Endoskopik yüz germe - Facelift

tesekkur ederim bana moral verdigininsanz icin inan cok uzgunum, bu isler nasip meselesi haklisin, en iyi doktorun bile hatasi veya kusurlu ameliyati olabiliyor ama icind ekeske benim hic payim olmasaydi...
Canim bosuna uzuyosun kendini ortada henuz bir sonuc yok bukadar ameliyat yapmis bir Insan tecrube sahibi hic sanmiyorum sorin olmiycak henuz cok yeni ben erhan beyin tercih edilebilicek doktorlardan oldugunu dusunuyorum hala

benim hikayem heralde 300 uncü sayfaların başındadır..250-300 sayfayı şgal etmişim yani.1 haftada işe başlamanız çok çok zor..Ptesi işe başlıyorum ama grip nedeniyle rapor verilmişti.yoksa ameliyatın 15 inci günü işe başlamıştım..gözluk filan varsa takın buyukçe..işe yarıyor:) göz altları nasıl olur inanın bilgim yok.. ama ercan bey ekstra müdahalelerden kaçınmayan bir hekim gördüğüm kadarıyla..gerekeni yapacağını düşünüyorum..

Keinlikle haklisin, hepimiz guzel olmak istiyoruz amacimiz daha iyi olmak, iyi ki seni tanidim iyi ki varsin arkadasim , send eErcan bey gibi sabirlisin,olgunsun bana karsi.

Evet Ercan bey i telefonla aradim azevvel, Allah razi olsun adam benim gibi bir deliye bile ayrintili, sabirli yanitlar veriyor ve benim isteklerimi on planda tutmasi muthis bir sey, hayir ben bunu yapmam deyip kestirip atmiyorm

geçen hafta aradım ben burada bir arkadaşımız başka dr ye selülit ameliyatı oldu bende resimlerini beğendim dedim hocam düşünüyorum kaça yaparsınız açtı şimdi bir ameliyata giriyorum ararım sizi aradı telde 20.dakika açıklama yaptı ben yapmam bu ameliyatı gelen tüm istekleride geri çeviyorum size de yapmam sonuç veren bir ameliyat değil dedi bu bile hoş açıklama evet ilgilidir allah bozmasın kalkmasın burnu da hep ilgili olsun:))

Canim bosuna uzuyosun kendini ortada henuz bir sonuc yok bukadar ameliyat yapmis bir Insan tecrube sahibi hic sanmiyorum sorin olmiycak henuz cok yeni ben erhan beyin tercih edilebilicek doktorlardan oldugunu dusunuyorum hala
ben huysuz ilgi alaka bekleyen psikolojik sorunlu bir hastayim, bana musfik,sabirli bir doktor lazim.

Amin, vallahi adamcagizi mail bombardimanina tuttum, yetmezmis gibi telefon ile de rahatsiz ettim ama cok ilgili,cok alakali,cok mutevazi Allah razi olsun ondan.

başladı demek ki kolajenler çoğalmaya:))yaşasınn..

ben huysuz ilgi alaka bekleyen psikolojik sorunlu bir hastayim, bana musfik,sabirli bir doktor lazim.
Bende bende. bütün estetik adına yaptırdığım uygulamalar kötü sonuçlanınca psikolojik olarak sorunlu, korkak bişey oldum.Estetik konusunda yani. O nedenle ilgili anlayışlı bir doktor lazım bana da

Arkadaşlar mesaim bitti. Ben çıkıyorum. akşam yine girerim inşallah. Hepinizi öptüm canlar. Görüşürüz

Bak bunu söylemen çok iyi oldu. Yarın bende ne istersem söyliyim:) Aklımda deli düşünceler:)

Bak bunu söylemen çok iyi oldu. Yarın bende ne istersem söyliyim:) Aklımda deli düşünceler:)

Sakin zaman da liste yap sorularını isteklerini ben 12.dr gezdim ajanda ile hatta ercan bey ajandayı çıkarıp sorularu sorunca şaşırmıştı :))))))dedim artık tecrübe kazandım ilk ameliyatım da dr ye pek bişey sormadan hop ameliyat olmuştum ruh halim perişan o yüzden ajanda şart:))))eminim içinden ajandalı manyak demiştir

hahahhaaaaa guldurdun beni, beni aile doktorum baska doktora transfer etti, o doktro da baska doktoran karnim agrisa o bolgeyi kalemle ciziyorum doktora gidiyorum buram agriyor diyorum,elimde kocaman bri ajanda ile:) su su belirtilerim var diye, en son bana bir antidepresan verdiler isi hallettiler:))))

bence ercan beyde erhan beyde ısını gayet ıyı yapan basarılı doktorlar sadece erhan beyın ıletısımı bıraz daha farklı ıkısınıde resımlerı gördum kıyaslama yapmak gerekırseerhan bey daha basarılıydı dogruya dogru şimdı oyuzden mıschım moralnı bozmak ıcın henuz cok erken pskolojını anlıyorum herseyden etkılenıyosun su anda ama ıyesme surecını tamamlamdınkı baksana hala sert ve doktor kendısı demıs kac hastanınkı boyle oldu duzeldı dıye duzelıcegını dusunuyo kendınden emın sen ıylesmene bak canım cok ıyı olucak ınsallah

Bende insallah Misch in duzelecegine inaniyorum , insallah hersey istedigi gibi olacak,burada tartistigimiz konu zaten doktrolarin yeteneklerinden ziyade empati yapabilmeleri...
Ben psikolojik sorunluyum bunu defa defa yazdim,soyledim, ilgi,sabir,alaka bekliyorum. bana sabir gostermeyen bir doktroa gitmek istemiyorum tabii ki.

çok doğru. Erhan Bey çok sık yapıyor bu operasyonu. Çok daha pahalı da. Kısmet işi işte.

soyle soyle cok anlayisli biri, hic garipsemiyor, bu deli de basima nereden musallat oldu demiyor, dusunuyrosa bile hic belli etmiyor:)
Bilmez miyim. Ben gittiğimde eşimle gitmiştim. Yüz gözaltı derken göğüslerimden şikayetimi söyledim. Bakayım dedi. Hooppp ben hemen açtım. Eşim nasıl kapatıcağını şaşırmıştı. Dışarı çıktık ne kadar çabuk açıyorsun dedi:) Doktor ne sevimli dedim. O gün bugün söyler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…