Endoskopik yüz germe - Facelift

ıyı kurtuldum canımm dogru dıyosun suratım tanınmaz hale gelebılırdı hemotom dedıgı kan pıhtısı ya da kıst nasılalnıyo acaba zor mu ıcerde dıkıslerın odugu yerde acılma var orası sancıyo yenıden dıkış atılması lazım kaynasması ıcın yınede bılmıyorum ınsallah ıyı bırıdır duzeltır cok uzuluyorum

dikişte açılma mı var..enfeksiyon olmaz mıydı açık yara olsa.hele ağızda bu risk çok yüksek..üzme kendini canım ya..bak tünelin sonu göründükurtulacaksın bu sorundan

erhan beyınde hocasıyms bılmıyorum yınede ama zaten buldugu sey aslında cok sasırılıcak bır durum degıl ben zaten fark etmıstım doktorlar umursamadı adam yerıne koymadı

sayfasına baktım şimdi.. literatüre giren ameliyat teknikleri bölümü var , onlardan hangisi acaba sana uygulamayı düşündüğü..kendi geliştirdiği endoskopik yüz germe tekniği varmış. farklı ne yapıyor acaba..çene ucu büyültme ameliyatını da ya kendi geliştirdi ya da modifiye etti çünkü o yöntemi erhan bey de uyguluyor, protez koymuyor.
yaşları yakın görünüyor, yani akademik anlamda bir hoca öğrenci ilişkisi olacak gibi değil..

dikişte açılma mı var..enfeksiyon olmaz mıydı açık yara olsa.hele ağızda bu risk çok yüksek..üzme kendini canım ya..bak tünelin sonu göründükurtulacaksın bu sorundan
evet tatlım acılma var ıkı kesık seklınde enfeksıyon rıskı var malesef ınsallah canım kurtulursam cok mutlu oluucamartık yeter cok bıktım

oyle dedı canıkom bıraz kendını beyenmıs fazla uctu

soyle dusundum bıde mıschm bana endoskopı yapılsa aradada bu durum cozulse ercan beye sorıyım da

yalnız artık ameliyat sonuçlarını değerlendirme bölümünden mezun olup cv değerlendirmeye geçtik..dr lar bize kızmakta haksız mı..

yalnız artık ameliyat sonuçlarını değerlendirme bölümünden mezun olup cv değerlendirmeye geçtik..dr lar bize kızmakta haksız mı..
mısch canmmm Allah ıyılıgını versın ay bayıldımresmen gulmekten ama bugune bugun o kadar doktor tanıdık amelıyatlar görduk yazılar okuduk cırak olmayı hakettık gıbı

sor mutlaka..yaraların genelde nasıl iyileşiyor?
zaten ercan beyede gıdıcektımya hatta erhan beye nekadar korksamda :) yuzumde bır gevseme var zaten canım hısedıyorum endoskpı onermıstı zaten ercan arada haletsın ıste bıde muzafer beye ılakı bana ceneden ıtıbaren yukarı kaldırma lazım dıye tuturdumadam bıkac kere ıhtıyacın yok dedıgı halde bıde dedımkı kadınlar kulubu olarak tanınmıyosunuz sızı hıc duymadım hahahahahah

gec ıylesıyo tatlım yaralarım

ilginçtir kliniğinin adını da duymadık hiç..akılda kalması zor bir isim seçmiş..

ilginçtir kliniğinin adını da duymadık hiç..akılda kalması zor bir isim seçmiş..
bıraz bozuldu oyle dıyınce ıhtıyacım yok dedısenede kac amelıyat yapıyosunuz bu ısmıyapan ıkı one cıkmıs ısım var dedım bıde

anladım canım..tekrar açılıp dikilme işini iyice sor bence diğer dr .lara da..keşke çıkaran doktora erken dönemde gidebilseydin..
canım cıkaran doktor yuzumun bu halde kalıcagını artık fazla bısey yapılamıycagını gerekırse yag enjeksıyonu yapabılecegını soyledı gıttım ona zaten medıpolden yar doca gıtmıstım bıde mustafa sutcu oda kesıler kaynasmassa kendılıgınden dıkılmesı lazım demıstı aslında bende cok korkuyorum oyuzden sızın basınızı bukadar sısırıyorum cok kararsızım kımseye guvenım yok canım surda dertlesıyoruz ıyıkı

bizim böyle sabırlı dr lara ihtiyacımız var..kahrımızı
herkes çekmez
evet bazısı cok sınırlı oluyo bu doktor arkads gıbıydı oyle sohbet ettık sankı bıde cıkardım sorularım var dedım arkadslarımın sordum o acıdan ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…