Endoskopik yüz germe - Facelift

Nazcim Inanki canim ben sizin yuzunuzde bir sorun goremiyorum belki biraz rotus olur sahane olur kendime bakiyorum iyyyyy maymun sevmiyorum hic kendimi aynalarda dedigin gibi tatlim hep farkli gosteriyo senin gibi oldum desene kafayi bozduk yani
Aynı şeyi diyorum işte. Bende seni inceledim inceledim bi sorun göremedim

Beni goren oktor sorun oldugunu anliyo tarlimmm ama beyindeki sorun daha cok anlasikiyo bence sen gayet normalsin benim yanimda

Jelesec o arkadaşında buraya girip ameliyat sonrası yazsın olur mu?
Ne kadar çok bilgi alabilirsek o kadar iyi. Bak misch yazıyor bizde fikir alıyoruz, fikrimizi söylüyoruz.

ya ona dedim ama çok yazdım sürecimi okusunlar geçmiş yazıları demişti:)))bi ara yine derimm

Tamam tatlim Iyiko soyledin cok tesekur ederim yazik cok para

benim burada çok iyi arkadaşlarım oldu iki tanesinden de ücret istenmiş ben dedim hocayı yada asistanı ara para alınmıyor o parayla bana yemek ısmarlan:))))))))yedimde yemek ha ha ha tabi canım çok para alan dr ler var ama almıyorken neden veresin

Istedigin yemek olsun canimmm :) hatta butun kizlar toplanalim bugun nazla lildenizde gelsin istanvula super olur

valla kızlar çok güzeista oluyor biz yapıyoruz bunu yaklaşık 3.senedir şimdi kış diye yakında toplanamadık develi mekanımız konu estetik,çoluk coçuk,iş çok keyifli geçiyor
Bizde yapalim :) bizim kizlar olsun naz gelirsin dmi canim zaten mish Istanvulda peganumda printemps marco istanbulda eliti tam bilmiyorum uygulama galiba istanbul lili biliyorum

hayırlısı olsun canım,perşembe günü k.kdan bir arkadaşım var ameliyat olacak çok heyecanlı denk gelseydiniz k.k kızları olarak destek olurdunuz birbirinize :)))
Ay ne iyi olurdu. Tuh ya. Bende bir basima napicam oralarda bobrek nakli varmis benim olacagim gun. O yuzden de en erken 31 kismet iste. gec olsun da guc olmasin

Ay ne iyi olurdu. Tuh ya. Bende bir basima napicam oralarda bobrek nakli varmis benim olacagim gun. O yuzden de en erken 31 kismet iste. gec olsun da guc olmasin

evet aynen geç olsun güç olmasın,böbrek nakli büyük operasyon allah yardımcısı olsun kimse,denk gelirsin mutlaka birine ben koridorda gezerken denk gelmiştim:))) iyi oluyor gece oda ziyareti

Tutturabildiklerindenmi alıyorlar, nasıl iş anlamadım

Tutturabildiklerindenmi alıyorlar, nasıl iş anlamadım

yok hastane alıyor yani her doktordan muayene ücreti Ercan bey ve asistanı ezgi hnm hattından arandımı bu ücreti teyit geciyor doktor iyiki de geciyor ben kendisiyle 4.kere görüşmüştüm her seferinde para versem ameliyat parası giderdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…