyorum cok kararsızım kımseye guvenım yok canım surda dertlesıyoruz ıyıkıanladım canım..tekrar açılıp dikilme işini iyice sor bence diğer dr .lara da..keşke çıkaran doktora erken dönemde gidebilseydin..
bizim böyle sabırlı dr lara ihtiyacımız var..kahrımızı
herkes çekmez
evet bazısı cok sınırlı oluyo bu doktor arkads gıbıydı oyle sohbet ettık sankı bıde cıkardım sorularım var dedım arkadslarımın sordum o acıdan ıyıbizim böyle sabırlı dr lara ihtiyacımız var..kahrımızı
herkes çekmez
fıyat konusmadım canım unuttum en onemlı kısmı :) vatsaptan sorarım arkadas olduk nasılsafiyat nasıl fikir edi nebildin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?