Endoskopik yüz germe - Facelift

Black sen iyi bir kbb doktoruna gitsene yani sorununu bir estetik cerrahdan degilde birde bu yonden arastir bence.Yapilan ameliyati 1,5 senedir yasadigin sorunu acini vs anlat.Estetik cerrahlar kadinlar knusunda cok onyargililar yani soruna odaklanmak arastirmak yerine senin onyargili oldunu dusunup kestirip atabiliyorlar.Agiz ici yarasi ne sekilde olursa olsun uzun suruyorsa cok tehlikeli sonuclara neden olabilir..Al sana en yakin hastaneden bir randevu git bence hic bekleme..

Avurtlara dikkat etmedim yani dikkat çekecek kadar kötü bir şey gözüme çarpmadı...Şu an resimde pek belli değil, ama kötüyse bile bu gayet normal bir durum erken evre için.

P printemps- Yanaklarınızın düştüğünden daha önceki yorumlarınızda bahsetmiştiniz, bu sizin düşüncenimiz mi yoksa başka bir doktora görünüp öylemi dediler size...Bu konuyu biraz irdeliyorum çünkü ben yaptırırken dr ömür boyu etkili demişti bana, hiç bir zaman düşmeyecek dedi...Sizinle birlikte Yeşilkelebekte aynı şeyi söylüyor dolayısıyla biraz tedirginlik oluştu..Düşüyorsa da sebebi nedir kötü ameliyat mı? Yoksa zamanın etkisiyle mi? Ya da başka bir sebep.

Geçmiş olsun misch. İşe de gidiyosun dimi. Evde dinlenebilsen 2 gün, geçer .

benim de yüzüm de hafif hafif kıpraşımlar var kaşınıo gibi ...sevineyim mi bilemedim.....senin yüzün nie ağrıdı ki....soğuktansa dikkat et sıcak şeyler ic,geçmiş olsun.
Bende resim isterimmmmm

Ben guru muru olamam. Ameliyat olmadım henüz. Ben kenardan kenardan böyle dolgular, botox lar, ağlarla oyalanıyorum henüz

günaydın kızlar
insan ne kadar uykusuz dayanır ,tıbbi ,biyolojik ,spesifik araştırmalara konu olacak düzeye geldim, günlerdir 1 veya max 2 saat uyku ile ayaktayım,yemin ederim etlerim çürüdü hissediyorum nereye varır benim sonum ? kızlar bebeksiz hayatınızın kıymetini bilin, sorunsuz bir bardak çay kafe içilmiyor bakıcı makıcı hepsi boş,bensiz bir sey olmuyor. yetmedi bendeniz akılküpü bir de ev tadilatına başladımm,ahhhh ölmeden görsem şöyle eski günlerdeki özgürlüğümü ,mutluluğumu....

peganum, ever düştü drler söyledi , evet yaş yerçekimi bir şekilde düşüyor iste,bak gözkapağı ameliyatı oluyorsun yıllar sonra gene sarkıyor ,meme oluyorsun o da sarkıyor ,sarkmayacak diye birsey söz konusu olamaz,dogaya aykırı.kötü ameliyat değil sonucu görenler bak burda bile hep beğeniyorlar.
naz ,mail atarım ancak buraya koymam cnm.

gunaydın canım medıpolde gıttım bır tane doktor kbb sen olayı fazla abartıyosun dunyada daha onemlı seyler var dıe yazmıstım ya bıtanesı o ıste alerjık bır sorundur dıye ordan bır alerjı uzmannıa bıle gıttım oda bu halını kabulen demıstı sen galıba yuzunle cok ugrasıyosun fılan demıstı halbuku nerdeyse ıkı senedır yuzume makyaj malzemesı bıe kulanmıyorum dogru duzgun nazın onerdıgı kbb doktoru vardı ona gıdebılırım bırde cerahpasaya gıtmeyı dusunuyorum canım

gunaydın canım ben senın amelıyatı beyendım sende kendıne haksızlık etme lutfen gayet hos bır bayansın ve amelıyatını basarılı buldum daha nasıl olsunkı canım yanaklarda dusme hafıf var suandada yanı resımde oyle anlasılıyo ama bence etkısı hala suruyo yınede daha basarılı bır doktor olsaydı belkı uzun yılar ucuncu ayın sonundakı resım gıbı kalırdı ama suandada ıyı canım

Hay allah ya git bakalim.Ama sana genede tekrar soyliyim tek begenmedigim halin implantli olan oncesindede sonrasidada gayet guelsin yuz ifaden bakisin aynisadece hafif bir sisligin var ama oda sarkma seklinde degil neyse iste sen bir onada git bakalim ne diyecek.

hastaneye gittim rapor verdi dr...domuz gribi salgını varmış şu ara ondan korktum ama tahlil yapmadı dr..elime yüzüme bakacak halim yok yani bugün..

Misch sendeki de avurt mu ya. Benimki berbat. Oralarda yağ kalmamış, iyice çökük. Doldursam mı bilemedim. Bu aralar o kısıma taktım

canım resimlerde hiç çökük durmuyor gayet toplu görünüyor oralar..

canım resimlerde hiç çökük durmuyor gayet toplu görünüyor oralar..
yok misc cim resimlerden belli değil. yan kısımlar çökük. oraları da çekip koyacam. yandan yandan çekecem yüklüycem

hastaneye gittim rapor verdi dr...domuz gribi salgını varmış şu ara ondan korktum ama tahlil yapmadı dr..elime yüzüme bakacak halim yok yani bugün..
Ay Allah korusun. Değildir domuz gribi. yorma hemen. bol bol dinlen ve c vitamini al, geçecek

özelden mailimi yazıyorum canım

Marcocum cok tesekur ederim canim bende seni cok beyendim mish naz printrms lil hepimiz guzelz :) doktorlar en kucuk sorunu cozemiyo ona hayret ediyorum bugun bende hastayim kizlar faranjit var cok kotu oldum bide metrobusteyim suan yeni eve gdyorum bir suru is var mish canim Allah korusun insallah degildir dinlenmek lazim dikat edin kizlar cook optum

Peganum var bide guzel arkdsm onuda unitmiyim bu listedeki hatunlar hep guzel yalniz bende bugun cok kotuyum sifayi kaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…