- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Sagol tatlim :) evet Implant vardi elmacik kemiginde cikarildi bir bucuk sene once sag yanagim avurta sislik gecmedi ve cok sanciyo doktorlar hep farkli seyler soyledi en son gittigim kist yada hemotom dedi bikac doktora daha gidicem canim bakalim nolucakAy sekercim masallah o kadar gencsin ki. Implant mi? Elmacik kemigine mi?
Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz. Bayıldım.üşenmiştir :)canım o en zor günümde hastaneye en erken gelen k.k dan arkadaşlarımdan biriydi derim tamam
Super canimmm ozaman ayarlayalim kizlar kesinlikleAaa ben her haftasonu olmadı mutlaka 15 de bir gidiyorum istanbula. Cağırırsınızda gelmem mi
Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz. Bayıldım.
Gelirim tabiki. Jelesec sen de gelirsin dimi? Bizlerede katılırsın , hı?Bizde yapalim :) bizim kizlar olsun naz gelirsin dmi canim zaten mish Istanvulda peganumda printemps marco istanbulda eliti tam bilmiyorum uygulama galiba istanbul lili biliyorum
Gelirim tabiki. Jelesec sen de gelirsin dimi? Bizlerede katılırsın , hı?
Sen nerden geliyosun canimAy ne iyi olurdu. Tuh ya. Bende bir basima napicam oralardabobrek nakli varmis benim olacagim gun. O yuzden de en erken 31 kismet iste. gec olsun da guc olmasin
Canım ayarlamayı sen yap evini iyice yerleştirdikten sonra tamam mı?Super canimmm ozaman ayarlayalim kizlar kesinlikle
Kizlaaar biliyosunuz ben yalnizim benim evde toplasiriz gece kalirsiniz super olur cok sevinirimGelirim tabiki. Jelesec sen de gelirsin dimi? Bizlerede katılırsın , hı?
Tamam tatliskomm cok guzel olucak zaten yuzumden dolayi a sosyal oldum kurtulcam sayenizdeCanım ayarlamayı sen yap evini iyice yerleştirdikten sonra tamam mı?
Benim de yüzüme bakıp neye ihtiyacı var dersiniz. Gerçi görünce ihtiyaçları sıralamakla bitiremiyceksiniz ama olsunTamam tatliskomm cok guzel olucak zaten yuzumden dolayi a sosyal oldum kurtulcam sayenizde
Canım benim çocuk var 8 yaşında. Ben kalamam ama günü birlik ne zaman denirse gelirimKizlaaar biliyosunuz ben yalnizim benim evde toplasiriz gece kalirsiniz super olur cok sevinirim
Resimde bile cok beyendim ben daha Iyisin eminimki resimden yasini soyleme zaten hic canim inanki nazar deger bizekonu cok yeterki toplanalim buluruzBenim de yüzüme bakıp neye ihtiyacı var dersiniz. Gerçi görünce ihtiyaçları sıralamakla bitiremiyceksiniz ama olsun
Oda gelsin :) minik daha Allah bagislasin canimm :)Canım benim çocuk var 8 yaşında. Ben kalamam ama günü birlik ne zaman denirse gelirim
Canım benim çocuk var 8 yaşında. Ben kalamam ama günü birlik ne zaman denirse gelirim
Cep telefonundan griyorumya kizlar hic yazilmiyo zaten normalde yazamiyodum simdi Iyce yamuldu :) Allah bagislasin tatlim ne guzel kuzucuk minicikler daha yaninzdan ayirmayin zaten siz nereye onlarda oraya :)benimde minik kuzum 6.yaşında çoğiyce nda yanımda geldi oyun odasın da eğlendi o arkadaşların çocukları ile
Cep telefonundan griyorumya kizlar hic yazilmiyo zaten normalde yazamiyodum simdi Iyce yamuldu :) Allah bagislasin tatlim ne guzel kuzucuk minicikler daha yaninzdan ayirmayin zaten siz nereye onlarda oraya :)
Canım çok teşekkür ederim. Herkesin çocuğunu bağışlasın AllahOda gelsin :) minik daha Allah bagislasin canimm :)
Aaa kocaman kızın var ne güzel. Arkadaş gibi olur ya. Yani ben öyle olacak diye hayal kuruyorumsağol tatlım valla büyüyünce zaten takılmıyorlar bizle birde büyük kuzu var bende 21.yaşında artık single takılıyor:))) o yüzden minik kuzu ben nerede o orada
Aaa kocaman kızın var ne güzel. Arkadaş gibi olur ya. Yani ben öyle olacak diye hayal kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?