Yok kimse canim yalnizim zaten olsaydi belki hata yapmazdim annem babam farkli sehirlerde Istanbulda dayim halam var gorusmuyoruz
amın canım ınsallah cok sagolanladım canım..allah gönlüne göre bir hayat arkadaşı versin o zaman:)
benim de aynı şeye sıkıldı canım..bakalım nasıl olacak sonuc..masajı daha güçlü yapiyorum..göz altlarımda kaslar çıakbilir her an..:)
Canım sana antidepresan değil anksiyete bozukluğu için ilaç lazım. İyi bir psikiyatriste git. Depresyonda değilsin bence. Endişe kaygı bozukluğu var sende. Anlattıklarından çıkardımhahahhaaaaa guldurdun beni, beni aile doktorum baska doktora transfer etti, o doktro da baska doktoran karnim agrisa o bolgeyi kalemle ciziyorum doktora gidiyorum buram agriyor diyorum,elimde kocaman bri ajanda ile:) su su belirtilerim var diye, en son bana bir antidepresan verdiler isi hallettiler:))))
Dogru teshis canim, depresyon da degilim,yaygin ankisyete bozuklugu teshisi koydular ancak ankisyete icin de verilen ilac antidepresan. Bu konuda bes alti tane doktor a muayene oldum, bu rahatsizligim fiziksel belirtiler verdigi icin,burun kanamasi, bulanik gorme,bas agrisi,el ve kollarda uyusma vs,bu sebepten somatizasyon bozuklugu teshisi de aldim. Ilaclarima devam ediyorum. Bana sertraline yani turkiye deki ismi ile lustral verdiler ancak 50mg kullaniyorum,50mg fiziksel tum belirtilerimi yok etti sayilir ama evham duygum degismedi.Canım sana antidepresan değil anksiyete bozukluğu için ilaç lazım. İyi bir psikiyatriste git. Depresyonda değilsin bence. Endişe kaygı bozukluğu var sende. Anlattıklarından çıkardımBende aynıyım da
Senin mantikli yaklasimlarini dogru analizlerini cok begeniyorum.Senide cok begeniyorum, sanirim bu bgenme 2 ay sonra kuskancliga donusecek
ah canım benim güzel yürekli arkadaşım..kıskanmazsın ki sen
kiskanirim gör bak :)
Nasil oldun bugun grip ne alemde keyfin nasil?
kıskanan sen ol
ne olsun, kuzuların biri kolumda biri bacağımda yatıyor..depresyondayken yapılması önerilenler arasında yumuşak tüylü şeylere dokunma da vardıgribim daha iyi çok şükür..gözüm için thai masajı yapacak birini arıyorum
sen nasılsın../QUOTE]
thai masaji nedir bilmiyorum ama umarim bulursun:) bende ayni tembellik yapiyorum kizim yanimda miril miril uyuyor gercekten oda bana cok iyi geliyor..Sen kendin yapacagin masaji da ihmal etme..Hava kapali kasvetli gunesi ozledim valla
Cok haklisin cnm bnm.mischhhh ,canımmm coook sevindim,inan bana egerki önemli birsey olsaydı seni 2 dk de bırakmazdı ,çünkü kendisi senden daha önemli (adı,reklamı) biliyor ve böyle bir başarısızlık olarak alsaydı asla seni oracıkta ufacık masajla bırakmazdı yaniii hiic önemli değil bak ben senden cook daha agır komplikasyonlar atlattım ,inan bana seninki benim çektiklerimin yanında hic birsey değil ,yaaa kapanmasaydı gözün bir düşün bakalım kıyasla kendi sorununla ,sadece pozitif ol çünkü GECECEK..
black cnm senin moralin bozulmuş neden benim " çözümsüz" diyorsun ,şimdiki tıpta tek sorun doğru dr ye denk gelmek bu olduktan sonra basit bir hematom bence ,ben böyle hissettim .sen aramaya dolşamaya devam et ,kalbinin sesini dinle,denk geldiğinde anlayacaksın,güveneceksin ve sorununa çözüm şıp diye gelecek.
ameliyat olacak olanlar ,hic korkmasın ben amtidepresansız cok zor günler aylar yaşadım oluyor,geciyor yeterki olumlu olun ,güzel günlere ,aşk dolu ,güzellik dolu günlerinize odaklanın.hersey unutuluyor elinize her aynaya baktığınızda havada duran kalkık yanaklarınız kalıyor ve buna değiyor tüm çekilenler. yaptırmayan ,korkan varsa hiiiic korkmasın inanın herseye değer sıkıntılar,sarkık surkuk gezip hergün üzülmektense az bir süre çekip yıllarca mutlu olmak daha değerli bana inanın.
bu sefer sadece yüz. Kasımda silikon değişimi:) inşallah
Tesekkurler canim. Dedigin cok dogru. Ay cok heycan verici bir surecuygulama cnm meraba .ercan beyde iyi dr ben gorusmustum kendisiyle.benmde aklimfa suan 2 dr var ercan bey ve erhan bey.yuz resimlerinden begendiklerim vardi ercan beyde tek fark ercan bey dogal bitakiyor gozu erhan bey badem yapiyor.ben badem goz cok seviyorum daha genc ve cekucilik katiyor .hayirlisi cnm hersey istefigin gibi olur ins.
Gule gule oturun. Mutlulukla:)Tasindim kizlar :) bu evdede cok is var esyalar yerlesicek yapicaz artik pazartesi ercan beye randevu aldim saat altiya muayene ucreti var siz verdiniz mi
Sagol canim bende merak ediyorum :)B black tulips cnm hadi hayirli olsun.ercan beye ben odememistim ucret .degismis galiba durumlar.bi git ne diyecek bakalim merak ediyorum.
Hayirlisi olsun canim merak etme cok guzel olucak :)insallelamlar. Ameliyat gunu degisti mrcbur31 mart sabah olacak insallah. Kok hucre ve yag takviyesi ile endeskopik orta yuz germe olucak. gozleri ozellikle sordum. Dogal birakiyorum dedi. cekik isteyip istemedigimi bilemiyorum. ameliyat gunu sorarim nasil olur diye. Simdilik haberler boyle. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?