- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
canımcım cok gecmıs olsun uyu dınlen bol bol kotu bır hastalık grıp beslenmeye daha dıkat edıceksın vede kendını yorma tatlım atesın yukselmıs bayagı doktora gıttın mı serum fılan ıyı olurduhepiniz avurtları kötü buldunuz da yorum yapmak istemediniz moral bozmamak için diye düşündüm yemin ederim..paranoya geliyorum demez..
hastalıktan kırılıyorum hala buradayım39 a çıktı ateşim dehşet başım ağrıdı.iki ağrı kesiciyle gözümü açtım biraz..eşim benden beter yatıyorz evde..
kızzlarr geldiiimmmmmmm....
misch kesinlikle cook güzel coook başarılı bir op olmuş gün geçtikçe daha güzelleşeceksin,avurtların uyumlu evet gözlerin çekik umarım böyle de kalır sana coook egzotik bir güzellik katmış burnun da cooook güzel süper uyum olmuş amaen cooookkkk en coookneyine bayıldımmmm biliyor musun ???? köpekcikeeeeeeee ayyyyyyy yerimm onuuuu ısırırımmm ben de de varrrrrr koocamannnnnnnn..black cnm inan bana o bıktım dediğin dr lerin sana sıraladığı sorunlar hepimizde var ben de gidiyorum hepsii ayrı ayrııı şunu yapalım burnunu kaldıralım iyanakların dudakların hatta ince buldu biri dudaklarıma illa şişirmişti falan filan yani bunların çenesi boş durmaz inan bana ,sen onları boşver ne yaptırmak istiyorsan sen karar ver sen yaptır kulakları tıka yaniiiii.....
grip olanlar misch ildeniz ,kaynak acılı tarhana çorbası için..
black cnm öm attım bak.
canım ben gördum az once okadar tatlıkı degısık bır havası var bıkere gözlerı cekık japon havası var eskı Turklerede benzıyo endoskopıden sonra cıtır olmus sımdıkı halınde cok ıyı kendını uzdugu kadar bır dusukluk yok yanaklarında etkısı hala devam edıyo yanıbiz de görebiliyo muyuz resiiim...
canımcım cok gecmıs olsun uyu dınlen bol bol kotu bır hastalık grıp beslenmeye daha dıkat edıceksın vede kendını yorma tatlım atesın yukselmıs bayagı doktora gıttın mı serum fılan ıyı olurdu
gerıde kaldı zaten canmmm unutum coktan oyuzden dert gıbı gelmedıgı ıcın keske oyle olsaydı yazdımyao süreç de zordur tatlım ya..inşallah her sey geride kalır ve çok mutlu gunlerin olur bundan sonra..
canım benım ya gıtmıyceksın tabıkı ıse fılan saglıgımız her seyden onemlı bosver dunyayı kurtarcak degılızya kendını dusun ıylesmessen de mutlaka doktora gıtmelısın bu salgın grıp herkesı perısan etmıs cok degısık dıoyolargidecek halim yoktu inan..tekrar cıkarsa diye korkuyorum şimdi..hafif atlatırdım hep, bu seferkini anlamadım..
yanagım davul gıbı iştı mıschım ya bır ık saatır dun doktor muayene ettı ya cok sancıyo suanda ınan mıdeme bulantı gırdı agrıdan canımmbenim de yüzüm de hafif hafif kıpraşımlar var kaşınıo gibi ...sevineyim mi bilemedim.....senin yüzün nie ağrıdı ki....soğuktansa dikkat et sıcak şeyler ic,geçmiş olsun.
sevınmelısn tatlım demekkı ıse yaramaya basladı :) ınsallah cok guzel olucak vede cekık gözlu egzotık hatun senı uzulup durma zaten guzelmıssın ve endoskopıyle cok ama cok guzel omussun suandada etkısı suruyo kesınlıkle dıger arkadslarda görsun aynını dusunucekbenim de yüzüm de hafif hafif kıpraşımlar var kaşınıo gibi ...sevineyim mi bilemedim.....senin yüzün nie ağrıdı ki....soğuktansa dikkat et sıcak şeyler ic,geçmiş olsun.
ay bun prıntemps yazmıs ben mısh sandımdı hatlar karıstı kızlar bende yuz tahta eksık sızın ıkı tane den bısey olmazyanagım davul gıbı iştı mıschım ya bır ık saatır dun doktor muayene ettı ya cok sancıyo suanda ınan mıdeme bulantı gırdı agrıdan canımm
black cnm benim güzel yorumların için coook muutlu oldummm teşekkürler cnm....cnm ben düşündüm de sen varken burda guruluk bana düşmez...ben bu alemden 2 yıl kopmuşum,üstelik burda herseyi sizden duymuşum öğrenmişim yetmediii dr mi bile sayende bulmuşuuum guruluk kiiim ben kiiimmmmm....sana devrettim cnm gurusun.
tatlım cok sagol :) yok canım yalnızım ama sadece kıtaplarım elbılerım fılan oturduğum ev eşyalıydı yınede yorucu oluyokolay gelsin..yardım edecekbirileri vardır umarım...
tatlım cok sagol :) yok canım yalnızım ama sadece kıtaplarım elbılerım fılan oturduğum ev eşyalıydı yınede yorucu oluyo
Ah cnm sagol bu halimle derslere giriyorum. Yazamiyorum burayada .eve gidiyorum uyuyorum kalkiyorum ise gidiyorum.kızzlarr geldiiimmmmmmm....
misch kesinlikle cook güzel coook başarılı bir op olmuş gün geçtikçe daha güzelleşeceksin,avurtların uyumlu evet gözlerin çekik umarım böyle de kalır sana coook egzotik bir güzellik katmış burnun da cooook güzel süper uyum olmuş amaen cooookkkk en coookneyine bayıldımmmm biliyor musun ???? köpekcikeeeeeeee ayyyyyyy yerimm onuuuu ısırırımmm ben de de varrrrrr koocamannnnnnnn..black cnm inan bana o bıktım dediğin dr lerin sana sıraladığı sorunlar hepimizde var ben de gidiyorum hepsii ayrı ayrııı şunu yapalım burnunu kaldıralım iyanakların dudakların hatta ince buldu biri dudaklarıma illa şişirmişti falan filan yani bunların çenesi boş durmaz inan bana ,sen onları boşver ne yaptırmak istiyorsan sen karar ver sen yaptır kulakları tıka yaniiiii.....
grip olanlar misch ildeniz ,kaynak acılı tarhana çorbası için..
black cnm öm attım bak.
nasıl oldun canım hastasın dıye rahatsız etmek ıstemedım yazmadımAh cnm sagol bu halimle derslere giriyorum. Yazamiyorum burayada .eve gidiyorum uyuyorum kalkiyorum ise gidiyorum.
sagol canımbilmem mi..depresyon nedeni taşınma..kolay gelsin tekrar..
canım unutdum sormayı endoskopıyı kapan doktorun kımdı gayet guzel iş cıkarmıs cok beyendım beyendımblack cnm benim güzel yorumların için coook muutlu oldummm teşekkürler cnm....cnm ben düşündüm de sen varken burda guruluk bana düşmez...ben bu alemden 2 yıl kopmuşum,üstelik burda herseyi sizden duymuşum öğrenmişim yetmediii dr mi bile sayende bulmuşuuum guruluk kiiim ben kiiimmmmm....sana devrettim cnm gurusun.
yapan yanı yurt dısından geldımde kızlar turkcem ıyı degılcanım unutdum sormayı endoskopıyı kapan doktorun kımdı gayet guzel iş cıkarmıs cok beyendım beyendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?