- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Canim bosuna uzuyosun kendini ortada henuz bir sonuc yok bukadar ameliyat yapmis bir Insan tecrube sahibi hic sanmiyorum sorin olmiycak henuz cok yeni ben erhan beyin tercih edilebilicek doktorlardan oldugunu dusunuyorum halatesekkur ederim bana moral verdigininsanz icin inan cok uzgunum, bu isler nasip meselesi haklisin, en iyi doktorun bile hatasi veya kusurlu ameliyati olabiliyor ama icind ekeske benim hic payim olmasaydi...
Size de çok ama çok acil şifalar dilerim. Sizin hikayenizi arıyorum saatlerdir. 1 hafta sonra işe dönmem lazım. Sizi okuyunca bir garip oldum. Ama yapacak bir şey yok. İşyerinde birsürü açıklama yapmak istemiyorum. Bugün daha iyi misiniz? Ne kadar raporlusunuz? Benim gözaltı çukurlarım mezar gibi. Tamamen gidecek mi acaba? Bilir misiniz? Sevgilerimle,
Keinlikle haklisin, hepimiz guzel olmak istiyoruz amacimiz daha iyi olmak, iyi ki seni tanidim iyi ki varsin arkadasim , send eErcan bey gibi sabirlisin,olgunsun bana karsi.Olmaz mı her doktorun var tabi dediğim gibi beklentiyle alakalı durum da var ben yoran bir hastayım yani kötü bir ameliyat yaşamışım tranva sonuç beni mutsuz etmiş param gitmiş o yüzden tekrar bir doktora güvenmek zordu allah kimseyi bu yolda mutsuz etmesin daha güzzel olmak isteğimiz
Evet Ercan bey i telefonla aradim azevvel, Allah razi olsun adam benim gibi bir deliye bile ayrintili, sabirli yanitlar veriyor ve benim isteklerimi on planda tutmasi muthis bir sey, hayir ben bunu yapmam deyip kestirip atmiyorm
ben huysuz ilgi alaka bekleyen psikolojik sorunlu bir hastayim, bana musfik,sabirli bir doktor lazim.Canim bosuna uzuyosun kendini ortada henuz bir sonuc yok bukadar ameliyat yapmis bir Insan tecrube sahibi hic sanmiyorum sorin olmiycak henuz cok yeni ben erhan beyin tercih edilebilicek doktorlardan oldugunu dusunuyorum hala
Amin, vallahi adamcagizi mail bombardimanina tuttum, yetmezmis gibi telefon ile de rahatsiz ettim ama cok ilgili,cok alakali,cok mutevazi Allah razi olsun ondan.geçen hafta aradım ben burada bir arkadaşımız başka dr ye selülit ameliyatı oldu bende resimlerini beğendim dedim hocam düşünüyorum kaça yaparsınız açtı şimdi bir ameliyata giriyorum ararım sizi aradı telde 20.dakika açıklama yaptı ben yapmam bu ameliyatı gelen tüm istekleride geri çeviyorum size de yapmam sonuç veren bir ameliyat değil dedi bu bile hoş açıklama evet ilgilidir allah bozmasın kalkmasın burnu da hep ilgili olsun:))
kızlar günaydın,
misch cnm eminim dediğim gibi olacak sorunsuz ,ici rahatlamış olarak döneceksin yaz hemen bekliyoruz cnm,
black napıyosun araştırmacı gezici estetik gurum benim,ne öğrendiysen yaz cnm ne faydalı bir arkadaşsın sen yaaaaa, allah senden razı olsun umarım senin de hersey gönlünce olur ,
benim suratta ozellikle şakaklarda kıpraşmalar iğne batmalar var umarım iyiye delalettir. kızlar yazmasam da okuyorum bol bol yazın cook eğleniyorum ben burda ben şimdi savaş meydanına dönüyorum( benim evin normal hali ) by.
Bende bende. bütün estetik adına yaptırdığım uygulamalar kötü sonuçlanınca psikolojik olarak sorunlu, korkak bişey oldum.Estetik konusunda yani. O nedenle ilgili anlayışlı bir doktor lazım bana daben huysuz ilgi alaka bekleyen psikolojik sorunlu bir hastayim, bana musfik,sabirli bir doktor lazim.
Bak bunu söylemen çok iyi oldu. Yarın bende ne istersem söyliyim:) Aklımda deli düşünceler:)hahahhaaaa guldurdun beni evet ben Ercan beye olacagim buyuk ihtimal ile, bugune dek Erhan bey e olmaya kararliydim ancak Misch e vakit ayirmamasi ve ilgisizligi nedeni ile kararim Ercan bey den yana olacak , Gozlerimi yesil veya mavi yap diye bir beklentim yok ama yuvarlak gozlerim olsun istemiyorum, benim gozlerim japon gozu gibi cekikler ve ben o cekikligi seviyorum, badem gozlu olmak istiyorum tabii gozlerim kuculmeden, bunu Ercan bey ile konustum yaparim dedi, daha onc eboyle bir istek olmamis oldugu icin yapmamistim dedi bana
Basarili ameliyat kadar ruhsal tatmin de istiyorum,Bende bende. bütün estetik adına yaptırdığım uygulamalar kötü sonuçlanınca psikolojik olarak sorunlu, korkak bişey oldum.Estetik konusunda yani. O nedenle ilgili anlayışlı bir doktor lazım bana da
soyle soyle cok anlayisli biri, hic garipsemiyor, bu deli de basima nereden musallat oldu demiyor, dusunuyrosa bile hic belli etmiyor:)Bak bunu söylemen çok iyi oldu. Yarın bende ne istersem söyliyim:) Aklımda deli düşünceler:)
Bak bunu söylemen çok iyi oldu. Yarın bende ne istersem söyliyim:) Aklımda deli düşünceler:)
hahahhaaaaa guldurdun beni, beni aile doktorum baska doktora transfer etti, o doktro da baska doktoraSakin zaman da liste yap sorularını isteklerini ben 12.dr gezdim ajanda ile hatta ercan bey ajandayı çıkarıp sorularu sorunca şaşırmıştı :))))))dedim artık tecrübe kazandım ilk ameliyatım da dr ye pek bişey sormadan hop ameliyat olmuştum ruh halim perişan o yüzden ajanda şart:))))eminim içinden ajandalı manyak demiştir
bence ercan beyde erhan beyde ısını gayet ıyı yapan basarılı doktorlar sadece erhan beyın ıletısımı bıraz daha farklı ıkısınıde resımlerı gördum kıyaslama yapmak gerekırseerhan bey daha basarılıydı dogruya dogru şimdı oyuzden mıschım moralnı bozmak ıcın henuz cok erken pskolojını anlıyorum herseyden etkılenıyosun su anda ama ıyesme surecını tamamlamdınkı baksana hala sert ve doktor kendısı demıs kac hastanınkı boyle oldu duzeldı dıye duzelıcegını dusunuyo kendınden emın sen ıylesmene bak canım cok ıyı olucak ınsallah
en son attıgım maılıme cevap vermedı benımAmin, vallahi adamcagizi mail bombardimanina tuttum, yetmezmis gibi telefon ile de rahatsiz ettim ama cok ilgili,cok alakali,cok mutevazi Allah razi olsun ondan.
gormemistir mutlaka ,benim mailime cevap yazmasa bir dah ayaziyorum,niye cevap yazmadiniz diye:))))))) o d aolmazsa telefon acarim....en son attıgım maılıme cevap vermedı benım
çok doğru. Erhan Bey çok sık yapıyor bu operasyonu. Çok daha pahalı da. Kısmet işi işte.bence ercan beyde erhan beyde ısını gayet ıyı yapan basarılı doktorlar sadece erhan beyın ıletısımı bıraz daha farklı ıkısınıde resımlerı gördum kıyaslama yapmak gerekırseerhan bey daha basarılıydı dogruya dogru şimdı oyuzden mıschım moralnı bozmak ıcın henuz cok erken pskolojını anlıyorum herseyden etkılenıyosun su anda ama ıyesme surecını tamamlamdınkı baksana hala sert ve doktor kendısı demıs kac hastanınkı boyle oldu duzeldı dıye duzelıcegını dusunuyo kendınden emın sen ıylesmene bak canım cok ıyı olucak ınsallah
Bilmez miyim. Ben gittiğimde eşimle gitmiştim. Yüz gözaltı derken göğüslerimden şikayetimi söyledim. Bakayım dedi. Hooppp ben hemen açtım. Eşim nasıl kapatıcağını şaşırmıştı. Dışarı çıktık ne kadar çabuk açıyorsun dedi:) Doktor ne sevimli dedim. O gün bugün söyler:)soyle soyle cok anlayisli biri, hic garipsemiyor, bu deli de basima nereden musallat oldu demiyor, dusunuyrosa bile hic belli etmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?