Endoskopik yüz germe - Facelift

aynen canım yaiyi.bekar arkadaşlara diyorum ben de aynısını..bekarsınız bari avantajlarını yaşayın gezin tozun gününüzü gün edin..blackim sen bekar hen genc hem güzelsin..hayat seni bekliyor
Bekarlik guzel canim cidden evlilik de guzel ama ozgur olmak Iyi :))

Olsun canimmm bebisler cok sirin onlarla zaman gecirmekte cok eglenceli olur biraz buyusunler cikarsin acisini cikarirsin cok hos hatunsun kendine haksizlik etme lutfen :)

moralinin düzelihesine cok sevindim canım..
Resimlerine baktim canim zaten cok gencmissin cok guzelmissin onucuncu gun biraz sis ama okadar kisa zamanda bukadar iylesmwsi cok iyi ben sis yuz sevmiyorum diye bence inik hali daha guzel siz sis halini beyendiniz bence gitikce daha guzelesiyo

Canım 3 seans dermoroller ile prp bende yaptırdım ama hiç bir değişiklik olmadı

Canım 3 seans dermoroller ile prp bende yaptırdım ama hiç bir değişiklik olmadı
Ablam da 3 seans dermaroller ve 3 seans prp yaptirdi,hiiiiic izi kalmadi, izleri mormor sivilce izleriydi genckizligindan kalma izlerdi,simdi hic izi yok ,genes lekesi bile yok

Kizlar gecen gun yag eriten birinden bahsediyorDunuz, kimdi o dr?

İçine sinen bir doktor bulmana çok sevindim. Ama genede temkinli yaklaş. Bir iki plastik cerrah olmayan doktorada görün canım

Bozulmus bir seyi duzelten veya saglik sorunu olan bir yeri duzelten bir doktor Mehmet mutaf, ben onu cok ama cok takdir ediyorum ancak dedigim gibi kozmetik amacli hic hastasini gormedim, yani yuzu olmayan birine yuz,kulagi olmayan birine kulak yapmis bu muthis,hakkinda yorumlari okudum herkes cok memnun ama dedigim gibi kozmetik amacli sonuclari nasil? Bunu gormen lazim,doktorumuzdan alabilirsen resimler alirmisin? Bizde gromus fikir edinmis oluruz.

Soyle dusunuyorum canim sonucta kulak dayada baska bir organda doku yuzde bir doku kulak yapan yada yuz nakli yapan doktor vede bozuk olani duzeltmis bir doktor benim gozumde bir numara olur duzgun olani herkes yapar onemli olan sorunlu olani duzeltmek kaldiki yuz naklini hastadan doku alarak yapmis boyle bir doktor un onunde saygiyla egilinir ancak

Burada okudum bir kiz 4 revizyon gecirmis,5. Revizyonu mutaf yapmis, cok guzel oldu yazmis,yani okuduklarim hep duzeltme tarzinda,onu demek istedim. Yani hep bozulan yerleri duzeltmis.

Botox ıle kas kaldırılıyor ama yûz nasıl kaldırılıyor bıraz tedaylı bılgı verırmısınız ogle bırsey varsa amalıyatı bıraz da ıllerı yaslarda olurum

Botox ıle kas kaldırılıyor ama yûz nasıl kaldırılıyor bıraz tedaylı bılgı verırmısınız ogle bırsey varsa amalıyatı bıraz da ıllerı yaslarda olurum
Benim bilgim yok maalesef ama prof dr mehmet mutaf yapiyormus,kendisi bodrum acibadem hastanesinde goteve baslayacakmis, senin tiroid durumun nasil oldu?

S
Benim bilgim yok maalesef ama prof dr mehmet mutaf yapiyormus,kendisi bodrum acibadem hastanesinde goteve baslayacakmis, senin tiroid durumun nasil oldu?
unutmamısın ıyı canım sımdı ınsh boylede kalır yapla dengelıyorum sımdılık ınsh bıdaha sorun yasamamda bır an evel bu yaz amalıyat olurum kalıcı botox dıyınce dedım belkı bıraz onla ıdare eder ogle amalıyat olurum

Mustafa beyın nr varmı sende verırmısın bıde onunla goruşsem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…