canım cıkaran doktor yuzumun bu halde kalıcagını artık fazla bısey yapılamıycagını gerekırse yag enjeksıyonu yapabılecegını soyledı gıttım ona zaten medıpolden yar doca gıtmıstım bıde mustafa sutcu oda kesıler kaynasmassa kendılıgınden dıkılmesı lazım demıstı aslında bende cok korkuyorum oyuzden sızın basınızı bukadar sısırıyorum cok kararsızım kımseye guvenım yok canım surda dertlesıyoruz ıyıkı
ay canımmm kıyamam ben sana olur mu oyle sey senın pskolojın nasıl kotuydu ve ona ragmen gayet gucluydun vede cok mantıklı seyler yazdın kendınıe haksızlık etme sakın kım senın gıbı amelıyat gunlugu yaptı her gun hıc sıkılmadan bır suru soru cevapladın artık ınsallah mutlulugu paylasıcazyüzde doku kayıplarını gidermeye yönelik de kendi geliştirdiği teknik varmış..kafadan kemik de alıyormuş..bu niye yapılır anlamasam da..hoş bizim bi kaç tahta eksik zaten..yani yüz ve kafayla ilgili her işlemi yapıyor gibi gorunuyor.sana dediği işlemi de yapar heralde..ben de boynumu bahane edip bir gideyim, merak ettim dr.u
asıl ben kafa şişirdim tatlım..deli saçması şeyler yazmışım günlerce
yaza super gırıceksın ınsallah ızın alınca acısını cıkarıcaksın haketın onca stresten sonra aslında burdakı arkadlar hepımızın tatlıle ıhtıyacı varay canımmm kıyamam ben sana olur mu oyle sey senın pskolojın nasıl kotuydu ve ona ragmen gayet gucluydun vede cok mantıklı seyler yazdın kendınıe haksızlık etme sakın kım senın gıbı amelıyat gunlugu yaptı her gun hıc sıkılmadan bır suru soru cevapladın artık ınsallah mutlulugu paylasıcaz
tamam canıkom afıyet olsunyemek faslı var şimdi bizde..sonra resim ekleyeceğim.hasta gibiyim üşütüyorum galiba bu aradaöptüm .geleceğim birazdan..
canım benım sende oylesın hepınız oylesınız bırbırımızı anlayabılgımıze göre derın duyuşa sahıbız empatı yapıyoruz ınsallah ıyı tatlımm cok sagol tombık yanakları guzel yapmıstı gördumıkı tane resım kare yuz ucgen olmustu canmm belkı senın ıcınde bır cozum bulabılır ercan beyede gıdıyım b akalım sonra kararımı verırım o sırada ev ıslerını yoluna koymaya calısrım uzun iş :))blaccckkkkkk canııımmm ççook sevindim , nihayet seni anlayan derdini dinleyen bir dr buldunnnn...inan okurken ben bile çoook iyi şeyler hissettim,bana bu senin için cok doğru bir seçim geldi...herseyden önemlisi coook akılcı bir çözüm üretmiş atıp tutup yaparım ederim dememiş...bence güvenebilirsin, son söz senin sen de kalbini dinle iyi hissediyorsan kalbin güveniyorsa eger o cici yüzünü buna teslim et bence. benim için soru sormuşşsun coook teşekkür sen ne kadar temiz kalpli bir insansın,hepimize moral veriyorsun o kadar canın sıkkinken bir de bizimle uğraşıyorsun allah da seni dünyanın en güzel yüzlü kızı yapsın inşalllahhhhhhh...
misch ,moralin düzelmişşş...superr..... şu mezoterapi bi anlatsana nasıl bisey....
nazzz.....coook komiiksinnnnnnnn de yaşın için oyle düşünme daha coooook gençsin allahaşkına noluyo bize biz türk kadınlarına40 ı geçen bi bunalım bi bunalım,lutfen yaaaa Avrupa da 50 sinde kadın daha hayata yeni başladım diyoo,yeni evleniyor biz öldük bittik yaaa bu ne...neyse kızlar boşverinn bizi beğenmeyen ölsün kalbimiz bile güzell de mi ya
tatlım senın guzel yuzunude görseydık ya merak ettım senı bızde senı beyenelımblaccckkkkkk canııımmm ççook sevindim , nihayet seni anlayan derdini dinleyen bir dr buldunnnn...inan okurken ben bile çoook iyi şeyler hissettim,bana bu senin için cok doğru bir seçim geldi...herseyden önemlisi coook akılcı bir çözüm üretmiş atıp tutup yaparım ederim dememiş...bence güvenebilirsin, son söz senin sen de kalbini dinle iyi hissediyorsan kalbin güveniyorsa eger o cici yüzünü buna teslim et bence. benim için soru sormuşşsun coook teşekkür sen ne kadar temiz kalpli bir insansın,hepimize moral veriyorsun o kadar canın sıkkinken bir de bizimle uğraşıyorsun allah da seni dünyanın en güzel yüzlü kızı yapsın inşalllahhhhhhh...
misch ,moralin düzelmişşş...superr..... şu mezoterapi bi anlatsana nasıl bisey....
nazzz.....coook komiiksinnnnnnnn de yaşın için oyle düşünme daha coooook gençsin allahaşkına noluyo bize biz türk kadınlarına40 ı geçen bi bunalım bi bunalım,lutfen yaaaa Avrupa da 50 sinde kadın daha hayata yeni başladım diyoo,yeni evleniyor biz öldük bittik yaaa bu ne...neyse kızlar boşverinn bizi beğenmeyen ölsün kalbimiz bile güzell de mi ya
tatlım senın guzel yuzunude görseydık ya merak ettım senı bızde senı beyenelım
marcocumm dedı aslındaBlack senin sorunun farkli bir boyutta artik yani her estetik dr mudahale etmeyebilir muzaffer bey sorunu anlayip sahiplendiyse standart islem yapmiyor her soruna farkli yaklasiyor cozum uretiyor demektir.Asil zor olan bu bence.Adamda tum yuze hakimiyet var belli bende gidicem kesin.endoskopi icin ihtiyacin yok dediyse yoktur ben ercan yda erhan beyin bunu soylemis oldugunu duymadim hic onlara kalsa tum yanaklar yukari kalkmali 18 gecen herkese yapailirler endoskopiyi :) neyse genede gitmek istedihin tum dr git icinde kslmasin.Bana sorarsan ysnahinda ki o sislik disinda baska hic bir sorunun yok.
ay canımmm kıyamam ben sana olur mu oyle sey senın pskolojın nasıl kotuydu ve ona ragmen gayet gucluydun vede cok mantıklı seyler yazdın kendınıe haksızlık etme sakın kım senın gıbı amelıyat gunlugu yaptı her gun hıc sıkılmadan bır suru soru cevapladın artık ınsallah mutlulugu paylasıcaz
blaccckkkkkk canııımmm ççook sevindim , nihayet seni anlayan derdini dinleyen bir dr buldunnnn...inan okurken ben bile çoook iyi şeyler hissettim,bana bu senin için cok doğru bir seçim geldi...herseyden önemlisi coook akılcı bir çözüm üretmiş atıp tutup yaparım ederim dememiş...bence güvenebilirsin, son söz senin sen de kalbini dinle iyi hissediyorsan kalbin güveniyorsa eger o cici yüzünü buna teslim et bence. benim için soru sormuşşsun coook teşekkür sen ne kadar temiz kalpli bir insansın,hepimize moral veriyorsun o kadar canın sıkkinken bir de bizimle uğraşıyorsun allah da seni dünyanın en güzel yüzlü kızı yapsın inşalllahhhhhhh...
tamam canıkom afıyet olsunadacayı gargarası yapmalısın cok ıyı gelıyo
tatlım ben hep o kısımda bır sorun oldugunu doktorlara anlatmaya calıstım bazısı gecıcek bekle dedı bazısı artık duzelmez dedı cıkaran doktorda bu son seklı demıstı yazın onun ustunden gecen sure ıcnde cok duzeldı ben bu doktorları anlamıyorum hıc gercekten benım fark ettıgım sorunu hıcbırı göremıyo kıst var bence kızlar hemotomda degıl adım gıbı emınm hatta ıltıhap kıstlestı o kısımda yınede bıkac ay daha beklıyım bıkac doktor daha gezıyım enıyısıM Mish sende sorun var demek için çok erken ısrarla tekrarlıyorum B black tulips Doktorla görüşmen verimli geçmiş anladığım kadarıyla inşallah yüzündeki kist ya da hematom sorununu hallededer başka bir şeye ihtiyacın yok cnm. Aklıma takılan eğer hematom sa sorun implantı çıkaran dr'a kontrole gidiyordun sanırım farketmedimi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?