Endoskopik yüz germe - Facelift

Kız ne gülüyosun. Başıma gelmeyenmi kaldı. İnan bu dediğimde olur. Popoda o luyo ya selülit görüntüsü, öyle olur falan da yüzüm, sonra bu günümüde ararım
Bende akıllanmadım. Diyorum ki yan kısımdaki çöküklüklere dolgumu koydursam. Gözümü mahveden koyacaktı. Ona gitmem artık da nezih karacayamı gitsem

Bende akıllanmadım. Diyorum ki yan kısımdaki çöküklüklere dolgumu koydursam. Gözümü mahveden koyacaktı. Ona gitmem artık da nezih karacayamı gitsem
kesınlıkkle gıtme canım sakın suan yuzune hıcbısey yapılmasın canım cokukluk guzel bısey bence kalsın prıntempsın sonucunu bekle bakalım sonra kotu olur cok uzulursun ne guzeldı bozdum

günaydın kızlar Akın Yucelden cevap geldı yanagımdakı şişlıgı bırde macs lıftı sormuştum ona ıkı gun fılan once galıba durumunuz karışık gelın bır konuşalım yazmıs bılgınız var mı acaba :)

carahpasanın bolum başkanıymış oyle yazıyo kk da

Canım bir git onada. Bir kaç doktorla daha görüş öyle karar ver. Cerrahpaşa ise iyidir adam. Prof. sonuçta.
gıdıcem canım oyle dusundum bende bıkac doktor gezıcem bıkac ayımı bulur zaten pıyasayı dolasıyım bıraz kımler var yok bakalım cok sevıyorum doktor gezmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…