- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Ay yağlar alınırken çukur mukur olur iyice kötüleşir istemwm öyle şeyleri
Elmacıklar yapay ayol. Dolguyla oldu onlartombıklerını yerım senın zaten cok abartılı tombık yok ıyıkı elmacık var canım sende mesela bende yok ya altlar daha kare oluyo ıste oyuzden
benımde artık gözum korktu canım oyuzden bıkac doktor gezıcemAy yağlar alınırken çukur mukur olur iyice kötüleşir istemwm öyle şeyleri
Elmacıklar yapay ayol. Dolguyla oldu onlar
Kız ne gülüyosun. Başıma gelmeyenmi kaldı. İnan bu dediğimde olur. Popoda o luyo ya selülit görüntüsü, öyle olur falan da yüzüm, sonra bu günümüde ararımay canım guldurdun benı gece gece Allahta senı guldursun
Bende akıllanmadım. Diyorum ki yan kısımdaki çöküklüklere dolgumu koydursam. Gözümü mahveden koyacaktı. Ona gitmem artık da nezih karacayamı gitsemKız ne gülüyosun. Başıma gelmeyenmi kaldı. İnan bu dediğimde olur. Popoda o luyo ya selülit görüntüsü, öyle olur falan da yüzüm, sonra bu günümüde ararım
Kız ne gülüyosun. Başıma gelmeyenmi kaldı. İnan bu dediğimde olur. Popoda o luyo ya selülit görüntüsü, öyle olur falan da yüzüm, sonra bu günümüde ararım
Black cim ben yatıyorum. Yarın iş var. Öptüm canım. İyi gecelerolsun cok hos duruyo hıc yok degıldı demekkı ustune eklendı tatlım
Bak nasıl gülmüş yaaa
kesınlıkkle gıtme canım sakın suan yuzune hıcbısey yapılmasın canım cokukluk guzel bısey bence kalsın prıntempsın sonucunu bekle bakalım sonra kotu olur cok uzulursun ne guzeldı bozdumBende akıllanmadım. Diyorum ki yan kısımdaki çöküklüklere dolgumu koydursam. Gözümü mahveden koyacaktı. Ona gitmem artık da nezih karacayamı gitsem
Isırırım çok fena
ıyıgBlack cim ben yatıyorum. Yarın iş var. Öptüm canım. İyi geceler
Öptüm canım. ByeIsırırım çok fena
bende tatlımÖptüm canım. Bye
carahpasanın bolum başkanıymış oyle yazıyo kk dagünaydın kızlar Akın Yucelden cevap geldı yanagımdakı şişlıgı bırde macs lıftı sormuştum ona ıkı gun fılan once galıba durumunuz karışık gelın bır konuşalım yazmıs bılgınız var mı acaba :)
Canım bir git onada. Bir kaç doktorla daha görüş öyle karar ver. Cerrahpaşa ise iyidir adam. Prof. sonuçta.carahpasanın bolum başkanıymış oyle yazıyo kk da
gıdıcem canım oyle dusundum bende bıkac doktor gezıcem bıkac ayımı bulur zaten pıyasayı dolasıyım bıraz kımler var yok bakalım cok sevıyorum doktor gezmeyıCanım bir git onada. Bir kaç doktorla daha görüş öyle karar ver. Cerrahpaşa ise iyidir adam. Prof. sonuçta.
uyumadan sunu duzeltıyım de faklı anlar degıl farkı anlar bı yazamadım dogru duzgun burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?