Endoskopik yüz germe - Facelift

üşeniyorum valla..boğazımda bir gıcık var yırtıp alacağım nerdeyse...herkes hasta su ara..dikkate din kızlar..
usenme tatlım cok ıyı gelıyo bende kronık faranjıt var nasıl kotu oluyorum bılemezsın uc gun yapınca ılacla beraber bıde ıylesıyorum mutlaka yapmalısın

bencede cok erken kesınlıkle mıshın ıylesmesı cok ıyı resımkoydun mu canım mıshc

şimdi ekledim canım..
yuzun gayet gergın diri her sey olması gereken yerde tatlım lutfen kendını uzme resım altına da yazdım kemıkler zarlarından ayrılıyo bır ay ıcınde bukadar duzelme burda hep okuyodum aylarca kendıne gelemeyenelr var evet gözlerınde hafıf bır cekıklık var ama cok abartılı degılkı senın su halını gören amelıyat oldugu kesınlıke anlamaz vede eskı halın var ya bı tane ordada genc ve cokhossun ama buhalını goren kısıde kesınlıkle farklı anlar

Göz altım biraz daha iyice. Ama şiş tabi. Örümcek ağı önden hafif toparladı. Elimle evvelden yukarı yanlardan kaldırınca bayağı kalkardı. Şimdi pek kaldıramıyorum. Demekki biraz toparlanmış. Ama yandan avurtlarımı ne daha ortaya çıkardı. Daha çökük duruyo yanlar

uyumadan sunu duzeltıyım de faklı anlar degıl farkı anlar bı yazamadım dogru duzgun burda

daha da ıyı olucak canım avurtmu dedın cok ıyı :))

Ay çok sevindim black. Bak derdin birecek. Ağrında geçecek inşaallah. Kendi yanak kaldırma için uyguladığı yöntem neymişki tatlım?

Ay çok sevindim black. Bak derdin birecek. Ağrında geçecek inşaallah. Kendi yanak kaldırma için uyguladığı yöntem neymişki tatlım?
canım kendı yontemıymıs lıterature gırmıs mıdface artı endoskopık lıftıng ıkısı bır aradaymıs ınsallah canım cok tesekur ederım :)))

Benim tombikleride üçgene çevirebilirmiki

canım kendı yontemıymıs lıterature gırmıs mıdface artı endoskopık lıftıng ıkısı bır aradaymıs ınsallah canım cok tesekur ederım :)))
bu daha usutun bır yontem dıyo ıkı tanede resım gördum basarılıydı yınede ercan bey ve erhan beye de gözıyıkm dıyorum şişlık ıcın

tatlım cevrılır tabıkı senın cene yapınıda beyendım alt yanak yagları alınmıs ıkı bayan vardı ucgen olmustu yuzlerı guzel olmustu bu yontemı uygulayan baska doktorlarda vardır emınmkı

tatlım cevrılır tabıkı senın cene yapınıda beyendım alt yanak yagları alınmıs ıkı bayan vardı ucgen olmustu yuzlerı guzel olmustu bu yontemı uygulayan baska doktorlarda vardır emınmkı
Ay yağlar alınırken çukur mukur olur iyice kötüleşir istemwm öyle şeyleri

tombıklerını yerım senın zaten cok abartılı tombık yok ıyıkı elmacık var canım sende mesela bende yok ya altlar daha kare oluyo ıste oyuzden

pozitif bir zincir oluşturduk hepimizin sorunları çözülecek inanıyorum
Misch cim geçmiş olsun. Boğazın için klorsuz suya 1 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı karbonat koy gargara yap. Bütün mikropları öldürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…