Endoskopik yüz germe - Facelift

Hahahha, sen simdi sadece yuz mu olacaksin? ben buyuk bir ameliyata giriyorum , bel, yuz :) ikisi birlikte insallah, seneye de gogus vs insallah:)

çok doğru. Erhan Bey çok sık yapıyor bu operasyonu. Çok daha pahalı da. Kısmet işi işte.
Ercan bey i tercih sebebim fiyati degil cunku herseyimi Erhan bey e gore ayarlamistim ben yani ameliyat parami vs , ben inaniyorum ki Ercan bey de bu istediklerimi guzel yapacak ve ben sonuctan mutlu olacagim insallah.

benımkınıde dogru tahmın ettın canım sıhır buyu gıbı bısey

ortalık karışmış yine..off..arkadaşım bir topla kendini sakin ol gözünü seveyim ya..her zamanki gibi abartıyosun yine..hakkımı niye helal ediyorum ölüyo muyum kör mü oluyorum hayırdır?? Biz sürecimizi mi paylaşacağız burda seni teskin etmeye mi çalışacağız ..böyle olaylar buranın kimyasını bozuyor! her yazdığım mesajda aman pukkapad da nasıl tepi verir şimdi diye düşünmek istemiyorum..
dön bak yazışmalarımıza..ben gün almadan sen almıştım zaten ercan bey'den.yazışırken sonra birlikte başka karar verdik.niye suçlu hissedesin..ben henüz pişman değilim ki..sen böyle davranınca benim ruhen nasıl etkilenebileceğimi hiç düşünmüyo musun?ayrıca burada uluorta doktorların adını sürekli vererek kıyaslama yapmak hiç doğru değil.şikayet, dava vs konusu olabilir bunlar..adamlar tüm ömürlerini vakfetmişler bu mesleğe biz burada ıvıdık zıvıdık bilgilerle kıyaslama yapıyoruz.ben doktor olsam acayip sinirlenirdim.
sen zaten günlerdir mailleşiyosun ercan bey'le, istediğini de söylemiş kararını vermişsin, güzel çok sevindim adına .şimdi benim üstümden daha fazla manipülasyon yapılmasın lütfen..bu konuyu kapatalım artık burda..

Tamam canim kapattim konuyu, insallah senin icin hayirli sonuclar olur

Mutlaka dediği gibi masaj yap. Sakın ihmal etme. düzelecektir canım. umarım amel.ta gerek kalmaz. Zpr amel. demesi canımı sıktı Ama içini ferah tut. İyi düşün iyi olsun. masaja devam

benim de aynı şeye sıkıldı canım..bakalım nasıl olacak sonuc..masajı daha güçlü yapiyorum..göz altlarımda kaslar çıakbilir her an..:)

benim de aynı şeye sıkıldı canım..bakalım nasıl olacak sonuc..masajı daha güçlü yapiyorum..göz altlarımda kaslar çıakbilir her an..:)
Misch haklisin arkadasim ben cok panigim,sen benim soylediklerimi kaaideye alma ,bu da benim yapim, yangina korukle gidenlerdenim, tabii ki sonuc icin cok erken. senin psikoljini yanlsis etkiledigim icin ozur dilerim.

canım benımde tam olarak demek ıstedıgım buydu aslında butun doktorların kendılerıne göre ıyı yonlerı var onemlı olan ıcımıze sınen kısı arkadslar kırılmasın dıye acıkca soylemedım mısh senın moralın bozluyor farkındayım yazıcaktım haddım degıl soylemedım farklı acıklamaya calısdtım

Misch haklisin arkadasim ben cok panigim,sen benim soylediklerimi kaaideye alma ,bu da benim yapim, yangina korukle gidenlerdenim, tabii ki sonuc icin cok erken. senin psikoljini yanlsis etkiledigim icin ozur dilerim.

sorun değil..benim arkamda 100 mg lik antidepresan var bi şey olmazsen kendine mukayet ol.

üstüme bi fatiha okumadığı kaldı ya..

üstüme bi fatiha okumadığı kaldı ya..
ask olsun canım bak benım yazdıklarıma senı teleslandırcak hıcbısey yok hep olumlu konusuyorumcunku benım pskolojımde cok bozuk senı cok ıyı anlıyorum burda yazılanlardan etkılenegını bılıyorum bıkere bıle olumsuz bısey yazmadım zaten ıcımden gecende bu yanagım yamuk şiş hele bugun öluyorum sancısından yınede sana moral vermek ıcn gırdım yazdım asıl bence benım durumum cozumsuz kımse yok bana yardım edıcek neyse basınızı sısırmıyım ıyı aksamlar

sana degil bana yazdi onu misch

mischhhh ,canımmm coook sevindim,inan bana egerki önemli birsey olsaydı seni 2 dk de bırakmazdı ,çünkü kendisi senden daha önemli (adı,reklamı) biliyor ve böyle bir başarısızlık olarak alsaydı asla seni oracıkta ufacık masajla bırakmazdı yaniii hiic önemli değil bak ben senden cook daha agır komplikasyonlar atlattım ,inan bana seninki benim çektiklerimin yanında hic birsey değil ,yaaa kapanmasaydı gözün bir düşün bakalım kıyasla kendi sorununla ,sadece pozitif ol çünkü GECECEK..

black cnm senin moralin bozulmuş neden benim " çözümsüz" diyorsun ,şimdiki tıpta tek sorun doğru dr ye denk gelmek bu olduktan sonra basit bir hematom bence ,ben böyle hissettim .sen aramaya dolşamaya devam et ,kalbinin sesini dinle,denk geldiğinde anlayacaksın,güveneceksin ve sorununa çözüm şıp diye gelecek.

ameliyat olacak olanlar ,hic korkmasın ben amtidepresansız cok zor günler aylar yaşadım oluyor,geciyor yeterki olumlu olun ,güzel günlere ,aşk dolu ,güzellik dolu günlerinize odaklanın.hersey unutuluyor elinize her aynaya baktığınızda havada duran kalkık yanaklarınız kalıyor ve buna değiyor tüm çekilenler. yaptırmayan ,korkan varsa hiiiic korkmasın inanın herseye değer sıkıntılar,sarkık surkuk gezip hergün üzülmektense az bir süre çekip yıllarca mutlu olmak daha değerli bana inanın.

haftaya randevu alacagim ,antidepresanimin dozu icin:)))))

senin kafanı bi şeylerle meşgul etmen lazım.işin yoğun değil anlaşıldığı kadarıyla...

evet canım pukkaya yazmıştım bunu ...
hangi drları göreceksin bir plan yapıp bizimle de paylasır mısın canım..suruncemede kalmasın.birbirimizi takip etmiş olalım hem..muzaffer bey çözüm önermişti aslında....diğerleri ne diyecek bakalım..umutsuzluğa kapılmak yok..gencsin guelsin çok şekersinve bizim biricik bıcırığımızsın..

dikkat et kendine..yanında niye birileri yok snein?

aynısı işte ben de öyleyim..hayatım boyunca hiç talepkar biri olamadım...klinikte hastaları akşama doğru kabul ediyodu genelde..iş cıkış saatime uymuyor..servisi kaçırıyorum sürünüyorum..istanbul, malum..

Iki kere alinti yaptin ya canim oyle sandim muzafer bey teshis koydu en azindan ama tedavi icin ameliyattan once baska cozum olsa cok iyi olur kronofasialda baska doktorlara gidicem bulursaniz soyleyin lutfen marco canim sende muzafer beye gidicektin bilgisi olanlar varsa kk da muzafr bey hakinda paylasirsaniz cok iyi olur pektaninmiyo sanki bende sizi cok seviyorum canim tesekur ederim

ınsallah ddıgın gıbı olur canım cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…