Endoskopik yüz germe - Facelift

Yüzünde yamukluk yok canım senin, abartma. Ağrı ve kist gibi şişlik diyorsun onun için git doktora diyorum ben. Yoksa gayyettttttt güzelsin

Tasindim kizlar :) bu evdede cok is var esyalar yerlesicek yapicaz artik pazartesi ercan beye randevu aldim saat altiya muayene ucreti var siz verdiniz mi

canım muayene ücreti yok sakın verme sende anlamadım hasteneyi aradığınızda iyi ücret istiyorlar direk odasına dal arkadaşım 270 küsürde cebinde kalsın yada doktoru ara cepten

Sagol tatliskommm ay nazcim bu evdeki aynalarda daha bir yamuldum
Ayyy sende benim gibimi oldun. Annemlerdeki aynalar daha yamuk gösteriyor beni diye söyleniyordum anneme. Oda öyle şeymi olurmuş sen kafayı yiyorsun demişti. Demekki aynadan aynaya değişebiliyo

Yüzünde yamukluk yok canım senin, abartma. Ağrı ve kist gibi şişlik diyorsun onun için git doktora diyorum ben. Yoksa gayyettttttt güzelsin
He he bugunki Iltifatimida aldim bebetodan sen fistik gibi hatunsun masallah senide cok beyeniyorum en son beyendigim resmine bayildim cok ama cok genc duruyosun tatlimmm

Sagol tatliskommm ay nazcim bu evdeki aynalarda daha bir yamuldum
Canım sana seni gören biri yamukluk var yüzünde diyor mu?
Ben kaç plastik cerraha gittim, bana yüzünde simetri kaybı var diyen, yamuk diyen çıkmadı. Ben gösterince inceleyip evet var biraz dediler. Demekki biz abartıyoruz birazda

hayırlısı olsun canım,perşembe günü k.kdan bir arkadaşım var ameliyat olacak çok heyecanlı denk gelseydiniz k.k kızları olarak destek olurdunuz birbirinize :)))

Ben hamilelikten önce yani yıllar önce kullandım ilaç. Seroxat. Hamile kalmak isteyince bıraktım. Evham nedeni ile kullanmıştım bende

Nazcim Inanki canim ben sizin yuzunuzde bir sorun goremiyorum belki biraz rotus olur sahane olur kendime bakiyorum iyyyyy maymun sevmiyorum hic kendimi aynalarda dedigin gibi tatlim hep farkli gosteriyo senin gibi oldum desene kafayi bozduk yani

yok yok sakın verme dediğim gibi doc dr olduğu için muayene ücreti o hastanede zaten yüksek ama k.kdan dünya hasta gitti direk doktoru yada asistanı aradık ücret vermedik :)))hastane bizden zengin boşver
Ne diycem canim ercan beye kk nden mi geldim diyim

hayırlısı olsun canım,perşembe günü k.kdan bir arkadaşım var ameliyat olacak çok heyecanlı denk gelseydiniz k.k kızları olarak destek olurdunuz birbirinize :)))
Jelesec o arkadaşında buraya girip ameliyat sonrası yazsın olur mu?
Ne kadar çok bilgi alabilirsek o kadar iyi. Bak misch yazıyor bizde fikir alıyoruz, fikrimizi söylüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…