Keske yetistirebilsen mr sonucunu, olayi daha iyi ogrenmis anlamis olurduk, yani sana kalici botox teknigi ile bir duzeltme mi onerdi?buna tabii ki hemen karar verme, once dusun,arastir, doktorun hastalarina ulas sonra karar ver . Dedigim gibi benim de Prof.Dr.Mutaf cok saygi duydugum bir doktor.Tatlim olur mu oyle sey buraya yaziyorum ki sizde yorum yapin :) klasik germe yapiyim demedi canim butun yuz germe yontemlei yapiyorum yuzundeki sislik yuzunun guzeligini bozmus sen guzel kizsin dedi bende dedimki dokular yukari dogru kaldirilabilir mi benim kalici botoks teknigim var ameliyat seklinde yuzu ucgen yapiyo galiba ben bazen heyecanla doktorlari net anlayamiyorum bugunde heycan yaptimMr sonucu lazim yarina kadar crktirisrn sabah gel dedi yarin godiyomus ama imkansiz gidemem bu yanagindaki sis kismi cozeriz dedi ben sordum istedim evet oyle daha guzel oluyo dedi ama onerdigi klasik germe degil canm gezdigim doktorlar icjnde en bilgiliiydi gibi tukuruk bezlerime bile bakti ve mr istedi ne biliyim kizlar bem cok beyendim cok mutlu oldum cok samimi buldum
eVet canim her turlu germe yapiyomus kendi yontemleride var doktor bodruma gidiyo ben biraz daha bekliycem temuza kadar kizlar doku iylesimi daha iyi olur bikac doktora daha gidicem ama mehmet bey cok icime sindiBlack benim icin klasik germeyi sormustu,belki siz o kismi yanlis anladiniz:)) cunku black dan rica etmistim sor klasik germe yapiyor mu diye, gecen sene beni kabul etmemisti,bu sene kabul eder mi gibisinden ogrenmek istemistim.
Bana niye yapmiyor ki? Neyse bakalim,kk da okudum dr mutaf hakkinda ,bir kiz 5 kere burun yaptirmis ,son revizyonu dr mutaf yapmis, buna her doktor cesaret edemez zaten kendisi gaziantep unversitesi tip fakultesi plastik ve rekonsturktif cerrahi anabilim dali baskaniydi.Ev
eVet canim her turlu germe yapiyomus kendi yontemleride var doktor bodruma gidiyo ben biraz daha bekliycem temuza kadar kizlar doku iylesimi daha iyi olur bikac doktora daha gidicem ama mehmet bey cok icime sindi
Bagisikligi cokturmeyen Ilk yuz naklini yapmis kendi yontemiyle yuz naklinin yaninda benim sorunum minicik dmi kizlarBana niye yapmiyor ki? Neyse bakalim,kk da okudum dr mutaf hakkinda ,bir kiz 5 kere burun yaptirmis ,son revizyonu dr mutaf yapmis, buna her doktor cesaret edemez zaten kendisi gaziantep unversitesi tip fakultesi plastik ve rekonsturktif cerrahi anabilim dali baskaniydi.
Canim zaten karar veremem hemen ben yuzum asagi Indi yukari topiycak bir yontem var mi dedim ucgen gibi olsun oda kalici botoks yontemini onerdi endoskopide yapiyomus mr sonucu gotursem iyi olurdu bakmam lazim dedi ama yetismezki medipolde cektirmistim duz cekti kfam hep yukardaydi yan taraftan lazim mr cektircem temmuza kadar bekliycem cok sagol canim sayende iyi bir doktor bulabildim[/QUOTE][QUOTE="Pukkapad, post: 40130079, member: 667134indi]Keske yetistirebilsen mr sonucunu, olayi daha iyi ogrenmis anlamis olurduk, yani sana kalici botox teknigi ile bir duzeltme mi onerdi?buna tabii ki hemen karar verme, once dusun,arastir, doktorun hastalarina ulas sonra karar ver . Dedigim gibi benim de Prof.Dr.Mutaf cok saygi duydugum bir doktor.
Printems tatlim ya cok sekersin ask Istiyorum kizlar :))) yuzum duzelsin beni cok seven bir esim olsun daha ne isterim cok sagol tatliskom temuza kadar bekliyim canim o sirada ingilizceyi halediyim mr cektiriyim cok tesekur ederim guzel dileklerin icin sende bebeklerinle saglikla mutlulukla yasa insallah fistik gibi hatunsun birlikte gideriz partilere :)black , anladığım kadarıyle sana kalıcı botox yapacak bak ben buna sevindim iste...eger germe deseydi endişe ederdim ama eger gerçekten bu kadar nasit bir yöntemle çözecekse senin sorunu bence hemen yaptır ne olacak ki, geri dönüşü var ve cok risk taşımıyor bence aylarca düşünme bir an önce yaptır ben senin mutlu olmaı istiyorum genceciksin ,hayatın ellerinden kayıp gitmesin ,endişe ile bir tek gün gecirmek bile senin gibi özene bezene yarılmış cici bir kıza haksızlık olur, sen hayatını yaşamalısın ,eğlenmelisin ,aşklara yelken açmalısın canım ben sana dert tasa hiic yakıştıramıyorum.ne olur kurtul su sıkıntılarından ve bize doya doya yaşadığın günlerinden,partilerinden, aşklarından bahset cnm.
Canim kesinlikle benden etkilenmeni istemiyorum, doktorlari gez, en dogru doktora sen kendin karar ver, Kisiye kendi dokularindan yuz yapmis oldugu icin, yani nakil yapip o hastanin canini tehlikeye atmadigi icin cok saygi duyuyorum,kucucuk cocuga kulak yapmis oldugu icin saygi duyuyorum ancak hic kozmetik amacli guzellik amacli hastasini tanimiyorum.[/QUOTE]Canim zaten kararinsaveremem hemen ben yuzum asagi Indi yukari topiycak bir yontem var mi dedim ucgen gibi olsun oda kalici botoks yontemini onerdi endoskopide yapiyomus mr sonucu gotursem iyi olurdu bakmam lazim dedi ama yetismezki medipolde cektirmistim duz cekti kfam hep yukardaydi yan taraftan lazim mr cektircem temmuza kadar bekliycem cok sagol canim sayende iyi bir doktor bulabildim
Arkadaslar dokular asaya inmisse neden germe yapilmiyor mantiksiz degilmi.doku aşagida nasil kalksin yukari yasa cok takiyorsunuz.blacke germe yaptir demiyorum ama .inmisse neden yaptirmasin.elinde fotografla gitmiyorki kiz.sislik inmesi laxim dokularin yukari tasinmasi lazim.
canım çok sevindim iyi hissetmene..sorun neymiş peki yanaktaki?kalıcı botox nasıl bir şey acaba?kaş ortasındaki kası biraz kesip kalıcı etki yaratıyor çoğu dr, onu mu kastetti acaba..
hangi yöntemle yüzünü kaldıralım dedi..bana kızma ama bu yaşta sana açık germe öneren bir doktor benim güvenilmeyecek doktorlar listeme giriyor ister istemez..
soyadını kaçırmışım doktorun.nedir soyadı araştırayım kendimce ben de..
Mehmet mutaf gencligimin pop yildizi :) cok begenirdim kendisini..
Arkadaslar dokular asaya inmisse neden germe yapilmiyor mantiksiz degilmi.doku aşagida nasil kalksin yukari yasa cok takiyorsunuz.blacke germe yaptir demiyorum ama .inmisse neden yaptirmasin.elinde fotografla gitmiyorki kiz.sislik inmesi laxim dokularin yukari tasinmasi lazim.
Ev
eVet canim her turlu germe yapiyomus kendi yontemleride var doktor bodruma gidiyo ben biraz daha bekliycem temuza kadar kizlar doku iylesimi daha iyi olur bikac doktora daha gidicem ama mehmet bey cok icime sindi
Bagisikligi cokturmeyen Ilk yuz naklini yapmis kendi yontemiyle yuz naklinin yaninda benim sorunum minicik dmi kizlarhalolur ozaman
black , anladığım kadarıyle sana kalıcı botox yapacak bak ben buna sevindim iste...eger germe deseydi endişe ederdim ama eger gerçekten bu kadar nasit bir yöntemle çözecekse senin sorunu bence hemen yaptır ne olacak ki, geri dönüşü var ve cok risk taşımıyor bence aylarca düşünme bir an önce yaptır ben senin mutlu olmaı istiyorum genceciksin ,hayatın ellerinden kayıp gitmesin ,endişe ile bir tek gün gecirmek bile senin gibi özene bezene yarılmış cici bir kıza haksızlık olur, sen hayatını yaşamalısın ,eğlenmelisin ,aşklara yelken açmalısın canım ben sana dert tasa hiic yakıştıramıyorum.ne olur kurtul su sıkıntılarından ve bize doya doya yaşadığın günlerinden,partilerinden, aşklarından bahset cnm.
Mehmet mutaf gencligimin pop yildizi :) cok begenirdim kendisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?