Endoskopik yüz germe - Facelift

Misch cim geçmiş olsun canım. Grip için de görüşmen içinde. Erhan beyse diğer tipik plastik cerrah ya da ameliyatsız estetik işi yapan dermotologlar gibi belli. Ameliyat sonrası baştan savıcı yani. Senin anlatımından bunu çıkardım ve üzüldüm. Hasta zor bir amel. olmuş. sonrasında biraz ilgi bekler yani. Amel. öncesi saatlerce konuşuyorlar. Öncesi sonrsı resimleri vs. bir ilgi bir ilgi. Sonra bir anda çok işim var uğraşamam havaları. %90 ı bu şekilde. Bende hep bu %90 ı buldum. Hala ümitliyim ki %10 da olsa ilgili, hastayı sadece para makinesi görmeyen insancıl estetikçilerde vardır diye düşünüyorum.

Kıyamam size. Nasıl vicdan yapıyor insan dim,. Erhan Bey ile ben de görüşmeye gitmiştim. İletişimi ve tarzı bana göre değil. O sebeple ona ol ayı düşünemedim aslında işinin ehli olduğu da belli. Sonrasında Ercan bey ile Jelesec sayesinde gittim tanıştım. Kısmetse çarşamba ameliyat. Bakalım.

Mutlaka dediği gibi masaj yap. Sakın ihmal etme. düzelecektir canım. umarım amel.ta gerek kalmaz. Zpr amel. demesi canımı sıktı Ama içini ferah tut. İyi düşün iyi olsun. masaja devam

Çok tatlısınız:) Ercan Beyin eli hafif mi diyorsun? Yüz germe kolay değil. Meme olsa hiç korkmam da bilemedim işte

sağol:)) ben karın germe,bacak revizyon,lipo ,meme,kol germe oldum hepsinde kolay kalktım ama bu kişi ile de alakalı canım, ha şu var bentoprak yakın arkadaşım 10.gün sonra görüştük iyiyi di o yüz olan hayırlısı olsun canım

aman ha ben hep görüşün derim listeye ekleyin vicdan yapmamak için iyi olur allah dan kötü olur kuladan durumu olmasın diye:)))) karşılıklı görüşmek önemli arada ki iletişim doktorun tarzı çok ameliyat olan var k.k da herkes ortak şunu der gerçekten çok ilgili bire bir kendi bakar hastasına tele bu benim için yaptığı iş kadar öenmliydi

Elimde degil , cok uzgunum, Misch bana Ercan bey e ameliyat olacagini yazmisti, ben de ona dedim ki Erhan bey in yaptigi ameliyatlarda gozler daha buyuk ve cekik duruyor dedim bu sozleri soyledigim icin uzgunum.
Erhan bey den tamamiyle vazgectim, cunku her doktorun basarisiz ameliyatlari veya hatali ameliyatlari olabilir ancak hasta psikolojisini anlamiyor. iki dakikalik gorusmeler bir hastayi ne kadar memnun edebilir?

ınsallah ıstedıgınız gıbı olur sonuc ıyı haberlerınızı beklıyoruz

Bende senin gibiyim. Ters bir hareket davranış yada yüzünde hafif bir imasal değişim görsem bir daha sinirim bozulmasın diye soramıyorum bişi. Ama bu da işlerine geliyor. Başlarından kolay def etmiş oluyorlar. Sen en iyisi kliniğe git canım. Randevu al ve oraya git. Resim de çekmelerini iste.

inşallah tatlım. Sevgiler.

uzulme canım ben mıshın sonucunun cok ıyı olucagını dusunuyorum henuz ıylesme surecınde bu surecı geccırenlerde peganum mesela cok ıyı bılıyo ve duzelıcegını dusunuyo erhan bey gercekten basarılı resımler cok cok ıyı sadece ıletısım problemı var oda huyu oyle

Çok tatlısınız:) Ercan Beyin eli hafif mi diyorsun? Yüz germe kolay değil. Meme olsa hiç korkmam da bilemedim işte
Canim, ne olur ameliyat surecini bizimle paylas, sana ozel mesaj atmaya calistim ama atamadim, Ercan bey ile konustum gozlerimi hafif cekik badem seklind eistiyorumd edim cunku Ercan bey in ban ayolladigi resimlerde gozler natural kalmisti sadece gzoalti torbalari alinmis, kusurlar duzeltilmisti ama gozler dah ayuvarlak gelmisti gozume, Ercan bey coook sabirli bir doktor, Allah razi olsun yazdigim deli sacmasi maillerime hep cevaplar yazdi hep beni aydinlatti, cok ilgili alakali ve empati yapabilen bir doktor,onu kisilik olarak cok begeniyor ve takdir ediyorum, send eameliyat surecini benimle paylasirsan cok ama cok sevinirim cunku Nisan ayinda d abenim ameliyatim var.

bak bu işler kısmet canım ben ilk ameliyatımı adı çok sık gecen burada bir dr ye oldum adını yazmıyorum çok yazdım geçmişte,bu doktora ameliyat olmama sebep kız kardeşimdi oda buraya eskiden üye idi ben k.k yı bilmiyordum bile buradan o doktora ameliyat olan birinden etkilenep gün aldı meme büyütme oldu benden hop bacak lipo ha etkilendim oldum sonuçlar ikimizi de memenun etmedi o aynı doktora revizyon oldu ben güvenip tekrar ona ameliyat olmadım revizyon araştırması için doktor listesi yaparken dr nin adını bura okudum ekledim listeme ama kızkardeşimi hiç suçlamadım kararı ben vermiştim

Elbette yaşadıklarımı paylaşacağım. 2 gün hastanede yatacağım. Onca zaman yazar dururum:) İnşallah herşey güzel gider. Siz Erhan Eryılmaz'a mı olacaksınız? Göz olayını yarın sorarım. Siz badem gözmü istiyorsunuz? Ay ben bunları hiç konuşmamıştım. Konuşurum. Oldu olacak Gözlerim,i de yeşil yapsın:) Ne güzel olurdu:) Sevgiler.

canım bunları hastanın istemiyle yapıyor bentoprak mesela asla gözlerde belirgin değişiklik istemedi sorunlar giderilsin doğal dursun dedi sen ne istiyorsan onu yapar ben mesela asla büyük meme sevmem adam dd den 85b yaptı ama bana hala büyük geliyor:))))

Bende ilerde olursam asla Erhan beyi düşünmem

tesekkur ederim bana moral verdiginiz icin inan cok uzgunum, bu isler nasip meselesi haklisin, en iyi doktorun bile hatasi veya kusurlu ameliyati olabiliyor ama icind ekeske benim hic payim olmasaydi...

Evet Ercan bey i telefonla aradim azevvel, Allah razi olsun adam benim gibi bir deliye bile ayrintili, sabirli yanitlar veriyor ve benim isteklerimi on planda tutmasi muthis bir sey, hayir ben bunu yapmam deyip kestirip atmiyorm

tesekkur ederim bana moral verdiginiz icin inan cok uzgunum, bu isler nasip meselesi haklisin, en iyi doktorun bile hatasi veya kusurlu ameliyati olabiliyor ama icind ekeske benim hic payim olmasaydi...

Olmaz mı her doktorun var tabi dediğim gibi beklentiyle alakalı durum da var ben yoran bir hastayım yani kötü bir ameliyat yaşamışım tranva sonuç beni mutsuz etmiş param gitmiş o yüzden tekrar bir doktora güvenmek zordu allah kimseyi bu yolda mutsuz etmesin daha güzzel olmak isteğimiz

hahahhaaaa guldurdun beni evet ben Ercan beye olacagim buyuk ihtimal ile, bugune dek Erhan bey e olmaya kararliydim ancak Misch e vakit ayirmamasi ve ilgisizligi nedeni ile kararim Ercan bey den yana olacak , Gozlerimi yesil veya mavi yap diye bir beklentim yok ama yuvarlak gozlerim olsun istemiyorum, benim gozlerim japon gozu gibi cekikler ve ben o cekikligi seviyorum, badem gozlu olmak istiyorum tabii gozlerim kuculmeden, bunu Ercan bey ile konustum yaparim dedi, daha onc eboyle bir istek olmamis oldugu icin yapmamistim dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…