Ne diycem canim ercan beye kk nden mi geldim diyim
Aynı şeyi diyorum işte. Bende seni inceledim inceledim bi sorun göremedimNazcim Inanki canim ben sizin yuzunuzde bir sorun goremiyorum belki biraz rotus olur sahane olur kendime bakiyorum iyyyyy maymun sevmiyorum hic kendimi aynalarda dedigin gibi tatlim hep farkli gosteriyo senin gibi oldum desene kafayi bozduk yani
Beni goren oktor sorun oldugunu anliyo tarlimmm ama beyindeki sorun daha cok anlasikiyo bence sen gayet normalsin benim yanimdaCanım sana seni gören biri yamukluk var yüzünde diyor mu?
Ben kaç plastik cerraha gittim, bana yüzünde simetri kaybı var diyen, yamuk diyen çıkmadı. Ben gösterince inceleyip evet var biraz dediler. Demekki biz abartıyoruz birazda
Jelesec o arkadaşında buraya girip ameliyat sonrası yazsın olur mu?
Ne kadar çok bilgi alabilirsek o kadar iyi. Bak misch yazıyor bizde fikir alıyoruz, fikrimizi söylüyoruz.
Ayyy nazcim Allah Iyiligini versin canimmm guldurdun yineAynı şeyi diyorum işte. Bende seni inceledim inceledim bi sorun göremedim
Tamam tatlim Iyiko soyledin cok tesekur ederim yazik cok parayok yahu deme bişey randevunu almışsın sen direk git yada dr yi ara de randevum var ama arkadaşlarım ücret vermemişler benden ücret istediler
Hmmm. Üşendi desene. Genede ricamızı ilet.ya ona dedim ama çok yazdım sürecimi okusunlar geçmiş yazıları demişti:)))bi ara yine derimm
Tamam tatlim Iyiko soyledin cok tesekur ederim yazik cok para
Hmmm. Üşendi desene. Genede ricamızı ilet.
Istedigin yemek olsun canimmm :) hatta butun kizlar toplanalim bugun nazla lildenizde gelsin istanvula super olurbenim burada çok iyi arkadaşlarım oldistanbul iki tanesinden de ücret istenmiş ben dedim hocayı yada asistanı ara para alınmıyor o parayla bana yemek ısmarlan:))))))))yedimde yemek ha ha ha tabi canım çok para alan dr ler var ama almıyorken neden veresin
Birgun bugun olmusIstedigin yemek olsun canimmm :) hatta butun kizlar toplanalim bugun nazla lildenizde gelsin istanvula super olur
Istedigin yemek olsun canimmm :) hatta butun kizlar toplanalim bugun nazla lildenizde gelsin istanvula super olur
Bizde yapalim :) bizim kizlar olsun naz gelirsin dmi canim zaten mish Istanvulda peganumda printemps marco istanbulda eliti tam bilmiyorum uygulama galiba istanbul lili biliyorumvalla kızlar çok güzeista oluyor biz yapıyoruz bunu yaklaşık 3.senedir şimdi kış diye yakında toplanamadık develi mekanımız konu estetik,çoluk coçuk,iş çok keyifli geçiyor
Ay ne iyi olurdu. Tuh ya. Bende bir basima napicam oralardahayırlısı olsun canım,perşembe günü k.kdan bir arkadaşım var ameliyat olacak çok heyecanlı denk gelseydiniz k.k kızları olarak destek olurdunuz birbirinize :)))
Yapalim tabi. Giyinip suslenip sarilalim:)Bizde yapalim :) bizim kizlar olsun naz gelirsin dmi canim zaten mish Istanvulda peganumda printemps marco istanbulda eliti tam bilmiyorum uygulama galiba istanbul lili biliyorum
Ay sekercim masallah o kadar gencsin ki. Implant mi? Elmacik kemigine mi?Canim yuzumden Implant cikti sonra sag avurta sislik var seni takibe aldim sende bakabilirsin albume
Ay ne iyi olurdu. Tuh ya. Bende bir basima napicam oralardabobrek nakli varmis benim olacagim gun. O yuzden de en erken 31 kismet iste. gec olsun da guc olmasin
Tutturabildiklerindenmi alıyorlar, nasıl iş anlamadımbenim burada çok iyi arkadaşlarım oldu iki tanesinden de ücret istenmiş ben dedim hocayı yada asistanı ara para alınmıyor o parayla bana yemek ısmarlan:))))))))yedimde yemek ha ha ha tabi canım çok para alan dr ler var ama almıyorken neden veresin
Aaa ben her haftasonu olmadı mutlaka 15 de bir gidiyorum istanbula. Cağırırsınızda gelmem miIstedigin yemek olsun canimmm :) hatta butun kizlar toplanalim bugun nazla lildenizde gelsin istanvula super olur
Tutturabildiklerindenmi alıyorlar, nasıl iş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?