Endoskopik yüz germe - Facelift

canım muayene ücreti yok sakın verme sende anlamadım hasteneyi aradığınızda iyi ücret istiyorlar direk odasına dal arkadaşım 270 küsürde cebinde kalsın yada doktoru ara cepten

Hastaneden randevu alinca ucretli ama direk ercan beyin asistanindan alinca ucret alinmiyordu ama sanirim hir 5 ay once falandi.simdi nasil degisti mi acaba...

yok canım kocaman oğlum var :))) bende ikisi de erkek uzun aradan sonra yaptım ama oda erkek oldu:) allah hepsini bağışlasın
Amin canim olsun kalabalik aile cok guzel :) bu arada kizlar cep tlfnumda apus sistemi var kapatiyo ikide bir interneti normal internet I gecirmek uzun surmez umarm

Hastaneden randevu alinca ucretli ama direk ercan beyin asistanindan alinca ucret alinmiyordu ama sanirim hir 5 ay once falandi.simdi nasil degisti mi acaba...
Sekretere salak gibi sordum canim ucrerlimi diye oda 310 tl dedi

Valla 3 hafta 3 haftadir kucumsememk lazim:)Asilan yerler agrir tabi daha cok taze yaralarin suan iyilesmek icin savas veriuolar zavalli hucreler ne cok is cikarin zavalliciklara:)

Bugun aynaya baktimda kizlar sizden benden genc duruyosunuz inaninki masallahbenim macs lifte ihtiyacim var onuda sorucam doctora ayy cok biktim artik

Marco canim sen muzafer beye gidicekmisin onun hakinda pek bisey yok senin arkdslarin var mi onu taniyan bilen

uygulama cnm göz kapaklarinda fazlalik varmi.yani kas dusuklugu ve kapak fazlaligi.eger varsa bence gozlerede bi efekt verilse cok daha guzel bir genclesme olur gozler cok onemli bence.oyle gergin kucucuk gozden bahsetmiyorum cnm hafif bir efekt cok guzel oluyor. Ameliyatin ertelenmis olsun cnm uzulme sonucta olucaksin gecicek.

B black tulips cnm yaa asistanini aradigin halde ucret istendiyse ozamn ucret aliniyordur.bence biraz zorla para vermemek icin.310tl iyi para. Ah cnm ya o yanagindaki sislik ve agri icin yokmu duzgun dr cidden cok sinir oluyorum.ilgilenmek mi istenmiyo yoksa bilemiyorlarmi anlamadim.zaten ameliyat sonucundaku risklerde yaziyordu hemetom vs olusabilir diye.onu oraya yaziyorlar cozumunu nasil getiremiyorlar.cidden kiziyorum. üzülme cnm asosyalde olma lutfen.sonucta guzel kizsin .guzel olmayabirdin ve o yanaktaki sislik daha cok goze batabilirdi.

pazartesi başlıyorum işe raporluydum..çok kötü bir virüstü bu seferki..dinlenemediğin için uzuyodur süre..

Canim benimde anlamadigim o zaten ya doktorlar Ilgilenmek istemiyo yada anlamiyolar hemotomda renk degisikligi oluyosa bende yok belkide kist ama bir sorun var resmen igneler batiyo ve bugun hic guzel degilim canim geliyolar yine bana endoskopi benim isime yaramaz farkli bisey lazim tatlm macs yine geldi aklima

pazartesi başlıyorum işe raporluydum..çok kötü bir virüstü bu seferki..dinlenemediğin için uzuyodur süre..
Gecmis olsun canim umarim birdaha olmasin bende sana bakiniyodum eksikligin belli oluyo :)

Gecmis olsun canim umarim birdaha olmasin bende sana bakiniyodum eksikligin belli oluyo :)

filmlere daldım bugün:) moralin bozulmuş senin yine..insanın günü gününe uymaz ki yarın yine çok güzel olursun..üzme kendini ne olur..

canım muayene ücreti yok sakın verme sende anlamadım hasteneyi aradığınızda iyi ücret istiyorlar direk odasına dal arkadaşım 270 küsürde cebinde kalsın yada doktoru ara cepten

asistanı ameliyat olmayı mı düşünüyosunuz diye soruyor sen de evet yüzümden dersin..bana ikisinde de oyle sordular..ücret ödemedim..

filmlere daldım bugün:) moralin bozulmuş senin yine..insanın günü gününe uymaz ki yarın yine çok güzel olursun..üzme kendini ne olur..
Ayy canim cok sekersin sen evet bugun cok yoruldum dinleniymde ercan beye gidicem pazartesi tatlim adamin karsisina musmula gibi cikmiyim

Domuz gribi salgını varmış. Saklıyorlar. Kocaelinde tıp fak. De 3 kişi öldü. Biri bebek. Dikkat etmek lazım. Kimseyle sarılıp öpüşmemeli bu ara. Bende antibiyotikle düzeldim biraz

asistanı ameliyat olmayı mı düşünüyosunuz diye soruyor sen de evet yüzümden dersin..bana ikisinde de oyle sordular..ücret ödemedim..
A evet tlfnda oyle biseyler sordu bende ev tasima derdindeydim tam anlamadim cok sagol canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…