Endoskopik yüz germe - Facelift

Keske yetistirebilsen mr sonucunu, olayi daha iyi ogrenmis anlamis olurduk, yani sana kalici botox teknigi ile bir duzeltme mi onerdi?buna tabii ki hemen karar verme, once dusun,arastir, doktorun hastalarina ulas sonra karar ver . Dedigim gibi benim de Prof.Dr.Mutaf cok saygi duydugum bir doktor.

Ev
Black benim icin klasik germeyi sormustu,belki siz o kismi yanlis anladiniz:)) cunku black dan rica etmistim sor klasik germe yapiyor mu diye, gecen sene beni kabul etmemisti,bu sene kabul eder mi gibisinden ogrenmek istemistim.
eVet canim her turlu germe yapiyomus kendi yontemleride var doktor bodruma gidiyo ben biraz daha bekliycem temuza kadar kizlar doku iylesimi daha iyi olur bikac doktora daha gidicem ama mehmet bey cok icime sindi

Ev

eVet canim her turlu germe yapiyomus kendi yontemleride var doktor bodruma gidiyo ben biraz daha bekliycem temuza kadar kizlar doku iylesimi daha iyi olur bikac doktora daha gidicem ama mehmet bey cok icime sindi
Bana niye yapmiyor ki? Neyse bakalim,kk da okudum dr mutaf hakkinda ,bir kiz 5 kere burun yaptirmis ,son revizyonu dr mutaf yapmis, buna her doktor cesaret edemez zaten kendisi gaziantep unversitesi tip fakultesi plastik ve rekonsturktif cerrahi anabilim dali baskaniydi.

[QUOTE="Pukkapad, post: 40130079, member: 667134indi]Keske yetistirebilsen mr sonucunu, olayi daha iyi ogrenmis anlamis olurduk, yani sana kalici botox teknigi ile bir duzeltme mi onerdi?buna tabii ki hemen karar verme, once dusun,arastir, doktorun hastalarina ulas sonra karar ver . Dedigim gibi benim de Prof.Dr.Mutaf cok saygi duydugum bir doktor.[/QUOTE]
Canim zaten karar veremem hemen ben yuzum asagi Indi yukari topiycak bir yontem var mi dedim ucgen gibi olsun oda kalici botoks yontemini onerdi endoskopide yapiyomus mr sonucu gotursem iyi olurdu bakmam lazim dedi ama yetismezki medipolde cektirmistim duz cekti kfam hep yukardaydi yan taraftan lazim mr cektircem temmuza kadar bekliycem cok sagol canim sayende iyi bir doktor bulabildim

black , anladığım kadarıyle sana kalıcı botox yapacak bak ben buna sevindim iste...eger germe deseydi endişe ederdim ama eger gerçekten bu kadar nasit bir yöntemle çözecekse senin sorunu bence hemen yaptır ne olacak ki, geri dönüşü var ve cok risk taşımıyor bence aylarca düşünme bir an önce yaptır ben senin mutlu olmaı istiyorum genceciksin ,hayatın ellerinden kayıp gitmesin ,endişe ile bir tek gün gecirmek bile senin gibi özene bezene yarılmış cici bir kıza haksızlık olur, sen hayatını yaşamalısın ,eğlenmelisin ,aşklara yelken açmalısın canım ben sana dert tasa hiic yakıştıramıyorum.ne olur kurtul su sıkıntılarından ve bize doya doya yaşadığın günlerinden,partilerinden, aşklarından bahset cnm.

Bagisikligi cokturmeyen Ilk yuz naklini yapmis kendi yontemiyle yuz naklinin yaninda benim sorunum minicik dmi kizlar halolur ozaman

Canim zaten karar veremem hemen ben yuzum asagi Indi yukari topiycak bir yontem var mi dedim ucgen gibi olsun oda kalici botoks yontemini onerdi endoskopide yapiyomus mr sonucu gotursem iyi olurdu bakmam lazim dedi ama yetismezki medipolde cektirmistim duz cekti kfam hep yukardaydi yan taraftan lazim mr cektircem temmuza kadar bekliycem cok sagol canim sayende iyi bir doktor bulabildim[/QUOTE]
Canim kesinlikle benden etkilenmeni istemiyorum, doktorlari gez, en dogru doktora sen kendin karar ver, Kisiye kendi dokularindan yuz yapmis oldugu icin, yani nakil yapip o hastanin canini tehlikeye atmadigi icin cok saygi duyuyorum,kucucuk cocuga kulak yapmis oldugu icin saygi duyuyorum ancak hic kozmetik amacli guzellik amacli hastasini tanimiyorum.

Printems tatlim ya cok sekersin ask Istiyorum kizlar :))) yuzum duzelsin beni cok seven bir esim olsun daha ne isterim cok sagol tatliskom temuza kadar bekliyim canim o sirada ingilizceyi halediyim mr cektiriyim cok tesekur ederim guzel dileklerin icin sende bebeklerinle saglikla mutlulukla yasa insallah fistik gibi hatunsun birlikte gideriz partilere :)

Canim kesinlikle benden etkilenmeni istemiyorum, doktorlari gez, en dogru doktora sen kendin karar ver, Kisiye kendi dokularindan yuz yapmis oldugu icin, yani nakil yapip o hastanin canini tehlikeye atmadigi icin cok saygi duyuyorum,kucucuk cocuga kulak yapmis oldugu icin saygi duyuyorum ancak hic kozmetik amacli guzellik amacli hastasini tanimiyorum.[/QUOTE]
Canim ben cok beyendim mehmet beyin cok guven veren bir havasi var Insanin ici huzurla doluyo sadece dokular biraz daha iylessin

black cnm hepimiz tüm kadınlar aşk istiyoruz elbette,aşk bizim hayat damarımız bizi güzelleştiren ,enerji veren bizi gençleştiren yegane duygumuz,sıkı sıkı sarılmazsak çökeriz ,bir kadına lazım olan tek hayat ilacı aşk.sana da bana da hepimize aşk dolu günler versin allah, evet cnm ben beybileri bir atsam kreşe vallahi vur patlasın çal oynasın, yapacam da şimdilik kuaföre bile çıkamıom kazma gibi iğrenç bisi oldum bennnnn

Arkadaslar dokular asaya inmisse neden germe yapilmiyor mantiksiz degilmi.doku aşagida nasil kalksin yukari yasa cok takiyorsunuz.blacke germe yaptir demiyorum ama .inmisse neden yaptirmasin.elinde fotografla gitmiyorki kiz.sislik inmesi laxim dokularin yukari tasinmasi lazim.

Ameliyatsiz da yuz yukari cikabilir ,botox ile kaslar nasil havaya firliyor? Benim arkadasim yaptiriyor botox u burada harley street te wooow muthis yapiyorlar.
Ben de yasa cok takmiyorum cunku eger gerekliyse 7 yasindaki cocuga bile ameliyat yapabiliyorlar, gerekliyse yapilmali yas ile alaklasi olmamali bence

Mehmet mutaf gencligimin pop yildizi :) cok begenirdim kendisini..

canım 7-10 sene kalıcı deniyor açık germe için bile..erken yasta olunursa ilerde tekrarı zor ve riskli..bir de dokular gevsedi indi deseniz de genç duruyosunuz yaşınızdan buyuk değil tersine kucuk duruyosunuz..o yuzden yapmazlar..

Ev

yahu araştırdıkça kimler ne yöntemler cıkıyor ortaya..da..kalıcı botox, botoxla tüm yüz germe vb hiçbirini anlamadım..

aynen canım ya..bekar arkadaşlara diyorum ben de aynısını..bekarsınız bari avantajlarını yaşayın gezin tozun gününüzü gün edin..blackim sen bekar hen genc hem güzelsin..hayat seni bekliyor

güç bela bir resmi atabildim..sol gözü yakından çekti eşim..kolumun resmini attım iki adet de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…