Endoskopik yüz germe - Facelift

Misch cim geçmiş olsun. Boğazın için klorsuz suya 1 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı karbonat koy gargara yap. Bütün mikropları öldürüyor.

sağol canım.içtiğim suya normal zamanda da sık sık karbonat atarım cok az miktarda..başım catlıyor..

Kız ne gülüyosun. Başıma gelmeyenmi kaldı. İnan bu dediğimde olur. Popoda o luyo ya selülit görüntüsü, öyle olur falan da yüzüm, sonra bu günümüde ararım

yağı dalgalanma olmadan nasıl alıyorlar acaba?

iyi şeyler duydmuştum hakkında...

kahrolsun grip..
günaydın arkadaşlar..38 incı güne gelmişim.
gözlerdeki sorun devam ediyor ama azalma var sanırım, arkadaşlar böyle düşünüyorlar.ben her gün gördüğüm için farkı kaçırıyor olabilirim.
daha genç bir ifade var.gözler şu an çekik şaşı filan duruyor ama kesinlikle şekli güzelleşti ve irileşti. ama yüzün yeni konturları eskisinden iyi mi emin değilim.avurtlaraki çöküklük için yorum yapmamjşsınız?beni üzmemek için mi yazmadınız bilmiyorum ama düşünceleriniz benim için çok önemli .kesin sonuçlar için erken zaten biliyorum.üzülmem yani

nazla ben avurt derdindeyiz..

nerden çıktı şimdi?
bıktım tatlım bu doktorlardan bır bucuk seneyı gectı her bırı baska bısey soyluyo yuzun boyle kalıcak artık duzelmez,ıstersen yag enjekte edelım,gerelım,lenf damarlarını amelıyat edelım,göz altına yag koyalım,yuzun ınmıs gevsemıs yukarı kaldıralım,asalım yuzunu kucuk cenesın sen kare yuzslusun ucgen olsun doku kokteylı yapalım,bu halını kabulen otur ne ugrasıyosun hayatta daha onemlı seyler var,yuzunde alerjı reaksıyon olabılır,ımmun sıstemın etkılenmıs oabılır,bekle duzelır,en sonda kıst var yada hemotom var ayyyyy delırdımmm beynım sulandı kızlar oyuzden yazdım aldatma bolumunde olsaydım kadınlar kulubunun bosardım kocayı kurtulurdum oh mıs yapmadıgım sey degıl nasılsa

ben yaptım ya tatlım ask olsuncok beyendım ben avurt dedıgın boyle durur ıste hayranım ınankı avurtlarına yuzunde cok genclestı canım cok fark ettı eskı halın cok ıyı ama ıyının ıyısı bu gencecık oldun daha ne olsun canımmm

senı görunce cesaretım artıyo zaten guc verıyosun hepımıze mıschım tesekur ederım sana cıtır guzel senı

senı görunce cesaretım artıyo zaten guc verıyosun hepımıze mıschım tesekur ederım sana cıtır guzel senı
galıba erhan bey bu amelıyatta onde kızlar dogruya dogru yaptıgı ornekler ortada bu ara acık ara onde yanı

prıntemps nerdesın tatlımm dun yazmıstım sana görmedın senın gül cemalını de görsek ben merak ettım senı tatlım tabı sımdı ıstemezsen sonra da gorebılırız sorun olmaz kızlar unutmadandun vatsaptan sprdummuzafer beye 0nbesbınden baslıyomus endoskopı artı mıdface lıftıng ıkısı bır arada yapıyomus fıyat sormustunuz galıba

kızzlarr geldiiimmmmmmm....
misch kesinlikle cook güzel coook başarılı bir op olmuş gün geçtikçe daha güzelleşeceksin,avurtların uyumlu evet gözlerin çekik umarım böyle de kalır sana coook egzotik bir güzellik katmış burnun da cooook güzel süper uyum olmuş amaen cooookkkk en coookneyine bayıldımmmm biliyor musun ???? köpekcikeeeeeeee ayyyyyyy yerimm onuuuu ısırırımmm ben de de varrrrrr koocamannnnnnnn..black cnm inan bana o bıktım dediğin dr lerin sana sıraladığı sorunlar hepimizde var ben de gidiyorum hepsii ayrı ayrııı şunu yapalım burnunu kaldıralım iyanakların dudakların hatta ince buldu biri dudaklarıma illa şişirmişti falan filan yani bunların çenesi boş durmaz inan bana ,sen onları boşver ne yaptırmak istiyorsan sen karar ver sen yaptır kulakları tıka yaniiiii.....
grip olanlar misch ildeniz ,kaynak acılı tarhana çorbası için..

black cnm öm attım bak.

kızlar , black,misch, naz,marco,ildeniz gelin aramızdan estetik gurusunu seçelim...şahsen ben adayım.....yaptırmadığım şey ,oynatmadığım bölge kalmadı , mesela ben de meme de varr sizde yoookkkkk yaaaaaaaaa

he hee bende gerı kalmadım tatlımm

haklısın canımcım zaten ben bastan berı görüyorum problemı en ıyısı bıkac doktor daha gezıp karar vermek

haklısın canımcım zaten ben bastan berı görüyorum problemı en ıyısı bıkac doktor daha gezıp karar vermek
bugun yuzumun ağrısından öldüm kızlar basım çenem bıle agrıyo soğuk ya hava bıde doktor muayene ettı mecburen

bugun yuzumun ağrısından öldüm kızlar basım çenem bıle agrıyo soğuk ya hava bıde doktor muayene ettı mecburen
benim de yüzüm de hafif hafif kıpraşımlar var kaşınıo gibi ...sevineyim mi bilemedim.....senin yüzün nie ağrıdı ki....soğuktansa dikkat et sıcak şeyler ic,geçmiş olsun.

o süreç de zordur tatlım ya..inşallah her sey geride kalır ve çok mutlu gunlerin olur bundan sonra..

hepiniz avurtları kötü buldunuz da yorum yapmak istemediniz moral bozmamak için diye düşündüm yemin ederim..paranoya geliyorum demez..

hastalıktan kırılıyorum hala buradayım 39 a çıktı ateşim dehşet başım ağrıdı.iki ağrı kesiciyle gözümü açtım biraz..eşim benden beter yatıyorz evde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…