Ev
eVet canim her turlu germe yapiyomus kendi yontemleride var doktor bodruma gidiyo ben biraz daha bekliycem temuza kadar kizlar doku iylesimi daha iyi olur bikac doktora daha gidicem ama mehmet bey cok icime sindi
Bekarlik guzel canim cidden evlilik de guzel ama ozgur olmak Iyi :))aynen canım yaiyi.bekar arkadaşlara diyorum ben de aynısını..bekarsınız bari avantajlarını yaşayın gezin tozun gününüzü gün edin..blackim sen bekar hen genc hem güzelsin..hayat seni bekliyor
Olsun canimmm bebisler cok sirin onlarla zaman gecirmekte cok eglenceli olur biraz buyusunler cikarsin acisini cikarirsin cok hos hatunsun kendine haksizlik etme lutfen :)black cnm hepimiz tüm kadınlar aşk istiyoruz elbette,aşk bizim hayat damarımız bizi güzelleştiren ,enerji veren bizi gençleştiren yegane duygumuz,sıkı sıkı sarılmazsak çökeriz ,bir kadına lazım olan tek hayat ilacı aşk.sana da bana da hepimize aşk dolu günler versin allah, evet cnm ben beybileri bir atsam kreşe vallahi vur patlasın çal oynasın, yapacam da şimdilik kuaföre bile çıkamıom kazma gibi iğrenç bisi oldum bennnnn
Sagol tatlim :)moralinin düzelmesine cok sevindim canım..
Amin canim :) cok sagolhadi bakalım senin içine sinmesi önemli hayırlısı olsun canım hakkında
Cok hos yine :)Mehmet mutaf gencligimin pop yildizi :) cok begenirdim kendisini..
Resimlerine baktim canim zaten cok gencmissin cok guzelmissin onucuncu gun biraz sis ama okadar kisa zamanda bukadar iylesmwsi cok iyi ben sis yuz sevmiyorum diye bence inik hali daha guzel siz sis halini beyendiniz bence gitikce daha guzelesiyomoralinin düzelihesine cok sevindim canım..
Canım 3 seans dermoroller ile prp bende yaptırdım ama hiç bir değişiklik olmadılekeler icind enemedigim yok kalmadi gibi bir sey, lazerlekelerime leke katmaktan baska bir ise yaramadi, obagi nu derm, inanamadim, bebek gibi bir cilt ile 3 ay gezdikten sonar lekelrim aynen dondu, ustelik cok dikkat ettigim halde TCA, lekelerim 1 ayda gerisin geri geldiler ama dusuktu benim TCA....
ablam dermaroller ve prp yaptirdi, hic lekesi kalmadi, galiba bende onu yaptiracagim ama artik eylul gibi yaptiririm diye dusunuyorum
Ablam da 3 seans dermaroller ve 3 seans prp yaptirdi,hiiiiic izi kalmadi, izleri mormor sivilce izleriydi genckizligindan kalma izlerdi,simdi hic izi yok ,genes lekesi bile yokCanım 3 seans dermoroller ile prp bende yaptırdım ama hiç bir değişiklik olmadı
İçine sinen bir doktor bulmana çok sevindim. Ama genede temkinli yaklaş. Bir iki plastik cerrah olmayan doktorada görün canımTatlim olur mu oyle sey buraya yaziyorum ki sizde yorum yapin :) klasik germe yapiyim demedi canim butun yuz germe yontemlei yapiyorum yuzundeki sislik yuzunun guzeligini bozmus sen guzel kizsin dedi bende dedimki dokular yukari dogru kaldirilabilir mi benim kalici botoks teknigim var ameliyat seklinde yuzu ucgen yapiyo galiba ben bazen heyecanla doktorlari net anlayamiyorum bugunde heycan yaptimMr sonucu lazim yarina kadar crktirisrn sabah gel dedi yarin godiyomus ama imkansiz gidemem bu yanagindaki sis kismi cozeriz dedi ben sordum istedim evet oyle daha guzel oluyo dedi ama onerdigi klasik germe degil canm gezdigim doktorlar icjnde en bilgiliiydi gibi tukuruk bezlerime bile bakti ve mr istedi ne biliyim kizlar bem cok beyendim cok mutlu oldum cok samimi buldum
Soyle dusunuyorum canim sonucta kulak dayada baska bir organda doku yuzde bir doku kulak yapan yada yuz nakli yapan doktor vede bozuk olani duzeltmis bir doktor benim gozumde bir numara olur duzgun olani herkes yapar onemli olan sorunlu olani duzeltmek kaldiki yuz naklini hastadan doku alarak yapmis boyle bir doktor un onunde saygiyla egilinir ancakBozulmus bir seyi duzelten veya saglik sorunu olan bir yeri duzelten bir doktor Mehmet mutaf, ben onu cok ama cok takdir ediyorum ancak dedigim gibi kozmetik amacli hic hastasini gormedim, yani yuzu olmayan birine yuz,kulagi olmayan birine kulak yapmis bu muthis,hakkinda yorumlari okudum herkes cok memnun ama dedigim gibi kozmetik amacli sonuclari nasil? Bunu gormen lazim,doktorumuzdan alabilirsen resimler alirmisin? Bizde gromus fikir edinmis oluruz.
Burada okudum bir kiz 4 revizyon gecirmis,5. Revizyonu mutaf yapmis, cok guzel oldu yazmis,yani okuduklarim hep duzeltme tarzinda,onu demek istedim. Yani hep bozulan yerleri duzeltmis.Soyle dusunuyorum canim sonucta kulak dayada baska bir organda doku yuzde bir doku kulak yapan yada yuz nakli yapan doktor vede bozuk olani duzeltmis bir doktor benim gozumde bir numara olur duzgun olani herkes yapar onemli olan sorunlu olani duzeltmek kaldiki yuz naklini hastadan doku alarak yapmis boyle bir doktor un onunde saygiyla egilinir ancak
Botox ıle kas kaldırılıyor ama yûz nasıl kaldırılıyor bıraz tedaylı bılgı verırmısınız ogle bırsey varsa amalıyatı bıraz da ıllerı yaslarda olurumAmeliyatsiz da yuz yukari cikabilir ,botox ile kaslar nasil havaya firliyor? Benim arkadasim yaptiriyor botox u burada harley street te wooow muthis yapiyorlar.
Ben de yasa cok takmiyorum cunku eger gerekliyse 7 yasindaki cocuga bile ameliyat yapabiliyorlar, gerekliyse yapilmali yas ile alaklasi olmamali bence
Benim bilgim yok maalesef ama prof dr mehmet mutaf yapiyormus,kendisi bodrum acibadem hastanesinde goteve baslayacakmis, senin tiroid durumun nasil oldu?Botox ıle kas kaldırılıyor ama yûz nasıl kaldırılıyor bıraz tedaylı bılgı verırmısınız ogle bırsey varsa amalıyatı bıraz da ıllerı yaslarda olurum
unutmamısın ıyı canım sımdı ınsh boylede kalır yapla dengelıyorum sımdılık ınsh bıdaha sorun yasamamda bır an evel bu yaz amalıyat olurum kalıcı botox dıyınce dedım belkı bıraz onla ıdare eder ogle amalıyat olurumBenim bilgim yok maalesef ama prof dr mehmet mutaf yapiyormus,kendisi bodrum acibadem hastanesinde goteve baslayacakmis, senin tiroid durumun nasil oldu?
Mustafa beyın nr varmı sende verırmısın bıde onunla goruşsem canımS
unutmamısın ıyı canım sımdı ınsh boylede kalır yapla dengelıyorum sımdılık ınsh bıdaha sorun yasamamda bır an evel bu yaz amalıyat olurum kalıcı botox dıyınce dedım belkı bıraz onla ıdare eder ogle amalıyat olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?