Endoskopik yüz germe - Facelift

Ay sekercim masallah o kadar gencsin ki. Implant mi? Elmacik kemigine mi?
Sagol tatlim :) evet Implant vardi elmacik kemiginde cikarildi bir bucuk sene once sag yanagim avurta sislik gecmedi ve cok sanciyo doktorlar hep farkli seyler soyledi en son gittigim kist yada hemotom dedi bikac doktora daha gidicem canim bakalim nolucak

Bizde yapalim :) bizim kizlar olsun naz gelirsin dmi canim zaten mish Istanvulda peganumda printemps marco istanbulda eliti tam bilmiyorum uygulama galiba istanbul lili biliyorum
Gelirim tabiki. Jelesec sen de gelirsin dimi? Bizlerede katılırsın , hı?

Benim de yüzüme bakıp neye ihtiyacı var dersiniz. Gerçi görünce ihtiyaçları sıralamakla bitiremiyceksiniz ama olsun
Resimde bile cok beyendim ben daha Iyisin eminimki resimden yasini soyleme zaten hic canim inanki nazar deger bizekonu cok yeterki toplanalim buluruz

benimde minik kuzum 6.yaşında çoğiyce nda yanımda geldi oyun odasın da eğlendi o arkadaşların çocukları ile
Cep telefonundan griyorumya kizlar hic yazilmiyo zaten normalde yazamiyodum simdi Iyce yamuldu :) Allah bagislasin tatlim ne guzel kuzucuk minicikler daha yaninzdan ayirmayin zaten siz nereye onlarda oraya :)

Cep telefonundan griyorumya kizlar hic yazilmiyo zaten normalde yazamiyodum simdi Iyce yamuldu :) Allah bagislasin tatlim ne guzel kuzucuk minicikler daha yaninzdan ayirmayin zaten siz nereye onlarda oraya :)

sağol tatlım valla büyüyünce zaten takılmıyorlar bizle birde büyük kuzu var bende 21.yaşında artık single takılıyor:))) o yüzden minik kuzu ben nerede o orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…