canım muayene ücreti yok sakın verme sende anlamadım hasteneyi aradığınızda iyi ücret istiyorlar direk odasına dal arkadaşım 270 küsürde cebinde kalsın yada doktoru ara cepten
Aa ben niye kız diye düşündümki. Eh benim kız var ya başka seçenek düşünemez olmuşumyok canım kocaman oğlum var :))) bende ikisi de erkek uzun aradan sonra yaptım ama oda erkek oldu:) allah hepsini bağışlasın
Amin canim olsun kalabalik aile cok guzel :) bu arada kizlar cep tlfnumda apus sistemi var kapatiyo ikide bir interneti normal internet I gecirmek uzun surmez umarmyok canım kocaman oğlum var :))) bende ikisi de erkek uzun aradan sonra yaptım ama oda erkek oldu:) allah hepsini bağışlasın
Sekretere salak gibi sordum canim ucrerlimi diye oda 310 tl dediHastaneden randevu alinca ucretli ama direk ercan beyin asistanindan alinca ucret alinmiyordu ama sanirim hir 5 ay once falandi.simdi nasil degisti mi acaba...
Ayy umarim degildir canim jelesec biliyo degilmisSekretere salak gibi sordum canim ucrerlimi diye oda 310 tl dedi
gel buraya güneş açtı ne zamandıryapıyorum merak etme..parmağın tersiyle başlayıp düzüyle bitirme olayını yeni kaptım. yanak kenarlarına (asıldığı yerler heralde) bastırdığımda hala ağrıyan yerler olduğunu fark ettim.
eşime şimdi ben gençleştim mi sence dedim, sanki dedi, mutlu oldum.ne kadar geriye gittim dedim, 3 hafta filan gbi dedi
thai meşhur egzotik uzak doğu Tayland masajı..
Marco canim sen muzafer beye gidicekmisin onun hakinda pek bisey yok senin arkdslarin var mi onu taniyan bilenHastaneden randevu alinca ucretli ama direk ercan beyin asistanindan alinca ucret alinmiyordu ama sanirim hir 5 ay once falandi.simdi nasil degisti mi acaba...
Arkadaslar nasisiniz.ben biraz cok yogunumda.
M misch cnm duzelicek bnce gozlerin cok hos oldu bence.toparlanmada iyi.inan 2 ay 3 ay şiş kalanlar var yaaa.cok inceleme erhan bey kotu bi durum varsa duzeltir tecrubelu bi dr cnm.daha oncede boyle durumlar olmussa eger cozumunude bilir.sende hastasin dimi cnm bnm gibi inan hasta hasta derslere giriyorum.sen rapormu aldin cnm.gecmis olsun benm 7 gun oldu hala burnumu cekiyorum.
Canim benimde anlamadigim o zaten ya doktorlar Ilgilenmek istemiyo yada anlamiyolar hemotomda renk degisikligi oluyosa bende yok belkide kist ama bir sorun var resmen igneler batiyo ve bugun hic guzel degilim canim geliyolar yine bana endoskopi benim isime yaramaz farkli bisey lazim tatlm macs yine geldi aklimaB black tulips cnm yaa asistanini aradigin halde ucret istendiyse ozamn ucret aliniyordur.bence biraz zorla para vermemek icin.310tl iyi para. Ah cnm ya o yanagindaki sislik ve agri icin yokmu duzgun dr cidden cok sinir oluyorum.ilgilenmek mi istenmiyo yoksa bilemiyorlarmi anlamadim.zaten ameliyat sonucundaku risklerde yaziyordu hemetom vs olusabilir diye.onu oraya yaziyorlar cozumunu nasil getiremiyorlar.cidden kiziyorum.üzülme cnm asosyalde olma lutfen.sonucta guzel kizsin .guzel olmayabirdin ve o yanaktaki sislik daha cok goze batabilirdi.
Gecmis olsun canim umarim birdaha olmasin bende sana bakiniyodum eksikligin belli oluyo :)pazartesi başlıyorum işe raporluydum..çok kötü bir virüstü bu seferki..dinlenemediğin için uzuyodur süre..
Tasindim kizlar :) bu evdede cok is var esyalar yerlesicek yapicaz artik pazartesi ercan beye randevu aldim saat altiya muayene ucreti var siz verdiniz mi
Gecmis olsun canim umarim birdaha olmasin bende sana bakiniyodum eksikligin belli oluyo :)
Amin tatlimmm tesekur ederimhayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla otur yeni evinde..
canım muayene ücreti yok sakın verme sende anlamadım hasteneyi aradığınızda iyi ücret istiyorlar direk odasına dal arkadaşım 270 küsürde cebinde kalsın yada doktoru ara cepten
Ayy canim cok sekersin senfilmlere daldım bugün:) moralin bozulmuş senin yine..insanın günü gününe uymaz ki yarın yine çok güzel olursun..üzme kendini ne olur..
Domuz gribi salgını varmış. Saklıyorlar. Kocaelinde tıp fak. De 3 kişi öldü. Biri bebek. Dikkat etmek lazım. Kimseyle sarılıp öpüşmemeli bu ara. Bende antibiyotikle düzeldim birazpazartesi başlıyorum işe raporluydum..çok kötü bir virüstü bu seferki..dinlenemediğin için uzuyodur süre..
A evet tlfnda oyle biseyler sordu bende ev tasima derdindeydim tam anlamadim cok sagol canim :)asistanı ameliyat olmayı mı düşünüyosunuz diye soruyor sen de evet yüzümden dersin..bana ikisinde de oyle sordular..ücret ödemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?