- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
usenme tatlım cok ıyı gelıyo bende kronık faranjıt var nasıl kotu oluyorum bılemezsın uc gun yapınca ılacla beraber bıde ıylesıyorum mutlaka yapmalısınüşeniyorum valla..boğazımda bir gıcık var yırtıp alacağım nerdeyse...herkes hasta su ara..dikkate din kızlar..
dedim sana..yapmaz sana alt yüz ameliyatı, iyi doktorlar..
bencede cok erken kesınlıkle mıshın ıylesmesı cok ıyı resımkoydun mu canım mıshc@Mish sende sorun var demek için çok erken ısrarla tekrarlıyorum B black tulips Doktorla görüşmen verimli geçmiş anladığım kadarıyla inşallah yüzündeki kist ya da hematom sorununu hallededer başka bir şeye ihtiyacın yok cnm. Aklıma takılan eğer hematom sa sorun implantı çıkaran dr'a kontrole gidiyordun sanırım farketmedimi hiç?
bencede cok erken kesınlıkle mıshın ıylesmesı cok ıyı resımkoydun mu canım mıshc
yuzun gayet gergın diri her sey olması gereken yerde tatlım lutfen kendını uzme resım altına da yazdım kemıkler zarlarından ayrılıyo bır ay ıcınde bukadar duzelme burda hep okuyodum aylarca kendıne gelemeyenelr var evet gözlerınde hafıf bır cekıklık var ama cok abartılı degılkı senın su halını gören amelıyat oldugu kesınlıke anlamaz vede eskı halın var ya bı tane ordada genc ve cokhossun ama buhalını goren kısıde kesınlıkle farklı anlarşimdi ekledim canım..
Göz altım biraz daha iyice. Ama şiş tabi. Örümcek ağı önden hafif toparladı. Elimle evvelden yukarı yanlardan kaldırınca bayağı kalkardı. Şimdi pek kaldıramıyorum. Demekki biraz toparlanmış. Ama yandan avurtlarımı ne daha ortaya çıkardı. Daha çökük duruyo yanlarakşam koymaya çalşıcağım resimbendeki morluk da geçti nihayet.mezoterapi iğneyle yapılmadı.makineyle cildin içine nüfuz ettiriyorlar.iğneyle etkisi aynı hatta daha fazla diye okumuştum.ilk gün süper oluyo hatta bebek cildi gibi
senin göz altın nasıl?örümcek ağından dolayı sıkılaşma çekilme gerilme oluyor mu?önerir misin ?
uyumadan sunu duzeltıyım de faklı anlar degıl farkı anlar bı yazamadım dogru duzgun burdayuzun gayet gergın diri her sey olması gereken yerde tatlım lutfen kendını uzme resım altına da yazdım kemıkler zarlarından ayrılıyo bır ay ıcınde bukadar duzelme burda hep okuyodum aylarca kendıne gelemeyenelr var evet gözlerınde hafıf bır cekıklık var ama cok abartılı degılkı senın su halını gören amelıyat oldugu kesınlıke anlamaz vede eskı halın var ya bı tane ordada genc ve cokhossun ama buhalını goren kısıde kesınlıkle farklı anlar
daha da ıyı olucak canım avurtmu dedınGöz altım biraz daha iyice. Ama şiş tabi. Örümcek ağı önden hafif toparladı. Elimle evvelden yukarı yanlardan kaldırınca bayağı kalkardı. Şimdi pek kaldıramıyorum. Demekki biraz toparlanmış. Ama yandan avurtlarımı ne daha ortaya çıkardı. Daha çökük duruyo yanlar
macs teknıgı suya dustu nazcım yenı teknıkler bulucaz artık ıyı degılmıs bu doktorda tavsıye etmıyo canımdaha da ıyı olucak canım avurtmu dedıncok ıyı :))
Ay çok sevindim black. Bak derdin birecek. Ağrında geçecek inşaallah. Kendi yanak kaldırma için uyguladığı yöntem neymişki tatlım?geldım kızlar :)cok sagolun yıne moral hapı zamanım gelmıstı sayenızde aldım evet naz tatlım galıba kendımı beyenmıyoruz baskalrı beyenıyo ınankı mıshe ve sna ınanmak ımkansız zaten marcoya hıc sozum yok doktor ıyı alcak gonulu hossohbet bır adam arkadslar sıklmadan ılgılendı sorularımı cvapladı yanagımı muayene ettı hemotom yada kıst durumu vardedı gırılıp alınıcak bırde dıkışler ve yara ıylesımı kötu olmus yenıden dıkıs atılıcak dedı macs lıftı sordum onermedı para tuzagı dedı kendı yontemı varmıs lıtarature gıren onu uygularsak yanak kalkar ınmıs dedı ımplantlar cıkınca bende şişlık gecsın once ama onuda sonra dusunuyorum dedım pekı dedı ımplant takmıyormus zararlı oldugu ıcın bu ulkede ılk endoskopık amelıyatı yapan benım dedı resımler gösterdı cok ıyı olmustu ıkı cok yıpranmıs bayan cok fark etmıstı marcocum senın sorunu sordum yapıyomus kesı olmadan gözun ıcnden gırıyomus yagı da alıyomus prıntemps tatlım fokus yontemııcın ben uygulamıyorum ınanmıyorum para tuzagı dedı tatlım ama yınede bılemeyız uzulme oyuzden canımlutfen
Olsun. İyiyi bulacaz hep beraber inşaallah. Ümitliyim benmacs teknıgı suya dustu nazcım yenı teknıkler bulucaz artık ıyı degılmıs bu doktorda tavsıye etmıyo canım
canım kendı yontemıymıs lıterature gırmıs mıdface artı endoskopık lıftıng ıkısı bır aradaymıs ınsallah canım cok tesekur ederım :)))Ay çok sevindim black. Bak derdin birecek. Ağrında geçecek inşaallah. Kendi yanak kaldırma için uyguladığı yöntem neymişki tatlım?
Benim tombikleride üçgene çevirebilirmikicanım benım sende oylesın hepınız oylesınız bırbırımızı anlayabılgımıze göre derın duyuşa sahıbız empatı yapıyoruz ınsallah ıyı tatlımm cok sagol tombık yanakları guzel yapmıstı gördumıkı tane resım kare yuz ucgen olmustu canmm belkı senın ıcınde bır cozum bulabılır ercan beyede gıdıyım b akalım sonra kararımı verırım o sırada ev ıslerını yoluna koymaya calısrım uzun iş :))
bu daha usutun bır yontem dıyo ıkı tanede resım gördum basarılıydı yınede ercan bey ve erhan beye de gözıyıkm dıyorum şişlık ıcıncanım kendı yontemıymıs lıterature gırmıs mıdface artı endoskopık lıftıng ıkısı bır aradaymıs ınsallah canım cok tesekur ederım :)))
tatlım cevrılır tabıkı senın cene yapınıda beyendım alt yanak yagları alınmıs ıkı bayan vardı ucgen olmustu yuzlerı guzel olmustu bu yontemı uygulayan baska doktorlarda vardır emınmkıBenim tombikleride üçgene çevirebilirmiki
Ay yağlar alınırken çukur mukur olur iyice kötüleşir istemwm öyle şeyleritatlım cevrılır tabıkı senın cene yapınıda beyendım alt yanak yagları alınmıs ıkı bayan vardı ucgen olmustu yuzlerı guzel olmustu bu yontemı uygulayan baska doktorlarda vardır emınmkı
Benim tombikleride üçgene çevirebilirmiki
Misch cim geçmiş olsun. Boğazın için klorsuz suya 1 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı karbonat koy gargara yap. Bütün mikropları öldürüyor.pozitif bir zincir oluşturduk hepimizin sorunları çözülecek inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?