Endoskopik yüz germe - Facelift

benim de aynı şeye sıkıldı canım..bakalım nasıl olacak sonuc..masajı daha güçlü yapiyorum..göz altlarımda kaslar çıakbilir her an..:)

Senin mantikli yaklasimlarini dogru analizlerini cok begeniyorum.Senide cok begeniyorum, sanirim bu bgenme 2 ay sonra kuskancliga donusecek

Canım sana antidepresan değil anksiyete bozukluğu için ilaç lazım. İyi bir psikiyatriste git. Depresyonda değilsin bence. Endişe kaygı bozukluğu var sende. Anlattıklarından çıkardım Bende aynıyım da

Dogru teshis canim, depresyon da degilim,yaygin ankisyete bozuklugu teshisi koydular ancak ankisyete icin de verilen ilac antidepresan. Bu konuda bes alti tane doktor a muayene oldum, bu rahatsizligim fiziksel belirtiler verdigi icin,burun kanamasi, bulanik gorme,bas agrisi,el ve kollarda uyusma vs,bu sebepten somatizasyon bozuklugu teshisi de aldim. Ilaclarima devam ediyorum. Bana sertraline yani turkiye deki ismi ile lustral verdiler ancak 50mg kullaniyorum,50mg fiziksel tum belirtilerimi yok etti sayilir ama evham duygum degismedi.
Sen ilac kullaniyormusun? Kizim usutse bana soyleyemiyor korkudan,asiri evhamli oldugum icin.

Son düzenleme:
Senin mantikli yaklasimlarini dogru analizlerini cok begeniyorum.Senide cok begeniyorum, sanirim bu bgenme 2 ay sonra kuskancliga donusecek

ah canım benim güzel yürekli arkadaşım..kıskanmazsın ki sen

kiskanirim gör bak :)
Nasil oldun bugun grip ne alemde keyfin nasil?

kıskanan sen ol
ne olsun, kuzuların biri kolumda biri bacağımda yatıyor..depresyondayken yapılması önerilenler arasında yumuşak tüylü şeylere dokunma da vardıgribim daha iyi çok şükür..gözüm için thai masajı yapacak birini arıyorum
sen nasılsın..

gel buraya güneş açtı ne zamandıryapıyorum merak etme..parmağın tersiyle başlayıp düzüyle bitirme olayını yeni kaptım.yanak kenarlarına (asıldığı yerler heralde) bastırdığımda hala ağrıyan yerler olduğunu fark ettim.
eşime şimdi ben gençleştim mi sence dedim, sanki dedi, mutlu oldum.ne kadar geriye gittim dedim, 3 hafta filan gbi dedi
thai meşhur egzotik uzak doğu Tayland masajı..

Arkadaslar nasisiniz.ben biraz cok yogunumda .
M misch cnm duzelicek bnce gozlerin cok hos oldu bence.toparlanmada iyi.inan 2 ay 3 ay şiş kalanlar var yaaa.cok inceleme erhan bey kotu bi durum varsa duzeltir tecrubelu bi dr cnm.daha oncede boyle durumlar olmussa eger cozumunude bilir.sende hastasin dimi cnm bnm gibi inan hasta hasta derslere giriyorum.sen rapormu aldin cnm.gecmis olsun benm 7 gun oldu hala burnumu cekiyorum.

Cok haklisin cnm bnm.

bu sefer sadece yüz. Kasımda silikon değişimi:) inşallah
uygulama cnm meraba .ercan beyde iyi dr ben gorusmustum kendisiyle.benmde aklimfa suan 2 dr var ercan bey ve erhan bey.yuz resimlerinden begendiklerim vardi ercan beyde tek fark ercan bey dogal bitakiyor gozu erhan bey badem yapiyor.ben badem goz cok seviyorum daha genc ve cekucilik katiyor .hayirlisi cnm hersey istefigin gibi olur ins.

Selamlar. Ameliyat gunu degisti mrcbur31 mart sabah olacak insallah. Kok hucre ve yag takviyesi ile endeskopik orta yuz germe olucak. gozleri ozellikle sordum. Dogal birakiyorum dedi. cekik isteyip istemedigimi bilemiyorum. ameliyat gunu sorarim nasil olur diye. Simdilik haberler boyle. Sevgiler

Tesekkurler canim. Dedigin cok dogru. Ay cok heycan verici bir surec

Hayirlisi olsun canim merak etme cok guzel olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…