- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Tesekur ederim :) su yuzumun yamuklugu duzelmeden hic mutlu olamiycam hicbisey mutlu etmiyo beni canimGule gule oturun. Mutlulukla:)
Güle güle otur canım. İyi günlerde kullan evini. Yardım lazımsa bütün kızlar toplanır gelirizTasindim kizlar :) bu evdede cok is var esyalar yerlesicek yapicaz artik pazartesi ercan beye randevu aldim saat altiya muayene ucreti var siz verdiniz mi
tahmin edebiliyorum.yeni operasyon mu oldunuz.Tesekur ederim :) su yuzumun yamuklugu duzelmeden hic mutlu olamiycam hicbisey mutlu etmiyo beni canim
Sagol tatliskommm ay nazcim bu evdeki aynalarda daha bir yamuldumGüle güle otur canım. İyi günlerde kullan evini. Yardım lazımsa bütün kızlar toplanır geliriz
Tasindim kizlar :) bu evdede cok is var esyalar yerlesicek yapicaz artik pazartesi ercan beye randevu aldim saat altiya muayene ucreti var siz verdiniz mi
Ayyy sende benim gibimi oldun. Annemlerdeki aynalar daha yamuk gösteriyor beni diye söyleniyordum anneme. Oda öyle şeymi olurmuş sen kafayı yiyorsun demişti. Demekki aynadan aynaya değişebiliyoSagol tatliskommm ay nazcim bu evdeki aynalarda daha bir yamuldum
He he bugunki Iltifatimida aldim bebetodan sen fistik gibi hatunsun masallah senide cok beyeniyorum en son beyendigim resmine bayildim cok ama cok genc duruyosun tatlimmmYüzünde yamukluk yok canım senin, abartma. Ağrı ve kist gibi şişlik diyorsun onun için git doktora diyorum ben. Yoksa gayyettttttt güzelsin
Canim yuzumden Implant cikti sonra sag avurta sislik var seni takibe aldim sende bakabilirsin albumetahmin edebiliyorum.yeni operasyon mu oldunuz.
Canım sana seni gören biri yamukluk var yüzünde diyor mu?Sagol tatliskommm ay nazcim bu evdeki aynalarda daha bir yamuldum
Cok tesekur ederim tatlim ucyuz onlira zaten cok gelmisti :)canım muayene ücreti yok sakın verme sende anlamadım hasteneyi aradığınızda iyi ücret istiyorlar direk odasına dal arkadaşım 270 küsürde cebinde kalsın yada doktoru ara cepten
Selamlar. Ameliyat gunu degisti mrcbur31 mart sabah olacak insallah. Kok hucre ve yag takviyesi ile endeskopik orta yuz germe olucak. gozleri ozellikle sordum. Dogal birakiyorum dedi. cekik isteyip istemedigimi bilemiyorum. ameliyat gunu sorarim nasil olur diye. Simdilik haberler boyle. Sevgiler
Ben hamilelikten önce yani yıllar önce kullandım ilaç. Seroxat. Hamile kalmak isteyince bıraktım. Evham nedeni ile kullanmıştım bendeDogru teshis canim, depresyon da degilim,yaygin ankisyete bozuklugu teshisi koydular ancak ankisyete icin de verilen ilac antidepresan. Bu konuda bes alti tane doktor a muayene oldum, bu rahatsizligim fiziksel belirtiler verdigi icin,burun kanamasi, bulanik gorme,bas agrisi,el ve kollarda uyusma vs,bu sebepten somatizasyon bozuklugu teshisi de aldim. Ilaclarima devam ediyorum. Bana sertraline yani turkiye deki ismi ile lustral verdiler ancak 50mg kullaniyorum,50mg fiziksel tum belirtilerimi yok etti sayilir ama evham duygum degismedi.
Sen ilac kullaniyormusun? Kizim usutse bana soyleyemiyor korkudan,asiri evhamli oldugum icin.
Cok tesekur ederim tatlim ucyuz onlira zaten cok gelmisti :)
Aaa paralı mı oldu Ercan bey. O da nerden çıktı yaCok tesekur ederim tatlim ucyuz onlira zaten cok gelmisti :)
Nazcim Inanki canim ben sizin yuzunuzde bir sorun goremiyorum belki biraz rotus olur sahane olur kendime bakiyorum iyyyyy maymun sevmiyorum hic kendimi aynalarda dedigin gibi tatlim hep farkli gosteriyo senin gibi oldum desene kafayi bozduk yaniCanım sana seni gören biri yamukluk var yüzünde diyor mu?
Ben kaç plastik cerraha gittim, bana yüzünde simetri kaybı var diyen, yamuk diyen çıkmadı. Ben gösterince inceleyip evet var biraz dediler. Demekki biz abartıyoruz birazda
Aaa paralı mı oldu Ercan bey. O da nerden çıktı ya
Ne diycem canim ercan beye kk nden mi geldim diyimyok yok sakın verme dediğim gibi doc dr olduğu için muayene ücreti o hastanede zaten yüksek ama k.kdan dünya hasta gitti direk doktoru yada asistanı aradık ücret vermedik :)))hastane bizden zengin boşver
Jelesec o arkadaşında buraya girip ameliyat sonrası yazsın olur mu?hayırlısı olsun canım,perşembe günü k.kdan bir arkadaşım var ameliyat olacak çok heyecanlı denk gelseydiniz k.k kızları olarak destek olurdunuz birbirinize :)))
Hmmm tamam canım. Bende gidicem de bir ara.yok yok canım hastaneyi aradığınızda doc dr muayene ücreti bizler vermedik hiç kendini aradık aldık yada asistanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?